|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
12.3.2009 11:37:02   
zmajama
ja, ja, vanilla, jaz sem čistokrvna ptujčankauser posted image user posted image . Vidim, da si ti tudi na istem kot jaz, meni tudi nenormalno paše čips za jest, samo se še kar držim nazaj, da ga ne pojem preveč. sam mam pa tudi problem, ker je trgovina preko ceste, pa me včasih kar potegne, pol pa celo vrečko pojem user posted image  user posted image .

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
12.3.2009 11:37:17   
lananai
01.05. 

* Carpe diem (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?
* ella. (1  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 33 let 
Maj_taj (?  user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,
PC Baby (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; 37 let , LJ 
Pikicapokica6 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  27 let
* Dudica1
(2 user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled 24.03., PO user posted image +6kg
* ebetka (1 user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled ?; 29 let ,  MB  user posted image
* malko (3 user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled ?;  user posted image
* zoja10  (1 user posted image ; 0 user posted image   ) ; pregled 31.03, 22 let Šempeter user posted image +8kg

02.05. 

vanilla (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 25.03., 07.04.,
29 let  PTUJ user posted image
copka (2  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 27.03., 28 let +9kg
* avokado (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled ?; 26 let ,
Šempeter pri NG user posted image
* *bucka*  (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled ?,  25 let TRB

03.05.

annya (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 23 let, PTUJ ali MB user posted image

* arnika (1 user posted image ; 0 user posted image )  ; pregled ?;  35 let
* Blueeyes (1 user posted image ; 0 user posted image ); pregled 30.03., 26 let LJ  user posted image  +14,6kg

04.05. 

Rosi* (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,

* meduzica ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled ?, 29 let 
* nati45 ( 2 user posted image  ; 0 user posted image ) pregled ?, 26 let ŠEMPETER

05.05. 

Maj09 (3 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 28 let
baba84 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 24 let  PO
SANEK1 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,
30 let    user posted image
peneja (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 26.03., 28 let  CE user posted image +6kg

07.05. 

piikapolonica (2 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 27 let 
* heln (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 28 let 
girly (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 12.03., 26 let user posted image
* katha (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,
27let
* dobrovoljčica  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? (2 user posted image );
* orhideja83  ( ?  user posted image ; ?  user posted image )  ; pregled ?

08.05. 

mucka25 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, (2 user posted image ) 26 let  PO user posted image  user posted image
Leela (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 19.03., 32 let PO user posted image
pena (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

09.05. 

mani2 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 07.04., 29 let CE user posted image +11,5kg
andrejka_237 (1 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?

mayflower (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, Šempeter ali PO +8,5kg
BarbyD (2 user posted image  ; 1 user posted image ) ; pregled 20.03., 26.03. 
25 let KRANJ user posted image +5,6kg
* k.tja (2 user posted image ; 1 user posted image ); pregled ?, LJ user posted image +4kg
* lake (? user posted image ; ? user posted image ); pregled ?; user posted image +7kg

10.05. 

psaša (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, PO user posted image
petrazg  (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 18.03.; 29 let  CE user posted image
majuška10 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 31.03.,
28 let +6kg
* Čebelca10  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 06.04., 26 let  CE user posted image
* jancika
  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 30 let 

11.05. 

rožmarin (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
ledenka (1 user posted image ;  0 user posted image ) ; pregled 03.04., 34 let PO ali MB user posted image +6kg
* Lalica1  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,
28 let
MS user posted image +15kg
Greenie (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  LJ
* Kasija    (2 user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled ? , 30 let user posted image
* tubby  (2 user posted image ; 1 user posted image ) pregled ?, 26 let LJ user posted image
* zmajama ( 1 user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled 02.04., 26 let PTUJ user posted image +6,4kg

12.05. 

mary12 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 19.03., 28 let JESENICE user posted image
alijana (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,
30 let user posted image
* FLASK_A (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ? ; 24 let , LJ user posted image
* sapramuca (4 user posted image ; 3 user posted image ); pregled ?; 39 let user posted image

13.05. 

mica77 (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

* karatina (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 30 let MB ALI PTUJ

14.05. 

Anonimna  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

ptejka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, KRANJ ALI LJ user posted image
Anonimna  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  
* maja1488  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 30.03. ; 25 let
PO +11kg
gala  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 08.04., 33 let , PO user posted image
* miška 82 (1 user posted image  ; 0 user posted image ) pregled ?; 26 let PTUJ ALI MB user posted image +10kg
Hanaja  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 28 let , user posted image

15.05. 

Anonimna (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
* petra a   (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 12.03., 
34 let LJ user posted image +6kg

16.05. 

