|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
15.3.2009 12:08:18   
arabela*
dober danuser posted image
mi smo pa že bili danes zjutraj ob deverih na sprehodu,po mestu,pa malo na igralih.Nič prijetno vreme ni,pa še piha...buuuuuuuuser posted image
Zdaj pa sem smrkljice dala na veliko postlo in se igrata z igračami.
user posted image  je že pravi jedec.Danes je zmazala celo banano,kar tak zmučkano z vilico,jo ima full rada....
grem zdaj nekaj v pisker postavit,se tipkamo....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
15.3.2009 12:08:55   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

o Saraya, živijo............user posted image

pridem,ti pa že greš...user posted image  uživaj

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
15.3.2009 12:10:12   
arabela*
..............mam take skomine, ko božam njen buši.............user posted image user posted image user posted image ............ma res je blo luštn biti user posted image ..............user posted image user posted image user posted image

no.......pol pa hitro v akcijo,ne časa zgubljat...user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
15.3.2009 12:11:51   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image , ti pa nič ne menjavaj..... jaz se tak navadim avatarjev, da potem sploh ne berem, katera piše. user posted image

malo je treba spremembuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
15.3.2009 13:03:54   
onina
Po dolgem času se malo javim...se skoz nekaj dogaja...ob dopoldnevih sva bila z malim malo okrog, popoldne itak ni časa, zvečer me pa že malo po osmi uri zmanjka. Mali je zdaj kar priden glede spanja. Zaspi okrog 18.30 in se prvič zbudi ob cca 23.00 in nato še enkrat ob 04.00. Potem vstane ob 07.00. Zdaj je zgleda vse za mano prišlo in bi samo spala user posted image .

Nekaj sem videla, da pišete o copatkih. Da povem svojo izkušnjo. Pri ta velikem smo kupili ene ShoShoes, pa so mu ful noge švicale (pa so bile usnjene). No, potem smo prešaltali na Robezke in od takrat naprej imam samo te (za doma in v vrtcu). Cena je res user posted image , ampak jih ima sedaj npr. že pol leta in mu  bodo še nekaj časa sigurno prav. Sem pa pristaš, da kupite otroku mehke čevelje ali copatke in ne tistih trdih. Mi smo mu prve "trde" čevlje (superge) kupili za 1. roj. dan, s katerimi je potem zunaj treniral prve korake, za notri je imel pa le mehke copatke.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
15.3.2009 13:09:58   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: onina

Sem pa pristaš, da kupite otroku mehke čevelje ali copatke in ne tistih trdih.

ja,mehki do takrat,ko se ne začne na noge postavljat.
Potem,ko pa se začne,pa mora imet v petki in gležnju trdo oporo,da si ne izvije gleženjčka.sploh za prvo hojo so fajn tisti trdi superfitki al pa cicibani,samo da je v gležnju malo višje in fajn trdno..

< Sporočilo je popravil Saraya -- 15.3.2009 13:10:04 >

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
15.3.2009 13:42:11   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Potem,ko pa se začne,pa mora imet v petki in gležnju trdo oporo,da si ne izvije gleženjčka.sploh za prvo hojo so fajn tisti trdi superfitki al pa cicibani,samo da je v gležnju malo višje in fajn trdno..

Evo, okoli obutve bo pa spet toliko mnenj in nasvetov kot okoli prehrane user posted image  Ne samo med nami, tudi pediatri si niso enotni.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
15.3.2009 15:03:15   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ti bi pa rabla zlato ribico, ne zelene.... user posted image

user posted image tako recimo....

user posted image

ti mene malo j.......  

