Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 22:02:19
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 berem zdle mal o Ultivi po forumu kako različna mnenja majo....upam, da je ne bom potrebovala Js tudi upam, da bo šlo po naravni poti.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 22:07:50
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 berem zdle mal o Ultivi po forumu kako različna mnenja majo....upam, da je ne bom potrebovala Js tudi upam, da bo šlo po naravni poti. Jst tudi
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 22:14:12
|
|
|
|
štorkljica
|
Čer punci/punce...saj nevem koliko vas je tu gor. Danes je en tko beden dan...sve se z mamo sfajtale po telefonu Nevem zakaj skoz eno paniko zganja in nikoli nič ne posluša...groza. Eh brezveze, škoda besed... Drugače smo vredu, tamala veselo brca, nekaj me pa skoz pika not, tam čisto spodaj, za venerinim hribčkom. Pa to me je zdaj pred parimi dnevi začelo. Pol me pa tko dol tišči, da komi noge dvigujem. Telo se očitno neki pripravlja. Kaj boste delale čez vikend? Midve z tamalo greve v nedeljo k sosedi na rojstni dan, bo praznovala 2 leti in se mala že ful veseli torte...valda, kaj pa sploh je smisel rojstnega dneva OK, miren spanček želim vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 22:20:09
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Čer punci/punce...saj nevem koliko vas je tu gor. Danes je en tko beden dan...sve se z mamo sfajtale po telefonu Nevem zakaj skoz eno paniko zganja in nikoli nič ne posluša...groza. Eh brezveze, škoda besed... Drugače smo vredu, tamala veselo brca, nekaj me pa skoz pika not, tam čisto spodaj, za venerinim hribčkom. Pa to me je zdaj pred parimi dnevi začelo. Pol me pa tko dol tišči, da komi noge dvigujem. Telo se očitno neki pripravlja. Kaj boste delale čez vikend? Midve z tamalo greve v nedeljo k sosedi na rojstni dan, bo praznovala 2 leti in se mala že ful veseli torte...valda, kaj pa sploh je smisel rojstnega dneva OK, miren spanček želim vsem skupaj eh sej veš kakšne smo nosečke in naši hormoni , jst se prej nisem z nikomer skregala....sem čist nekonfliktna oseba....zdej se pa lahko s trgovko na smrt skregam če mi reče da je nekaj sveže, pa pol ugotovim da ni (banaln primer)...ampak tako je ne sekiri se, bo jutri bolše ....špikanje pa tole črvičenje nas pa vse mal matra, ja kaj čmo, naš čas prihaja
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 2:59:04
|
|
|
|
Pat74
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka 82 Zdravo punce. Nisem se vam oglašala dva dneva ker sem bila v bolnici. Naš je bil zelo lenušček glede brc ene dva dneva pa sem rekla, da se grem vseeno pokazati. Na CTG-ju so videli, da mali skoz spi, zato so me zadržali v P in tako bila notri 2 dneva. Sedaj je vse OK, tudi jaz sem zelo pomirjena. Dobila sem tabelo za beleženje gibanja ploda. V torek pa itak imam redni pregled pri svoji G, ki me je tudi sprejela v P (bila je dežurna). Me je pogledala in rekla, da je posteljica že fajn zrela na kaj nakazuje, da se lahko zgodi, da bom prej rodila. Pri UZ smo videli, da se je naš obrnil nazaj in, da frajer sedi z ritko navzdol namesto z glavico . Če se ne bo nazaj obrnil (kar je mala verjetnost) se bomo v torek dogovarjali za zunanji obrat oz. CR. Mene je tak strah punce, da si bom vse nohte pogrizla. Še ene 14 dni potem pa se lahko zgodi kakšna akcija še z moje strani. Sam si ne želim CR, očitno mi je tako namenjeno. Še nikoli nisem imela kakršne koli operacije, zato se bojim rezanja, amapk za svojga pikeca bom pa že zobe stisnla Pa drži se! Jest bi bla na tvojem mestu bolj za CR.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 3:04:13
|
|
|
|
Pat74
|
IZVIRNO SPOROČILO: junona Angelito se nam že dolgo ni javila, je še kar leteča. Pat74, kje se skrivaš? April09, tudi tebe ni... Brigitka, že ližeš? Se ne skrivam, ni časa, ker sem bla ta teden v službi, no še drug teden, pol pa 5 dni dopusta in končno porodniška - pa se bomo takrat orenk tipkal.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 3:06:56
|
|
|
|
Pat74
|
Čer punci/punce...saj nevem koliko vas je tu gor. Danes je en tko beden dan...sve se z mamo sfajtale po telefonu Nevem zakaj skoz eno paniko zganja in nikoli nič ne posluša...groza. Eh brezveze, škoda besed... Drugače smo vredu, tamala veselo brca, nekaj me pa skoz pika not, tam čisto spodaj, za venerinim hribčkom. Pa to me je zdaj pred parimi dnevi začelo. Pol me pa tko dol tišči, da komi noge dvigujem. Telo se očitno neki pripravlja. Kaj boste delale čez vikend? Midve z tamalo greve v nedeljo k sosedi na rojstni dan, bo praznovala 2 leti in se mala že ful veseli torte...valda, kaj pa sploh je smisel rojstnega dneva OK, miren spanček želim vsem skupaj Štorkljica ne sekiraj se, se boš še večkrat spičla z mamo, sploh, ko pride . Drugače je pa normalno, da si zdaj ful občutljiva - sej se boš utrdila!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 3:09:50
