Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 20:52:21
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Nalini glede otrdevanje - jaz zdaj pa mora otrdevat ,.... pa pritiskat navzdol ja, samo mene boli ko sam hudič, ko pritiska dol...pol moram ful noge držat skup mene isto, pa ko hodim sem ko ena račka , men se zdi da mi bo včasih kr vn padu Nalini a boš prišla jutri v ms na "kavico"? ali boš cel dan veš kaj sem jedla detelja....gibanico , je bla full dobra sam z vašo se pa ne more primerjat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 20:56:16
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 zdaj pa res grem počas pod tuš in gledat na pop tv film,je kr zanimiv,saj ne vem al sem danes tolk utrujena al kaj.Se mi zdi koda bi me šravfalo,pa trebuh spodaj boli pa saj ne vem.Bomo videli kaj bo noč pokazala lahko noč vsem in lepo se imejte vsem želim kar se da lep vikend sonček tebe tudi šrafa.....kak je to ko ne veš kaj je pa kr čakamo a ne? lEPE SANJE pa mirno noč....ti še boš mogla mal počakat, vsaj deteljo, janjo in nalini....potem pa lahko gremo me počasi, aja pa cveta...no še ene par jih je pred nami
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 20:57:22
|
|
|
|
Nalini
|
LAHKO NOČ
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 21:04:48
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: detelja Nalini a boš prišla jutri v ms na "kavico"? ali boš cel dan mogoče .... če pridem v ms ti javim .... - ... sem pozabila kak se to dela ....... no, pol pa pridi...ti bom jaz malo razložila...sicer sem nekje pred 3-4 t, ampak tako bežno se spomnim, kako se zraven spravit pol pa imaš še knjigo kamasutra in mal poglej kaj se dogaja sicer pa boš ugotovila, da v nosečnosti lahko napišeš novo kamasutro...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 21:05:47
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Nalini glede otrdevanje - jaz zdaj pa mora otrdevat ,.... pa pritiskat navzdol ja, samo mene boli ko sam hudič, ko pritiska dol...pol moram ful noge držat skup mene isto, pa ko hodim sem ko ena račka , men se zdi da mi bo včasih kr vn padu Nalini a boš prišla jutri v ms na "kavico"? ali boš cel dan veš kaj sem jedla detelja....gibanico , je bla full dobra sam z vašo se pa ne more primerjat ja, to pa itak...prekmurska je itak prekmurska...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 21:08:21
|
|
|
|
brigita23
|
ve se vse nekaj o menite...jst bi tudi , me tak hormoni razganjajo, pa ne gre. Pikola ej
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 21:09:19
|
|
|
|
brigita23
|
kje pa je junonca, se nič ne javi....še kr preureja
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 21:12:27
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 ve se vse nekaj o menite...jst bi tudi , me tak hormoni razganjajo, pa ne gre. Pikola ej da te potolažim jaz sem še tudi vsaj teden dni na suhem...ker dragi misli, da ne smeva sedaj problem pa je, da on ne upa...pol pa bo polnih 37 t pol pa nima izgovorov...ga bom prilimala na posteljo ali tla pa bom splezala na njega pa več ne bom šla dol
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 21:13:53
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 kje pa je junonca, se nič ne javi....še kr preureja včeraj je rekla, da bo danes njena frčafela že boljše-(zaradi brazilske depilacije je bila baje ful zatečena) in da bo verjetno danes
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 21:19:11
|
|
|
|
brigita23
|
pa misliš da boš pol po 37t lahko , ti ne bo nič mali dol pritiskal, če praviš da kr noge skupi držiš , jst sem čist okorna, no po moje po pasje bi še šlo, na pralnem stroju s centrifugo ...pa ne več Ja točno junonca, preizkuša svojo na novo upedenano fračefelco
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 21:19:55
|
|
|
|
brigita23
|
moja ni bla na braziljski pa je vseen ful zatečena.....ka to pomeni
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 21:21:22
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 pa misliš da boš pol po 37t lahko , ti ne bo nič mali dol pritiskal, če praviš da kr noge skupi držiš , jst sem čist okorna, no po moje po pasje bi še šlo, na pralnem stroju s centrifugo ...pa ne več Ja točno junonca, preizkuša svojo na novo upedenano fračefelco saj veš kako je ponavadi...ko ne sme pritiskat, pa ful otrdevat itd...takrat glih vse najbolj nagaja...ko pa bi moral pa bo nehal...saj ni skoz tako...ampak včasih imam tak čuden občutek..posebej, če ful hodim brez nos.pasa...drugače pa ni panike...a za pa bom dala noge narazen in to ful kaj veš kako bo po porodu...mogoče bo suša...pa še recesija je
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 21:22:19
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 moja ni bla na braziljski pa je vseen ful zatečena.....ka to pomeni jo preveč drgneš jaz pa sploh ne vem kako moja izgleda, ker si je že dolgo časa sploh ne vidim...če pa pogledam v špegel pa itak na pol vidim...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 21:26:36
|
|
|
|
detelja
|
tako zdaj pa grem...grem se še mal k mojemu lubiju muckat...mogoče pa bo dobil voljo tako se mal stisnem k lubiju sladke sanje .... lahko noč... lepo božajte bušije in pazite na njih...naj bo mirna noč (mišljeno v smislu otrdevanja, krvčev itd) in čim bolj živahna zaradi
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 21:29:55
