|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
13.3.2009 13:33:56   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image PA JE  res danes petek 13,in zakaj,maj ni bil operiran,zaradi tega,ker bi moral biti tešč,pa mu je sosedov fant ponudil sok in ga je spil in tako,nista smela na operacijo,jezna na očija,je šel na sprehod po hodniku,par minut pred odhodom v operacijsko in takrat sta se fanta nalivala s sokom,sedaj imamo datum čez en mesec in pol-juhuhu..................tolažim se samo s tem,da je že bila to višja sila in da je moralo priti do tega.Pa jaz sem bla pri zobarju,sedaj pa imam mir za nslednjih pet let.

OMG--sok par minut pred operacijo od soseda..user posted image
Živemu človeku se vse zgodi.
Saj sploh ne vem kaj naj rečem-danes mu očitno ni namenjena operacija, mogoče res zaradi petka 13.????

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
13.3.2009 13:35:10   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image PA JE  res danes petek 13,in zakaj,maj ni bil operiran,zaradi tega,ker bi moral biti tešč,pa mu je sosedov fant ponudil sok in ga je spil in tako,nista smela na operacijo,jezna na očija,je šel na sprehod po hodniku,par minut pred odhodom v operacijsko in takrat sta se fanta nalivala s sokom,sedaj imamo datum čez en mesec in pol-juhuhu..................tolažim se samo s tem,da je že bila to višja sila in da je moralo priti do tega.Pa jaz sem bla pri zobarju,sedaj pa imam mir za nslednjih pet let.

ojej...to te je pa moralo pogreti. Upam, da malega niste preveč zasekiral...saj verjetno ni vedel, kolk je to pomembno. Jah...nevem...meni bi se malo nacufal verjetno....tolk priprav...pol pa tik pred zdajci. Jah nimaš kaj...usoda je že tko hotla. Mogoč je pa zdravnik včeraj kaj praznoval...pa bi se mu danes roka tresla.user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
13.3.2009 13:36:19   
aleksandra silvija
Otrok pa normalno, če mu nekdo ponudi sok, on pa lačen in žejen, ga seveda vzame. Normalno.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
13.3.2009 13:42:33   
aleksandra silvija
Kaj pa moj lahki pikec? Me kar skrbiuser posted image .
Eni imajo 7,5 kg pri 3,4-ih mesecih

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
13.3.2009 15:05:42   
Anonimen
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

O AS...pa saj ce je imel pregled in je bilo vse v redu,potem nikar ne skrbi.Saj sta druga2 tudi suhcana,pa vidva z mozem oba...pa se mal nazaj je bil bolan.Daj ne se sekiratuser posted image user posted image user posted image

SAMSA,vse najnajnajnajnajnajnajnajnajnajboljseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3380
13.3.2009 15:40:47   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

O AS...pa saj ce je imel pregled in je bilo vse v redu,potem nikar ne skrbi.Saj sta druga2 tudi suhcana,pa vidva z mozem oba...pa se mal nazaj je bil bolan.Daj ne se sekiratuser posted image user posted image user posted image

SAMSA,vse najnajnajnajnajnajnajnajnajnajboljseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se lahko pridružim čestitkiuser posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
13.3.2009 15:50:56   
Anonimen
AS lahkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3382
13.3.2009 15:52:01   
Anonimen
Lunca,to pa je...samo mogoce je res znak,da danes ni pravi danuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3383
13.3.2009 15:55:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Pri nas pa med obroki ni nič, nobenih priboljškovuser posted image user posted image , kako sem šele jaz krutauser posted image

Ja,res si groznauser posted image .Moja pa dobi:cips,liziko,lucko,cokolado...........ne saj neuser posted image ,piskot,kruh,palcke,jabolko-ce hoce,jogurt....

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3384
13.3.2009 15:57:34   
Anonimen
Roze,jih imam prevec,prevelike....mi grejo vcasih kar malo na zivceuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3385
13.3.2009 16:00:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

kaj pa je to....ali ima babicino cepicouser posted image
user posted image

u smo pridniuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3386
13.3.2009 16:02:12   
Anonimen
nikjer nobeneuser posted image ,men pa Meri spi....drugac pa tko puza.....pride vsepovsod,obrise vseuser posted image ,sem imela dopoldan pravo cistilno akcijo,so tla tko tipi top da bi lahko z njih jedeluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3387
13.3.2009 20:17:16   
Anonimen
Čer

Hvala vsem za čestitke in samsa  tebi za danes vse, vse najboljše.

Slikce so lušne, slovenka - men je kapica prav lušna, RMRM in aleksandra silvija - lušni otročki, z lepimi frizurami.

lunca - sej ne morš verjet, ampak nimaš kej, pride tko

kleo - dobro, da ste vi ok, pločevina se že porihta

Ma zihr sem kaj pozabila - pa me spomnite, če je kaj nujnega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3388
13.3.2009 20:18:24   
Anonimen
kleo - moj je rekel, da bo Lukcu vilede monitraluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3389
13.3.2009 20:23:35   
Anonimen
Didlinaa - Sarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3390
13.3.2009 20:35:06   
l.daisy
heja hej,
najprej bolanim zilijon pikalon, berem, da jih res potrebujete... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

potem čestitke nyi in samsi za b-day, vse naj naj in izpolnitev vseh želja vama želim...user posted image user posted image

pa seveda čestitke vsem obmesečnikom za nazaj in za naprej, pa za danes Sari...user posted image

aha, naše točne mere z dne 04.03.2009 (kao 9 mesecev), prav zanimiva primerjava je user posted image
Anžej: 10.600 g (+7.330 g), 76,5 cm (+26,5 cm), OG 47,5 cm (+11,5 cm)
Ažbe: 10.495 g (+7.235 g), 77,5 cm (+26,5 cm), OG 46 cm (+ 12 cm)
sem poslala ZS nyi za seznam....

