|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
13.3.2009 14:21:22   
pike

Ojla,

mi smo pa ravno iz sprehoda, našauser posted image pa še spi. Ravno, da smo sončka ujeli. Zjutraj je že par kapljic dežja padlo, zdaj pa sijeuser posted image , vendar ne bo dolgo.

Našauser posted image mi zdaj že več kot mesec dni zspi okoli 22 ure, par dni pa nam celo uspeva da spi od 22 ure pa do 10 zjutraj, s tem, da se vmes doji 3 x. Podnevi pa ima različno rutino ampak vsaj 3 ure še do večera spi, v različnih intervalih. 

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
13.3.2009 14:59:16   
martka
teža 5900g in dolžina 62cm

danes sva se ful potepali. šli sva od doma ob 9.30 in prišli ob 14.30 domov.
zdaj je gaja že zaspana.
ji dam zizo in greva spat.

čao punce

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
13.3.2009 15:28:47   
martka
aja, pa že cel mesec si pišem oz. barvam, v razpredelnico gajin ritem spanja.
takole:

zjutraj vstane ob 8h, zaspi ob 9h za pol ure... zaspi ob 11h za 1uro in potem ob 15h za eno uro in ob 17h za pol ure do uro in ob 20h  do 8h zjutraj....
včasih tisto ob 9h preskoči in zato spi od 10.30 do 12.30. včasih.
noč seveda prespi. se zgodi kdaj, da ob 6h, ko ati vstane, malo zacmoka. takrat dam roko na njo in spi naprej. če slučajno ne pomaga jo dam k sebi v posteljo, se priklopi, nekajkrat povleče in že spi.

< Sporočilo je popravil martka -- 13.3.2009 15:37:37 >

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
13.3.2009 16:00:31   
skorpika
ok martka, fouš sem ti še vedno user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
13.3.2009 16:01:04   
skorpika
drugač pa naše mere:
64cm in 6540g

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
13.3.2009 16:01:38   
skorpika
pa še ena neumesna...kdaj je nakazilo otroškega dodatkauser posted image

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
13.3.2009 16:02:49   
skorpika
mi čez dan ne spimo skoraj nič...ponoč pa tko tko...na 4 ure se zbujamo še vedno...imamo pa tako bogo kožo, da smo dobili napotnico za dermatologauser posted image , pa ene tri kreme za začetekuser posted image

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
13.3.2009 16:03:26   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Neži pri slonih:
user posted image
...

joj, a si mogla!! user posted image Pred enim letom sem bla jaz tkole v zooju (brez vožička in rinčke zlate...sem trume otrok okol podila in "predavala". Ah, kje so tisti cajti...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
13.3.2009 16:03:32   
skorpika
pa mal z zamudo OTIKA vse najboljše!

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
13.3.2009 16:04:57   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: skorpika

men se zdi da 15. v mesecu

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
13.3.2009 16:14:52   
čebeli

mi čez dan ne spimo skoraj nič...ponoč pa tko tko...na 4 ure se zbujamo še vedno...imamo pa tako bogo kožo, da smo dobili napotnico za dermatologauser posted image , pa ene tri kreme za začetekuser posted image

Naša se je prve 14 dni tkole zbujala in jedla, potem sem pa ugotovila, da jo moti lučka in sem nabavila tako za komarje...zdej mi sam stoka in cmoka v spanju in med dojenjem kar spi...je pa na od 5 do 1 uro. Zaspi ob 8h, potem jemo ob 1h, 3h, 5h, 6h (ura zvoni in gruntam, da jo tole mal predrami), pa jo vzamem še k sebi na crkljanje do 8h...čez dan pa nimam pojma kako mi je...na 3 - 1 uro...bolj pogosto zvečer.

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
13.3.2009 16:16:43   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: čebeli

men se zdi da 15. v mesecu

hvala user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
13.3.2009 16:18:22   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: čebeli

Naša se je prve 14 dni tkole zbujala in jedla, potem sem pa ugotovila, da jo moti lučka in sem nabavila tako za komarje...zdej mi sam stoka in cmoka v spanju in med dojenjem kar spi...je pa na od 5 do 1 uro. Zaspi ob 8h, potem jemo ob 1h, 3h, 5h, 6h (ura zvoni in gruntam, da jo tole mal predrami), pa jo vzamem še k sebi na crkljanje do 8h...čez dan pa nimam pojma kako mi je...na 3 - 1 uro...bolj pogosto zvečer.

ma mi mamo čisto temo skos, nobene lučke...no edin včeraj je bil taka koma, da je spal od 18ih-2.30 in potem sem ga ob 5ih vzela k seb in spala še do 7ih user posted image ...mam mal na sumu njegovo kožo, da ga srbi in se zato zbuja, ne vem no

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
13.3.2009 16:20:13   
skorpika
a so se še kateri začel user posted image  kobacat po pojstli?
no jst ga dam spat normalno v njegovo postlco, čez 4 ure k je lačen in pridem tja, je pa on ob takratki stranici user posted image  
ni mi jasn kako mu to uspe oz. a pol sploh kej spi al se sam kobaca?

