![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 11.3.2009 15:29:00
|
|
|
|
zverinca
|
ti ti zver, prehitevaš pa še pobrkaš... eh, se opravičujem, no Čebeli ti pa kr praznuj danes Lonja, ja, je lažje z drugim čeprav jaz sem bolj crknjena kot prvič, verjetno ravno zaradi prve... Imaš pa lušni čebelici Ajda je res že veeeliikaaa!! Manca pa tudi lepo napreduje... Jaz pa bom s košaro vztrajala sigurno do junija, če ne še dlje, lupinico pa doma uporabim namesto ležalnika, ki mu ni več všeč...
< Sporočilo je popravil zverinca -- 11.3.2009 15:31:06 >
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 11.3.2009 16:30:53
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla da se malo oglasim danes nismo šli nič ven je padal dež pa še eni obiski so bili jutri nameravam speči sirov zavitek pa me zanima kako naredite maso za v zavitek če ima kaka kašn dober recept drugače pa vse po starem tiste ki praznujete ste praznovale ali še boste vse naj naj lepo bodite
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 11.3.2009 23:06:28
|
|
|
|
Ana Luna
|
otika, tudi jaz sem pogruntala, da lažje spije AM, če je malo hladnejše, oz. ga toplo AM hitreje nasiti. jaz sem začela prakticirati to drugo varianto, da ga malo prelisičim, saj je mali že kar nadpovprečno velik in tudi težak. včeraj smo imeli cepljenje, lonja, veliko babnco imaš, ampak naš jaša jo šišne ... 64 cm, 7330 g!!! ... a je še kater božičkov pomagač nad 7 kg? blackcoffee in njen gromki? no, mi gremo na dieto, sicer se zna zgodit, da bo ratal debelušček. obroke iz 180 ml sem že zmanjšala na 150 ml, pa se zaenkrat nič ne pritožuje. če pa se, mu dam pa dudo. spi pa že nekaj časa celo noč ( od 20ih do 7ih zjutraj). Če bi blo lepše, bi blo že kičasto. Uživajte na sončku te prve pomaldne dni, papa.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.3.2009 7:24:07
|
|
|
|
petruscha
|
Jutro!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.3.2009 7:26:51
|
|
|
|
petruscha
|
Otika in *nina* in še ena tortica za vaju!!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.3.2009 8:09:26
|
|
|
|
zverinca
|
Jaz bom pa kar še enkrat tegale nalepila , včeraj je bil za Čebeli, danes pa DRAGA OTIKA IN NINA, ISKRENE ČSTITKE ZA ROJSTNI DAN!!! OBILICO ZDRAVJA, ostalo je drugotnega pomena...
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.3.2009 9:10:11
|
|
|
|
pike
|
Dobro jutro, čestitke za rojstni dan vsem. spet me je tule gor pričakal fletni fant . ana Luna - ja naša punči je pri 3 mesecih velika 69 cm in težka 7400g. Tako, da bi verjetno tudi moja morala manj jesti. Ampak moja se doji in P mi je rekla, da ni preveč debela in da bo pol šlo to kar dol, ko bo začela kobacati in plaziti. Sem pa tudi jaz probala, da ne bi več jedla na 2 uri ampak včasih mi uspe, da se 3 ure ne dojiva, včasih pa bi ona bila kar vsako uro na zizi, največkrat je to uro, dve pred spanjem. In včeraj smo opazili kako zna naša 3,5 mesečnica pokazati malo trme in spusti prav poseben glas in jok.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.3.2009 10:00:09
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla joj naša punca ima pa šele 6kg je prava manekenka kot mami no vsem ki praznujete želim vse naj naj drugače pa bomo danes šli malo ven ko je tak lep sonček pa jutri greva z po nakupih to se zna pri nama zavleči celo popoldne pa neki bom pekla drugače pa tudi jaz praznujem R.D. 21.3. to je v soboto lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.3.2009 10:03:16
|
|
|
|
b
|
Vse najboljše obema . Lep dan za sperhod- izkoristite ga pa še na kakšno kavico skočite. Nam je luna danes škodila, da je fila cela femili še od 5 pokonci, s tavečjo na čelu, ker ni mogla več spat in smo se stiskali na naši postelji. Bilo je prav lepo čeprav bi rada še spala.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.3.2009 18:19:16
|
|
|
|
tasa.m
|
Vse najboljše otiki, čebeli, nini Mi smo danes izkoristili dan, čeprav sem bila jaz kar utrujena (je pomlad, pa me daje utrujenost).
