Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 12:18:31
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Pupa sporoča, da CTG končno kaže popadke, odprta je 2 cm, zdaj pa so jo poslali še na sprehod in kosilo. Očitno bo danes akcija Pupa, drži se, navijamo zate go go pupaaaaa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 12:19:27
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka vprašanje - glede na to,da je že topleje zunaj, kako boste oblekle za odhod iz P?...tisti zimski kombinezoni verjetno ne bodo prišli več v poštev, vsaj,če bo tako vreme kot je danes ne. Jaz sem mislila dati eno benkico, pa en body, spodaj žabice in čez še en plišasti pajacek. Na glavi pa bombažno kapico, čez pa še eno tanjšo kapo. Pol bi pa dala v jajčko tisto vrečo za v jajčko in eno dekico zraven, če bo treba. A mislite,da je v redu? ja, nekaj takega! Ja, res, če boš imela vrečo pa res ne potrebuješ še kombinizona! Js pa imam kombinizonček, ker nimam vreče in odejico!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 12:19:34
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri DDDDDDDDDD...sej ona bi šla...sem jo takoj blokirala, ko je začela, da bodo prišli v P na obisk takoj po porodu...sem rekla, da imajo v P obvestilo, da so zaradi viroz obiski prepovedani- razen tatiji...in se je užalila...vem samo, da mi pri Mii ni pasalo, ko so takoj drugi dan prišli viset gor... moja je pa včeraj imela operacijo krčnih žil in mislim, da se še nekaj časa ne bo mogla sprehajat okrog... kako prikladno (joj, sem žleht )
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 12:20:15
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m joj zdaj pa bom jaz vsak čas pop****. Jezna sem kot patronažne še kr ni. Ponavadi pride okoli 11h ure danes pa ko se nam še v Lenart mudi pa je ni in ni . Pa danes se prvič kopamo, pa pol kao 2 uri ne smeš ven te pa bo tak že večer pa se mi nikamor nebo splačalo it.. Ji dam še 15 min. da pride, pol pa ji več vrat ne odprem za kazen. Se heca! Za naslednjič pa zahtevaj točnost!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 12:21:21
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Hello, sem že s pregleda, vse je že pripravljeno za porod, samo ravna črta na CTG-ju mi dela "težave". V primeru, da se ta ravna črta danes nič ne "ukrivi" imam jutri vsekakor rezervirano postljo v porodnišnici. Sedaj pa grem malo prebrat za nazaj. Steffi tebe pa res heca tale malček. Koliko pa si čez rok? Danes je 6 dan. Tiste, ki ste že rodile a ste bile tudi brez energije pred porodom (dan ali dva). Jaz že drugi dan zapored bi sam spala je pa tudi res, da sem imela na zadnjih dveh pregledi izjemno nizek pritisk.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 12:21:23
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Pupa sporoča, da CTG končno kaže popadke, odprta je 2 cm, zdaj pa so jo poslali še na sprehod in kosilo. Očitno bo danes akcija Pupa, drži se, navijamo zate Go, go PUpa!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 12:22:07
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri DDDDDDDDDD...sej ona bi šla...sem jo takoj blokirala, ko je začela, da bodo prišli v P na obisk takoj po porodu...sem rekla, da imajo v P obvestilo, da so zaradi viroz obiski prepovedani- razen tatiji...in se je užalila...vem samo, da mi pri Mii ni pasalo, ko so takoj drugi dan prišli viset gor... moja je pa včeraj imela operacijo krčnih žil in mislim, da se še nekaj časa ne bo mogla sprehajat okrog... kako prikladno (joj, sem žleht ) V vsakem slabem je nekaj dobrega, kaj!?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 12:22:18
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka vprašanje - glede na to,da je že topleje zunaj, kako boste oblekle za odhod iz P?...tisti zimski kombinezoni verjetno ne bodo prišli več v poštev, vsaj,če bo tako vreme kot je danes ne. Jaz sem mislila dati eno benkico, pa en body, spodaj žabice in čez še en plišasti pajacek. Na glavi pa bombažno kapico, čez pa še eno tanjšo kapo. Pol bi pa dala v jajčko tisto vrečo za v jajčko in eno dekico zraven, če bo treba. A mislite,da je v redu? Jaz bom imela kar vse zraven - od pajacka do take podobne vreče, kot si opisala... Pa še kompletek in eno plast za spodaj..... Pol pa bom videla, kaj bo uporabnega...
