Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 16:09:44
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 K o pridem pa jaz pa nobene kaj pa midva z bebijem? če te pa ni bilo No sedaj pa le čvekaj je vmes nobene ni bilo pa sem šla mal z maili težit saj prav,jaz grem pa sedaj se mal k dragem stiskat-a samo stiskat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 16:09:46
|
|
|
|
sonček85
|
nalini:jaz pa mislim ,da boš ti kmalu sporočila lepo in veselo novičko
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 16:15:39
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 K o pridem pa jaz pa nobene kaj pa midva z bebijem? če te pa ni bilo No sedaj pa le čvekaj je vmes nobene ni bilo pa sem šla mal z maili težit saj prav,jaz grem pa sedaj se mal k dragem stiskat-a samo stiskat saj, če boš kaj drugo počela ti tudi ne bomo zamerile...ti kar... da ne boš tako na suhem kot sem jaz
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 18:17:29
|
|
|
|
detelja
|
kje ste pa zdaj vse???
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 18:28:48
|
|
|
|
brigita23
|
alo detelja a ti je dolg čas?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 18:29:56
|
|
|
|
brigita23
|
sonček- ti se pa zadnje čase sam neki stiskaš k svojmu , imaš pregrešne misli jle
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 18:50:56
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 K o pridem pa jaz pa nobene kaj pa midva z bebijem? če te pa ni bilo No sedaj pa le čvekaj je vmes nobene ni bilo pa sem šla mal z maili težit saj prav,jaz grem pa sedaj se mal k dragem stiskat-a samo stiskat saj, če boš kaj drugo počela ti tudi ne bomo zamerile...ti kar... da ne boš tako na suhem kot sem jaz ni bilo nič zdaj je šel malo zadremat ,saj gre danes ponoč delat,jutri ob 12h pa ima operacijo na učki-lojnice
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 18:50:59
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 sonček- ti se pa zadnje čase sam neki stiskaš k svojmu , imaš pregrešne misli jle ja malo se pa moram ,ko ga pa skoraj nič ni doma pol pa izkoristim k lahko ja pa tudi malo pregrešnih misli ja
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 19:07:20
|
|
|
|
brigita23
|
jst mam pa jutri pregled....komaj čakam, da vidim, kako je z našim bebijem sonček-kdaj imaš pa ti pregled?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 19:31:35
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 jst mam pa jutri pregled....komaj čakam, da vidim, kako je z našim bebijem sonček-kdaj imaš pa ti pregled? meni ga je sedaj prestavila iz tega četrtka na torek.tko da ga imam namesto 19.3-24.3,saj sem bila 1 teden nazaj na CTG zaradi krčev. Komaj čakam takrat bom že v 36t Komaj čakam poročilo uz pregleda ,ki ga imaš jutri boš imela že CTG,kajne?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 19:56:05
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 nalini:jaz pa mislim ,da boš ti kmalu sporočila lepo in veselo novičko seveda, da bom ... v roku treh tednov ziher otrdevamo, špikamo ...vendar imamo trenutno enega nagajivca, ki menca po mojem bušiju .... glede nato, da se baje otrok pred porodom umiri - še mi ne bomo dooooollllgggooooo rodili ... grem zdaj gledat spet doma, potem pa spat .... upam, da bo noč mirna
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 20:02:05
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo detelja a ti je dolg čas? mal pa mi je res bil dolg cajt...pol pa je soseda poklicala pa sem šla na obisk
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 20:03:10
|
|
|
|
tinaaja
|
glede nato, da se baje otrok pred porodom umiri - še mi ne bomo dooooollllgggooooo rodili ... ne racunaj na to, da bo to pokazatelj. Eni se na porodni mizi salte v busiju delajo. V minuti se lahko vse spremeni Jaz sem kar mal zivcna, kdaj bo ta minuta prisla
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 20:03:13
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 nalini:jaz pa mislim ,da boš ti kmalu sporočila lepo in veselo novičko seveda, da bom ... v roku treh tednov ziher otrdevamo, špikamo ...vendar imamo trenutno enega nagajivca, ki menca po mojem bušiju .... glede nato, da se baje otrok pred porodom umiri - še mi ne bomo dooooollllgggooooo rodili ... grem zdaj gledat spet doma, potem pa spat .... upam, da bo noč mirna baje, da to povsem ne drži...baje, da so eni pred porodom še bolj živahni...naš bebi je tudi danes tako živahen pol se spet za par min umiri...sicer pa naj uživa ima še čas
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 20:13:17
|
|
|
|
brigita23
|
