novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps no,da še na hitro napišem mojo porodno izkušnjo,ko imam mal časa,ker sem malega mal prej nahranla v petek,ob dveh zjutraj je naša mala prišla v spalnico in ,ko je odprla vrata sem se ful ustrašla -mogoč je pa pospešila zadevo... no,nato,sem imela popadke na pol ure...pa na dvajset minut do 4.30,pa sem se vstala šla mal prečekirat zadeve na comp,ob 5ih sem imela jih že na 10 minut,pa nisem vedela al naj mojga zbudim al ne...sem mislila,da bom tolk časa počakala doma,da malo prej peljemo v šolo,da ne bo nervozna ,pa ni šlo-sem mojga zbudila,če pride na kavo-pa mu najprej ni blo čisto jasno,potem se mu je pa sam nasmejalo.... od 6 ure naprej sem imela popadke na 5min,pa nisem upala več čakat doma ,pa sem se počas spravla zrihtat za v P... ob 7ih sem prišla v P,so me dali na ctg-eno uro sem bila priklopljena... potem pa so me poslali v ambulanto,da počakam g,da preveri stanje na fronti.... pa sem jo čakala 1,5 ure,sem skor živčnega fasala,ker sem že imela popadke na 2-3 minute(me je že minalo gledat na uro ) potem pa končno pride in me vpraša na kolk imam popadke,pa ji povem,ona pa men,da mi ni videt.... no ,ko me pa pregleda,pa reče,ja pa imate prav,ste kar za v porodno...pa smo šli-tam mi je babica predrla plodovni mehur,mali je še pa bil visoko in je blo kr pestro njegovo spuščanje mi je blo fajn,da je bil moj zraven,čeprav bi mu na momente ven poslala,ko me je ornk trgalo po križu,mi on pravi,kak ga lakota grabi sem imela mal težav z iztisom,ker nisem mogla do konca potisnit,da bi mali prišel ven... no v končni fazi nisem bila dolgo v porodni-dobro uro,sam je pa bilo v prvo manj boleče in bolj hitro no,0b 10.42,sem dobila drugorojenca,ki je bil pol kilograma težji od prvorojenke-mi je bil prav šok,ko so ga zvagal no, Takšne porodne pa še meni dajo adrenalina, da bi kr šla rodit! Spps!