Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 11:04:37
|
|
|
|
pokica_
|
Ste se pa razpričale danes! Mi smo danes spali kar fajn, za razliko od včeraj. Sem vesela vstala, ker me je poštar zbudo z paketom za našega ta micenega. Že sem sprobala baby varuško z senzorjem dihanja, se zdajle mora 8h filat, pa zvezdico zaspanko sem že sprobala, pa bi še jst zaspala ob tej glasbi in podobicah na stropu. Pa aspirator za noseka in škarjice/ščipalec za nohte in termometer za vodo-žabico sem še naročila. Bravo trgovina Sonček! So hitri kot strela, v sredo sem naročila opoldne, danes pa že prejela vse. Imate vsi sončeka odzunaj? Me kr vn vleče, sem hotla it sama malo po nakupih za higieno, pa si ne upam, ker sem zjutraj imela neke krče, bom raje svojga počakala da pride ob 16h z šihta, pa pol grema. Pa v knjižnico čem it, po kake fajn knjige za dojenje/nosečnost. Se mi lušta branje! Kuhala danes nč nebom, ker boma kje spotoma kaj pojedla, al pa šla na večerjo danes,...mi še moj dolguje za RD .
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 11:10:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Ste se pa razpričale danes! Mi smo danes spali kar fajn, za razliko od včeraj. Sem vesela vstala, ker me je poštar zbudo z paketom za našega ta micenega. Že sem sprobala baby varuško z senzorjem dihanja, se zdajle mora 8h filat, pa zvezdico zaspanko sem že sprobala, pa bi še jst zaspala ob tej glasbi in podobicah na stropu. Pa aspirator za noseka in škarjice/ščipalec za nohte in termometer za vodo-žabico sem še naročila. Bravo trgovina Sonček! So hitri kot strela, v sredo sem naročila opoldne, danes pa že prejela vse. Imate vsi sončeka odzunaj? Me kr vn vleče, sem hotla it sama malo po nakupih za higieno, pa si ne upam, ker sem zjutraj imela neke krče, bom raje svojga počakala da pride ob 16h z šihta, pa pol grema. Pa v knjižnico čem it, po kake fajn knjige za dojenje/nosečnost. Se mi lušta branje! Kuhala danes nč nebom, ker boma kje spotoma kaj pojedla, al pa šla na večerjo danes,...mi še moj dolguje za RD . pokica če hočeš ti dam revije: nosečnost, moj malček, novorojenček! niso glih nove so stare od 2005 če želiš mi povej
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 11:10:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai Kje kupiti kak pameten (in ne predrag) modrček za dojenje in na kaj moraš biti pozoren? Sicer ga ne nameravam še kupit, ker se mi joške dobesedno nič še niso povečale. Kako pa hladilno kremo za ritko boste kupile? Ali je boljši kar tist baby powder? Za modrček poglej v Muellerju - imajo čisto navadne, bombažne in mislim, da tudi cena ni huda - sem jih imela pri prvem in so mi bili fini. Hladilno kremo pa uporabljam kar od Buebchena (upam, da sem prav napisala) v primeru rdeče ritke pa Bepanten (ta je sicer dražja, a odlična kremica... tudi za prsne bradavice sem jo uporabljala). To se je pri nas obneslo, drugače pa lahko na začetku probaš in vidiš, kaj bo otročku odgovarjalo.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 11:13:54
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai Kje kupiti kak pameten (in ne predrag) modrček za dojenje in na kaj moraš biti pozoren? Sicer ga ne nameravam še kupit, ker se mi joške dobesedno nič še niso povečale. Kako pa hladilno kremo za ritko boste kupile? Ali je boljši kar tist baby powder? ja blagor teb če se ti joške niso nč povečale... jz sem si mogla že v 3 mesecu po nove modrce k me je vse tiščal
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 11:16:43
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa staro zalogo modercev tako da jih ne rabim
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 11:17:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jaz pa staro zalogo modercev tako da jih ne rabim blagor... jz sem pa tok denarja zmetala da sem ji zamenjala... upam da mi bojo še kdaj prov pršli
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 11:21:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jaz pa staro zalogo modercev tako da jih ne rabim blagor... jz sem pa tok denarja zmetala da sem ji zamenjala... upam da mi bojo še kdaj prov pršli ja jz sem v prvi nosečnosti tud ful zmetala keša za moderce zdaj pa mi ni treba, bom pa mogla kupit nos. hlače za ohcet pa k so tako drage hlače