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
13.3.2009 17:13:05   
arupnik3
ojla
vidim da se vse veselo sprehajate ja ni kaj pomlad je ane ?
no naša se tudi kobaca ampak ne po trebuščku ampak po hrbtu se samo stran obrnem in je že v drugem položaju pa iz boka na bok čisto okrog pa še ne
no mi se tudi veliko potepamo okrog
lepo bodite pa veliko se certajte in vozičkajte
lp

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
13.3.2009 19:41:41   
YOZIKA

Pred enim letom sem bla jaz tkole v zooju (brez vožička in rinčke zlate...sem trume otrok okol podila in "predavala". Ah, kje so tisti cajti...user posted image

Čebeli- a si ti tudi mogoče učiteljica biologije? Jaz  tudi večkrat peljem naše učence v ZOO.user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
14.3.2009 0:09:06   
blackcoffee
čujte, a vaši malčki sesajo palec? moj gromki je te dni pogruntal da ga ima in ga vlači po ustih, da je veselje in cuza! mu ga ven dajem in dudo notri. pa je noče. pridno ven pljune. user posted image
ukrepala sem tako, da sm mu poveznila rokavice na roke.  user posted image

sem ga pa danes zmerila - 68cm. kolk je težek pa nimam pojma. nekaj čez 7kg.

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
14.3.2009 0:17:15   
*nina*
da se po dolgem času še jaz malo javim...
najprej vsem hvala za čestitkeuser posted image spet sem se malo postaralauser posted image

včeraj smo imeli posvetovalnico in smo veliki 60cm, težki pa 6200g, danes smo pa dopolnili dva mesecauser posted image

na veliko vozičkamo, mala je zelo pridna, lepo spi ponoči.

blackcoffe: naša je isto začela sesati palec in sem ji isto hotla dat dudo, ampak ni šans, duda je boljšega okusauser posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
14.3.2009 8:59:03   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: YOZIKA

Pred enim letom sem bla jaz tkole v zooju (brez vožička in rinčke zlate...sem trume otrok okol podila in "predavala". Ah, kje so tisti cajti...user posted image

Čebeli- a si ti tudi mogoče učiteljica biologije? Jaz  tudi večkrat peljem naše učence v ZOO.user posted image

Nisem še ...delam na tem, v Zooju pa sem delala prek študentskega servisa (mogoče je bil tut kater tvoj razred vmasuser posted image )...čist tko, da bom mela potem več šans za službo. Aja, pa učiteljica kemije bom tut.

Prstek: Naša cucka še zmer kar celo roko, potem ima čist rdečo...jo imam na sumu, da ji že zobeki nagajajo, ker se tudi ogromno slini. Aja, drugače je pa prav zabavna, ko se hranimo...ko že malo poje, se začne pogovarjat in smejat. Je prov luštkana, edin ko se nam kam mudi, je pa prav tečno jo skos pregovarjat da naj papa še malo.

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
14.3.2009 13:11:36   
CIPRESA
Vsredo smo bili pri pediatrinji, smo imeli drugo posvetovalnico in naša Anja ima rekordnih 7500g in 64 cmuser posted image  user posted image user posted image
Se vidi kako rada papca. Bila je cepljena in reakcije skoraj ni bilo, le malo bolj je bila zaspana se mi zdi. Jest je začela na 3h, s tem da ponoči prespimo celo noč, sedaj že 4 dan isto. Spat jo dam ob 8h in zbudi se ob 6h zjutrajuser posted image user posted image user posted image ko bi le tako ostalo potem smo pa zmagaliuser posted image user posted image No zdaj je znižala na 6 obrokov - upam da ostane tako in da nebomo spet papcali v nedogled.

A ima še katera toliko težkega otročka pri teh mesecih?

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
14.3.2009 13:23:33   
YOZIKA

Nisem še ...delam na tem, v Zooju pa sem delala prek študentskega servisa (mogoče je bil tut kater tvoj razred vmasuser posted image )...čist tko, da bom mela potem več šans za službo. Aja, pa učiteljica kemije bom tut.

O, lepo je slišat, da je še ena učiteljica med nami.  Takšne iskušnje pa seveda zelo prav pridejo. Pol si pa še mlada. Jaz sem pa že 8 let v službi, z dvemi vmesnimi porodniškami.user posted image user posted image . Možno tudi  da smo se potem res že kdaj videle?user posted image

Drugače pa naš otroček po četrtkovem cepljenju zelo malo papca in veliko spi. A da še kateri tudi tako? Drugih reakcij pa ni.

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
14.3.2009 16:50:31   
arupnik3
ojla
kaj delate vse
jaz sem spet utrujena da bom po mojem sam v postlo padla zvečer drugače smo se pa danes sprehajali v nedogled tko da smo se nadihali svežega zraka
ja ni zdej grem še mal po netu brskat tko da lepo bodite
cipresa moja tjaša še zdaleč ni blizu tvoji anji naša ima 6kg in 63cm

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
14.3.2009 20:30:56   
Anonimen
Čer!

