Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 20:33:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish saraya - tud mene še vedno dlesni al kaj jaz vem kaj zeza...mi že gre pošteno na živce.... . meni je pa plomba ven padla.......... Jaz pa imam končno porihtane zobe . OK, ena plombica je še začasna, za vsak slučaj, ker me je zob bolel. Tak da to še menjam, potem bo pa mir.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 20:33:39
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Sara od LANA LUNE in Nik na kavici ...ful je bilo dober ...smo bili kr z očkoti pa še mamica od LL je bila in en prijatelj....škoda da je Vita od Anchy zbolela da ni bila z nami.....no upam da do srede ozdravi ker se spet dobimo ... ...preberem vas zvečer upam da bo čas ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 20:34:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Sara od LANA LUNE in Nik na kavici
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 20:35:30
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Drugače, pa pravi, bi bilo pa idealno če bi bil lahko otrok kolikor se da bos. Po mojem zaradi platfusa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 20:38:01
|
|
|
|
Čarli08
|
VSE NAJBOLJŠE !!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 20:39:59
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 20:40:34
|
|
|
|
Čarli08
|
Jaz bi se tudi javila pri copatkah. Lahko jaz naročim, če želite, samo mi mora ena malo razložit kako gre, ker nisem še naročala preko e-baya.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 20:44:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
vČASIh so bli cicibanovi čeveljčki zakon, zdej pa pravijo, da so pretrdi.... pa še eno uko z glave kuštajo... Jaz ne vem, kaj dat moji pupi jest..... zjutrej dobi mleko, ob 11h sadje, ob 14h zelenjavo in zraven malo polente - ji je všeč... pa riž ji je tudi fajn dol šel... Kus kus menda tudi že lahko, ne? ob 17h tiste mlečne kašice, pred spanjem pa spet mleko..... Ma tiste mlečne kašice se ji ne dopadejo.... joj, kake frise dela... sej potem vseeno poje, ma ji ni všeč... Kaj bi ji lahko tle dala namesto teh kašic? Do kdaj flaško zjutraj in zvečer? Lara je ob 19.30 že tako zaspana, da komaj flaško sprazne, ne pa da bi še kej drugega jedla.... jaooo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 20:49:16
|
|
|
|
Čarli08
|
Naš pa se vsak dan kaj novega zmisli. Nekaj dni nazaj je imel rad zelenjavo, pa se je pri sadju drl, zdaj pa zelenjave ne, vse drugo je pa ok. Ah, ja. Lara, skuhaj ji polento na aptamilu, recimo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 20:50:24
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft vČASIh so bli cicibanovi čeveljčki zakon, zdej pa pravijo, da so pretrdi.... pa še eno uko z glave kuštajo... Jaz ne vem, kaj dat moji pupi jest..... zjutrej dobi mleko, ob 11h sadje, ob 14h zelenjavo in zraven malo polente - ji je všeč... pa riž ji je tudi fajn dol šel... Kus kus menda tudi že lahko, ne? ob 17h tiste mlečne kašice, pred spanjem pa spet mleko..... Ma tiste mlečne kašice se ji ne dopadejo.... joj, kake frise dela... sej potem vseeno poje, ma ji ni všeč... Kaj bi ji lahko tle dala namesto teh kašic? Do kdaj flaško zjutraj in zvečer? Lara je ob 19.30 že tako zaspana, da komaj flaško sprazne, ne pa da bi še kej drugega jedla.... jaooo joj, ko tkole berem.............a samo naša toliko poje??? flaško dobi vsaj 5x na dan........+ sadna kašica + zelenjavni obrok.........no, sadja poje veliko, zelenjave pa še vedno par žlic..............včeraj sem ji dala skutko s podloženim sadjem (lj mlekarne), je pomazala k ne vem kaj........je kr vriskala zraven. sadja ji glih nisem dajala, samo skuto. mogoče prekmalu??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 20:54:56
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma tiste mlečne kašice se ji ne dopadejo.... joj, kake frise dela... sej potem vseeno poje, ma ji ni všeč... Kaj bi ji lahko tle dala namesto teh kašic? Do kdaj flaško zjutraj in zvečer? Lara je ob 19.30 že tako zaspana, da komaj flaško sprazne, ne pa da bi še kej drugega jedla.... jaooo zdaj lahko počasi jogurt in skutice (oz. navadno skuto s primešanim sadjem) uvajaš. Pa jaz sem razmišljala, da koruzni kosmiči (corn flakes) narejeni z adaptiranim mlekom tudi ne bi bili napačni Moram malo pogledat, kaj vse imajo not. Flaško zvečer je pa kar fajn obdržat. Kasneje pač zamenjaš za skodelico mleka pri večerji. Zjutraj pa.... hm.... dokler bom doma, bo sigurno ostala. Potem bom pa videla. Mogoče bo najbolj easy, da bubika flaško pije in jaz tačas bubija in sebe zrihtam
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 20:58:10
|
|
|
|
Čarli08
|
MTY, če ji je všeč, potem jaz ne bi komplicirala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:00:50
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa jaz sem razmišljala, da koruzni kosmiči (corn flakes) narejeni z adaptiranim mlekom tudi ne bi bili napačni Moram malo pogledat, kaj vse imajo not. Fino, to ima še mami rada Jih bom preštudirala jutri!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:00:56
