|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
13.3.2009 20:52:21   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

glede otrdevanje - jaz zdaj pa mora otrdevat ,.... pa pritiskat navzdol user posted image user posted image user posted image

ja, samo mene boli ko sam hudič, ko pritiska dol...pol moram ful noge držat skupuser posted image mene isto, pa ko hodim sem ko ena račkauser posted image user posted image user posted image , men se zdi da mi bo včasih kr vn padu

Nalini a boš prišla jutri v ms na "kavico"? ali boš cel dan user posted image user posted image

veš kaj sem jedla detelja....gibanicouser posted image user posted image user posted image , je bla full dobra sam z vašo se pa ne more primerjatuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
13.3.2009 20:56:16   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

zdaj pa res grem počas pod tuš in gledat na pop tv film,je kr zanimiv,saj ne vem al sem danes tolk utrujena al kaj.Se mi zdi koda bi me šravfalo,pa trebuh spodaj boli pa saj ne vem.Bomo videli kaj bo noč pokazala

lahko noč vsem in lepo se imejte

vsem želim kar se da lep vikenduser posted image user posted image user posted image

sonček tebe tudi šrafa.....kak je to ko ne veš kaj je pa kr čakamo a ne?user posted image  lEPE SANJE pa mirno noč....ti še boš mogla mal počakat, vsaj deteljo, janjo in nalini....potem pa lahko gremo me počasi, aja pa cveta...no še ene par jih je pred namiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
13.3.2009 20:57:22   
Nalini
user posted image LAHKO NOČ user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
13.3.2009 21:04:48   
detelja

Nalini a boš prišla jutri v ms na "kavico"? ali boš cel dan user posted image user posted image

mogoče .... če pridem v ms ti javim ....user posted image

user posted image  - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... sem pozabila kak se to dela .......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, pol pa pridi...ti bom jaz malo razložila...sicer sem nekje pred 3-4 t, ampak tako bežno se spomnim, kako se zraven spravituser posted image user posted image user posted image  pol pa imaš še knjigo kamasutra in mal poglej kaj se dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image  sicer pa boš ugotovila, da v nosečnosti lahko napišeš novo kamasutro...user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
13.3.2009 21:05:47   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

glede otrdevanje - jaz zdaj pa mora otrdevat ,.... pa pritiskat navzdol user posted image user posted image user posted image

ja, samo mene boli ko sam hudič, ko pritiska dol...pol moram ful noge držat skupuser posted image mene isto, pa ko hodim sem ko ena račkauser posted image user posted image user posted image , men se zdi da mi bo včasih kr vn padu

veš kaj sem jedla detelja....gibanicouser posted image user posted image user posted image , je bla full dobra sam z vašo se pa ne more primerjatuser posted image

ja, to pa itak...prekmurska je itak prekmurska...user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2955
13.3.2009 21:08:21   
brigita23
ve se vse nekaj o user posted image user posted image user posted image user posted image  menite...jst bi tudi user posted image user posted image user posted image , me tak hormoni razganjajo, pa ne gre. Pikola ej

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
13.3.2009 21:09:19   
brigita23
kje pa je junonca, se nič ne javi....še kr preurejauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2957
13.3.2009 21:12:27   
detelja

ve se vse nekaj o user posted image user posted image user posted image user posted image  menite...jst bi tudi user posted image user posted image user posted image , me tak hormoni razganjajo, pa ne gre. Pikola ej

da te potolažim jaz sem še tudi vsaj teden dni na suhem...ker dragi misli, da ne smeva sedajuser posted image  problem pa je, da on ne upa...pol pa bo polnih 37 t pol pa nima izgovorov...ga bom prilimala na posteljo ali tla pa bom splezala na njega pa več ne bom šla doluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2958
13.3.2009 21:13:53   
detelja

