|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
13.3.2009 12:59:26   
yania
Najaa o lepo da se bomo videle 1.aprila....
Ja v Leonišču se plačajo pregledi, 33 evrov, če je več pregledov na leto pa vsak naslednji 22 E....ma grozni so..

Dajmo vse ki se vam dogaja...akcijaaaa..navijamo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Felix...nič te bit strah...evo tudi jaz sem dala to skozi, in pozabila na bolečino...če si me par dni po porodu vprašal, kako in kaj,,,,grrr--evo danes že razmišljam drugače....sej več kot boleti ne more....pa dajo ti tudi protibolečinske zadeve....boš videla, slišala....user posted image  jokec poplača vse in pozabiš na hudo....

Helimaša...tudi ti si 5 cm odprta...ja sej ko prideš do P boš samo še potisnila in bo zunaj user posted image user posted image user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
13.3.2009 13:00:07   
pondelak
JEJ PUPA ZDAJ PA SE ZARES DOGAJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj bo čimhitreje in čimmanj boleče!!user posted image user posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
13.3.2009 13:05:09   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Felix...nič te bit strah...evo tudi jaz sem dala to skozi, in pozabila na bolečino...če si me par dni po porodu vprašal, kako in kaj,,,,grrr--evo danes že razmišljam drugače....sej več kot boleti ne more....pa dajo ti tudi protibolečinske zadeve....boš videla, slišala....user posted image  jokec poplača vse in pozabiš na hudo....

hvala za vzpodbudo, sej ta strah je še najbolj posledica tega, da sem cele dneve sama in pol mam cajt na neumnosti mislit user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
13.3.2009 13:08:19   
mama_milchy
Dober dan,

našemu user posted image  pa ni nič všeč petek 13. in so naju poslali domov user posted image ....

Torej: CTG - vse OK, popadki --------------------------, no en je bil amapk s takim ni šans, da rodim; gibi prisotni; MV mehak pripravljen vendar zaprto; se je pa pojavi neko vnetje ma globoko noter v nožnici in je G rekla, da naj kr lepo to pozdravim in pol pridem rodit; v nedeljo 15.3. kontrola; KG +0,oo; pritisk OK; urin OK;

in to je to; bomo še čakali ma je rekla da najdlje do srede ko bo teden čez PDP user posted image user posted image user posted image  in bodo takrat kaj ukrepali....

Steffi, a mi2 sva se najbrž zgrešile; kdaj si bla ti gor?

Pupa, drži se in naj mine hitro, da boš svojo user posted image  cartala končno user posted image user posted image user posted image

helimaša, srečno user posted image user posted image

skratka vse, ki ste v P čimlažje opravite svojo nalogo, da boste čimhetreje cartale user posted image ; user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
13.3.2009 13:09:39   
buksi
Pregledi se plačajo povsod kakor vem. tudi v postojni. V bistvu plačaš samo uporabo ultrazvoka. ker baje to ne štejejo pod zavarovanje.  Pri moji G je jasno na vratih zapisano kaj spada pod pregled in kaj moraš doplačati.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
13.3.2009 13:18:22   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Dober dan,

našemu user posted image  pa ni nič všeč petek 13. in so naju poslali domov user posted image ....

Torej: CTG - vse OK, popadki --------------------------, no en je bil amapk s takim ni šans, da rodim; gibi prisotni; MV mehak pripravljen vendar zaprto; se je pa pojavi neko vnetje ma globoko noter v nožnici in je G rekla, da naj kr lepo to pozdravim in pol pridem rodit; v nedeljo 15.3. kontrola; KG +0,oo; pritisk OK; urin OK;

in to je to; bomo še čakali ma je rekla da najdlje do srede ko bo teden čez PDP user posted image user posted image user posted image  in bodo takrat kaj ukrepali....

no, jaz sem pa pričakovala tvoj sms z dobro novičko... user posted image  bom očitno morala še kak dan počakat user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
13.3.2009 13:20:38   
lejca
IZVIRNO SPOROČILO: Irena83

Punce a še kateri tko močno zatekajo gležnji in prsti na rokah? Jaz sem to sicer moji G. povedala, ampak ni kaj dosti komentirala.
Pa pe to me zanima, tiste, ki vas že dajejo lažni popadki, sej to ne boli ne vem kako močno, samo toliko da čutiš a ne?

Meni tud ful zatekajo gleznji in dlani...ko jih hocem stisnat me ful boli..pa zvecer se veckrat zbudim,ko ne cutim prstov na rokah...

