detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini dober dan :) ... za tiste, ki ste pravkar vstale jutro mi smo danes spali do osmih ,.... domače naloge nismo delali ,.... potem smo pohrustali ogromen zajtrk (je mami bila pridna in šla po sveže žemljice ,.... njam, njam .... kak je bilo dobro),.... zdaj sva pa prišla iz sprehoda (sva naredila k r en velik krog,.... ja, če pa moram migat ) ..... vam povem, da kar paše to miganje - sem kar prerojena, ker lahko več hodim, sedim, itd ..... in se počutim kot sonček ... komaj si čakala, da ti gin. odobri zdaj pa se kar naprej neki izumikaš jaz pa mojemu vsak dan pravim, da naj kar odšteva dneve do petka upam, da me škrat mali ne zafrkne ponoči smo imeli spet otrdevanje - enkrat je bilo kar hudo,.... ful me je bolelo,.. se mi je zdelo, da jaz takih popadkov ne bom preživela (čeprav mislim, da so še ti hujši .... je pa bilo podobno ful huuuuuuuuuuuuuudemu menstruacijskemu krču ....in je trajalo nekje dobro minutu ....... potem sem zaspala nazaj in do zdaj je spet vse v mejah normale ) ja, to otrdevanje ko boli je pa res hudo...meni vse prijateljice pravijo, da jih popadki niso tako boleli kot tisti pritisk, ko imaš občutek, da ti bo celo frčafelo raztrgalo...čez čas bomo same najbolj vedele povedat kaj boli in kaj ne, a ne? danes bomo pa za kosilo jedli,.... govejo juho, govedino in krompir, solato .... a lahko prideva z bebijem na kosilo???? lep dan,.... čeprav ni sončka
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|