|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
11.3.2009 15:29:00   
zverinca
ti ti zver, prehitevaš pa še pobrkaš... eh, se opravičujem, no Čebeli ti pa kr praznuj danesuser posted image

Lonja, ja, je lažje z drugim čeprav jaz sem bolj crknjena kot prvič, verjetno ravno zaradi prve...
Imaš pa lušni čebeliciuser posted image Ajda je res že veeeliikaaa!! Manca pa tudi lepo napreduje...

Jaz pa bom s košaro vztrajala sigurno do junija, če ne še dlje, lupinico pa doma uporabim namesto ležalnika, ki mu  ni več všeč...

< Sporočilo je popravil zverinca -- 11.3.2009 15:31:06 >

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
11.3.2009 16:30:53   
arupnik3
ojla
da se malo oglasim
danes nismo šli nič ven je padal dež pa še eni obiski so bili
jutri nameravam speči sirov zavitek pa me zanima kako naredite maso za v zavitek če ima kaka kašn dober recept
drugače pa vse po starem
tiste ki praznujete ste praznovale ali še boste vse naj naj user posted image
lepo bodite

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
11.3.2009 23:06:28   
Ana Luna
otika, tudi jaz sem pogruntala, da lažje spije AM, če je malo hladnejše, oz. ga toplo AM hitreje nasiti. jaz sem začela prakticirati to drugo varianto, da ga malo prelisičim, saj je mali že kar nadpovprečno velik in tudi težak.
včeraj smo imeli cepljenje, lonja, veliko babnco imaš, ampak naš jaša jo šišne user posted image ... 64 cm, 7330 g!!! ... a je še kater božičkov pomagač nad 7 kg? blackcoffee in njen gromki? user posted image
no, mi gremo na dieto, sicer se zna zgodit, da bo ratal debelušček. obroke iz 180 ml sem že zmanjšala na 150 ml, pa se zaenkrat nič ne pritožuje. če pa se, mu dam pa dudo. spi pa že nekaj časa celo noč ( od 20ih do 7ih zjutraj). Če bi blo lepše, bi blo že kičasto. user posted image
Uživajte na sončku te prve pomaldne dni, papa.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
12.3.2009 7:24:07   
petruscha
Jutro!

user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
12.3.2009 7:26:51   
petruscha
Otika in *nina*

user posted image

in še ena tortica za vaju!!

user posted image

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
12.3.2009 8:09:26   
zverinca
Jaz bom pa kar še enkrat tegale nalepilauser posted image , včeraj je bil za Čebeli, danes pa

DRAGA OTIKA IN NINA, ISKRENE ČSTITKE ZA ROJSTNI DAN!!! OBILICO ZDRAVJA, ostalo je drugotnega pomena...

user posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
12.3.2009 9:10:11   
pike
Dobro jutro,

čestitke za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem. spet me je tule gor pričakal fletni fantuser posted image .

ana Luna - ja naša punči je pri 3 mesecih velika 69 cm in težka 7400g. Tako, da bi verjetno tudi moja morala manj jesti. Ampak moja se doji in P mi je rekla, da ni preveč debela in da bo pol šlo to kar dol, ko bo začela kobacati in plaziti. Sem pa tudi jaz probala, da ne bi več jedla na 2 uri ampak včasih mi uspe, da se 3 ure ne dojiva, včasih pa bi ona bila kar vsako uro na zizi, največkrat je to uro, dve pred spanjem. In včeraj smo opazili kako zna naša 3,5 mesečnica pokazati malo trme in spusti prav poseben glas in jok.user posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
12.3.2009 10:00:09   
arupnik3
ojla
joj naša punca ima pa šele 6kg je prava manekenka kot mami user posted image user posted image
no vsem ki praznujete želim vse naj naj user posted image
drugače pa bomo danes šli malo ven ko je tak lep sonček
pa jutri greva z user posted image po nakupih to se zna pri nama zavleči celo popoldne
pa neki bom pekla
drugače pa tudi jaz praznujem R.D. 21.3. to je v soboto
lepo se imejte

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
12.3.2009 10:03:16   
b
Vse najboljše obema user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lep dan za sperhod- izkoristite ga pa še na kakšno kavico skočite.
Nam je luna danes škodila, da je fila cela femili še od 5 pokonci, s tavečjo na čelu, ker ni mogla več spat  in smo se stiskali na naši postelji. Bilo je prav lepouser posted image čeprav bi rada še spala.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
12.3.2009 18:19:16   
tasa.m
Vse najboljše otiki, čebeli, nini

user posted image

Mi smo danes izkoristili dan, čeprav sem bila jaz kar utrujena (je pomlad, pa me daje utrujenost).

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu b)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
12.3.2009 18:34:59   
5ra_28
dober večer....

Po doooolgem času se oglašam....

Vidim, da praznujete. Vse najboljše vsem slavljenkam! user posted image user posted image user posted image

Zverinica, Otika in vse ostale, ki uporabljate Baby Vac... Kje ste ga kupile in kako se mu original reče?? Babyvac?? Ker jaz sem danes vprašala v babycentru, pa mi je pokazala 4 različne, tega pa ni bilo med njimi, enega pa jim je zmanjkalo.