AKP (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 26.03., 38 let MB user posted image +17kg
sibirka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  25 let user posted image
U_SURDI  (3 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  27 let user posted image +10kg
* Rebeka_ (1 user posted image ; 0 user posted image ) , pregled 20.04.;  31 let LJ user posted image +10kg
* Chiara82 (1 user posted image ; 0 user posted image ), pregled 23.03.; 26 let Izola user posted image +11kg
lananai (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 30.03., 28 let CE user posted image +3kg
* christiana21 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 22 let MB user posted image +4kg

17.05. 

rozcaa (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 26 let  KR
taškica (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 34 let (2 user posted image ) user posted image user posted image
OliveOyl  (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 01.04., 26 let PO user posted image +9kg
* buterffly  (1user posted image ; 0user posted image ) ; pregled ?, NM ali Brežice

18.05. 

tija75 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

* krempelček (3 user posted image ; 2 user posted image ), pregled ?,

19.05. 

cebelica82 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 26.03., 27.03., 27 let
LJ user posted image
* HM84 ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 01.04.; 24 let LJ  user posted image +11kg

20.05. 

* Poloma (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 24 let  MB user posted image
TEJA 30 (? user posted image ;? user posted image ); pregled ?

21.05.

* BIA79 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?; 29 let 
Izola
Katarina_K (1 user posted image ;0 user posted image ); pregled ?; 27 let 

22.05. 

* snowgal 
( 1 user posted image ;0 user posted image ) ; pregled ?; 27 let
LJ
* dito    ( 2 user posted image ; 1user posted image ) ; pregled ?; 29 let MB user posted image +7kg

23.05. 

* Cveka30 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 24.03.; 28 let LJ user posted image +6kg
madejka (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 28 let MB user posted image
pikonina (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 23 let
* pokica_   (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 25.03., 27 let MS  user posted image +6kg
* Biba Maja (3 user posted image , 1 user posted image ) ; pregled 23.03. CE user posted image
* supernova2002 (1. user posted image ; 0 user posted image ); pregled ?, 27 let Izola user posted image

24.05. 

Anonimna (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 
KatMat (1 user posted image ; 0 user posted image ); pregled 18.03., 22 let PO user posted image
+10,5kg

25.05. 

tea (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?,
five (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

PapuaNG (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  LJ

26.05. 

* Lara light (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 34 let
(2 user posted image )  user posted image   user posted image

27.05. 

*Lina* (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

Tanja_ (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled 01.04., PO +6,5kg
andrejka (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 31.03.,  27 let LJ user posted image +5kg
* daisy24  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? , user posted image
* playgirl  (user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? , 
* palacinka (1 user posted image  ; 0 user posted image ) ; pregled 20.03. , 25 let MB user posted image  +10kg 

28.05.

* poka3 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? ,   25 let

29.05. 

Majch (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 02.04., 26 let NM user posted image
* 2mak
  (3 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?;
29 let LJ
* elyy ( ? user posted image  ; ? user posted image  ); pregled 12.03. ; 20 let LJ user posted image  +25kg

30.05. 

mojmaček (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 

* bella106  (1user posted image  ; 0user posted image  ) , pregled ?, LJ user posted image

31.05. 

Obelix (2 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 31 let LJ  user posted image

* Nika84 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, user posted image

XX.05. 

žanka (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 32 let

04.06.
* Masi (3 user posted image ; 2 user posted image ); pregled ?; 31 let; LJ user posted image +6,5kg

skupaj : 114
pričakujemo : 118

user posted image              21

user posted image              27

user posted image             18

Prosim, če razne spremembe podatkov, nove datume pregledov,... pišete barvno, da nam bo bolj padlo v oči, ko popravljamo seznam! Hvala! user posted image

(odgovor članu Rebeka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
12.3.2009 11:47:06   
Anonimen
no, pa sem uredila abanetuser posted image user posted image user posted image user posted image sam dnarja ni pa nič goruser posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 2403
12.3.2009 11:48:14   
vanilla
zmajama, jaz pa nisem čistokrvna Ptujčanka, sem od lani priseljena oz. priženjena user posted image . Super, da se je našla še ena, hehe. Rodila boš na Ptuju, kolikor sem vidla po seznamu. Jaz tudi, sem pa že poklicala za ultivo, da bom imela posvet zdaj enkrat okrog tega. Pač, papirje zanjo bom imela, potem bomo pa vidli, kako bo sam porod potekal. Pravijo, da je ne dajo radi, ampak itak anestezistka da svojo telefonsko številko, tako da jo bom tudi sama poklicala, če bom vidla, da kaj cincajo.
No, jaz sem malo prej šla v trgovino in si kupila ta nesrečni čips in ga že skor celega pojedla. Potem si pa moram počasi kosilo pripravit, moj pa itak je kosilo v službi.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
12.3.2009 12:02:54   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Eno vprašanje. Pa ne se smejat. A še katero drugo boli pod rebri. Mene cel čas na desni strani boli.