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 12:23:24
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: dana IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Hello, sem že s pregleda, vse je že pripravljeno za porod, samo ravna črta na CTG-ju mi dela "težave". V primeru, da se ta ravna črta danes nič ne "ukrivi" imam jutri vsekakor rezervirano postljo v porodnišnici. Sedaj pa grem malo prebrat za nazaj. Steffi tebe pa res heca tale malček. Koliko pa si čez rok? Danes je 6 dan. Tiste, ki ste že rodile a ste bile tudi brez energije pred porodom (dan ali dva). Jaz že drugi dan zapored bi sam spala je pa tudi res, da sem imela na zadnjih dveh pregledi izjemno nizek pritisk. Mislim, da so takšni lenobni in spalni občutki dajali Tašo?!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 12:23:40
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: pocka pri nas se je pa danes začelo, me že klicarijo po telefonu, če je že kaj, pa kdaj bo..... ...aaaaa, zgodba od prvič se ponavljaaaa Pri nas pa je moja tašča pred dvemi dnevi prletela, ko nas ni bilo doma, in vsa v strahu, kako sem, da je mislila, da sem šla rodit, ker ni bilo nobenega avta doma?????????? ...ja...sama se bom peljala v Postojno in še Mio s sabo vzela???? najboljše, da še taščo sabo vzameš, da boš mela celo navijaško skupino ha ha ha. pa še kakega soseda
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 12:24:21
|
|
|
|
novo
|
še enkrat za Pupo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 12:24:34
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka steffi - a ti bodo jutri sprožili ali boš samo na oddelek sprejeta? samo sprejem, potem bomo pa videli. upam, da se bo začelo tudi kaj dogajat.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 12:24:51
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: pocka pri nas se je pa danes začelo, me že klicarijo po telefonu, če je že kaj, pa kdaj bo..... ...aaaaa, zgodba od prvič se ponavljaaaa Pri nas pa je moja tašča pred dvemi dnevi prletela, ko nas ni bilo doma, in vsa v strahu, kako sem, da je mislila, da sem šla rodit, ker ni bilo nobenega avta doma?????????? ...ja...sama se bom peljala v Postojno in še Mio s sabo vzela???? najboljše, da še taščo sabo vzameš, da boš mela celo navijaško skupino ha ha ha. pa še kakega soseda Več jih je, boljše je!?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 12:24:54
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Pupa sporoča, da CTG končno kaže popadke, odprta je 2 cm, zdaj pa so jo poslali še na sprehod in kosilo. Očitno bo danes akcija Pupa, drži se, navijamo zate Jeeeee
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 12:26:12
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri DDDDDDDDDD...sej ona bi šla...sem jo takoj blokirala, ko je začela, da bodo prišli v P na obisk takoj po porodu...sem rekla, da imajo v P obvestilo, da so zaradi viroz obiski prepovedani- razen tatiji...in se je užalila...vem samo, da mi pri Mii ni pasalo, ko so takoj drugi dan prišli viset gor... moja je pa včeraj imela operacijo krčnih žil in mislim, da se še nekaj časa ne bo mogla sprehajat okrog... kako prikladno (joj, sem žleht ) hi hi hi. samo pol moreš ti pohitet. ker če boš zamujala, bo že mogoče ona v formi
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 12:28:24
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: dana IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Hello, sem že s pregleda, vse je že pripravljeno za porod, samo ravna črta na CTG-ju mi dela "težave". V primeru, da se ta ravna črta danes nič ne "ukrivi" imam jutri vsekakor rezervirano postljo v porodnišnici. Sedaj pa grem malo prebrat za nazaj. Steffi tebe pa res heca tale malček. Koliko pa si čez rok? Danes je 6 dan. Tiste, ki ste že rodile a ste bile tudi brez energije pred porodom (dan ali dva). Jaz že drugi dan zapored bi sam spala je pa tudi res, da sem imela na zadnjih dveh pregledi izjemno nizek pritisk. Ja, tasa je enkrat napisala, da je pred porodom ful spala tisti dan.... No, jaz ful spim že en teden pa še nič ne kaže pa jem že tudi ful najmanj 14 dni... v glavnem, znaki so vsi tukaj - samo premakne pa se še vedno nič ne... koja tolažba, ne
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 12:29:03
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Pupa sporoča, da CTG končno kaže popadke, odprta je 2 cm, zdaj pa so jo poslali še na sprehod in kosilo. Očitno bo danes akcija Pupa, drži se, navijamo zate pa bo danes akcija, GO PUPA GO
