womanpolice
|
Dans sm še mačkona peljala k veterinarki. Ju je testirala na mačjo bolezen in na še ne vem kaj. Potem je oba cepila s prvo dozo, nato pa še ampulce vmasirala za parazite. Lažja sem za 123 EUR. Zdaj še treba na drugo dozo čez tri tedne, nato pa ponovno čez tri tedne na prvo dozo za mačjo kugo in ponovno čez tri drugo dozo za mačjo kugo.. potem pa bo za nekaj časa mir (upam... ) Je pa tud veterinarka rekla, da sta čist vsak svoj karakter.. Cofi (črn) je takšna nežna dušica; in je bil zelo priden pri njej, ko mu je kri vzela, ga cepila, itd. Mufi pa je pravi lovec in zelo lep maček, vendar je tko norel, ko mu je hotela pobriti nogico z mašinco, da ni šlo drugače kot da mu je s škarijah postrigla. Kri mu je komaj uspela vzeti. Le ko ga je cepila, je bil dokaj miren. Je pa rekla, da ji je Mufi lepši maček. Zanimivo, da je vsem lepši Mufi... Bi si prej mislila, da jim je Cofi, ker je črn dolgodlak.... No, SEVEDA sta OBA zelo lepa vsak po svoje... pravi lepotki sta. Mufi je vražiček, ki mi krade denar (zadnjič mi je moj dal pet evrov na kavč in pride Mufi, jih zagrabi z gobčkom in nese v kuhinjo, rečem mojmu, da mi je maček ukradel denar, on leti za njim v kuhinjo in Mufi še kr drži pet evrov v gobčku :-) ) Tudi ključe od avtomobila ti odnese, mobilni telefon,... Ni da ni... karkoli mu prav pride... Cofi je pa nežna dušica, ki se rad crklja, vendar se boji obiskov... Če kdo pride na obisk, se skrije za sedežno, nato te pride povohat, in potem spet odide, ponavadi v svojo košaro ležat. Včasih tudi zarenči.. Še nism slišala mačka renčati... Se pa zelo rad kopa. Kadar ga kopava, zraven prede Medtem ko Mufi... uf... si čist pokrempljen, takšno dela, ko ga kopava.. ko sta pa skopana, sta pa obe takšni podganci... hihiihih Cofi je zelo razvajen in navezan na naju... če sva v kakšnem zaprtem prostoru, sedi pred vrati in tako joka kot bi dojenčka poslušal... To grdo navado ima pa tudi v zgodnjih jutrannjih urah, ko bi še človek rad spal.... Skratka čist sta vsak svoj karakter... vendar oba moja srčka... No, pa sm malce pozabila na današnje skrbi... čeprav me še vseeno skrbi...
|