|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
14.3.2009 18:28:19   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Evo pupe probujem novo miško in tipkovnico in mislim ,da mi bo šlo z to veliko težje kot z prejšnjo saj sem bila tiste bolj navajena.user posted image user posted image Ta je tAko hitra in tihauser posted image user posted image user posted image

No me boste pa manj brale user posted image user posted image

kaj si ti imela prej tipkavnico od pisalnega stroja zraven računalnikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bodi srečna...moj skoz ko sliši, da ful tipkam skoz neki sprašuje kaj toliko pišem pa komu itd...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
14.3.2009 18:29:41   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

detelja, ka danes nam pa nisi nič erotike prpravlauser posted image .....si vse pomočnike raj zase obdržala, ti porednicauser posted image user posted image user posted image

poslušaj, zjutraj ko sem jih pripeljala je bilo tukaj zatišje..pol pa sem mislila moj itak dela kaj bom jaz cel dan brez družbe, če tu ni bilo nobene pa še dragi odide delat..no, tako da jih imam jaz danes čezuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a ti bi zdaj imela erotiko ali pomočnike/žrebce?user posted image user posted image user posted image  smo že pri erotiki pristali....ufffffuser posted image  pa še zato sem si jih jaz danes prilastila, ker je dragi rekel, da ne bo nič user posted image ...pol pa veš kaka suša je žeuser posted image

sej sem vedla jst da si ti prava lisicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....kr za sebe si jih obdržala....nas pa ka šišauser posted image user posted image , jst že tudi celo večnost nisem user posted image , sploh ne vem več kak to gre, veš da mi grejo pol same traparije po glavi....moj ga pa kr skrivauser posted image user posted image user posted image user posted image

No, pa se bom js malo pohvalila...user posted image user posted image user posted image

Danes zjutraj smo za dobro jutro user posted image ...mmm...kako je pasalo.user posted image user posted image user posted image

uuu to pa je za pohvalit.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj bo kaj mene moj razveselil  s slončkanjem,user posted image user posted image user posted image user posted image če prej ne bom pa rekla za rd darilouser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
14.3.2009 18:29:43   
sonček85

Zdej grem pa seznamček poiskat. Le kje je ostal?
ne povem,user posted image user posted image jaz si pišem v zvezek da vem na kateri strani sem ga pustilauser posted image user posted image unega k si ga ti urejala ne devam več naprej ,saj mislim da so nedvomno zmagali krofki,so še dve dodatno potem glasovale ,ki jih nisem vpisalauser posted image

Aha, a tak si prefrigana?user posted image user posted image

ja pr tolkih seznamin pa si res moram user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
14.3.2009 18:30:26   
detelja
jaz pa sem bla z malopikico na

user posted image  mjamiuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
14.3.2009 18:30:43   
sonček85
Evo se baŠem z slivovimi cmoki(8)user posted image user posted image in kompotom.user posted image user posted image user posted image

Danes ste imele pa vse tko dobre kosile ,da bi se prav k vsaki povabilauser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
14.3.2009 18:32:05   
sonček85

jaz pa sem bla z malopikico na

user posted image  mjamiuser posted image

uuuu saj prav da si tako malo privoščita. 
No sedaj je pa naš začel popoldan k je mami šla malo ven migat na veliko in sem tko vesela.user posted image user posted image user posted image Prav pasalo je danes biti zunaj na tem prelepem sončkuuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
14.3.2009 18:32:32   
detelja
v ms so danes samo taki žrebci na razpolago, a ne malapikica???

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
14.3.2009 18:33:45   
*Junona*

user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image    Rmmaja - Fran

user posted image     Sobra - Tenea

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
14.3.2009 18:34:12   
detelja
spet me neki zezajo te slikeuser posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
14.3.2009 18:37:19   
detelja
no pa še take sem vam danes našlauser posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
14.3.2009 18:41:08   
Nalini
detelja mu že dam kontro ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ....... jooojjjj še zdaj sem jezna ......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem si privoščila kopel ... hmmmm je pasalo ..... zadnje dni mi ful paše voda user posted image  ...

zdaj pa grem pojest nekaj za večerjo ...
... pa malo mojo user posted image  čohico pocartat .... je taka bogcena, ker mora nosit ovratnico (no saj zdaj se je že navadila .... ampak je zdaj taka cartika, ker vedno išče žrtev za čohanje glave ...... si sama ne more praskat - prejšnji teden se je spet tak popraskala, da je spet na antibiotikihuser posted image  ..... no zdaj vsaj vemo točen vzrok alergije user posted image user posted image user posted image  ...... in je stanje dosti boljše - še eno inekcijo pa mislim, da bo ok user posted image ) - joj me je presekiral ta naš mačji user posted image  ....... pa ravno zdaj na koncu moje nosečnosti .....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
14.3.2009 18:43:57   
*Junona*
Punce, a ste videle, da sem dala naše krofeke v okvir?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
14.3.2009 18:44:17   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

detelja mu že dam kontro ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ....... jooojjjj še zdaj sem jezna ......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image daj mu, saj veš kako to greuser posted image user posted image user posted image  joj, tile moški so res čudni...res škoda, da nisi takrat poklicala pa bi se dobile...sve pol še šle z malopikico na klopco sedet pa se menit...

