|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
13.3.2009 11:29:19   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Irena83

Punce a še kateri tko močno zatekajo gležnji in prsti na rokah? Jaz sem to sicer moji G. povedala, ampak ni kaj dosti komentirala.
Pa pe to me zanima, tiste, ki vas že dajejo lažni popadki, sej to ne boli ne vem kako močno, samo toliko da čutiš a ne?

meni skoz otrdeva trebuh, na 15.min, pa 7., pa 30. Me malo zategne, ker trebuh ta+rata ko kamen, drugače pa ni panike, ker se ti stopnjuje bolečina! Jaz poskušam ignorirat, ker če te bo orng bolelo, bo to, to! Pa v rednih intervalih! user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Irena83)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
13.3.2009 11:30:12   
pocka

Punce a še kateri tko močno zatekajo gležnji in prsti na rokah? Jaz sem to sicer moji G. povedala, ampak ni kaj dosti komentirala.
Pa pe to me zanima, tiste, ki vas že dajejo lažni popadki, sej to ne boli ne vem kako močno, samo toliko da čutiš a ne?

pri meni je tako,da čutim kako mi ful močno zategne v trebuhu in postane trd kot kamen, včasih so čisto neboleči,včasih pa me malo zaboli,ampak je še zelo daleč od tiste bolečine pri tapravihuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Irena83)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
13.3.2009 11:30:28   
dana

Jaz sem zatekala v prvi nosečnosti, da sem lahko samo ene čevlje obula. Ker sem imela pritisk v redu, ni G nikoli nič komentirala, da bi bilo kaj narobe.

Glede popadkov pa ne morem odogovoriti, ker jih nimam.

(odgovor članu Irena83)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
13.3.2009 11:35:29   
novo
user posted image Do konca marca, pa 1. teden v aprilu!

No, še toliko, koliko nisem lena, sm misla iti na CSD, pa vidim, da danes delajo samo do 12.ure. TUdi prav, bom pa šla v pon.!

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
13.3.2009 11:42:04   
Irena83
ja sej jaz mam tudi pritisk ok, mogoče pa zato G nič ne reče.

Joj punce, sploh tiste, ki boste prvič, se sploh zavedate, da boste čez par dni, ur že mame? Jaz kar ne dojamem. Vas je kaj strah poroda?

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
13.3.2009 11:43:52   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

jaz pa nekaj kličem moža, pa sploh ne reče "prosim" al pa "živjo", ampak se oglasi: "a greva?" user posted image user posted image user posted image
ti pa bi mu rekla: ja na kosilo user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
13.3.2009 11:47:14   
Irena83
moj ima pa zdaj kar ves čas telefon na glas, tudi med sestanki. Jah kaj, to je najmanj kar lahko naredijo user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
13.3.2009 11:49:06   
Steffi
Hello,

sem že s pregleda, vse je že pripravljeno za porod, samo ravna črta na CTG-ju mi dela "težave". user posted image user posted image user posted image
V primeru, da se ta ravna črta danes nič ne "ukrivi" imam jutri vsekakor rezervirano postljo v porodnišnici.

Sedaj pa grem malo prebrat za nazaj.

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
13.3.2009 11:52:41   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Hello,

sem že s pregleda, vse je že pripravljeno za porod, samo ravna črta na CTG-ju mi dela "težave". user posted image user posted image user posted image
V primeru, da se ta ravna črta danes nič ne "ukrivi" imam jutri vsekakor rezervirano postljo v porodnišnici.

Steffi pol bo jutri akcija pri tebi v vsakem primeru??
user posted image za pregled, čeprv je še vedno samo ravna črta user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
13.3.2009 11:53:46   
dana

Hello,

Steffi tebe pa res heca tale malček. Koliko pa si čez rok?

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
13.3.2009 11:54:54   
tasa_m
joj zdaj pa bom jaz vsak čas pop****. Jezna sem kot user posted image
patronažne še kr ni. Ponavadi pride okoli 11h ure danes pa ko se nam še v Lenart mudi pa je ni in ni user posted image .
Pa danes se prvič kopamo, pa pol kao 2 uri ne smeš ven te pa bo tak že večer pa se mi nikamor nebo splačalo it..
Ji dam še 15 min. da pride, pol pa ji več vrat ne odprem user posted image user posted image za kazen.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
13.3.2009 12:01:17   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

patronažne še kr ni. Ponavadi pride okoli 11h ure danes pa ko se nam še v Lenart mudi pa je ni in ni user posted image .
Pa danes se prvič kopamo, pa pol kao 2 uri ne smeš ven te pa bo tak že večer pa se mi nikamor nebo splačalo it..
Ji dam še 15 min. da pride, pol pa ji več vrat ne odprem user posted image user posted image za kazen.

temu se pa Murphy reče user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
13.3.2009 12:01:56   
pocka
steffi - a ti bodo jutri sprožili ali boš samo na oddelek sprejeta?

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
13.3.2009 12:04:00   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

kazen mora biti vzgojna user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
13.3.2009 12:04:02   
felix7

Joj punce, sploh tiste, ki boste prvič, se sploh zavedate, da boste čez par dni, ur že mame? Jaz kar ne dojamem. Vas je kaj strah poroda?

včasih me prešine kakšen moment, tak tesnoben občutek, pa si že naslednji trenutek rečem, ma kaj te bo strah, saj imaš visok prag bolečine... skušam si tudi dopovedati, da naj me ne bo strah neznanega. Tako da na splošno lahko rečem, da me ni strah (še...)

