detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Nalini ojla detelja a ti misliš, da sem jaz v formi .... komaj diham, če govorim .... kaj šele, da bi cel dan matrala dragega ... ... pa sploh ne vem kak se naj zraven spravim ... gore, dole, od strani,... zadaj, spredaj predlagajte kak, da ne bom cel dan študirala položaje .... .... eh ... pišem pa sem brez zraka .... moram malo predihovat pregled - bila gotova fulllllllllllllllllllllllllllllllllllllll hitro (nisem šla v laboratorij, ni delala ctg-ja,.... pa bila prva na vrsti v ordinaciji, ker so ostale šle v lab. ......) pregledala me je in dala napotnico ..... naročila čez 10. dni (takrat imam ctg, uz) - seveda, če bomo še v paketu ..... pa prepovedala spasmex, magnesol, nosečniški pas,.... - pa čimveč moram hodit, migat, ( samo lahko je govorit, težje pa delat po navodilih ) ,... .... je rekla, da je počasi čas, da dojenčka spravimo ven .... in ne bo nič narobe, če bi se rodil že zdaj .... ampak ona misli, da se še 23. marca vidimo .... UPAM .... čudno mi je, da ti še ni naredila ctgja...hmmmm, probaj na vse načine pa pol boš videla kako ti najbolj ustreza ti probaj, da mi boš vedela naslednji teden svetovat čudno mi je tudi to, da te je naročila čez 10 dni in ne čez 7 dni...ej sam je pa res problem migat, ko smo bile pa tako pripete na kavč.... ka pa vem zakaj mi ni naredila .... je poslušala srčeka, pretipala spodaj in trebuh, zmerila .... tudi bejbija razjezila , ker ga je motila pri spanju .... in je veselo začel migat ter brcat ... pozabila sem jo vprašat kje ma glavico .... samo mislim, da spodaj .... je rekla, da je ok .... pa rekla, da še dva pregleda imam pri njej - če bom zdržala seveda me pa čudi, da dela tudi 4. uz (res pohvalno ) - upam samo, da me prej kaj ne zagrabi ..... ja, veš mogoče zaradi tega, ker otrok je lahko v pravilni legi ni pa nujno, da je prav obrnjen in, da je prav nastavljen v porodni kanal...saj sama veš, da včasih kolca tu včasih tam...da ni fiksno še z glavico v kanalu... ti si ji kaj omenila težave glede otrdevanja itd?....samo jaz si ne predstavljam miganja brez pasa, ker mene tako čudno spodaj boli, da ne morem naredit koraka...pol bom skoz z trdim hodila okrog ja, te bi gre glih tak ven..naslednji pregled imaš že v bistvu v 39 t pol pa je 40 t pol te pa itak da v P, če ne boš rodila ali?...me zanima, če bo meni rekla že torek, da naj neham s spasmexom ali pa da naj do petka jemljem...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|