Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 12:08:18
|
|
|
|
arabela*
|
dober dan mi smo pa že bili danes zjutraj ob deverih na sprehodu,po mestu,pa malo na igralih.Nič prijetno vreme ni,pa še piha...buuuuuuu Zdaj pa sem smrkljice dala na veliko postlo in se igrata z igračami. je že pravi jedec.Danes je zmazala celo banano,kar tak zmučkano z vilico,jo ima full rada.... grem zdaj nekaj v pisker postavit,se tipkamo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 12:08:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you o Saraya, živijo............ pridem,ti pa že greš... uživaj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 12:10:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ..............mam take skomine, ko božam njen buši............. ............ma res je blo luštn biti .............. no.......pol pa hitro v akcijo,ne časa zgubljat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 12:11:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* , ti pa nič ne menjavaj..... jaz se tak navadim avatarjev, da potem sploh ne berem, katera piše. malo je treba sprememb
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 13:03:54
|
|
|
|
onina
|
Po dolgem času se malo javim...se skoz nekaj dogaja...ob dopoldnevih sva bila z malim malo okrog, popoldne itak ni časa, zvečer me pa že malo po osmi uri zmanjka. Mali je zdaj kar priden glede spanja. Zaspi okrog 18.30 in se prvič zbudi ob cca 23.00 in nato še enkrat ob 04.00. Potem vstane ob 07.00. Zdaj je zgleda vse za mano prišlo in bi samo spala . Nekaj sem videla, da pišete o copatkih. Da povem svojo izkušnjo. Pri ta velikem smo kupili ene ShoShoes, pa so mu ful noge švicale (pa so bile usnjene). No, potem smo prešaltali na Robezke in od takrat naprej imam samo te (za doma in v vrtcu). Cena je res , ampak jih ima sedaj npr. že pol leta in mu bodo še nekaj časa sigurno prav. Sem pa pristaš, da kupite otroku mehke čevelje ali copatke in ne tistih trdih. Mi smo mu prve "trde" čevlje (superge) kupili za 1. roj. dan, s katerimi je potem zunaj treniral prve korake, za notri je imel pa le mehke copatke.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 13:09:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: onina Sem pa pristaš, da kupite otroku mehke čevelje ali copatke in ne tistih trdih. ja,mehki do takrat,ko se ne začne na noge postavljat. Potem,ko pa se začne,pa mora imet v petki in gležnju trdo oporo,da si ne izvije gleženjčka.sploh za prvo hojo so fajn tisti trdi superfitki al pa cicibani,samo da je v gležnju malo višje in fajn trdno..
< Sporočilo je popravil Saraya -- 15.3.2009 13:10:04 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 13:42:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: onina Sem pa pristaš, da kupite otroku mehke čevelje ali copatke in ne tistih trdih. ja,mehki do takrat,ko se ne začne na noge postavljat. Potem,ko pa se začne,pa mora imet v petki in gležnju trdo oporo,da si ne izvije gleženjčka.sploh za prvo hojo so fajn tisti trdi superfitki al pa cicibani,samo da je v gležnju malo višje in fajn trdno.. Evo, okoli obutve bo pa spet toliko mnenj in nasvetov kot okoli prehrane Ne samo med nami, tudi pediatri si niso enotni.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 15:03:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ti bi pa rabla zlato ribico, ne zelene.... tako recimo.... ti mene malo j....... ..... tota neka pijana zgleda, no vsaj oči ima prave barve....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 15:04:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* , ti pa nič ne menjavaj..... jaz se tak navadim avatarjev, da potem sploh ne berem, katera piše. Jaz bi morala nekaj zamenjat al sta ok moja bubi in bubika? ...sem ga včeraj mislila ven brisat, pa brez bit..... pa zaenkrat še ostaja ta moja ribica .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 15:07:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: onina Sem pa pristaš, da kupite otroku mehke čevelje ali copatke in ne tistih trdih. ja,mehki do takrat,ko se ne začne na noge postavljat. Potem,ko pa se začne,pa mora imet v petki in gležnju trdo oporo,da si ne izvije gleženjčka.sploh za prvo hojo so fajn tisti trdi superfitki al pa cicibani,samo da je v gležnju malo višje in fajn trdno.. Evo, okoli obutve bo pa spet toliko mnenj in nasvetov kot okoli prehrane Ne samo med nami, tudi pediatri si niso enotni. jaz sem informirana o istem kot saraya...to pomeni, da teh mehkih ne bom kupovala, ...vsaj za zdaj še ne...... samo cicibanove, pol pa tak pridejo tudi tisti zajčki v poštev
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 15:08:49
|
|
|
|
gold fish
|