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.3.2009 18:34:59
|
|
|
|
5ra_28
|
dober večer.... Po doooolgem času se oglašam.... Vidim, da praznujete. Vse najboljše vsem slavljenkam! Zverinica, Otika in vse ostale, ki uporabljate Baby Vac... Kje ste ga kupile in kako se mu original reče?? Babyvac?? Ker jaz sem danes vprašala v babycentru, pa mi je pokazala 4 različne, tega pa ni bilo med njimi, enega pa jim je zmanjkalo. Drugače pa vozičkanje, lepo vreme, kmalu selitev, tako da ni časa za internet.... Ko pa bo krof na trojanah, pa ne pozabit na mene Joj, mi smo pa med lažjimi in še vedno med manekenskimi merami... V ponedeljek (3 mesece in 1 teden) je imel 61 cm in 5170 gramov, pa je rekla, da je ok! lepo pomlad
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.3.2009 18:45:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ooooo ... hvala punce!!! Ja je bil prav en fleten dan danes ... mojemu dragemu si je uspelo dopust zrihtat in sta mi zjutrej z Nežo pripravila zajtrk, potem smo se pa uredili in se odpravili na izlet v živalski vrt, kjer je bila Neži ful pridna in skos spala in nama celo pustila da sva v miru popila eno kavico ... iii je bilo fino!!! No pa malo fotografij (ko sem že ravno fotkiča za rd dobila ): Naše čupavo dete, ki mi je zjutraj prišlo voščit: Neži pri slonih: ... a zdaj vidite, koliko sem ji mogla podložit ležišče v košari, da punca vidi ven in je zadovoljna v košari . Takole je pa toplo zavita uživala na sončku:
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.3.2009 18:48:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28 Zverinica, Otika in vse ostale, ki uporabljate Baby Vac... Kje ste ga kupile in kako se mu original reče?? Babyvac?? Ker jaz sem danes vprašala v babycentru, pa mi je pokazala 4 različne, tega pa ni bilo med njimi, enega pa jim je zmanjkalo. Jaz Baby vaca za na sesalec ne uporabljam ... imam samo tak aspiratorček kjer gre en konec mali v nos, drug pa meni v usta in je ok.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.3.2009 19:37:07
|
|
|
|
Vplanu
|
Ojla, Baby vac lahko naročiš preko njihove internetne strani www.babyvac.si (vsaj mislim, da je ta). Jaz ga uporabljam ampak ne preko sesalca (ker zvoka mala ne prenese). .Pa tudi na ta način dobim vse ven. Plačilo po prevzetju. Jaz ga ne zamenjam za nič na svetu. HB, da ga imam, ker drugače bi verjetno že imeli vneta ušesa ali pa bi dobila kaj na pljučih. Sicer izgleda to sesanje grozno ampak kar je treba je pač treba. Naša se je sedaj že navadila - ko me vidi s tisto malo ampulco fiziološke se že kremži, pol ko ji pa posrkam vse ven se pa kar smeje in je zadovoljna. Odločitev pa je seveda tvoja za kateri aspirator se boš odločila.Imaš pa tudi pod temo Novorojenček, Dojenček ful napisano od tega - je prav tema Baby vac odprta. LP
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.3.2009 20:00:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugače je pa danes tudi Gregorjevo, dan ko se ptički ženijo (slovensko valentinovo) ... tako da upam, ste ga tudi ve preživele čim bolj zaljubljeno!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.3.2009 20:15:03
|
|
|
|
YOZIKA
|
Čestitke slavljenkam tudi z moje strani. 5ra _28 sem mislila, da smo mi najlažji pa vidim da nismo . Sem kar malo potolažena. Danes sem se kar malo zasekirala ko smo imeli sistematski in se nismo kaj dosti zredili. Sicer imamo pri 3 mesecih in enem tednu 3840g in 62 cm, vendar od prejšnjega pregleda samo 350g več. Pa nam je tudi rekla, da je Ok, ker po krivulji je v povprečju. (ima zaloge še od 1. meseca, ko se je zredil za 1700g ) Smo se tudi cepli danes tako da čakamo če bo kakšna reakcija. Upam da ne. lonja- tudi jaz opažam, da imam s ta drugim veliko manj dela kot pri prvem. Je veliko manj zahteven dojenček kot je bil Nejc. Pa tudi jaz razmišlam o tretjem, ampak ne še takoj, bo treba prej doštukat bajto. pike- ti imaš pa res pravo babnco . Bravo mami!!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.3.2009 21:13:39
|
|
|
|
nanaa
|
oj, mi smo pa med lažjimi in še vedno med manekenskimi merami... V ponedeljek (3 mesece in 1 teden) je imel 61 cm in 5170 gramov, pa je rekla, da je ok! 5ra _28 veš da ima naša ravno take mere in težo kot vaš:), pa mislim, da so še na isti dan rojene 2.12.. Nam je rekla pedijatrinja, da je čist super, da se dovolj redimo. Danes je bil res super dan, smo skoraj cel dan vozičkale vmes pa jedle pa se previjale:) lp