včeraj je rekla, da bo danes njena frčafela že boljše-(zaradi brazilske depilacije je bila baje ful zatečena) in da bo verjetno danes user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2959
13.3.2009 21:19:11   
brigita23
pa misliš da boš pol po 37t lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ti ne bo nič mali dol pritiskal, če praviš da kr noge skupi držišuser posted image , jst sem čist okorna, no po moje po pasje bi še šlo, na pralnem stroju s centrifugouser posted image user posted image ...pa ne večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja točno junonca, preizkuša svojo na novo upedenano fračefelcouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
13.3.2009 21:19:55   
brigita23
moja ni bla na braziljski pa je vseen ful zatečena.....ka to pomeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2961
13.3.2009 21:21:22   
detelja

pa misliš da boš pol po 37t lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ti ne bo nič mali dol pritiskal, če praviš da kr noge skupi držišuser posted image , jst sem čist okorna, no po moje po pasje bi še šlo, na pralnem stroju s centrifugouser posted image user posted image ...pa ne večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja točno junonca, preizkuša svojo na novo upedenano fračefelcouser posted image user posted image user posted image user posted image

saj veš kako je ponavadi...ko ne sme pritiskat, pa ful otrdevat itd...takrat glih vse najbolj nagaja...ko pa bi moral pa bo nehal...saj ni skoz tako...ampak včasih imam tak čuden občutek..posebej, če ful hodim brez nos.pasa...drugače pa ni panike...a za user posted image  pa bom dala noge narazen in to fuluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj veš kako bo po porodu...mogoče bo suša...pa še recesija jeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2962
13.3.2009 21:22:19   
detelja

moja ni bla na braziljski pa je vseen ful zatečena.....ka to pomeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jo preveč drgnešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz pa sploh ne vem kako moja izgleda, ker si je že dolgo časa sploh ne vidim...če pa pogledam v špegel pa itak na pol vidim...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2963
13.3.2009 21:26:36   
detelja
tako zdaj pa grem...grem se še mal k mojemu lubiju muckat...mogoče pa bo dobil voljouser posted image user posted image user posted image user posted image  

tako se mal stisnem k lubiju

user posted image

sladke sanje ....

user posted image

lahko noč...

user posted image

lepo božajte bušije in pazite na njih...naj bo mirna noč (mišljeno v smislu otrdevanja, krvčev itd) in čim bolj živahna zaradi user posted image  user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
13.3.2009 21:29:55   
brigita23

saj veš kako je ponavadi...ko ne sme pritiskat, pa ful otrdevat itd...takrat glih vse najbolj nagaja...ko pa bi moral pa bo nehal...saj ni skoz tako...ampak včasih imam tak čuden občutek..posebej, če ful hodim brez nos.pasa...drugače pa ni panike...a za user posted image  pa bom dala noge narazen in to fuluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj veš kako bo po porodu...mogoče bo suša...pa še recesija jeuser posted image user posted image user posted image

maš pravuser posted image user posted image user posted image user posted image , suša na vseh področjih....pa vprašanje kdaj si bomo lahko pol ornk user posted image  privoščile s svojimi žrebci....čuj detelja včasih smo mele kak seksi fetiš, zej mamo pa nosečniške modrčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še enostavni so za odpenjatuser posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
13.3.2009 21:30:51   
brigita23

tako zdaj pa grem...grem se še mal k mojemu lubiju muckat...mogoče pa bo dobil voljouser posted image user posted image user posted image user posted image  

tako se mal stisnem k lubiju

user posted image

sladke sanje ....

user posted image

lahko noč...

user posted image

lepo božajte bušije in pazite na njih...naj bo mirna noč (mišljeno v smislu otrdevanja, krvčev itd) in čim bolj živahna zaradi user posted image  user posted image

lepo mu malo zpredi pa lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
13.3.2009 21:40:05   
*Junona*

včeraj je rekla, da bo danes njena frčafela že boljše-(zaradi brazilske depilacije je bila baje ful zatečena) in da bo verjetno danes user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Babe...user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
13.3.2009 21:40:21   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: tia12

Ojla souser posted image Aprilčice!

Da se še tukaj malo oglasim....bolj sodelujem na forumu Dolenjk (smo bolj lene za pisat pa tako vsaj lahko sledim hihihi), kot pa tukaj...Ve ste preveč divje zame, vas ne dohajam....hec hec

In kako ste kaj? Počutje v redu?

Še malo pa se bo začel naš mesec kajne? Že imate vse pripravljeno za vaše male pikice???

