nana35
|
Drage moje,jaz sem tak pametna da ni res... sem obrnila mojo sliko na monitorju s pomočjo katee in klepetke.Res vama najlepša hvala,katee tebi,ker si bila tako dobra in me takoj poklicala in tebi klepetka,ker si me tudi takoj poklicala in celo uredila vse druge informacije...No,če se še kateri obrne slika,sem že ekspert,ker sva skupaj s klepetko družno preko telefona klikali,da se je obrnilo!! HVALA!!!drugače bi me pobralo,če ne bi mogla na računalnik. IZVIRNO SPOROČILO: katee nana: sem te klicala po telefonu, pa se nisi javila. Glede monitorja se nič ne sekiraj, ker to se da popraviti. Je tudi meni Žan Luka nekaj pritiska po tipkovnici in mi sliko narobe obrnil. V glavnem klikneš z desnim gumbkom na miški na desktopu in se ti odpre oblaček. Tam najdi "rotate", kar pomeni, da se ti bo celotna slika rotirala. Potem pa samo stopinje izberi (če imaš vse na glavo obrnjeno, pritisni na 180 stopinj) in sliko bi morala imeti popravljeno. No,sem te potem le poklicala,pa imaš vse zgoraj napisano,hvala. mala pikica,mene zanima kaj si ti imela v mislih??Kdaj in kam bi lahko šle...pa mislim nasploh vse.Bom vprašala intruder-co,edino če bo sama kaj tukaj prebrala.Mi je vseeno,lahko za naslednjo soboto.Ni panike,vzela si bom čas in fraj. Sunny m.jaz velikokrat kupujem v Zari za Klemna,pa se mi tudi ne zdi drago,edino v Okaidiju,ja,tam pa se mi zdi precej drago. Ja glede baby vaca pa vem,da ga imajo tudi v BC,sem ga videla pred kakima dvema mesecema. katarinas,jaaa,vse sem obrnila na glavo,cel monitor,pa so se vse barve spremenile na njem,tako da sem bila prepričana,da bo monitor hin... No,ko sem ga nazaj obrnila,pa so se tudi barve normalizirale. IZVIRNO SPOROČILO: katee IZVIRNO SPOROČILO: dašabina jaz p kostanj jem Kje si pa ti kostanj dobila? Verjetno v zmrzovalniku...
< Sporočilo je popravil nana35 -- 14.3.2009 21:41:55 >