|
|
|
|
Pat74
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 zdaj pa res grem počas pod tuš in gledat na pop tv film,je kr zanimiv,saj ne vem al sem danes tolk utrujena al kaj.Se mi zdi koda bi me šravfalo,pa trebuh spodaj boli pa saj ne vem.Bomo videli kaj bo noč pokazala lahko noč vsem in lepo se imejte vsem želim kar se da lep vikend Tole šraufanje je pa zaradi overdoze regrata .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 3:12:43
|
|
|
|
Pat74
|
IZVIRNO SPOROČILO: sobra Pozdravljene! Končno imam malo časa in sm dala slikce od najine sončice v album (ne znam dat direkt gor). Drugače smo pa v redu, mala full spi.Samo zdej smo bli 3 dni zapored na pediatrični kliniki, ker so jo pikal v rokico , ker je mal rumena in so moral zmert bilirubin-al kako se že reče Hvala bogu, da je zdej padu mal. Samo moramo bit pridni in pridobivat na teži. Drugače pa smo malo na joški, malo na flaški ker se mala hitr zmatra in jo ne smem utrujat tok z joško. Res luškana punčka! Saj bo, samo, da tamalika k sebi pride in se malo poredi, pol bo pa tudi vlečt hotla.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 7:01:50
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Čer punci/punce...saj nevem koliko vas je tu gor. Danes je en tko beden dan...sve se z mamo sfajtale po telefonu Nevem zakaj skoz eno paniko zganja in nikoli nič ne posluša...groza. Eh brezveze, škoda besed... Drugače smo vredu, tamala veselo brca, nekaj me pa skoz pika not, tam čisto spodaj, za venerinim hribčkom. Pa to me je zdaj pred parimi dnevi začelo. Pol me pa tko dol tišči, da komi noge dvigujem. Telo se očitno neki pripravlja. Kaj boste delale čez vikend? Midve z tamalo greve v nedeljo k sosedi na rojstni dan, bo praznovala 2 leti in se mala že ful veseli torte...valda, kaj pa sploh je smisel rojstnega dneva OK, miren spanček želim vsem skupaj eh, to se ne sekiraj...moja tudi ko ji neki govorim vse po svoje pol pa ji rečem, če me lahko posluša še bolj neki po svoje govori in dela...in najprej ko jo kličem je 3 h tiho, ko pa rečem, ok pol pa fajn se mej pa adijo pol pa začne govorit, govorit in govorit...in to mi dvigne pritisk na neba pa nazaj glede špikanja tam spodaj...to pa sam že jaz pred parimi dnevi pisala pa še ena...mene je eno 2-3 tedne ful špikal, ful taka čudna bolečina je bla...ampak je potem čez čas izginila....
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 7:05:25
|
|
|
|
detelja
|
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 7:25:42
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Jutro punce tole je pa zajtrk oz kavica.No mi smo bolančkani je včeri pop tamala dobila vročino zaenkrat se spi bomo vidl kaj bo mene pa dajejo slabosti in bruhanje.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 7:44:31
|
|
|
|
štorkljica
|
Dobro jutro! Detelja ti si nam pa pripravila tapravi hotelski zajtrk - kontinentalni Njami! Hvala punce za tolažbo glede prepira z mamo, ni fajn ko se ne štekamo, samo sem malo bolj potolažena ko vidim da se to ne dogaja samo meni. Danes pa gremo najprej po voziček, so me včeraj klicali iz bejbi centra da so ga dobili,potem malo v špecarijo(spet boma lažja za fajn vsotico ), pa še zmes na kofe...se je tamala danes ko se je zbudila najprej namesto dobro jutro spomnila na kofe in mi rekla, "mami gremo danes zjutraj v interšpar na kofe" Popoldne pa bomo zunaj če se bo le dalo. Lep dan vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 8:02:07
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 kje pa je junonca, se nič ne javi....še kr preureja je šla za vikend k njenmu domov.Malo na oddih detelja.ti se pa lepo stiskaš k dragemu ,k mala mucika uuuuuu hvala za tko slasten zajtrk štorkljica:še dobro da sta se samo po telefonu in ne osebno.Pozabi saj bo bolje samo prespati sta morali.Ti misli nase in na malo pa bo vse ok. kateri voziček bosta pa vzela?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 8:02:09