Drugače pa vozičkanje, lepo vreme, kmalu selitev, tako da ni časa za internet.... Ko pa bo krof na trojanah, pa ne pozabit na mene user posted image

Joj, mi smo pa med lažjimi in še vedno med manekenskimi merami... V ponedeljek (3 mesece in 1 teden) je imel 61 cm in 5170 gramov, pa je rekla, da je ok!

lepo pomladuser posted image

Končno smo trije:)

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
12.3.2009 18:45:13   
Anonimen
Ooooo ... hvala punce!!!

Ja je bil prav en fleten dan danes ... mojemu dragemu si je uspelo dopust zrihtat in sta mi zjutrej z Nežo pripravila zajtrk, potem smo se pa uredili in se odpravili na izlet v živalski vrt, kjer je bila Neži ful pridna in skos spala in nama celo pustila da sva v miru popila eno kavico ... iii je bilo fino!!!

No pa malo fotografij (ko sem že ravno fotkiča za rd dobila user posted image ):

Naše čupavo dete, ki mi je zjutraj prišlo voščit:
user posted image

Neži pri slonih:
user posted image
... a zdaj vidite, koliko sem ji mogla podložit ležišče v košari, da punca vidi ven in je zadovoljna v košari user posted image .

Takole je pa toplo zavita uživala na sončku:
user posted image

(odgovor članu tasa.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 2337
12.3.2009 18:48:10   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

Zverinica, Otika in vse ostale, ki uporabljate Baby Vac... Kje ste ga kupile in kako se mu original reče?? Babyvac?? Ker jaz sem danes vprašala v babycentru, pa mi je pokazala 4 različne, tega pa ni bilo med njimi, enega pa jim je zmanjkalo.

Jaz Baby vaca za na sesalec ne uporabljam ... imam samo tak aspiratorček kjer gre en konec mali v nos, drug pa meni v usta in je ok.

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2338
12.3.2009 19:37:07   
Vplanu
Ojla,

Baby vac lahko naročiš preko njihove internetne strani www.babyvac.si (vsaj mislim, da je ta). Jaz ga uporabljam ampak ne preko sesalca (ker zvoka mala ne prenese). .Pa tudi na ta način dobim vse ven. Plačilo po prevzetju. Jaz ga ne zamenjam za nič na svetu. HB, da ga imam, ker drugače bi verjetno že imeli vneta ušesa ali pa bi dobila kaj na pljučih. Sicer izgleda to sesanje grozno ampak kar je treba je pač treba. Naša se je sedaj že navadila - ko me vidi s tisto malo ampulco fiziološke se že kremži, pol ko ji pa posrkam vse ven se pa kar smeje in je zadovoljna. Odločitev pa je seveda tvoja za kateri aspirator se boš odločila.Imaš pa tudi pod temo Novorojenček, Dojenček ful napisano od tega - je prav tema Baby vac odprta. LP

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
12.3.2009 20:00:32   
Anonimen
Drugače je pa danes tudi Gregorjevo, dan ko se ptički ženijo (slovensko valentinovo) ... tako da upam, ste ga tudi ve preživele čim bolj zaljubljeno!

user posted image

(odgovor članu Vplanu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2340
12.3.2009 20:15:03   
YOZIKA

Čestitke slavljenkam tudi z moje strani.user posted image

5ra _28 sem mislila, da smo mi najlažji pa vidim da nismo . Sem kar malo potolažena. Danes sem se kar malo zasekirala ko smo  imeli sistematski in se nismo kaj dosti zredili.  Sicer  imamo pri 3 mesecih in enem tednu 3840g in 62 cm, vendar od prejšnjega pregleda samo 350g več. Pa nam je tudi rekla, da je Ok, ker po krivulji je v povprečju. (ima zaloge še od 1. meseca, ko se je zredil za 1700guser posted image )

Smo se tudi cepli danes tako da čakamo če bo kakšna reakcija. Upam da ne.

lonja- tudi jaz opažam, da imam s ta drugim veliko manj dela kot pri prvem. Je veliko manj zahteven dojenček kot je bil Nejc. Pa tudi jaz razmišlam o tretjem, ampak ne še takoj, bo treba prej doštukat bajto.user posted image user posted image

pike- ti imaš pa res pravo babncouser posted image . Bravo mami!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
12.3.2009 21:13:39   
nanaa
oj, mi smo pa med lažjimi in še vedno med manekenskimi merami... V ponedeljek (3 mesece in 1 teden) je imel 61 cm in 5170 gramov, pa je rekla, da je ok!

5ra _28  veš da ima naša ravno take mere in težo kot vaš:), pa mislim, da so še na isti dan rojene 2.12.. Nam je rekla pedijatrinja, da je čist super, da se dovolj redimo.