Joj končno smo spet sami ... danes smo imeli namreč polno stanovanje obiskov še za moj rojstni dan ... no saj moram rečt, da je bilo fino, samo prej cel dan je bil naporen, saj sem mogla zgloncat celo stanovanje (je bilo že potrebno), spešt 2 sorti štrudla in naredit one mini pice (tut najdla recept na RR ... dobro za umret ... Zvrinica a te lahko spet kaj premamim user posted image ).

Pa še zaradi nečesa sem malo manj spočita danes ... namreč Neža ga je začela ponoči nekaj sračkat in se je zdaj že 2 dni zapovrstjo zbudila po 2x na noč ... jo imam na sumu, da ji tiste 4x na dan po 150ml+AM ni dovolj, pa bi potem ona še ponoči papcala ... pa kar večkrat na dan ona nebi papcala, sem ji zdaj začela dajat kar po 180ml+AM ... upam, da bo spet spala ponoči.

Pa joj, kolk imate ene velike štručke ... naša bo čez 6 dni stara že 4 mesece pa še nima 6 kilogramov, pa velika je 61 cm ... čist manikenske postave je ... čisto nič po mamici user posted image .

< Sporočilo je popravil Otika -- 14.3.2009 20:32:14 >

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2373
14.3.2009 21:18:32   
5ra_28
Dober večer....

Najprej en utrujen, a vesel pozdravček..

Če ste imele ostale vsaj pol tako vreme kot je bilo na Štajerskem, ...

Mi trije smo že ob 9:30 krenili na sprehod in to dolg...da ko smo prišli domov je bilo že prav toplo proti zjutraj. Potem je šel tamali še na en sprehod z babi, da sva midva šla na tenis (nazadnje sem ga igrala v 3. mesecu nosečnosti) in sem že prav komaj čakala. Pasalo pa takooo. No, po tenisu, pa sva še šla z mojim z vozičkom rolat. Mega!!! Švigali smo kot šus. Mali pa mal čudno gledal, kako smo hitri, potem pa padel v spanec. user posted image  Komaj čakam, da bo v športnem delu tak sedel, ko bova šla z rolerji. Po rolanju pa še šoping, mali pa cel čas tako priden da joj.

Pravo nasprotje tega tedna. Ta teden je bil nemogoč. Sam jamral, stokal in bil pravi 'tečko'. Niti v trgovino nisva mogla z njim. Pa v avstriji prejšnjo soboto po trgovini ga je bilo treba nosit po rokah gospoda... Če sem ga odložila v voziček, je prav cvilil, kot da izsiljuje.

No, in danes sem bila kar polna energje od tako lepega dne, da sem še prej prav z veseljem zlikala veeeelik kup cunj. Bravo jaz! user posted image   user posted image user posted image

V petek naju je mal dežek dobil (no, na srečo je sam škropilo), pa sva imela novo dežno pregrinjalo. user posted image user posted image

Pa spi mi otrok čez dan!!! Po treh mescih!!!!!!!! Pa da vam povem zakaj...iz dojenja sem šla na AM. Prostovoljno!!!!! Otrok čez dan spi normalno, ne sam v vozičku. Nič več ni tečko, jaz sem super, on pa prav kičast otrok (vsaj po današnjem in včerajšnjem dogajanju sodeč).
Si grem v ponedeljek zjutraj G po recept za Bromergon.

Sem mal prebrala z nazaj...

Uršula...meni so kar dlake na rokah šle pokonci. Brez besed! Pa hvala bogu, da je bilo vse ok!

Eni pa ste pravi velikani, mi šele mal čez 5000 gramov in 61 cm. Z dojenjem. Bom zdaj videla, kako bo. user posted image

Prst cuza tudi naš..čeprav ga je pred kakšnim tednom ful, ta teden pa izgleda da je pozabil na svoj izum. user posted image
Pa slini se tu. Včasih bolj, včasih manj.

Aja...jutr gremo na celjsko območje na obisk. Tako da, celjanke...Katja, Martka...če na sprehodu ob Savinji popoldan vidite črn voziček z srebrnim ogrodjem, jaz pa rjave daljše lase, dajte me pocukat...user posted image

lep preostanek vikenda...

Končno smo trije:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
14.3.2009 21:40:53   
blackcoffee
Čujte, kaj pa cepit bote vse dale vaše otročke ali se je katera odločila za NE?
vedno bolj razmišljam, da se obveznega cepljenja ne bova udeležila. a veste morda kake so sankcije, če se otroka ne cepi?
namig: v nemčiji in avstriji tovrstno cepljenje ni obvezno!!!! za oslovski kašelj pa cepivo ni garancija, saj so ga tudi cepljeni otroci fasali.
toliko zaenkrat. user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 14.3.2009 21:42:28 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.