saraya - tud mene še vedno dlesni al kaj jaz vem kaj zeza...mi že gre pošteno na živce.... .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 15:10:20
|
|
|
|
gold fish
|
...nič...fajn bodite....počasi dobim obiske, pa grem še malo pripravit..... ...ker se ni nobena javila ......, sem si kar sama torto spekla......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 18:26:46
|
|
|
|
gloria
|
Sara od LANA LUNE in Nik na kavici ...ful je bilo dober ...smo bili kr z očkoti pa še mamica od LL je bila in en prijatelj....škoda da je Vita od Anchy zbolela da ni bila z nami.....no upam da do srede ozdravi ker se spet dobimo ... ...preberem vas zvečer upam da bo čas ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 18:39:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...ker se ni nobena javila ......, sem si kar sama torto spekla...... Vse najboljše, gold fish Upam, da ste lepo praznovali Za torto pa ne dvomim, da je bila boljša in lepša kot bi bila moja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 19:21:43
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: onina Sem pa pristaš, da kupite otroku mehke čevelje ali copatke in ne tistih trdih. ja,mehki do takrat,ko se ne začne na noge postavljat. Potem,ko pa se začne,pa mora imet v petki in gležnju trdo oporo,da si ne izvije gleženjčka.sploh za prvo hojo so fajn tisti trdi superfitki al pa cicibani,samo da je v gležnju malo višje in fajn trdno.. No, da še jaz povem svoje mnenje oz. posredujem nasvet od tašče, ki je dr. fizikalne in rehablilitacijske med. (se pravi ravno to področje o katerem je debata) Pravi, da je najbolje, če ima obuto nekaj kar imitira boso nogo. Torej mehki copatki, al pa štunfi z bremzicami, da se lahko postavi na pete, prste itd. Tisti trdi čeveljčki ala ciciban so aktualni le, če prihaja do nestabilnosti ali kakšnih nepravilnosti pri hoji. Drugače, pa pravi, bi bilo pa idealno če bi bil lahko otrok kolikor se da bos.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 19:56:20
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...ker se ni nobena javila ......, sem si kar sama torto spekla...... Vse najboljše, gold fish Upam, da ste lepo praznovali Za torto pa ne dvomim, da je bila boljša in lepša kot bi bila moja ima rojstni dan????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 19:56:53
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Sara od LANA LUNE in Nik na kavici
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 19:58:47
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish saraya - tud mene še vedno dlesni al kaj jaz vem kaj zeza...mi že gre pošteno na živce.... . meni je pa plomba ven padla..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 19:59:14
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ti bi pa rabla zlato ribico, ne zelene.... tako recimo.... ti mene malo j....... ..... tota neka pijana zgleda, no vsaj oči ima prave barve....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 19:59:46
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ..............mam take skomine, ko božam njen buši............. ............ma res je blo luštn biti .............. no.......pol pa hitro v akcijo,ne časa zgubljat... zaenkrat ne.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 20:05:24
|
|
|
|
ključek
|
monologi............ uau, sem pa na 5555..................
< Sporočilo je popravil Me to you -- 15.3.2009 20:07:17 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 20:21:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish saraya - tud mene še vedno dlesni al kaj jaz vem kaj zeza...mi že gre pošteno na živce.... ma grozno.....se mi kar kri vlije iz dlesni z lepega,skratka full mam probleme po drugem porodu...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 20:23:02
|
|
|
|
arabela*
|
grem pred tv..... lep večer...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 20:30:05
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: onina Sem pa pristaš, da kupite otroku mehke čevelje ali copatke in ne tistih trdih. ja,mehki do takrat,ko se ne začne na noge postavljat. Potem,ko pa se začne,pa mora imet v petki in gležnju trdo oporo,da si ne izvije gleženjčka.sploh za prvo hojo so fajn tisti trdi superfitki al pa cicibani,samo da je v gležnju malo višje in fajn trdno.. Evo, okoli obutve bo pa spet toliko mnenj in nasvetov kot okoli prehrane Ne samo med nami, tudi pediatri si niso enotni. Juhu, se že veselim nove zmede
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 20:31:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...nič...fajn bodite....počasi dobim obiske, pa grem še malo pripravit..... ...ker se ni nobena javila ......, sem si kar sama torto spekla...... VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?