5ra_28
|
Dober večer.... Najprej en utrujen, a vesel pozdravček.. Če ste imele ostale vsaj pol tako vreme kot je bilo na Štajerskem, ... Mi trije smo že ob 9:30 krenili na sprehod in to dolg...da ko smo prišli domov je bilo že prav toplo proti zjutraj. Potem je šel tamali še na en sprehod z babi, da sva midva šla na tenis (nazadnje sem ga igrala v 3. mesecu nosečnosti) in sem že prav komaj čakala. Pasalo pa takooo. No, po tenisu, pa sva še šla z mojim z vozičkom rolat. Mega!!! Švigali smo kot šus. Mali pa mal čudno gledal, kako smo hitri, potem pa padel v spanec. Komaj čakam, da bo v športnem delu tak sedel, ko bova šla z rolerji. Po rolanju pa še šoping, mali pa cel čas tako priden da joj. Pravo nasprotje tega tedna. Ta teden je bil nemogoč. Sam jamral, stokal in bil pravi 'tečko'. Niti v trgovino nisva mogla z njim. Pa v avstriji prejšnjo soboto po trgovini ga je bilo treba nosit po rokah gospoda... Če sem ga odložila v voziček, je prav cvilil, kot da izsiljuje. No, in danes sem bila kar polna energje od tako lepega dne, da sem še prej prav z veseljem zlikala veeeelik kup cunj. Bravo jaz! V petek naju je mal dežek dobil (no, na srečo je sam škropilo), pa sva imela novo dežno pregrinjalo. Pa spi mi otrok čez dan!!! Po treh mescih!!!!!!!! Pa da vam povem zakaj...iz dojenja sem šla na AM. Prostovoljno!!!!! Otrok čez dan spi normalno, ne sam v vozičku. Nič več ni tečko, jaz sem super, on pa prav kičast otrok (vsaj po današnjem in včerajšnjem dogajanju sodeč). Si grem v ponedeljek zjutraj G po recept za Bromergon. Sem mal prebrala z nazaj... Uršula...meni so kar dlake na rokah šle pokonci. Brez besed! Pa hvala bogu, da je bilo vse ok! Eni pa ste pravi velikani, mi šele mal čez 5000 gramov in 61 cm. Z dojenjem. Bom zdaj videla, kako bo. Prst cuza tudi naš..čeprav ga je pred kakšnim tednom ful, ta teden pa izgleda da je pozabil na svoj izum. Pa slini se tu. Včasih bolj, včasih manj. Aja...jutr gremo na celjsko območje na obisk. Tako da, celjanke...Katja, Martka...če na sprehodu ob Savinji popoldan vidite črn voziček z srebrnim ogrodjem, jaz pa rjave daljše lase, dajte me pocukat... lep preostanek vikenda...