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.3.2009 21:44:39
|
|
|
|
5ra_28
|
nanaa..joj kak slučaj...ja, rojen je 02.12.!!!!!! Vidiš, to pa je natančnost. Mogoče sta se zmenla... Jaz pa likam nove cotke za malega...joj kak Jack bo... lahko noč in lep vikend. Jutri je peteeek.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.3.2009 22:05:34
|
|
|
|
pumpkin23
|
Mi tudi uzivamo v vozickanju na soncku. Me ze vsi sprasujejo ce hodim v solarij . Mi smo meli tudi ta teden pregled kolkov in smo se zraven se stehtali, tako da smo pri 2,5 mescih bli tezki 4580g in veliki 60,5cm. Smo bli pohvaljeni da se nam je uspelo samo dojiti oz. opustiti flasko . Pa s kolki je tudi seveda vse ok. Danes smo bili tudi mi malo v nabavi za cunce za nasega malega in bo nas tudi mali Jack. Sej zato smo mu pa dali tako ime (Jaka) .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.3.2009 22:18:40
|
|
|
|
katja_p
|
teža: ja, naša tud ni med buckastimi - še nismo presegli 5,5 kg in je bolj šlank, čeprav ima zlo močna lilčka in zalite nogice. Velika bo pa tud nekje okol 60cm. Imamo šele nasledn tedn posvetovalnico. baby vac: js sm ga kupla prek spleta: minisvet http://www.minisvet.si/aspirator-nos-baby-vac-p-1057.php Mi se še kr borimo s prehladom. Sicer vsak dan manj smrka, a še veno poln nosek oz. ji smrkelj potuje gor in dol, ko bolj globoko zadiha. Pa bo že. V nedeljo imamo krst, sem danes kupila eno kiklco in budnico, jutri grem pa še po čeveljčke. Recinko mi je že poslal posteljico, ki sem jo naročila, tako da jo grem ju3 na pošto iskat (me ni blo doma, ko so jo prpeljali) in nasledn tedn bo naša pupa že v svji sobici spala, mami bo pa imela varuško vklopljeno. Tole je pa naša Tjaša pri včerajšnjem kopanju:
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.3.2009 22:37:40
|
|
|
|
Tedi77
|
Tudi moja Nežka ima 5,4 kg in tam okrog 58 cm (merimo doma, tako da je vse bolj približno), ampak meni se zdi kar zalita. Poje pa zelo malo (je na flaški), med 600 in 700 ml/dan. Če jo silim z več hrane, veliko poliva, tako da očitno ne rabi več. katja-p - kje si kupila obleke za krst in kakšne? Tudi mi bomo Nežo kmalu krstili, pa me zanima kakšna je "moda". Nekateri pravijo, da naj bi bil otrok oblečen čisto belo.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 13.3.2009 9:40:48
|
|
|
|
petruscha
|
Juto, a ni še nobena padla!? No pa jo bom spet jaz skuhala
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 13.3.2009 9:51:38
|
|
|
|
petruscha
|
Evo, pa še slikica našega čmrlja 14 dni nazaj,..
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 13.3.2009 10:02:36
|
|
|
|
petruscha
|
Pa še en čisto sveža, pol ure nazaj mi je zaspal v naročju, ko sva poslušala siddharto , potem pa je sledilo slikanje na trosedu- mali že čisto v deželi sanj. Drugače je s prehladom malo bolje, vendar pa še kašlja. Očke ima veliko boljše, očitno je moj mlekec pomagal .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 13.3.2009 12:01:07
|
|
|
|
čebeli
|
Ojla! Hvala vsem za čestitke, sam praznovala sem pa mal prej...4.3. Zlate ste vseen! Tudi jaz čestitam nini in otiki, čeprav malo z zamudo...kaj čmo, je prelepo vreme za RR . Mi se pa ogrooooomnooo cartamo, pa na sončku smo velik, mami štima vrt in rožice (ugotavlja kolk zanič plastične rokavice prodajajo dandanes ), o očitu pa dons ne bomo, ko je mamico spet jezil (ma, kdaj bo ugotovil, da je treba jezo stresat na tistega, ki jo povzroči, ne na svojo familijo). Pri dveh mesecih je naša bejba velika 60cm in težka 5330g. Pa mi pravijo, da imamo kar suhcano dete (žlahta favšna ... pa kaj se grejo, sej njihovi so bli vsi menda bolj bajski...jim ni treba fovšije zganjat!) petruška, kerga frajerja imate pri vas! pa da ti gre ob siddarti zaspat...js sem pa prejle naši naštimala henčke, pa je začela vreščat . Zgleda, da ji je sam mozart všeč... Aha, še tole...oči je v tušu nabavil eno fino rožico za našo pupiko. In ji je grozno všeč, se skos meni in smeje, pa grabi in cuka jo tut .
< Sporočilo je popravil čebeli -- 13.3.2009 12:07:35 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.