|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
13.3.2009 11:04:37   
pokica_
Ste se pa razpričale danes! user posted image
Mi smo danes spali kar fajn, za razliko od včeraj. Sem vesela vstala, ker me je poštar zbudo z paketom za našega ta micenega. Že sem sprobala baby varuško z senzorjem dihanja, se zdajle mora 8h filat, pa zvezdico zaspanko sem že sprobala, pa bi še jst zaspala ob tej glasbi in podobicah na stropu. user posted image Pa aspirator za noseka in škarjice/ščipalec za nohte in termometer za vodo-žabico sem še naročila. Bravo trgovina Sonček!user posted image  So hitri kot strela, v sredo sem naročila opoldne, danes pa že prejela vse.

Imate vsi sončeka odzunaj? Me kr vn vleče, sem hotla it sama malo po nakupih za user posted image higieno, pa si ne upam, ker sem zjutraj imela neke krče, bom raje svojga počakala da pride ob 16h z šihta, pa pol grema. Pa v knjižnico čem it, po kake fajn knjige za dojenje/nosečnost. Se mi lušta branje! user posted image
Kuhala danes nč nebom, ker boma kje spotoma kaj pojedla, al pa šla na večerjo danes,...mi še moj dolguje za RDuser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
13.3.2009 11:10:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Ste se pa razpričale danes! user posted image
Mi smo danes spali kar fajn, za razliko od včeraj. Sem vesela vstala, ker me je poštar zbudo z paketom za našega ta micenega. Že sem sprobala baby varuško z senzorjem dihanja, se zdajle mora 8h filat, pa zvezdico zaspanko sem že sprobala, pa bi še jst zaspala ob tej glasbi in podobicah na stropu. user posted image Pa aspirator za noseka in škarjice/ščipalec za nohte in termometer za vodo-žabico sem še naročila. Bravo trgovina Sonček!user posted image  So hitri kot strela, v sredo sem naročila opoldne, danes pa že prejela vse.

Imate vsi sončeka odzunaj? Me kr vn vleče, sem hotla it sama malo po nakupih za user posted image higieno, pa si ne upam, ker sem zjutraj imela neke krče, bom raje svojga počakala da pride ob 16h z šihta, pa pol grema. Pa v knjižnico čem it, po kake fajn knjige za dojenje/nosečnost. Se mi lušta branje! user posted image
Kuhala danes nč nebom, ker boma kje spotoma kaj pojedla, al pa šla na večerjo danes,...mi še moj dolguje za RDuser posted image .

pokica če hočeš ti dam revije: nosečnost, moj malček, novorojenček! niso glih nove so stare od 2005 če želiš mi povejuser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2677
13.3.2009 11:10:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Kje kupiti kak pameten (in ne predrag) modrček za dojenje in na kaj moraš biti pozoren? Sicer ga ne nameravam še kupit, ker se mi joške dobesedno nič še niso povečale. user posted image   
Kako pa hladilno kremo za ritko boste kupile? Ali je boljši kar tist baby powder?

Za modrček poglej v Muellerju - imajo čisto navadne, bombažne in mislim, da tudi cena ni huda - sem jih imela pri prvem in so mi bili fini.
Hladilno kremo pa uporabljam kar od Buebchena (upam, da sem prav napisala) v primeru rdeče ritke pa Bepanten (ta je sicer dražja, a odlična kremica... tudi za prsne bradavice sem jo uporabljala). To se je pri nas obneslo, drugače pa lahko na začetku probaš in vidiš, kaj bo otročku odgovarjalo.

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 2678
13.3.2009 11:13:54   
Blueeyes

Kje kupiti kak pameten (in ne predrag) modrček za dojenje in na kaj moraš biti pozoren? Sicer ga ne nameravam še kupit, ker se mi joške dobesedno nič še niso povečale. user posted image   
Kako pa hladilno kremo za ritko boste kupile? Ali je boljši kar tist baby powder?

ja blagor teb če se ti joške niso nč povečale... jz sem si mogla že v 3 mesecu po nove modrce k me je vse tiščal

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
13.3.2009 11:16:43   
Anonimen
jaz pa staro zalogo modercevuser posted image tako da jih ne rabim user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2680
13.3.2009 11:17:37   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

jaz pa staro zalogo modercevuser posted image tako da jih ne rabim user posted image

blagor... jz sem pa tok denarja zmetala da sem ji zamenjala... upam da mi bojo še kdaj prov pršli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
13.3.2009 11:21:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

blagor... jz sem pa tok denarja zmetala da sem ji zamenjala... upam da mi bojo še kdaj prov pršli user posted image

ja jz sem v prvi nosečnosti tud ful zmetala keša za moderce zdaj pa mi ni treba, bom pa mogla kupit nos. hlače za ohcetuser posted image pa k so tako drage hlačeuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2682
13.3.2009 11:21:40   
lananai

ja blagor teb če se ti joške niso nč povečale... jz sem si mogla že v 3 mesecu po nove modrce k me je vse tiščal

Ja, ma sploh ne pridejo do izraza zdej, ko je trebuh tko velik. Zgledam, kot da jih ne bi imela. user posted image  Drugač pa ne upam modrčka za dojenje še kupovat, ker se mi bojo najbrž povečale - če ne prej, ko začnem dojit...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
13.3.2009 11:24:02   
lananai

Hehe, če ne prej, jih boš lahko ponucala v naslednji nosečnosti. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
13.3.2009 11:27:32   
Blueeyes