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Jaz bi se tudi javila pri copatkah. Lahko jaz naročim, če želite, samo mi mora ena malo razložit kako gre, ker nisem še naročala preko e-baya. Ja plačaš preko Paypala (med bolj varnimi načini plačil), naročiš jih pa tako da greš na stran (tukaj) in enostavno označiš tiste, ki bi jih imela. Daj če si pripravljena ti tokrat to narediti je mislim da še Olivija kandidat, pa še dve. Kdaj kasneje, ko jih bom pa jaz zase spet kupovala, se pa jaz javim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:03:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you joj, ko tkole berem.............a samo naša toliko poje??? flaško dobi vsaj 5x na dan........+ sadna kašica + zelenjavni obrok bubika ima takole: zjutraj 150 ml mleka ob 11ih - sadje s kosmiči ali zelenjava, riž, krompir (pač neka kombinacija ) ob 13ih 150 ml mleka ob 16ih sadje s keksom ob 18.30 mlečna kašica danes je ob 20.30 dobila še 70 ml mleka, ker ni in ni zaspala. Ponoči pa različno - smo bili že na nič ali 1x 70 ml mleka; zdaj ko je bila bolana pa 2x 70 ml.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:04:51
|
|
|
|
Čarli08
|
Bom jaz naročila. Če zbiram naročila do srede, bo verjetno OK?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:08:45
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 MTY, če ji je všeč, potem jaz ne bi komplicirala. ma sej ne. sam tko k berem, da drugi niso več tok na flaški. ko je lačna, ji dam jesti, pa če bi hotla 8 flašk..........teoretično...... ............sam je pa res, da se zelenjave glih ne naje od tistih par žličk............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:09:46
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Jaz bi se tudi javila pri copatkah. Lahko jaz naročim, če želite, samo mi mora ena malo razložit kako gre, ker nisem še naročala preko e-baya. Ja plačaš preko Paypala (med bolj varnimi načini plačil), naročiš jih pa tako da greš na stran (tukaj) in enostavno označiš tiste, ki bi jih imela. Daj če si pripravljena ti tokrat to narediti je mislim da še Olivija kandidat, pa še dve. Kdaj kasneje, ko jih bom pa jaz zase spet kupovala, se pa jaz javim. mogoče bi jaz tudi. te so mi všeč. http://cgi.ebay.ie/Soft-Sole-Leather-Baby-Infant-FlowerPink-Shoes-0-6M_W0QQitemZ220373327308QQihZ012QQcategoryZ147300QQcmdZViewItem#ebayphotohosting
< Sporočilo je popravil Me to you -- 15.3.2009 21:12:00 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:14:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
Korn fleks? misliš, da bi že zlala to jesti? Na skutke in jogurte sem pomislila, ma sem mislila, da je še prezgodaj.. Pa skuta ji ne bo všeč, ker je kisla....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:15:21
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Bom jaz naročila. Če zbiram naročila do srede, bo verjetno OK? Čarli imaš zs.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:17:29
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Jaz bi se tudi javila pri copatkah. Lahko jaz naročim, če želite, samo mi mora ena malo razložit kako gre, ker nisem še naročala preko e-baya. Ja plačaš preko Paypala (med bolj varnimi načini plačil), naročiš jih pa tako da greš na stran (tukaj) in enostavno označiš tiste, ki bi jih imela. Daj če si pripravljena ti tokrat to narediti je mislim da še Olivija kandidat, pa še dve. Kdaj kasneje, ko jih bom pa jaz zase spet kupovala, se pa jaz javim. Pri Littleoneshoes je fajn tiste na aukciji kupovat. Moraš 1. licitirat, ker običajno ostaneš tudi edina Tako sem jaz 3 pare kupila. Res da ni take izbire, ampak jaz sem dobila točno tiste, ki sem jih želela Pa mislim, da se ne splača 0-6m več kupovat . Bubiki so 6-12m sicer veliki, ampak ji ne padajo dol. Na noge pa se še ne postavlja, da bi jo motilo. Model je malo bolj ozek in dolg, za fantke bo mogoče problem, če imajo malo višjo nogico. Nečakecu (9m) recimo teh 6-12m ne dobijo gor. Preden se odločite, malo še druge trgovine poglejte. Shoeszoo ima malo širše in krajše modele. Littleoneshoes Shoes Zoo Absolute tots My sweet baby closet Ruji Naj vas ne moti, da so cene v USD, pri plačilu preko paypala avtomatsko preračuna v €.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:19:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
ob 11ih - sadje s kosmiči ali zelenjava, riž, krompir Kakšnimi kosmiči? Zelenjavo ji daš tudi ob 11h? Meni se zdi to prezgodnja ura za tako hrano, ne vem zakaj.... sama nikoli ne bi mogla tko jest... Ker sem razmišljala, da morda Lara dobi premalo mleka.... nekje sem prebrala, da bi ga mogla pri 6ih mesecih več popit...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:20:50
|
|
|
|
*bubi*
|
MTY, ravno tile so zdaj na avkciji (velikost 6-12m). Enake ima bubika
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:21:36
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Korn fleks? misliš, da bi že zlala to jesti? Na skutke in jogurte sem pomislila, ma sem mislila, da je še prezgodaj.. Pa skuta ji ne bo všeč, ker je kisla.... sem isto mislila.............pa se je oblizovala in odpirala usta sto na uro..........probaj.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:23:15
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* MTY, ravno tile so zdaj na avkciji (velikost 6-12m). Enake ima bubika jaz nimam pojma kaj morm naredit........... ...........bom kr počakala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?