zadnje dni je super vreme in se kljub prehladu (vročine HB ni), precej vozičkamo... tamalčka uživata sto na uro, ko lahko sedita v vozičku in gledata okrog..... da ne govorim, da so njune oči glavna atrakcija.... user posted image

včeraj in danes smo spet na starem ritmu hranjenja, ki se nam je podrl, ko sta kasirala tisto virozo sračkanja in bruhanja..... imam pa že skoraj en mesec težavo pri starejšem, ki se upira mleku in vsemu, kar ima vonj po mleku.... zjutraj že gre flaška, zvečer pa ni variante.... pediatrinja pravi, da kao MORA popit najmanj 400-500 ml mleka dnevno, ampak pri nas ne gre.... niti ni variante, da bi jedel mlečne kašice, linote, skratka nič od nič.... on bi vsak obrok jedel sadje in zelenjavo, pa meso obožuje... za mleko ga pa ne morem okrog prnest, dostikrat zvečer zaspi, brez da bi popil flašo in mu jo preden grem sama spat poskušam vsilit.... včasih uspe, včasih pa ne.....
lunca, RMRM, aleksandra silvija, kakšna ideja, kaj nardit, prosim?

grem še mal brat, da se probam vklopit v debato.....

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
13.3.2009 20:46:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

kleo - moj je rekel, da bo Lukcu vilede monitraluser posted image user posted image user posted image

Dobra zamiseluser posted image .Preden je bilo danasnje ciscenje,je tamala iz belih hlac naredila....raje ne povem kaksneuser posted image user posted image user posted image .

Sara,vse najboljseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O Marjetica,kje se potepasuser posted image .Mere imata oba kar tam tamuser posted image user posted image user posted image

....da povem kaj sem danes v stroju oprala.....pampersko in to usranouser posted image user posted image user posted image .Vse cunce od Meri...ojojojuser posted image ...........sparat je trebauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3392
13.3.2009 21:11:08   
l.daisy
uhuh, kleo, to pa je blo s.r.a.n.j.e. user posted image user posted image user posted image
tud men se je že zgodil, da sem pampersko oprala v pralnem stroju, ampak je bla na srečo samo polulana... user posted image

potepam? saj se nimam časa potepat, vozičkamo se tuki v radiju enih 6 km, meni zadošča, tamalima pač ne.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
13.3.2009 21:24:36   
l.daisy
evo, vam ju pokažem lumpa za 1,25 minute user posted image

Anžej: user posted image

Ažbe: user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
13.3.2009 21:27:39   
Anonimen
I.dasiy - dobila zs, bom popravila čez vikend

in res sta lušna - mala cukra

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3395
13.3.2009 21:35:38   
Anonimen
danes sva bila na sprehodu, pa naju je v svoj objektiv ujela mtinca - sva imela lepo ozadje

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3396
13.3.2009 21:37:13   
Tina 28
Uf..kaka cukra...ste pa v naši kategoriji. Sklepam, da te križ boli.

No, vsem, ki vam otroci puzajo...bodite veseli. Anja pa je ugotovila, da če me drži za rokice...pol se lohk šetkava. In pol pride do mene...vstane ob meni z vso miko...me zakrabi za eno roko in pol sitnari za drugi..potem pa usta do ušes...mami ti pa kar leppo z mano in pozabi da maš hrbetuser posted image .

Kleo...tole s plenico je pa kruto...saj kakec se je verjetno opral...bolj si predstavljam, da imaš polno muckov po oblačilih. Men se včasih kak robček opere. Skoraj nikoli več, ker tako pridno pregledujem žepe...in kolk je pol to vse prleplen.

Drugače pa kje si zdaj ...doma doma Slo...ali doma...nič ne poveš, kako se počutiš tu...in ali boš prila na zasko (hec...lhk tud kaj drugegauser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
13.3.2009 21:39:19   
Tina 28
O kolk ste se fajn načvekale. Nya...ti meni zdaj zgledaš čisto druga kot na prejšnjih slikah. Vem, da si na eni iz supernove čisto drugače izgledala. Ampak seveda dobr, aneuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
13.3.2009 21:41:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

O kolk ste se fajn načvekale. Nya...ti meni zdaj zgledaš čisto druga kot na prejšnjih slikah. Vem, da si na eni iz supernove čisto drugače izgledala. Ampak seveda dobr, aneuser posted image

mogoč pa nism bla jaz - ker v supernovi se nism nikol z nobeno dobila user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3399
13.3.2009 21:41:57   
l.daisy
lonapo, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Žiga....

anaj, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za telovadbo....

kleo oz. Meri, user posted image user posted image user posted image za zobke in za puzanje...

as in lunca, sem že stokrat rekla in ponavljam še enkrat... vidve sta meni vzor, večkrat se spomnim na vaju, ko mi zavre in vse dop.i.zdi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anaj, mtinca, aleksandra silvija, ooooooo, kako mi je to glede hrane znano... user posted image žitne kašice ne bi, bi pa frutek, ali pa dva, če bi dobila... user posted image user posted image user posted image

rožice: še nimamo zunanjih okenskih polic, nam še ni uspelo naredit fasade, tako da jih nimam kam sadit... bi jih pa imela...  je pa res, da tud roke nimam za rože... pravijo, da se moraš znat z njimi pogovarjat... user posted image japajade, sej se mi ni zmešal... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?