Ja, ma sploh ne pridejo do izraza zdej, ko je trebuh tko velik. Zgledam, kot da jih ne bi imela. user posted image  Drugač pa ne upam modrčka za dojenje še kupovat, ker se mi bojo najbrž povečale - če ne prej, ko začnem dojit...

sej moje tud zarad trebuha ne pridejo do izraza, čeprov so drgač za moje pojme kr velke... sem si pa že kupila pred kakšnim mesecom dni modrc za dojenje.,... valda večjo številko za vsak slušaj... tko da mi bo pol prov k ga bom rabila

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
13.3.2009 11:27:58   
Anonimen
tejle moderci in ostale malenkosti pridejo potem najdražjeuser posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 2686
13.3.2009 11:28:21   
Blueeyes

ja jz sem v prvi nosečnosti tud ful zmetala keša za moderce zdaj pa mi ni treba, bom pa mogla kupit nos. hlače za ohcetuser posted image pa k so tako drage hlačeuser posted image

evo, boš pa kle preplačala vse modrce k ti jih zdej ni blo treba kupit user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
13.3.2009 11:28:32   
lananai

Če jih rabiš samo za 1 dan, si jih probaj od koga sposodit. Drugač pa kake svoje stare hlače in uporabiš še un pas, da ti jih skupi drži, da ti jih ni treba zapenjat. Pa kako daljšo tuniko čez. Čeprav tisti pasovi tudi niso tko poceni, če ga moraš kupit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
13.3.2009 11:30:56   
Blueeyes

Če jih rabiš samo za 1 dan, si jih probaj od koga sposodit. Drugač pa kake svoje stare hlače in uporabiš še un pas, da ti jih skupi drži, da ti jih ni treba zapenjat. Pa kako daljšo tuniko čez. Čeprav tisti pasovi tudi niso tko poceni, če ga moraš kupit.

jp lananai ima prov

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
13.3.2009 11:31:52   
Anonimen

ma sej mam trebušni pas, pa tuniko tud k je mal dalšauser posted image ma neki bom že našla

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 2690
13.3.2009 11:33:49   
Blueeyes

ma sej mam trebušni pas, pa tuniko tud k je mal dalšauser posted image ma neki bom že našla

no vidš, pol je pa škoda kupovat, ker boš zmetala en cel kup dnarja stran za nič.. ga šparaj raj za kej druzga

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
13.3.2009 11:35:35   
Anonimen
ja bom mal omaro premetala da vidim kaj mi gre čez rituser posted image namesto zapetega pasu pa bom uporabla pas pa tuniko čez in bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ej hvala za ta nasvetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2692
13.3.2009 11:36:28   
Blueeyes

ja bom mal omaro premetala da vidim kaj mi gre čez rituser posted image namesto zapetega pasu pa bom uporabla pas pa tuniko čez in bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ej hvala za ta nasvetuser posted image user posted image user posted image

jp, lananai user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  živela user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
13.3.2009 11:39:21   
Anonimen
no pol pa nič ne rabim gledat kakšne hlače bom kupilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no pol bom začela pa kr seznam pisat kaj rabim za user posted image saj ni veliko nekaj pa jeuser posted image

ej a kera ve kdaj bodo začel dohodnino domov pošiljat tisti informativni izračunuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2694
13.3.2009 11:44:55   
Blueeyes

no pol pa nič ne rabim gledat kakšne hlače bom kupilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no pol bom začela pa kr seznam pisat kaj rabim za user posted image saj ni veliko nekaj pa jeuser posted image

ej a kera ve kdaj bodo začel dohodnino domov pošiljat tisti informativni izračunuser posted image

jz pojma nimam... jo bom pa letos prvič dobila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
13.3.2009 11:50:36   
Anonimen
lani sem jo dobila tam nekje marca, sam so že dva meseca prej govoril o dohodnini zdaj pa nič ne govorijo ne duha ne sluha o dohodnini pa sem mislila če kaj ve keruser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2696
13.3.2009 11:54:59   
lananai

jp, lananai user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  živela user posted image user posted image

Juhu zame! user posted image  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
13.3.2009 11:57:39   
lananai
Midva sva pa včeri eno rabljeno stajico kupila. Tako z mrežo z velikimi luknjami, da bo mali lahko prijemal zanje in se ob opori na nogice postavljal. user posted image  Ker te nove stajice imajo tko drobno pletene mreže, da se sploh ne more oprijemati.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
13.3.2009 12:02:02   
pokica_
Cveka, seveda bi imela revije! Z veseljem! user posted image  Ti na zs sporočim naslov. Hvala!
lananai, tako kot je k.tja rekla, so full dobri v millerju, jaz si še danes grem po enega, enga pa že mam, full mehki bombažni, super res! Cena pa nekje 10€. Čist solidna cena. Za ritko bom jaz uporabljala Bepanthen, za kopanje v vodo nič, ker se ne priporoča do 3. mes, pol naprej pa že. Drugače se boma pa masirala z otroškim oljem od Galexa, nima nobenih alergenov in je menda fajn. Grem danes v nabavo: lekarno in millerja.
Blueeyes, meni so se tudi že v 2. mes povečale za eno št., sem morala vse modrce zamenjat, kaj bo šele zdaj....verjetno E košarica, če je zdaj že Duser posted image . Jaz mam tudi polno omaro prejšnjih modrcev, upam da jih še kdaj dam nase, če ne pa tuduser posted image user posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
13.3.2009 12:04:05   
Anonimen
jz sem pa misenla kupit uno prenoslivo posteljico oz stajco, k jo lahko prenašaš pa še namajhno se zložiuser posted image pa sploh ne vem če jo bom kupila k tko in tako nikamer ne gremouser posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?