sem si privoščila kopel ... hmmmm je pasalo ..... zadnje dni mi ful paše voda user posted image  ... meni pa je rekla, da se kao ne smem kopat...bi pa ful zdaj rada še preden rodim šla enkrat malo plavat...sam me je malo strah bakterij...

zdaj pa grem pojest nekaj za večerjo ... dober tek
... pa malo mojo user posted image  čohico pocartat .... je taka bogcena, ker mora nosit ovratnico (no saj zdaj se je že navadila .... ampak je zdaj taka cartika, ker vedno išče žrtev za čohanje glave ...... si sama ne more praskat - prejšnji teden se je spet tak popraskala, da je spet na antibiotikihuser posted image  ..... no zdaj vsaj vemo točen vzrok alergije user posted image user posted image user posted image  ...... in je stanje dosti boljše - še eno inekcijo pa mislim, da bo ok user posted image ) - joj me je presekiral ta naš mačji user posted image  ....... pa ravno zdaj na koncu moje nosečnosti ..... malo jo pocartaj, da ti bo fajn zapredlauser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
14.3.2009 18:46:44   
sonček85
kako lepo si uredila okvirje slikic,ta seznamček pa kar ti urejaj ,saj jaz ne znam in ne vem kako user posted image

še malo pa pride dragiuser posted image user posted image user posted image user posted image ,mi je prej napisal tko lepo sporočilo da naju pogreša in da komaj čaka da pride da bomo preživeli večer skupajuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
14.3.2009 18:47:54   
sonček85

user posted image

ta mi pa zgleda k en pederuser posted image drugi so pa sexi za umret.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
14.3.2009 18:48:30   
detelja

kako lepo si uredila okvirje slikic,ta seznamček pa kar ti urejaj ,saj jaz ne znam in ne vem kako user posted image

še malo pa pride dragiuser posted image user posted image user posted image user posted image ,mi je prej napisal tko lepo sporočilo da naju pogreša in da komaj čaka da pride da bomo preživeli večer skupajuser posted image

kako lepo...jaz pa bom še 3-4 h sigurno sama če ne več...in pol pride se stušira mal poklepetava pa gremo spat..zjutraj pa gre spet delat...user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
14.3.2009 18:49:41   
detelja

user posted image

zdaj se bo sam enkrat pojavila brigita pa bo rekla, da ona želi erotiko in ne žrebce...prej mi je rekla, kje je danes erotikauser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
14.3.2009 18:53:46   
sonček85

user posted image

zdaj se bo sam enkrat pojavila brigita pa bo rekla, da ona želi erotiko in ne žrebce...prej mi je rekla, kje je danes erotikauser posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image najboljšo erotiko bo imela če se bo spravila na svojega dragegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
14.3.2009 18:55:10   
*Junona*

Ok, bom js urejala, ni panike.
Tebe bi sam prosla, da ga kopiraš zraven svojih, če bo kje zadaj ostal in mene ne bo. Hvala.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
14.3.2009 18:55:48   
detelja

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image najboljšo erotiko bo imela če se bo spravila na svojega dragegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

točno tako.. že dolgo je ni na netu...mogoče pa ga je le prepričalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
14.3.2009 18:58:25   
detelja
Nalini ti si pa res uboga...končno si dobila zeleno luč user posted image  in bi lahko cel dan in noč in še in še pa šeuser posted image user posted image user posted image user posted image  pol pa gre tvoj rajši na nogometno tekmouser posted image  zakaj pa te ni zraven vzel???

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
14.3.2009 19:02:19   
sonček85

Ok, bom js urejala, ni panike.
Tebe bi sam prosla, da ga kopiraš zraven svojih, če bo kje zadaj ostal in mene ne bo. Hvala.user posted image

no problemos

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
14.3.2009 19:02:41   
pokica_
Uffffff detelja, si pa spet najdla ene robeuser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
14.3.2009 19:03:12   
sonček85
no to je pa malo žrebcev-pomočnikov,mogoče pa kater privabi brigitouser posted image iz mojega koledarja,vsak dan malouser posted image user posted image user posted image

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
14.3.2009 19:04:16   
sonček85
user posted image

user posted image

user posted image ta zadnji pomoje išče brigito ali pa nas nosečke da pridemo v Puser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?