|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
13.3.2009 12:18:31   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Pupa sporoča,  da CTG končno kaže popadke, odprta je 2 cm, zdaj pa so jo poslali še na sprehod in kosilo. Očitno bo danes akcija user posted image

Pupa, drži se, navijamo zate user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image go go pupaaaaauser posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
13.3.2009 12:19:27   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

vprašanje - glede na to,da je že topleje zunaj, kako boste oblekle user posted image za odhod iz P?...tisti zimski kombinezoni verjetno ne bodo prišli več v poštev, vsaj,če bo tako vreme kot je danes ne.
Jaz sem mislila dati eno benkico, pa en body, spodaj žabice in čez še en plišasti pajacek. Na glavi pa bombažno kapico, čez pa še eno tanjšo kapo. Pol bi pa dala v jajčko tisto vrečo za v jajčko in eno dekico zraven, če bo treba. A mislite,da je v redu?

ja, nekaj takega! Ja, res, če boš imela vrečo pa res ne potrebuješ še kombinizona! Js pa imam kombinizonček, ker nimam vreče in odejico! user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
13.3.2009 12:19:34   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

DDDDDDDDDD...sej ona bi šla...sem jo takoj blokirala, ko je začela, da bodo prišli v P na obisk takoj po porodu...sem rekla, da imajo v P obvestilo, da so zaradi viroz obiski prepovedani- razen tatiji...in se je užalila...vem samo, da mi pri Mii ni pasalo, ko so takoj drugi dan prišli viset gor...

moja je pa včeraj imela operacijo krčnih žil in mislim, da se še nekaj časa ne bo mogla sprehajat okrog... kako prikladno (joj, sem žleht user posted image )

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
13.3.2009 12:20:15   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

joj zdaj pa bom jaz vsak čas pop****. Jezna sem kot user posted image
patronažne še kr ni. Ponavadi pride okoli 11h ure danes pa ko se nam še v Lenart mudi pa je ni in ni user posted image .
Pa danes se prvič kopamo, pa pol kao 2 uri ne smeš ven te pa bo tak že večer pa se mi nikamor nebo splačalo it..
Ji dam še 15 min. da pride, pol pa ji več vrat ne odprem user posted image user posted image za kazen.

user posted image user posted image user posted image Se heca! Za naslednjič pa zahtevaj točnost!! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
13.3.2009 12:21:21   
Steffi
IZVIRNO SPOROČILO: dana

IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Hello,

sem že s pregleda, vse je že pripravljeno za porod, samo ravna črta na CTG-ju mi dela "težave". user posted image user posted image user posted image
V primeru, da se ta ravna črta danes nič ne "ukrivi" imam jutri vsekakor rezervirano postljo v porodnišnici.

Sedaj pa grem malo prebrat za nazaj.

Steffi tebe pa res heca tale malček. Koliko pa si čez rok?

Danes je 6 dan. Tiste, ki ste že rodile a ste bile tudi brez energije pred porodom (dan ali dva). Jaz že drugi dan zapored bi sam spala je pa tudi res, da sem imela na zadnjih dveh pregledi izjemno nizek pritisk.

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
13.3.2009 12:21:23   
novo

Pupa sporoča,  da CTG končno kaže popadke, odprta je 2 cm, zdaj pa so jo poslali še na sprehod in kosilo. Očitno bo danes akcija user posted image

Pupa, drži se, navijamo zate user posted image user posted image user posted image user posted image

Go, go PUpa! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
13.3.2009 12:22:07   
novo

DDDDDDDDDD...sej ona bi šla...sem jo takoj blokirala, ko je začela, da bodo prišli v P na obisk takoj po porodu...sem rekla, da imajo v P obvestilo, da so zaradi viroz obiski prepovedani- razen tatiji...in se je užalila...vem samo, da mi pri Mii ni pasalo, ko so takoj drugi dan prišli viset gor...

moja je pa včeraj imela operacijo krčnih žil in mislim, da se še nekaj časa ne bo mogla sprehajat okrog... kako prikladno (joj, sem žleht user posted image )