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 11:21:40
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: lananai Kje kupiti kak pameten (in ne predrag) modrček za dojenje in na kaj moraš biti pozoren? Sicer ga ne nameravam še kupit, ker se mi joške dobesedno nič še niso povečale. Kako pa hladilno kremo za ritko boste kupile? Ali je boljši kar tist baby powder? ja blagor teb če se ti joške niso nč povečale... jz sem si mogla že v 3 mesecu po nove modrce k me je vse tiščal Ja, ma sploh ne pridejo do izraza zdej, ko je trebuh tko velik. Zgledam, kot da jih ne bi imela. Drugač pa ne upam modrčka za dojenje še kupovat, ker se mi bojo najbrž povečale - če ne prej, ko začnem dojit...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 11:24:02
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jaz pa staro zalogo modercev tako da jih ne rabim blagor... jz sem pa tok denarja zmetala da sem ji zamenjala... upam da mi bojo še kdaj prov pršli Hehe, če ne prej, jih boš lahko ponucala v naslednji nosečnosti.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 11:27:32
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: lananai Kje kupiti kak pameten (in ne predrag) modrček za dojenje in na kaj moraš biti pozoren? Sicer ga ne nameravam še kupit, ker se mi joške dobesedno nič še niso povečale. Kako pa hladilno kremo za ritko boste kupile? Ali je boljši kar tist baby powder? ja blagor teb če se ti joške niso nč povečale... jz sem si mogla že v 3 mesecu po nove modrce k me je vse tiščal Ja, ma sploh ne pridejo do izraza zdej, ko je trebuh tko velik. Zgledam, kot da jih ne bi imela. Drugač pa ne upam modrčka za dojenje še kupovat, ker se mi bojo najbrž povečale - če ne prej, ko začnem dojit... sej moje tud zarad trebuha ne pridejo do izraza, čeprov so drgač za moje pojme kr velke... sem si pa že kupila pred kakšnim mesecom dni modrc za dojenje.,... valda večjo številko za vsak slušaj... tko da mi bo pol prov k ga bom rabila
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 11:27:58
|
|
|
|
Anonimen
|
tejle moderci in ostale malenkosti pridejo potem najdražje
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 11:28:21
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jaz pa staro zalogo modercev tako da jih ne rabim blagor... jz sem pa tok denarja zmetala da sem ji zamenjala... upam da mi bojo še kdaj prov pršli ja jz sem v prvi nosečnosti tud ful zmetala keša za moderce zdaj pa mi ni treba, bom pa mogla kupit nos. hlače za ohcet pa k so tako drage hlače evo, boš pa kle preplačala vse modrce k ti jih zdej ni blo treba kupit
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 11:28:32
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ja jz sem v prvi nosečnosti tud ful zmetala keša za moderce zdaj pa mi ni treba, bom pa mogla kupit nos. hlače za ohcet pa k so tako drage hlače Če jih rabiš samo za 1 dan, si jih probaj od koga sposodit. Drugač pa kake svoje stare hlače in uporabiš še un pas, da ti jih skupi drži, da ti jih ni treba zapenjat. Pa kako daljšo tuniko čez. Čeprav tisti pasovi tudi niso tko poceni, če ga moraš kupit.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 11:30:56
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ja jz sem v prvi nosečnosti tud ful zmetala keša za moderce zdaj pa mi ni treba, bom pa mogla kupit nos. hlače za ohcet pa k so tako drage hlače Če jih rabiš samo za 1 dan, si jih probaj od koga sposodit. Drugač pa kake svoje stare hlače in uporabiš še un pas, da ti jih skupi drži, da ti jih ni treba zapenjat. Pa kako daljšo tuniko čez. Čeprav tisti pasovi tudi niso tko poceni, če ga moraš kupit. jp lananai ima prov
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 11:31:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ja jz sem v prvi nosečnosti tud ful zmetala keša za moderce zdaj pa mi ni treba, bom pa mogla kupit nos. hlače za ohcet pa k so tako drage hlače Če jih rabiš samo za 1 dan, si jih probaj od koga sposodit. Drugač pa kake svoje stare hlače in uporabiš še un pas, da ti jih skupi drži, da ti jih ni treba zapenjat. Pa kako daljšo tuniko čez. Čeprav tisti pasovi tudi niso tko poceni, če ga moraš kupit. ma sej mam trebušni pas, pa tuniko tud k je mal dalša ma neki bom že našla