Danes je bil res super dan, smo skoraj cel dan vozičkale vmes pa jedle pa se previjale:)

lp

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
12.3.2009 21:44:39   
5ra_28
nanaa..joj kak slučaj...ja, rojen je 02.12.!!!!!! Vidiš, to pa je natančnost. Mogoče sta se zmenla...user posted image user posted image

Jaz pa likam nove cotke za malega...joj kak Jack bo...user posted image

lahko noč in lep vikend. Jutri je peteeek.

Končno smo trije:)

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
12.3.2009 22:05:34   
pumpkin23
Mi tudi uzivamo v vozickanju na soncku. Me ze vsi sprasujejo ce hodim v solarijuser posted image .
Mi smo meli tudi ta teden pregled kolkov in smo se zraven se stehtali, tako da smo pri 2,5 mescih bli tezki 4580g in veliki 60,5cm. Smo bli pohvaljeni da se nam je uspelo samo dojiti oz. opustiti flaskouser posted image . Pa s kolki je tudi seveda vse ok.
Danes smo bili tudi mi malo v nabavi za cunce za nasega malega in bo nas tudi mali Jack. Sej zato smo mu pa dali tako ime (Jaka)user posted image .

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
12.3.2009 22:18:40   
katja_p
teža: ja, naša tud ni med buckastimi - še nismo presegli 5,5 kg in je bolj šlank, čeprav ima zlo močna lilčka in zalite nogice. Velika bo pa tud nekje okol 60cm. Imamo šele nasledn tedn posvetovalnico.

baby vac: js sm ga kupla prek spleta: minisvet
http://www.minisvet.si/aspirator-nos-baby-vac-p-1057.php

Mi se še kr borimo s prehladom. Sicer vsak dan manj smrka, a še veno poln nosek oz. ji smrkelj potuje gor in dol, ko bolj globoko zadiha. Pa bo že.

V nedeljo imamo krst, sem danes kupila eno kiklco in budnico, jutri grem pa še po čeveljčke.

Recinko mi je že poslal posteljico, ki sem jo naročila, tako da jo grem ju3 na pošto iskat (me ni blo doma, ko so jo prpeljali) in nasledn tedn bo naša pupa že v svji sobici spala, mami bo pa imela varuško vklopljeno.

Tole je pa naša Tjaša pri včerajšnjem kopanju:

user posted image

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
12.3.2009 22:37:40   
Tedi77
Tudi moja Nežka ima 5,4 kg in tam okrog 58 cm (merimo doma, tako da je vse bolj približno), ampak meni se zdi kar zalita. Poje pa zelo malo (je na flaški), med 600 in 700 ml/dan. Če jo silim z več hrane, veliko poliva, tako da očitno ne rabi več.

katja-p - kje si kupila obleke za krst in kakšne? Tudi mi bomo Nežo kmalu krstili, pa me zanima kakšna je "moda". Nekateri pravijo, da naj bi bil otrok oblečen čisto belo.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
13.3.2009 9:40:48   
petruscha
Juto, a ni še nobena user posted image padla!?

No pa jo bom spet jaz skuhalauser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Tedi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
13.3.2009 9:51:38   
petruscha
user posted image

Evo, pa še slikica našega čmrlja 14 dni nazaj,..

Neposredna povezava do sporočila: 2348
13.3.2009 10:02:36   
petruscha
user posted image

Pa še en čisto sveža, pol ure nazaj mi je zaspal v naročju, ko sva poslušala siddhartouser posted image user posted image , potem pa je sledilo slikanje na trosedu- mali že čisto v deželi sanj.

Drugače je s prehladom malo bolje, vendar pa še kašlja. Očke ima veliko boljše, očitno je moj mlekec pomagal user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2349
13.3.2009 12:01:07   
čebeli
Ojla!

user posted image user posted image user posted image Hvala vsem za čestitke, sam praznovala sem pa mal prej...4.3.user posted image user posted image user posted image Zlate ste vseen!user posted image

user posted image Tudi jaz čestitam nini in otiki, čeprav malo z zamudo...kaj čmo, je prelepo vreme za RRuser posted image .

Mi se pa ogrooooomnooo cartamo, pa na sončku smo velik, mami štima vrt in rožice (ugotavlja kolk zanič plastične rokavice prodajajo dandanesuser posted image ), o očitu pa dons ne bomo, ko je mamico spet jezil (ma, kdaj bo ugotovil, da je treba jezo stresat na tistega, ki jo povzroči, ne na svojo familijo).

Pri dveh mesecih je naša bejba velika 60cm in težka 5330g. Pa mi pravijo, da imamo kar suhcano dete (žlahta favšnauser posted image ... pa kaj se grejo, sej njihovi so bli vsi menda bolj bajski...jim ni treba fovšije zganjat!)

petruška, kerga frajerja imate pri vas! pa da ti gre ob siddarti zaspat...js sem pa prejle naši naštimala henčke, pa je začela vreščatuser posted image . Zgleda, da ji je sam mozart všeč...

Aha, še tole...oči je v tušu nabavil eno fino rožico za našo pupiko. In ji je grozno všeč, se skos meni in smeje, pa grabi in cuka jo tutuser posted image .

< Sporočilo je popravil čebeli -- 13.3.2009 12:07:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.