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 zdaj pa res grem počas pod tuš in gledat na pop tv film,je kr zanimiv,saj ne vem al sem danes tolk utrujena al kaj.Se mi zdi koda bi me šravfalo,pa trebuh spodaj boli pa saj ne vem.Bomo videli kaj bo noč pokazala lahko noč vsem in lepo se imejte vsem želim kar se da lep vikend sonček tebe tudi šrafa.....kak je to ko ne veš kaj je pa kr čakamo a ne? lEPE SANJE pa mirno noč....ti še boš mogla mal počakat, vsaj deteljo, janjo in nalini....potem pa lahko gremo me počasi, aja pa cveta...no še ene par jih je pred nami ja kr neki pa spet je miren jaz nevem ,sem mu rekla da se bomo šli malo h G pogledat pa se ne ustraši.Čez dan je tko len ,pol k je pa ura 19 in naprej pa dela ****e po trebuhu joj koliko jih je še pred nama dolgooooooooooo no pa bomo mal vseeno pohiteli no pa se je le mal zamuvu moj sonček mali
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 8:02:12
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 zdaj pa res grem počas pod tuš in gledat na pop tv film,je kr zanimiv,saj ne vem al sem danes tolk utrujena al kaj.Se mi zdi koda bi me šravfalo,pa trebuh spodaj boli pa saj ne vem.Bomo videli kaj bo noč pokazala lahko noč vsem in lepo se imejte vsem želim kar se da lep vikend Tole šraufanje je pa zaradi overdoze regrata . ne more ker ga včeraj nisem jedla prej od fižola k sem pašto jedla
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 8:17:59
|
|
|
|
sonček85
|
jaz vem pa eno super novičko ,samo moram še malo počakat da dobim potrditev da vam jo lahko povem iiiiii sem vesela ,jupiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 8:18:42
|
|
|
|
sonček85
|
ma halora kje ste vse a še spite vejki vejk
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 8:23:05
|
|
|
|
mišk
|
Dobro jutro! Naša šefica se spi, zato sem se jst malo odkradla pred računalnik. Zadnje čase študiram, kako naj vem, sedaj v drugo, kdaj naj grem v porodnišnico! Tokrat me to bolj skrbi kot v prvo. Sploh, ker je v sredo svakinja rodila, pa je bilo od prvega špikanja do poroda samo dobre tri ure, v prvo pa se ji je vleklo več kot deset ur... Nočem it prezgodaj, pa pol brezveze tam čakat, nočem pa it tudi prepozno, ker me je strah da ne bi uspela dobit klistirja (preveč berem zgodbice o sračkanju na porodni mizi ). Tiste, ki ste večkrat rodile, se je v drugo pri vseh odvijalo tako hitro? Upam sam, da bo vse o.k. Pa da bodo spet lepi spomini na porod!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 8:23:55
|
|
|
|
mišk
|
Sonček85: Na dan z besedo!!! Zihr drži ta novička!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 8:25:25
|
|
|
|
tassika
|
Evo to svetovno novičko, ki jo sonček ve . Drage aprilčice, lani sem vas na žalost predčasno zapustila, ampak sem vas vseeno ves čas spremljala, vse vaše dobre in slabe dneve. Zraven vsega sem se tudi veliko naučila, kar mi bo sedaj kmalu prišlo prav. V februarju sem dala čez še zadnji pregled, na katerem je bilo vse OK in sva šla potem z mojim kar v akcijo in moram vam povedat, da se selim k novembrkam 2009. Plusek sem zagledala na petek 13 in sončka sem nahecala, da bom rodila na petek 13 v novembru. Zame je to sedaj srečen dan. Vsem aprilčicam, ki so že rodile, želim veliko srečnih trenutkov in še več cartanja, vsem, ki pa še čakate, pa da vam bo ta čas čakanja hitro minil. lp nataša
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 8:26:18
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 jaz vem pa eno super novičko ,samo moram še malo počakat da dobim potrditev da vam jo lahko povem iiiiii sem vesela ,jupiiiiiiiiiiii no, komaj čakam, da nam poveš kaj je novega
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 8:28:04
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Evo to svetovno novičko, ki jo sonček ve . Drage aprilčice, lani sem vas na žalost predčasno zapustila, ampak sem vas vseeno ves čas spremljala, vse vaše dobre in slabe dneve. Zraven vsega sem se tudi veliko naučila, kar mi bo sedaj kmalu prišlo prav. V februarju sem dala čez še zadnji pregled, na katerem je bilo vse OK in sva šla potem z mojim kar v akcijo in moram vam povedat, da se selim k novembrkam 2009. Plusek sem zagledala na petek 13 in sončka sem nahecala, da bom rodila na petek 13 v novembru. Zame je to sedaj srečen dan. Vsem aprilčicam, ki so že rodile, želim veliko srečnih trenutkov in še več cartanja, vsem, ki pa še čakate, pa da vam bo ta čas čakanja hitro minil. lp nataša čestitke sem ful srečna zate,res...pazi na sebe in malo pikico
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 8:32:32
|
|
|
|
mišk
|
Tassika: Še zdej se večkrat spomnim na tebe, sploh ker vem, da sva imeli na isti dan PDP!! Iskrene čestitke tudi z moje strani, pa želim ti, nosečnost brez kakršnihkoli pretresov in zdravega !!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 8:34:19
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Sonček85: Na dan z besedo!!! Zihr drži ta novička! evo jo je sama prišla povedat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?