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 pa misliš da boš pol po 37t lahko , ti ne bo nič mali dol pritiskal, če praviš da kr noge skupi držiš , jst sem čist okorna, no po moje po pasje bi še šlo, na pralnem stroju s centrifugo ...pa ne več Ja točno junonca, preizkuša svojo na novo upedenano fračefelco saj veš kako je ponavadi...ko ne sme pritiskat, pa ful otrdevat itd...takrat glih vse najbolj nagaja...ko pa bi moral pa bo nehal...saj ni skoz tako...ampak včasih imam tak čuden občutek..posebej, če ful hodim brez nos.pasa...drugače pa ni panike...a za pa bom dala noge narazen in to ful kaj veš kako bo po porodu...mogoče bo suša...pa še recesija je maš prav , suša na vseh področjih....pa vprašanje kdaj si bomo lahko pol ornk privoščile s svojimi žrebci....čuj detelja včasih smo mele kak seksi fetiš, zej mamo pa nosečniške modrčke , pa še enostavni so za odpenjat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 21:30:51
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja tako zdaj pa grem...grem se še mal k mojemu lubiju muckat...mogoče pa bo dobil voljo tako se mal stisnem k lubiju sladke sanje .... lahko noč... lepo božajte bušije in pazite na njih...naj bo mirna noč (mišljeno v smislu otrdevanja, krvčev itd) in čim bolj živahna zaradi lepo mu malo zpredi pa lepe sanje
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 21:40:05
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 kje pa je junonca, se nič ne javi....še kr preureja včeraj je rekla, da bo danes njena frčafela že boljše-(zaradi brazilske depilacije je bila baje ful zatečena) in da bo verjetno danes Babe...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 21:40:21
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia12 Ojla so Aprilčice! Da se še tukaj malo oglasim....bolj sodelujem na forumu Dolenjk (smo bolj lene za pisat pa tako vsaj lahko sledim hihihi), kot pa tukaj...Ve ste preveč divje zame, vas ne dohajam....hec hec In kako ste kaj? Počutje v redu? Še malo pa se bo začel naš mesec kajne? Že imate vse pripravljeno za vaše male pikice??? Lp, pa obljubim da se še kaj oglasim.... Javi se nam še kaj.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 21:41:17
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 moja ni bla na braziljski pa je vseen ful zatečena.....ka to pomeni Babe, ve ste face! Sej js mam tut bolj nabreklo kot pred . Mamo zdej tolk krvi v ščegiju kot naši dragi v spodnji glavi ko je trda.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 21:41:48
|
|
|
|
spps
|
ojla Junona,da te kar tu zahaklam hvala za lepe želje ob rojstvu,ne morem verjet,da je že en teden mimo ja,pijačko imaš pa v dobrem,ker si trofla datum kako si kaj?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 21:45:06
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 sonček- ne vem kok je točno regrat, sem vsega ful nakupla tak da mam čez cel vikend pa sem dala 7 EUR, tamle greš pa v trgovino pa daš za eno kristalko ko glih klinc kaj od nje dobiš 2 EURa Pa že očiščenega ma, no sam jst sem ga še vseen oprala , drugač sem pa še motovilca, pa radiča, pa kisa, pa vsega nakupla....domače je domače. junonca-a veš da sem ti pa pozabla povedat, da sem pa danes zjutraj jedla tvoj najljubši sendvič iz Klasja s tuno , pa sem se nate spomnila. MMMMMM je bil dober, če boš hodila drugi teden kaj v mesto lahko tudi tukaj pri nas parkiraš pa gremo na coffee in sendvič . recinosovo olje- danes sem govorila z eno znanko, ki je že rodila. Rekla mi je da je hodila na akopunkturo in, da je imela oba dva poroda zelo lahka. Potem pa mi je povedala, da je zvedela celo od svoje G da spiješ eno veliko žlico recinosovega olja preden greš in da gre vse hitreje. V drugo ko je rodila punčko je rodila v pičlih 8 minutah Rekla je da so ga včasih uporabljali da so sprožili splav, ko še ni bilo vseh teh metod. No u glavnem.....a ve katera kaj o tem? Pa rekla je še, da ni hotela biti preveč čez rok ker je bila punčka že tako dovolj težka in ji je G svetovala naj poskusi s tem....pa i je pomagalao. Mmmmm....sendvič... Ko pridem v Ce, ti sporočim in grema papat in kofetkat, ok? Mogoče že naslednji teden.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 21:48:20
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla Junona,da te kar tu zahaklam hvala za lepe želje ob rojstvu,ne morem verjet,da je že en teden mimo ja,pijačko imaš pa v dobrem,ker si trofla datum kako si kaj? Hei.... Js sem ok, edino dnevi se mi vlečejo ko čigumi. Tebi gre pa zdaj ob štručki hitro, kajne? Za želje pa - so iz srca. Se bo treba poleti dobit na pijački. Lepo se imejte, cela družinica. Se slišima. Papa.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 21:48:39
|
|
|
|
*Junona*
|
Nalini, hvala. Nekaj mi še prosim povej. Kje izberem barvo, tak ko si npr. ti imela oranžno v okvirju?
< Sporočilo je popravil *Junona* -- 13.3.2009 22:00:53 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 21:49:17
|
|
|
|
brigita23
|
ooo junonca si nas prišla mal pozdravit , so že vse šle svoje drage cartat .
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 21:51:18
|
|
|
|
brigita23
|
berem zdle mal o Ultivi po forumu kako različna mnenja majo....upam, da je ne bom potrebovala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Bi obdrzali svojega osebnega zobozdravnika, ce bi se ta preselil 20 km stran ?gagagaBi obdrzali svojega osebnega zobozdravnika, če bi se ta preselil 20 km stran ?da (
68%)
ne (
32%)
Število vseh glasov: 66Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!