meni je danes že drugič v enem dnevu full slabo ratalo....čist posebna slabost, pulz mi full nabije pa kr megli se mi Potem se uležem in šele čez nekaj časa popusti Se kateri kaj podobnega dogaja?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 20:35:22
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 meni je danes že drugič v enem dnevu full slabo ratalo....čist posebna slabost, pulz mi full nabije pa kr megli se mi Potem se uležem in šele čez nekaj časa popusti Se kateri kaj podobnega dogaja? ja meni mogoče 1x na teden,veliko pij jaz spijem vodo in je tkoj bolje.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 20:35:24
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 nalini:jaz pa mislim ,da boš ti kmalu sporočila lepo in veselo novičko seveda, da bom ... v roku treh tednov ziher otrdevamo, špikamo ...vendar imamo trenutno enega nagajivca, ki menca po mojem bušiju .... glede nato, da se baje otrok pred porodom umiri - še mi ne bomo dooooollllgggooooo rodili ... grem zdaj gledat spet doma, potem pa spat .... upam, da bo noč mirna ali pa prej k v 3 t,jaz gledam pa as ti tud not padu
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 20:55:35
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 jst mam pa jutri pregled....komaj čakam, da vidim, kako je z našim bebijem sonček-kdaj imaš pa ti pregled? Držim pestke. Kdaj pa imaš?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 20:56:24
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 meni je danes že drugič v enem dnevu full slabo ratalo....čist posebna slabost, pulz mi full nabije pa kr megli se mi Potem se uležem in šele čez nekaj časa popusti Se kateri kaj podobnega dogaja? Malo je kriva velika količina krvi, potem pa nam še bebiji pritisnejo na želodec. Nekaj podobnega se je meni zgodilo zadnjič v mš, se spomniš?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 20:57:16
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 jst mam pa jutri pregled....komaj čakam, da vidim, kako je z našim bebijem sonček-kdaj imaš pa ti pregled? meni ga je sedaj prestavila iz tega četrtka na torek.tko da ga imam namesto 19.3-24.3,saj sem bila 1 teden nazaj na CTG zaradi krčev. Komaj čakam takrat bom že v 36t Komaj čakam poročilo uz pregleda ,ki ga imaš jutri boš imela že CTG,kajne? ja jst mislim da ga bom imela
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 20:58:24
|
|
|
|
*Junona*
|
Midva z dragim sma pa pred kakšno urco prišla domov, sva bila pri njegovih doma za vikend. Je hitro minilo. Čez 14 dni pa imamo piknik pri njih doma. Otvoritev roštilja - je moj ati doma postavil nov kamin, prejšnji gre pa k mojemu domov. Komaj čakam čevape, perutničke, pivske klobase, ražnjiče... njamiiiii.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 20:59:52
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 jst mam pa jutri pregled....komaj čakam, da vidim, kako je z našim bebijem sonček-kdaj imaš pa ti pregled? meni ga je sedaj prestavila iz tega četrtka na torek.tko da ga imam namesto 19.3-24.3,saj sem bila 1 teden nazaj na CTG zaradi krčev. Komaj čakam takrat bom že v 36t Komaj čakam poročilo uz pregleda ,ki ga imaš jutri boš imela že CTG,kajne? ja jst mislim da ga bom imela Bo bebi nagajal, tako kot je moj, mi je komaj kaj posnela. Takrat sem bila noseča 28 tednov, tako da zdaj imajo res že veliko manj prostora kot takrat, ampak vseeno znajo ponagajat, ker točno vejo, da jim prisluškujemo.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 21:00:00
|
|
|
|
brigita23
|
punce a vam povem kaj sem zdle naredila???????? na sončkovi strani sem izdelala majic z napisom novopečeni očka.....ko jo dobim jo bom lepo oprala in zlikala in skrila v omaro , ko pa bom rodila in se bo moj dragi šel veseliti z prijatelji mu bom rekla, da ga doma v omari čaka presenečenje in da ga mora uporabiti ...... jooo po moje bo fulllll vesel in ponosen. a je katera naročevala tam majice? Ne vem kake so kaj št
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 21:00:47
|
|
|
|
*Junona*
|
Brigitka, povej ji tudi za te slabosti. Saj ni nič nevarnega, ampak bolje preventiva kot kurativa. Imam pa js te slabosti že zdajle kaka 2 tedna se mi zdi, če ne še več.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 21:01:38
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 punce a vam povem kaj sem zdle naredila???????? na sončkovi strani sem izdelala majic z napisom novopečeni očka.....ko jo dobim jo bom lepo oprala in zlikala in skrila v omaro , ko pa bom rodila in se bo moj dragi šel veseliti z prijatelji mu bom rekla, da ga doma v omari čaka presenečenje in da ga mora uporabiti ...... jooo po moje bo fulllll vesel in ponosen. a je katera naročevala tam majice? Ne vem kake so kaj št Dobra ideja! Grem js tut to nardit! Te bom kopirala!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?