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Irena83)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
13.3.2009 13:20:52   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Dober dan,

no, jaz sem pa pričakovala tvoj sms z dobro novičko... user posted image  bom očitno morala še kak dan počakat user posted image

samo da me ne boš še ti prehitela kot ostale, ki imajo rok za mano user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
13.3.2009 13:22:54   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Punce a še kateri tko močno zatekajo gležnji in prsti na rokah? Jaz sem to sicer moji G. povedala, ampak ni kaj dosti komentirala.
Pa pe to me zanima, tiste, ki vas že dajejo lažni popadki, sej to ne boli ne vem kako močno, samo toliko da čutiš a ne?

Meni tud ful zatekajo gleznji in dlani...ko jih hocem stisnat me ful boli..pa zvecer se veckrat zbudim,ko ne cutim prstov na rokah...

evo še ena se javi z istimi težavami; jaz sem to danes na pregledu omenla in mi je rekla G, da to je čisto normalno....se pa spomnem ko sem bla z Žigcem noseča in so mi tudi tako zatekali, so mi hotli porod sprožit...kdo bi jih razumel...

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
13.3.2009 13:25:03   
Steffi

Dober dan,

Pupa, drži se in naj mine hitro, da boš svojo user posted image  cartala končno user posted image user posted image user posted image

skratka vse, ki ste v P čimlažje opravite svojo nalogo, da boste čimhetreje cartale user posted image ; user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa mislim, da se nismo. Saj tebe ne poznam, ampak tvojega Žigeca pa sem večkrat vdela na RR, kako ti je asistiral pri peki peciva in njegove lepe učke sem zagledal,ko sem stopila iz sprejemne sobe. Upam, da se nisem zmoltila. Jaz sem pa tista z velikim trebuhom (pa saj nas ni bilo dosti user posted image user posted image user posted image ), ki je stopila iz sprejemne sobe ter spet odracala proti dvigalo in lepo domovuser posted image user posted image .

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
13.3.2009 13:26:29   
čebeica maja
Dan

Primen se nič ne dogaja, ctg skoraj ravna --------------------- , kg 63,9, nasledni pregled 20.3 en dan pred rokom, in če ne rodim prej bo takrat tud moj prvi ginekološki pregled od kar sem nosečauser posted image , tako da nič nevem kakšno je stanje tam spodajuser posted image , ah ko bo čas bom že vidlauser posted image .

vsem za preglede in katirim se kej dogaja in tistim ki se še ne, pa mamicam in otročkomuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
13.3.2009 13:30:38   
novo
no, kosilo je v prebavljanju, nekaj sem postorila, ampak sesanje še vedno čaka!user posted image Mislim, da bom kr počakala user posted image , da bo to opravil čeprav bo čisto navdušen!user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
13.3.2009 13:31:04   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Dober dan,

Jaz pa mislim, da se nismo. Saj tebe ne poznam, ampak tvojega Žigeca pa sem večkrat vdela na RR, kako ti je asistiral pri peki peciva in njegove lepe učke sem zagledal,ko sem stopila iz sprejemne sobe. Upam, da se nisem zmoltila. Jaz sem pa tista z velikim trebuhom (pa saj nas ni bilo dosti user posted image user posted image user posted image ), ki je stopila iz sprejemne sobe ter spet odracala proti dvigalo in lepo domovuser posted image user posted image .

si imela tako vijola majčko na sebi al user posted image ; ja sta bla oba z mano gor, je rekel Žiga zjutraj da gre z mamico v bolnico, da bo videl user posted image ....ker dokler sem jaz čakala, da grem noter je šla samo ena ven; ena pa je šla noter

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
13.3.2009 13:31:51   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Boga! user posted image Mislim, da  je ena nazaj pisala, da pomaga koprivin čaj, če se ne motim! user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
13.3.2009 13:33:12   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

Dan

Primen se nič ne dogaja, ctg skoraj ravna --------------------- , kg 63,9, nasledni pregled 20.3 en dan pred rokom, in če ne rodim prej bo takrat tud moj prvi ginekološki pregled od kar sem nosečauser posted image , tako da nič nevem kakšno je stanje tam spodajuser posted image , ah ko bo čas bom že vidlauser posted image .

vsem za preglede in katirim se kej dogaja in tistim ki se še ne, pa mamicam in otročkomuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj misliš vaginalni? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2190
13.3.2009 13:34:42   
mama_milchy

Dan

čakaj; a tvoj G ti ni naredil niti enega samega gin.pregleda al kako????

