Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 11:56:13
|
|
|
|
janja*
|
Nalini za pregled.Zdaj pa ćimprej .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 11:57:44
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Manjkajo še slikice od 2 aprilskih krofekov - Nine in Teneje. Sobra in Miška, če želita jih lahko objavimo. miška je rekla da nebi raje ,tko da upa da jo razumete lp od nje no sem pa danes spet klicala na firmo ,če so mi že poslali paprije in v pon jih dobim ,da grem lahko potem urejat papirje na CSD Vsaka kakor želi. Nobeden nikogar ne sili. Pozdravi Miško. bom hvala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 12:08:24
|
|
|
|
sonček85
|
vas morem pridet vmes malo pokukat ,ker se prehitro otrudim in potem si malo spočijem anchika:bravo za tko super taščo in vse naj naj za tvojo nono za 82 rd nalini:u sedaj pa bo,mislim da bomo od tebe zvedeli čez 1-2 t da že pestuješ a imaš moj št.al pa od katere da boš sporočila zdaj pa le veselo slončkaj in delaj obratno od prej nmag.ja gregorjevo je bil in si je dal duška naši bebiji bojo pa tko cart in mislim ,da bomo kr tale naslov res obdržale aprilski frofeki2009 malapikica.si pa tudi pridna mene je pa mami danes klicala da mi je kupila blago da bo sedaj sešila posteljnino za košek joj a veste kako je lep vzorec,k pospravim vam ga dam gor ,ker prej verjetno ne bo časa pa še sestrična mi posodi en komplet tko da bomo imeli tudi dovolj za prve mesece v košku,k bo mali navihanček spal zraven mami in atija v sobici tko zdaj grem pa naprej pospravljat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 12:11:34
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tko zdaj grem pa naprej pospravljat malo se umiri da ne boš pregorela tisto ta zadnje mi je najbolj všeč-....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 12:31:15
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Evo takole sem tud jest preživela dop sam še kopelj manjka no upam da bo tud ta navrsto pršla
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 12:32:35
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ Evo takole sem tud jest preživela dop sam še kopelj manjka no upam da bo tud ta navrsto pršla kaj pa kakšna a to ne bo pa nobena mela??
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 12:37:31
|
|
|
|
Nea_teja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ Evo takole sem tud jest preživela dop sam še kopelj manjka no upam da bo tud ta navrsto pršla kaj pa kakšna a to ne bo pa nobena mela?? Se bi dalo pogovarjati
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 13:16:26
|
|
|
|
sonček85
|
BE:.JA SEJ ZDAJ SEM PA KONEC Nisem pregorela ,bi pa skoraj, ja zadnje je pa tudi meni naj boljše Ja uno masažo k si pa daal bi se mi pa prilegla.a mislim ,da si jo bom privošla šele k bom rodila ,da prej ne bo šlo neateja:ja pri meni kopel pride v poštev zvečer,samo ne v kadi apmak kr pod tuš,no pa saj je tudi to super. evo tle je pa vzorček od posteljnine ,ki mi jo bo sešila moja mami za košek ,da bo Aleks lep aju notri k se bo rodil men je tko lep ,
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 13:27:53
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Nalini za pregled.Zdaj pa ćimprej . aha ... moramo zdaj skoristit čas ..... ker nikoli ne veš kdaj me bo zagrabilo .... ali pa tudi ne ...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 13:38:23
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: janja* Nalini za pregled.Zdaj pa ćimprej . aha ... moramo zdaj skoristit čas ..... ker nikoli ne veš kdaj me bo zagrabilo .... ali pa tudi ne ... ti kr veselo slončkaj ,kot sem ti rekla čez 1-2t boš pa že zibala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 13:42:27
|
|
|
|
anchika
|
sonček 85: Tudi jaz imam prav tako blago za košek, že od prvega sinkota. Mi je tašča sešila. Ful je lep.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 13:48:31
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchika sonček 85: Tudi jaz imam prav tako blago za košek, že od prvega sinkota. Mi je tašča sešila. Ful je lep. a res ,kako lepo ja meni je tud full lepi,komaj čakam ,da se mali rodi
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 14:02:29
|
|
|
|
Nalini
|
kje se pa danes detelja potepa? zgleda da ima pomočnika doma ... jaz jih pa zdaj več ne rabim ... moram sama migat ... samo pljuča so problem .... moram si dovajat dodatni kisik .... pa danes je naš bejbi spet tak divji, da joooooojjjjj ...... me desna rebra ful bolijo od njegovega pretegovanja in brcanja ...... ne vem, če bomo mi tak hitro rodili ...... ker potem se mora naš otroček umiriti ... (vsaj tak pravijo, da se pred rojstvom umiri ...)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 14:12:05