V vsakem slabem je nekaj dobrega, kaj!? user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
13.3.2009 12:22:18   
MalaČebelica

vprašanje - glede na to,da je že topleje zunaj, kako boste oblekle user posted image za odhod iz P?...tisti zimski kombinezoni verjetno ne bodo prišli več v poštev, vsaj,če bo tako vreme kot je danes ne.
Jaz sem mislila dati eno benkico, pa en body, spodaj žabice in čez še en plišasti pajacek. Na glavi pa bombažno kapico, čez pa še eno tanjšo kapo. Pol bi pa dala v jajčko tisto vrečo za v jajčko in eno dekico zraven, če bo treba. A mislite,da je v redu?

Jaz bom imela kar vse zraven - od pajacka do take podobne vreče, kot si opisala... Pa še kompletek in eno plast za spodaj..... Pol pa bom videla, kaj bo uporabnega...

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
13.3.2009 12:23:24   
novo

Hello,

sem že s pregleda, vse je že pripravljeno za porod, samo ravna črta na CTG-ju mi dela "težave". user posted image user posted image user posted image
V primeru, da se ta ravna črta danes nič ne "ukrivi" imam jutri vsekakor rezervirano postljo v porodnišnici.

Danes je 6 dan. Tiste, ki ste že rodile a ste bile tudi brez energije pred porodom (dan ali dva). Jaz že drugi dan zapored bi sam spala je pa tudi res, da sem imela na zadnjih dveh pregledi izjemno nizek pritisk.

Mislim, da so takšni lenobni in spalni občutki dajali Tašo?! user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
13.3.2009 12:23:40   
MalaČebelica

pri nas se je pa danes začelo, me že klicarijo po telefonu, če je že kaj, pa kdaj bo.....user posted image ...aaaaa, zgodba od prvič se ponavljaaaauser posted image

Pri nas pa je moja tašča pred dvemi dnevi prletela, ko nas ni bilo doma, in vsa v strahu, kako sem, da je mislila, da sem šla rodit, ker ni bilo nobenega avta doma??????????user posted image user posted image user posted image ...ja...sama se bom peljala v Postojno in še Mio s sabo vzela????user posted image  user posted image

najboljše, da še taščo sabo vzameš, da boš mela celo navijaško skupino user posted image user posted image

ha ha ha. pa še kakega soseda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
13.3.2009 12:24:21   
novo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še enkrat za Pupo!

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
13.3.2009 12:24:34   
Steffi

steffi - a ti bodo jutri sprožili ali boš samo na oddelek sprejeta?

samo sprejem, potem bomo pa videli. upam, da se bo začelo tudi kaj dogajat.

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
13.3.2009 12:24:51   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

pri nas se je pa danes začelo, me že klicarijo po telefonu, če je že kaj, pa kdaj bo.....user posted image ...aaaaa, zgodba od prvič se ponavljaaaauser posted image

Pri nas pa je moja tašča pred dvemi dnevi prletela, ko nas ni bilo doma, in vsa v strahu, kako sem, da je mislila, da sem šla rodit, ker ni bilo nobenega avta doma??????????user posted image user posted image user posted image ...ja...sama se bom peljala v Postojno in še Mio s sabo vzela????user posted image  user posted image

najboljše, da še taščo sabo vzameš, da boš mela celo navijaško skupino user posted image user posted image

ha ha ha. pa še kakega soseda user posted image user posted image user posted image

Več jih je, boljše je!? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
13.3.2009 12:24:54   
MalaČebelica

Jeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
13.3.2009 12:26:12   
MalaČebelica

hi hi hi. samo pol moreš ti pohitet. ker če boš zamujala, bo že mogoče ona v formi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
13.3.2009 12:28:24   
MalaČebelica

Hello,

Ja, tasa je enkrat napisala, da je pred porodom ful spala tisti dan.... No, jaz ful spim že en teden pa še nič ne kaže user posted image pa jem že tudi ful najmanj 14 dni...