Neposredna povezava do sporočila: 2191
13.3.2009 13:34:45   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Ojla, sem res dobre volje. Sem bila po trgovinah, v kiku in BCju. Sem zase si kupila ful za oblečt , se moram pohvalit, da sem šla v trgovino že v prednosečniških kavbojkah in da imam že -2 kg od zanositve user posted image . Sem v kiku kupila ene hlače od trenirke, pa tako športno majčko s kratkimi na zadrgo, pa še eno s tričetrt rokavi, eno bluzico , pa spalno srajčko na gubke spredaj, ki se odpenja čisto do dol in mi vse zelo lepo stoji. Luciji sem pa kupila troje kratkih hlač, že za poleti. No zraven sem kupila še kup drobnarij (male frotiraste krpice, eno brisačko s kapuco...) pa je vse skupaj bilo samo 60E, pa še tašča je financirala.

Lucija pa je v času nakupovanja pridno spankala doma v dedijevem varstvu, da se sploh ni ganila baje. Sem bila tako vesela, ker bi me res user posted image  bolel, če bi zvedela, da je ful jokala...

Si pa že res napolnjena z energijo>! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za dedija  in Lucijo!

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
13.3.2009 13:35:19   
felix7

Dan

čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2193
13.3.2009 13:36:57   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pupa sporoča,  da CTG končno kaže popadke, odprta je 2 cm, zdaj pa so jo poslali še na sprehod in kosilo. Očitno bo danes akcija user posted image

Pupa, drži se, navijamo zate user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image GOOOOOOOOOOOO PUPA !! user posted image user posted image
Zdaj pa se le dobro najej, da boš imela energije dovolj za potisk.. !

aha, to so pa nasveti izkušenih user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image feliša saj veš da Pingu soka v švici glih nimajouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 13.3.2009 13:37:07 >

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
13.3.2009 13:37:11   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Ojla, sem res dobre volje. Sem bila po trgovinah, v kiku in BCju. Sem zase si kupila ful za oblečt , se moram pohvalit, da sem šla v trgovino že v prednosečniških kavbojkah in da imam že -2 kg od zanositve user posted image . Sem v kiku kupila ene hlače od trenirke, pa tako športno majčko s kratkimi na zadrgo, pa še eno s tričetrt rokavi, eno bluzico , pa spalno srajčko na gubke spredaj, ki se odpenja čisto do dol in mi vse zelo lepo stoji. Luciji sem pa kupila troje kratkih hlač, že za poleti. No zraven sem kupila še kup drobnarij (male frotiraste krpice, eno brisačko s kapuco...) pa je vse skupaj bilo samo 60E, pa še tašča je financirala.

Lucija pa je v času nakupovanja pridno spankala doma v dedijevem varstvu, da se sploh ni ganila baje. Sem bila tako vesela, ker bi me res user posted image  bolel, če bi zvedela, da je ful jokala...

Si pa že res napolnjena z energijo>! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za dedija  in Lucijo!

user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
13.3.2009 13:40:09   
novo

Pupa sporoča,  da CTG končno kaže popadke, odprta je 2 cm, zdaj pa so jo poslali še na sprehod in kosilo. Očitno bo danes akcija user posted image

Pupa, drži se, navijamo zate user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image GOOOOOOOOOOOO PUPA !! user posted image user posted image
Zdaj pa se le dobro najej, da boš imela energije dovolj za potisk.. !

aha, to so pa nasveti izkušenih user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image feliša saj veš da Pingu soka v švici glih nimajouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Si bo pa nerdila 2 sendviča!

Taša, je prišla patronažna? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
13.3.2009 13:41:25   
felix7

sej sem vedla, da smo nekaj pozabile dat v paket user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
13.3.2009 13:48:50   
novo
user posted image Je še časa 1 teden, potem pa so na vrsti user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
13.3.2009 13:53:32   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: novo

user posted image Je še časa 1 teden, potem pa so na vrsti user posted image

jaz bi ovčko al pa ovenčka user posted image  to pomeni, da moram počakat še 8 dni

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
13.3.2009 13:53:58   
suncicica
sem prisla preverit ce se seznamcek kaj krajsa.....ker jaz ocitno se nisem na poti k rojevanju. moja dva sta trdno zasidrana v mamici.user posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?