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 12:29:53
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: pocka pri nas se je pa danes začelo, me že klicarijo po telefonu, če je že kaj, pa kdaj bo..... ...aaaaa, zgodba od prvič se ponavljaaaa Pri nas pa je moja tašča pred dvemi dnevi prletela, ko nas ni bilo doma, in vsa v strahu, kako sem, da je mislila, da sem šla rodit, ker ni bilo nobenega avta doma?????????? ...ja...sama se bom peljala v Postojno in še Mio s sabo vzela???? najboljše, da še taščo sabo vzameš, da boš mela celo navijaško skupino ha ha ha. pa še kakega soseda Več jih je, boljše je!? Ne vem, če ravno boljše. Sigurno pa bolj pestro
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 12:47:05
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 moja je pa včeraj imela operacijo krčnih žil in mislim, da se še nekaj časa ne bo mogla sprehajat okrog... kako prikladno (joj, sem žleht ) hi hi hi. samo pol moreš ti pohitet. ker če boš zamujala, bo že mogoče ona v formi me je mož ravno razočaral, ker bo mogla počivat samo kratek čas, potem pa čim več hodit...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 12:51:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Pupa sporoča, da CTG končno kaže popadke, odprta je 2 cm, zdaj pa so jo poslali še na sprehod in kosilo. Očitno bo danes akcija Pupa, drži se, navijamo zate GOOOOOOOOOOOO PUPA !! Zdaj pa se le dobro najej, da boš imela energije dovolj za potisk.. !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 12:51:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 moja je pa včeraj imela operacijo krčnih žil in mislim, da se še nekaj časa ne bo mogla sprehajat okrog... kako prikladno (joj, sem žleht ) hi hi hi. samo pol moreš ti pohitet. ker če boš zamujala, bo že mogoče ona v formi me je mož ravno razočaral, ker bo mogla počivat samo kratek čas, potem pa čim več hodit... zdaj pa maš!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 12:54:17
|
|
|
|
Grahec
|
Ojla, sem res dobre volje. Sem bila po trgovinah, v kiku in BCju. Sem zase si kupila ful za oblečt , se moram pohvalit, da sem šla v trgovino že v prednosečniških kavbojkah in da imam že -2 kg od zanositve . Sem v kiku kupila ene hlače od trenirke, pa tako športno majčko s kratkimi na zadrgo, pa še eno s tričetrt rokavi, eno bluzico , pa spalno srajčko na gubke spredaj, ki se odpenja čisto do dol in mi vse zelo lepo stoji. Luciji sem pa kupila troje kratkih hlač, že za poleti. No zraven sem kupila še kup drobnarij (male frotiraste krpice, eno brisačko s kapuco...) pa je vse skupaj bilo samo 60E, pa še tašča je financirala. Lucija pa je v času nakupovanja pridno spankala doma v dedijevem varstvu, da se sploh ni ganila baje. Sem bila tako vesela, ker bi me res bolel, če bi zvedela, da je ful jokala...
< Sporočilo je popravil Grahec -- 13.3.2009 12:55:40 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 12:54:28
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Pupa sporoča, da CTG končno kaže popadke, odprta je 2 cm, zdaj pa so jo poslali še na sprehod in kosilo. Očitno bo danes akcija Pupa, drži se, navijamo zate GOOOOOOOOOOOO PUPA !! Zdaj pa se le dobro najej, da boš imela energije dovolj za potisk.. ! aha, to so pa nasveti izkušenih
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 12:57:12
|
|
|
|
Grahec
|
Pupa vso srečo in čimlažji porod in kar čimhitreje se začnite cartat z !
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 12:58:27
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Ojla, sem res dobre volje. Sem bila po trgovinah, v kiku in BCju. Sem zase si kupila ful za oblečt , se moram pohvalit, da sem šla v trgovino že v prednosečniških kavbojkah in da imam že -2 kg od zanositve . Sem v kiku kupila ene hlače od trenirke, pa tako športno majčko s kratkimi na zadrgo, pa še eno s tričetrt rokavi, eno bluzico , pa spalno srajčko na gubke spredaj, ki se odpenja čisto do dol in mi vse zelo lepo stoji. Luciji sem pa kupila troje kratkih hlač, že za poleti. No zraven sem kupila še kup drobnarij (male frotiraste krpice, eno brisačko s kapuco...) pa je vse skupaj bilo samo 60E, pa še tašča je financirala. Lucija pa je v času nakupovanja pridno spankala doma v dedijevem varstvu, da se sploh ni ganila baje. Sem bila tako vesela, ker bi me res bolel, če bi zvedela, da je ful jokala... uau, ti si pa že v polni formi, me zanima, če se bomo lahko me tudi tako pohvalile čez kakšen mesec
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?