(odgovor članu Irena83)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
13.3.2009 12:04:06   
felix7

Hello,

a pol ti bodo jutri sprožili porod, če se ne bo nič začelo? a si že kaj odprta?

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
13.3.2009 12:05:26   
pocka
vprašanje - glede na to,da je že topleje zunaj, kako boste oblekle user posted image za odhod iz P?...tisti zimski kombinezoni verjetno ne bodo prišli več v poštev, vsaj,če bo tako vreme kot je danes ne.
Jaz sem mislila dati eno benkico, pa en body, spodaj žabice in čez še en plišasti pajacek. Na glavi pa bombažno kapico, čez pa še eno tanjšo kapo. Pol bi pa dala v jajčko tisto vrečo za v jajčko in eno dekico zraven, če bo treba. A mislite,da je v redu?

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
13.3.2009 12:08:04   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: pocka
pri nas se je pa danes začelo, me že klicarijo po telefonu, če je že kaj, pa kdaj bo.....user posted image ...aaaaa, zgodba od prvič se ponavljaaaauser posted image

Pri nas pa je moja tašča pred dvemi dnevi prletela, ko nas ni bilo doma, in vsa v strahu, kako sem, da je mislila, da sem šla rodit, ker ni bilo nobenega avta doma??????????user posted image user posted image user posted image ...ja...sama se bom peljala v Postojno in še Mio s sabo vzela????user posted image  user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
13.3.2009 12:08:37   
felix7

vprašanje - glede na to,da je že topleje zunaj, kako boste oblekle user posted image za odhod iz P?...tisti zimski kombinezoni verjetno ne bodo prišli več v poštev, vsaj,če bo tako vreme kot je danes ne.
Jaz sem mislila dati eno benkico, pa en body, spodaj žabice in čez še en plišasti pajacek. Na glavi pa bombažno kapico, čez pa še eno tanjšo kapo. Pol bi pa dala v jajčko tisto vrečo za v jajčko in eno dekico zraven, če bo treba. A mislite,da je v redu?

nimam glih izkušenj, ampak sliši se ok, vreče za v lupinico sicer nimam, bo kar dekica morala zadostovati. Itak pa je od P do avta le par korakov.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
13.3.2009 12:09:57   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

pri nas se je pa danes začelo, me že klicarijo po telefonu, če je že kaj, pa kdaj bo.....user posted image ...aaaaa, zgodba od prvič se ponavljaaaauser posted image

Pri nas pa je moja tašča pred dvemi dnevi prletela, ko nas ni bilo doma, in vsa v strahu, kako sem, da je mislila, da sem šla rodit, ker ni bilo nobenega avta doma??????????user posted image user posted image user posted image ...ja...sama se bom peljala v Postojno in še Mio s sabo vzela????user posted image  user posted image

najboljše, da še taščo sabo vzameš, da boš mela celo navijaško skupino user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
13.3.2009 12:15:47   
Piruri

najboljše, da še taščo sabo vzameš, da boš mela celo navijaško skupino user posted image user posted image

DDDDDDDDDD...sej ona bi šla...sem jo takoj blokirala, ko je začela, da bodo prišli v P na obisk takoj po porodu...sem rekla, da imajo v P obvestilo, da so zaradi viroz obiski prepovedani- razen tatiji...in se je užalila...vem samo, da mi pri Mii ni pasalo, ko so takoj drugi dan prišli viset gor...

< Sporočilo je popravil Piruri -- 13.3.2009 12:16:35 >

www.by-ab.si

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
13.3.2009 12:15:59   
pocka

ma svašta, joj kaj šele bo, če gremo čez rok user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
13.3.2009 12:17:25   
felix7
Pupa sporoča,  da CTG končno kaže popadke, odprta je 2 cm, zdaj pa so jo poslali še na sprehod in kosilo. Očitno bo danes akcija user posted image

Pupa, drži se, navijamo zate user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
13.3.2009 12:17:29   
novo

včasih me prešine kakšen moment, tak tesnoben občutek, pa si že naslednji trenutek rečem, ma kaj te bo strah, saj imaš visok prag bolečine... skušam si tudi dopovedati, da naj me ne bo strah neznanega. Tako da na splošno lahko rečem, da me ni strah (še...)

js se pa tolažim s tem, da če je že rodilo miljavžnt žensk, še bom js! user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
13.3.2009 12:17:58   
pocka

DDDDDDDDDD...sej ona bi šla...sem jo takoj blokirala, ko je začela, da bodo prišli v P na obisk takoj po porodu...sem rekla, da imajo v P obvestilo, da so zaradi viroz obiski - razen tatiji...in se je užalila...vem samo, da mi pri Mii ni pasalo, ko so takoj drugi dan prišli viset gor...

joj,ma jaz ne vem kaj s temi ljudmi, jaz sem prvič takoj zaropotala in prepovedala vsem hodit gor, samo moja mama je prišla in seveda moj user posted image , in mi je prav dol viselo kaj si bodo drugi mislili

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?