gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: Marisha Ej, Janja27 a si s tem kuk mislila, da boš prišla na novo stran MAH NE to je za jolly ker ne popam seznamov da se bo sam zarolala dol pa o pol strani No, pa lahko noč, pa eno bolho za pomoč, pa enga grila, da vam muziko zašpila, pa enga pajka, da vas zjutraj s pojstle zbajka tale pajek bi mene definitivno vrgel s posle ker se jih FULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL bojim ja kaj čmo.......in manca mi tud tuli po hiši k ga vidi pol pa POGUMNI ata reši situacijo za pogumnega atija Bravo janja. Si na novo preštihala sem videla. Nevem, kako si lahko pustila, da ti na kmetiji in to na njivi zgnije krompir. Še dnar si mi 1x dol pobrala, ker sem mela preveč za pospraviti okoli tebe. KNJIGICE - disnijeve knjigice so super. Pa zlo lepa ilustracija je not. Mi smo jih kupili že pred dvemi leti, ko so meli prvih 12 knjig. Zdaj so pa še ostalih 12 izdali. Iraira Suzy - hvala za čestitke. Ja zdaj no kaka dva dni je kr priden. Sam bil pa je res katastrofa od katastrofe. P je rekel, da ima dva zobka, nista mu pogledala ven (so tik pod dlesnijo, en čisto micen konček je vzunaj bil, ampak je dlesen takoooooooo natekla, da se je zobek nazaj not dal.) Mi pa je rekel, da če bo ressss nujna sila, ampak resss nujna sila (je še zažugal, da mi kao on ni nič povedal, da mu daš KISLE KUMARCE ZA GRISTI. PRVIČ : so kisle, kar blaži dlesen DRUGIČ: so hrapave, in mu fajn masira dlesen No toliko na kratko. Če se še kaj spomnim, vam pa javim. Aja še to. Janja, niste ratale take zaradi mene (kao da ne) , ampak zaradi LUNE . Saj vidiš, da k je lune konec, je tu takooo zatišje .
|