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 11:33:49
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ja jz sem v prvi nosečnosti tud ful zmetala keša za moderce zdaj pa mi ni treba, bom pa mogla kupit nos. hlače za ohcet pa k so tako drage hlače Če jih rabiš samo za 1 dan, si jih probaj od koga sposodit. Drugač pa kake svoje stare hlače in uporabiš še un pas, da ti jih skupi drži, da ti jih ni treba zapenjat. Pa kako daljšo tuniko čez. Čeprav tisti pasovi tudi niso tko poceni, če ga moraš kupit. ma sej mam trebušni pas, pa tuniko tud k je mal dalša ma neki bom že našla no vidš, pol je pa škoda kupovat, ker boš zmetala en cel kup dnarja stran za nič.. ga šparaj raj za kej druzga
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 11:35:35
|
|
|
|
Anonimen
|
ja bom mal omaro premetala da vidim kaj mi gre čez rit namesto zapetega pasu pa bom uporabla pas pa tuniko čez in bo ej hvala za ta nasvet
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 11:36:28
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ja bom mal omaro premetala da vidim kaj mi gre čez rit namesto zapetega pasu pa bom uporabla pas pa tuniko čez in bo ej hvala za ta nasvet jp, lananai živela
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 11:39:21
|
|
|
|
Anonimen
|
no pol pa nič ne rabim gledat kakšne hlače bom kupila no pol bom začela pa kr seznam pisat kaj rabim za saj ni veliko nekaj pa je ej a kera ve kdaj bodo začel dohodnino domov pošiljat tisti informativni izračun
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 11:44:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no pol pa nič ne rabim gledat kakšne hlače bom kupila no pol bom začela pa kr seznam pisat kaj rabim za saj ni veliko nekaj pa je ej a kera ve kdaj bodo začel dohodnino domov pošiljat tisti informativni izračun jz pojma nimam... jo bom pa letos prvič dobila
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 11:50:36
|
|
|
|
Anonimen
|
lani sem jo dobila tam nekje marca, sam so že dva meseca prej govoril o dohodnini zdaj pa nič ne govorijo ne duha ne sluha o dohodnini pa sem mislila če kaj ve ker
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 11:54:59
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ja bom mal omaro premetala da vidim kaj mi gre čez rit namesto zapetega pasu pa bom uporabla pas pa tuniko čez in bo ej hvala za ta nasvet jp, lananai živela Juhu zame!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 11:57:39
|
|
|
|
lananai
|
Midva sva pa včeri eno rabljeno stajico kupila. Tako z mrežo z velikimi luknjami, da bo mali lahko prijemal zanje in se ob opori na nogice postavljal. Ker te nove stajice imajo tko drobno pletene mreže, da se sploh ne more oprijemati.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:02:02
|
|
|
|
pokica_
|
Cveka, seveda bi imela revije! Z veseljem! Ti na zs sporočim naslov. Hvala! lananai, tako kot je k.tja rekla, so full dobri v millerju, jaz si še danes grem po enega, enga pa že mam, full mehki bombažni, super res! Cena pa nekje 10€. Čist solidna cena. Za ritko bom jaz uporabljala Bepanthen, za kopanje v vodo nič, ker se ne priporoča do 3. mes, pol naprej pa že. Drugače se boma pa masirala z otroškim oljem od Galexa, nima nobenih alergenov in je menda fajn. Grem danes v nabavo: lekarno in millerja. Blueeyes, meni so se tudi že v 2. mes povečale za eno št., sem morala vse modrce zamenjat, kaj bo šele zdaj....verjetno E košarica, če je zdaj že D . Jaz mam tudi polno omaro prejšnjih modrcev, upam da jih še kdaj dam nase, če ne pa tud .
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:04:05
|
|
|
|
Anonimen
|
jz sem pa misenla kupit uno prenoslivo posteljico oz stajco, k jo lahko prenašaš pa še namajhno se zloži pa sploh ne vem če jo bom kupila k tko in tako nikamer ne gremo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?