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini ojla mi smo pa danes zgodaj vstali .... zdaj mi pa manjka malo spanca .. pregled: vse ok .... zmehčan mat. vrat vendar še zaprt ... bili zelo hitro gotovi dobili dovoljenje za , miganje, ... pa čimmanj moram ležati .... ker je čas, da naš bejbi počasi pride na svet .... (delati moram ravno obratno kot prej ..... to pomeni, da bomo aktivni ) ... dobili tudi vozovnico za rim vendar je gin. rekla, da se še najverjetneje 23. marca vidimo ..... če bomo pa šli prej rodit pa bo tudi ok ... ampak jaz si še želim en pregled pri gin .... ker mi je tak fajn tam grem zdaj migat,..... Bravo za pregled. Zdaj pa migat. Ja, kisik je pa tudi pri meni problem.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 14:12:29
|
|
|
|
*Junona*
|
Sonček, lepo blago.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 14:13:02
|
|
|
|
*Junona*
|
Js sem pa danes tak utrujena, dan je pa še dolg... Sem zdle 3 stroje cot speglala in sem čist crkjena.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 14:18:30
|
|
|
|
brigita23
|
alo punce joj kok ste danes vse pridne ....to se bodo svetila stanovanja , sam na počitek tudi ne pozabite.. nalini- super za uspešen pregled, kok ti vela ko še maš tak mal, jst tudi komaj čakam sonček- sem dobila regrat na tržnici...sem ga naredila s krompirčkom pa sva se ga z mojim tko napokala, da si morma zdej mal odpočit . odejica bo pa zelo lepa.....zelo cart blago junona-papirji so res katastrofa ja, sam kaj ko smo včasih mal leni a ne ve vse pucate danes men se pa nič ne da .....mogoče po počitku detelja-kje pa si tak dolgo ......aja no u shopingu, to pa zna trajat anchika-ja vse naj naj tvoji noni nč bom mal ....mi kr učke skup vleče....nasvidenje
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 14:21:39
|
|
|
|
brigita23
|
sonček- kje ste pa kupili blago jst sem celo Ce prelaufala, pa nisem nikjer takega lepega blaga našla ....sem pol včeraj kr naročila posteljnino pri galebu , sam bi mi pa kakšno še vseeno lahko mami sešila......ti jih maš 5, a ne .
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 14:23:19
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Js sem pa danes tak utrujena, dan je pa še dolg... Sem zdle 3 stroje cot speglala in sem čist crkjena. pridna punca....zdej se pa le mal spoči, potem pa si en sladoled privošči , če ti paše.....men fullll, bom pol svojga naštimala da me pelje
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 14:27:42
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Js sem pa danes tak utrujena, dan je pa še dolg... Sem zdle 3 stroje cot speglala in sem čist crkjena. pridna punca....zdej se pa le mal spoči, potem pa si en sladoled privošči , če ti paše.....men fullll, bom pol svojga naštimala da me pelje Mmmm, dobra ideja... se mi ga je zaluštalo, ko si ga omenila.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 14:30:35
|
|
|
|
*Junona*
|
Mene je pa dans prijatlca klicala, da pride v torek k meni na obisk s 3 mesece staro štručko. Komaj čakam.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 14:31:19
|
|
|
|
*Junona*
|
Pa kje je naša Detelja danes? Se vidi, da je zatišje tukaj, ker ni pomočnikov.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 14:53:55
|
|
|
|
sonček85
|
naš pa pritiska naveliko rito al noge gor da me prav boli,pa spet je miren,no že včeraj je bil samo sem misla sej je(10gibov je bilo)samo tko lenih no danes pa tudi -mogoče pa res prej pobegnem brigita.a res je pasal a ne,mmm to bo železa po čem pa je na tržnici.Ja blago je mami kupila v eni trg.v Zrečah ,imajo full izbiro.Ja jaz jih imam okol5,s tem da so samo 3 moje ,zdaj mi bo pa še mami eno zašila za košek k nimam še nič posteljnine za košek. junona,brigita:hvala . junona:iiiiii to bo pestro v torek,kako lepo,no saj bomo kmalu svoje imele evo jaz sem se nakosilala,sedaj sem naredila še sl.smetano za kasneje k bom jedla kompot s smetano in mrvicami,sam sladoled mi še manjka tega pa nimam doma ,v trg.se mi pa ne da-lenobica.Sem preveč zmatrana, k sem danes tko pridna bila
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 14:53:57
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Punce, men je pa tale sobica full lepo pobarvana: http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=129491 res je full lepa še voziček lepo paše zraven
|
"Pazi"LinLinAli ste zanosile kjub "pazenju"?Da (
28%)
Ne (
72%)
Število vseh glasov: 266Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!