v glavnem, znaki so vsi tukaj - samo premakne pa se še vedno nič ne...

koja tolažba, ne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
13.3.2009 12:29:03   
Steffi

pa bo danes akcija, GO PUPA GOuser posted image user posted image

Paulo Coelho

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
13.3.2009 12:29:53   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: novo

Več jih je, boljše je!? user posted image user posted image user posted image

Ne vem, če ravno boljše. Sigurno pa bolj pestro user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
13.3.2009 12:47:05   
felix7

hi hi hi. samo pol moreš ti pohitet. ker če boš zamujala, bo že mogoče ona v formi user posted image user posted image user posted image user posted image

me je mož ravno razočaral, ker bo mogla počivat samo kratek čas, potem pa čim več hodit... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
13.3.2009 12:51:23   
tasa_m

user posted image user posted image GOOOOOOOOOOOO PUPA !! user posted image user posted image
Zdaj pa se le dobro najej, da boš imela energije dovolj za potisk.. !

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
13.3.2009 12:51:57   
tasa_m

me je mož ravno razočaral, ker bo mogla počivat samo kratek čas, potem pa čim več hodit... user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image zdaj pa maš! user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
13.3.2009 12:54:17   
Grahec
Ojla, sem res dobre volje. Sem bila po trgovinah, v kiku in BCju. Sem zase si kupila ful za oblečt , se moram pohvalit, da sem šla v trgovino že v prednosečniških kavbojkah in da imam že -2 kg od zanositve user posted image . Sem v kiku kupila ene hlače od trenirke, pa tako športno majčko s kratkimi na zadrgo, pa še eno s tričetrt rokavi, eno bluzico , pa spalno srajčko na gubke spredaj, ki se odpenja čisto do dol in mi vse zelo lepo stoji. Luciji sem pa kupila troje kratkih hlač, že za poleti. No zraven sem kupila še kup drobnarij (male frotiraste krpice, eno brisačko s kapuco...) pa je vse skupaj bilo samo 60E, pa še tašča je financirala.

Lucija pa je v času nakupovanja pridno spankala doma v dedijevem varstvu, da se sploh ni ganila baje. Sem bila tako vesela, ker bi me res user posted image  bolel, če bi zvedela, da je ful jokala...

< Sporočilo je popravil Grahec -- 13.3.2009 12:55:40 >

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
13.3.2009 12:54:28   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image GOOOOOOOOOOOO PUPA !! user posted image user posted image
Zdaj pa se le dobro najej, da boš imela energije dovolj za potisk.. !

aha, to so pa nasveti izkušenih user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
13.3.2009 12:57:12   
Grahec
Pupa vso srečo in čimlažji porod in kar čimhitreje se začnite cartat z user posted image !

user posted image user posted image user posted image

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
13.3.2009 12:58:27   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Ojla, sem res dobre volje. Sem bila po trgovinah, v kiku in BCju. Sem zase si kupila ful za oblečt , se moram pohvalit, da sem šla v trgovino že v prednosečniških kavbojkah in da imam že -2 kg od zanositve user posted image . Sem v kiku kupila ene hlače od trenirke, pa tako športno majčko s kratkimi na zadrgo, pa še eno s tričetrt rokavi, eno bluzico , pa spalno srajčko na gubke spredaj, ki se odpenja čisto do dol in mi vse zelo lepo stoji. Luciji sem pa kupila troje kratkih hlač, že za poleti. No zraven sem kupila še kup drobnarij (male frotiraste krpice, eno brisačko s kapuco...) pa je vse skupaj bilo samo 60E, pa še tašča je financirala.

Lucija pa je v času nakupovanja pridno spankala doma v dedijevem varstvu, da se sploh ni ganila baje. Sem bila tako vesela, ker bi me res user posted image  bolel, če bi zvedela, da je ful jokala...

uau, ti si pa že v polni formi, me zanima, če se bomo lahko me tudi tako pohvalile čez kakšen mesec

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?