.....      tota neka pijana zgleda, no vsaj oči ima prave barve....user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
15.3.2009 15:04:18   
gold fish

user posted image , ti pa nič ne menjavaj..... jaz se tak navadim avatarjev, da potem sploh ne berem, katera piše. user posted image

Jaz bi morala nekaj zamenjat user posted image user posted image user posted image  al sta ok moja bubi in bubika? user posted image

...sem ga včeraj mislila ven brisat, pa brez bit..... pa zaenkrat še ostaja ta moja ribica .....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
15.3.2009 15:07:53   
gold fish

Evo, okoli obutve bo pa spet toliko mnenj in nasvetov kot okoli prehrane user posted image  Ne samo med nami, tudi pediatri si niso enotni.

jaz sem informirana o istem kot saraya...to pomeni, da teh mehkih ne bom kupovala, ...vsaj za zdaj še ne...... samo cicibanove, pol pa tak pridejo tudi tisti zajčkiuser posted image  v poštevuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
15.3.2009 15:08:49   
gold fish
saraya - tud mene še vedno dlesni al kaj jaz vem kaj zeza...mi že gre pošteno na živce....

.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
15.3.2009 15:10:20   
gold fish
...nič...fajn bodite....počasi dobim obiske, pa grem še malo pripravit.....

...ker se ni nobena javilauser posted image ......, sem si kar sama torto spekla......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3312
15.3.2009 18:26:46   
gloria
user posted image

Sara od LANA LUNE in Nik na kavici

...ful je bilo doberuser posted image user posted image user posted image user posted image ...smo bili kr z očkoti pa še mamica od LL je bila in en prijatelj....škoda da je Vita od Anchy zbolela da ni bila z nami.....no upam da do srede ozdravi ker se spet dobimouser posted image ...
...preberem vas zvečer upam da bo časuser posted image ....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
15.3.2009 18:39:03   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...ker se ni nobena javilauser posted image ......, sem si kar sama torto spekla......user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vse najboljše, gold fish user posted image

Upam, da ste lepo praznovali user posted image  Za torto pa ne dvomim, da je bila boljša in lepša kot bi bila moja user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 3314
15.3.2009 19:21:43   
Jazzy1

No, da še jaz povem svoje mnenje oz. posredujem nasvet od tašče, ki je dr. fizikalne in rehablilitacijske med. (se pravi ravno to področje o katerem je debata)  Pravi, da je najbolje, če ima obuto nekaj kar imitira boso nogo. Torej mehki copatki, al pa štunfi z bremzicami, da se lahko postavi na pete, prste itd.  Tisti trdi čeveljčki ala ciciban so aktualni le, če prihaja do nestabilnosti ali kakšnih nepravilnosti pri hoji. Drugače, pa pravi, bi bilo pa idealno če bi bil lahko otrok kolikor se da bos.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
15.3.2009 19:56:20   
ključek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vse najboljše, gold fish user posted image

Upam, da ste lepo praznovali user posted image  Za torto pa ne dvomim, da je bila boljša in lepša kot bi bila moja user posted image

user posted image  ima rojstni dan????

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
15.3.2009 19:56:53   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image

Sara od LANA LUNE in Nik na kavici

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
15.3.2009 19:58:47   
ključek

saraya - tud mene še vedno dlesni al kaj jaz vem kaj zeza...mi že gre pošteno na živce....

.

meni je pa plomba ven padla..........user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3318
15.3.2009 19:59:14   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ti bi pa rabla zlato ribico, ne zelene.... user posted image

user posted image tako recimo....

user posted image

ti mene malo j.......  

.....      tota neka pijana zgleda, no vsaj oči ima prave barve....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3319
15.3.2009 19:59:46   
ključek

..............mam take skomine, ko božam njen buši.............user posted image user posted image user posted image ............ma res je blo luštn biti user posted image ..............user posted image user posted image user posted image

no.......pol pa hitro v akcijo,ne časa zgubljat...user posted image

zaenkrat ne.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
15.3.2009 20:05:24   
ključek
monologi............user posted image

uau, sem pa na 5555..................user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 15.3.2009 20:07:17 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
15.3.2009 20:21:47   
arabela*

ma grozno.....se mi kar kri vlije iz dlesni z lepega,skratka full mam probleme po drugem porodu...

Neposredna povezava do sporočila: 3322
15.3.2009 20:23:02   
arabela*
grem pred tv.....
lep večer...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
15.3.2009 20:30:05   
Čarli08

Juhu, se že veselim nove zmede user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
15.3.2009 20:31:47   
Lara Croft

...nič...fajn bodite....počasi dobim obiske, pa grem še malo pripravit.....

VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?