Lp, pa obljubim da se še kaj oglasim....user posted image

Javi se nam še kaj.user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
13.3.2009 21:41:17   
*Junona*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Babe, ve ste face!

Sej js mam tut bolj nabreklo kot pred user posted image . Mamo zdej tolk krvi v ščegiju kot naši dragi v spodnji glavi ko je trda.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2969
13.3.2009 21:41:48   
spps
ojla Junona,da te kar tu zahaklamuser posted image user posted image user posted image
hvala za lepe želje ob rojstvu,ne morem verjet,da je že en teden mimouser posted image user posted image user posted image
ja,pijačko imaš pa v dobrem,ker si trofla datumuser posted image user posted image user posted image

kako si kaj?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
13.3.2009 21:45:06   
*Junona*

sonček- ne vem kok je točno regrat, sem vsega ful nakupla tak da mam čez cel vikend pa sem dala 7 EUR, tamle greš pa v trgovino pa daš za eno kristalko ko glih klinc kaj od nje dobiš 2 EURauser posted image  Pa že očiščenega ma, no sam jst sem ga še vseen opralauser posted image , drugač sem pa še motovilca, pa radiča, pa kisa, pa vsega nakupla....domače je domače.

junonca-a veš da sem ti pa pozabla povedat, da sem pa danes zjutraj jedla tvoj najljubši sendvič iz Klasja s tunouser posted image user posted image user posted image , pa sem se nate spomnila. MMMMMM je bil dober, če boš hodila drugi teden kaj v mesto lahko tudi tukaj pri nas parkiraš pa gremo na coffee in sendvičuser posted image user posted image user posted image .

recinosovo olje- danes sem govorila z eno znanko, ki je že rodila. Rekla mi je da je hodila na akopunkturo in, da je imela oba dva poroda zelo lahka. Potem pa mi je povedala, da je zvedela celo od svoje G da spiješ eno veliko žlico recinosovega olja preden greš in da gre vse hitreje. V drugo ko je rodila punčko je rodila v pičlih 8 minutahuser posted image  Rekla je da so ga včasih uporabljali da so sprožili splav, ko še ni bilo vseh teh metod. No u glavnem.....a ve katera kaj o tem? Pa rekla je še, da ni hotela biti preveč čez rok ker je bila punčka že tako dovolj težka in ji je G svetovala naj poskusi s tem....pa i je pomagalao.

Mmmmm....sendvič...
Ko pridem v Ce, ti sporočim in grema papat in kofetkat, ok? Mogoče že naslednji teden.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2971
13.3.2009 21:48:20   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla Junona,da te kar tu zahaklamuser posted image user posted image user posted image
hvala za lepe želje ob rojstvu,ne morem verjet,da je že en teden mimouser posted image user posted image user posted image
ja,pijačko imaš pa v dobrem,ker si trofla datumuser posted image user posted image user posted image

kako si kaj?

Hei....

Js sem ok, edino dnevi se mi vlečejo ko čigumi. Tebi gre pa zdaj ob štručki hitro, kajne?
Za želje pa - so iz srca.user posted image user posted image user posted image

Se bo treba poleti dobit na pijački.user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte, cela družinica.user posted image user posted image user posted image Se slišima.
Papa.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
13.3.2009 21:48:39   
*Junona*
Nalini, hvala.user posted image user posted image

Nekaj mi še prosim povej. Kje izberem barvo, tak ko si npr. ti imela oranžno v okvirju?

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 13.3.2009 22:00:53 >

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
13.3.2009 21:49:17   
brigita23
ooo junonca si nas prišla mal pozdravituser posted image user posted image user posted image , so že vse šle svoje drage cartatuser posted image .

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
13.3.2009 21:51:18   
brigita23
berem zdle mal o Ultivi po forumuuser posted image  kako različna mnenja majo....upam, da je ne bom potrebovalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Bi obdrzali svojega osebnega zobozdravnika, ce bi se ta preselil 20 km stran ?
gagaga

Bi obdrzali svojega osebnega zobozdravnika, če bi se ta preselil 20 km stran ?

da (68%)

ne (32%)

Število vseh glasov: 66

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!