Mene pod desno rebro boli že ziher 4 mes in me je full motlo to, sem pa svoji G povedla in me je poslala na uz celega telesa, kjer so ugotovili, da imam v desni ledvici razširjen votli sistem 3.stopnje in da bomo počakali na najhujše, pol pa operacija. Zaenkrat hvala bogu miruje ledvica, vsake tolko me boli; me je glih včeraj spet. Drugače pa mi ta ledvica povzroča te bolečine v rebrih, ker je povečana in potiska vse organe navzgor, prav tako tudi naš user posted image kobacajček. Nimaš nič zgubit če greš na UZ ledvice in še česa...Imam v 2 izvidih napisano strogo ležanje zgolj na levem boku, ne na hrbtu, ne na desni, ampak na levi. Ker se mi drugače urin iz mehurja steka v ledvico in jo še povečuje,hkrati pa povzroča bolečine. user posted image Probaj na levem boku skos spat. Jaz sem rabla 2mes da sem se navadla na to. user posted image
Glih srkam svoj "jutranji" kafe in sem se spomnila, da pa ja morm RR užgat, pa vidim da ste tolk napisale, da mi bo še žal, ka sem užgalauser posted image . Pol morm še pa js nekaj napisat, da vam vrnem gužvo na forumu! user posted image

Jaz nevem kaj je to, ampak zvečer ne morm zaspat, danes sem spet ob pol enih zjutraj zaspala, pa še to sem se morala preselit v dnevno sobo, ker sem ob polnoči začela brat časopis, pa kozarec mleka sem spila, pol sem pa šla kar na sedežno spat. Je imel moj vsaj celo postlo zase v spalnici. user posted image
Zmajama, dobrodošla! Očitno še ni konec nosečniškega seznama! user posted image
Imena, mi2 imama že izbrano ime za našega pobčka, ampak bo ostalo skrivnost vse do poroda.
Kajenje, moj lubi je tudi kadil prej 10 let, vendar je HB nehal kakšen mesec preden sma se spoznala, in to takrat ko so "zapili" kolegovega sinčka. Sicer je še tu pa tam pol kake 2 mes prižgal kako cigareto(1xtedensko), vendar sem ga malo "izšolala o negativnih učinkih in šparanju"pa je dokončno nehal. Bravo lubi!user posted image Sj zdaj mu pa cigarete tud full smrdijo, ko jih ne kadi več. Zmeraj opravlja našega soseda, ko na hodniku kadi, pa ne zna odpret okna, pol pa cel hodnik smrdi. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
12.3.2009 12:06:42   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Rebeka_

Ojla punce!

Vas redno prebiram, redko pa najdem čas, da se vklopim v debato. No, zdaj sem na letnemu dopustu, katerega bom izkoristila pred porodniško, tako da upam, da bo več časa za pisanje!

Najprej za statistiko:
zredila sem se za 10 kg, naslednji pregled imam šele 20.04. in glasujem za zmajčke!

Včeraj smo imeli pregled, težki smo več kot 1600 gramov, ob porodu naj bi naš kobacajček oz. naša kobacajka imel/a od 3400 do 3600 gramov, torej nekje zlato povprečje. Brca pa tristo na uro, ponoči imamo sicer mir, ker spi z mano, čez dan pa imamo atletske vaje, he he he.

Upam, da se mi zdaj, ko sem doma, uspe kdaj pridružiti tudi vašim zmenkom ob torticah, njamiii, tudi meni zelo paše sladko. Palačink normalno sploh ne jem, zdaj v nosečnosti pa so mi mnjami, he he he. Se pa zdaj ubadava s pripravami - materinsko šolo sva že obiskovala, danes je na vrsti voziček, potem pa še drobnarije. Naš maj bo tako hitro nastopil, se mi zdi da se bliža s svetlobno hitrostjo, sploh zdaj ko je še vreme tako lepo.

Pozdravček za vse in se preberemo kaj!

Rebeka

PRIDES 30.3. V ZVEZDO?? 

(odgovor članu Rebeka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
12.3.2009 12:19:45   
zmajama
vanilla, tudi jaz sem razmišljala o ultivi, pa sem se zaj nekako odločila, da je ne bom vzela. Že dr. Šučur je rekel, da je nekak nene radi uporabljajo na Ptuju, pol pa še nam je babica tam povedala, da niso glih najbolj za to, pol se mi pa zdi za brezveze se kregat tam z njimi glede tega, al bojo dali al ne. Jaz pa imam itak visok prag bolečine, če pa bojo res take bolečine, pa ti tudi kaj drugega dajo.

No pol pa dober tek, ko boš pri kosilu, jaz bom tudi zaj nekaj malega prigriznila, za kosilo kuhat pa še imam čas, pride moj danes malo kasneje domov. Drugače pa, a imate že vse pripravljeno za bebiko? Midva še morma par malenkosti nabavit, pa voziček še pride drug mesec na vrsto. V osnovi pa že imam vse pripravljeno. Zaj ravno še perem moje plišeke, da bo sobica malo bolj otroško izgledala user posted image .

lp

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
12.3.2009 12:34:55   
vanilla
Joj, saj to mene tako jezi, da nočejo dat ultive - saj je to ja moja odločitev in če jo že imajo na sporedu, potem je naj ne branijo toliko. Moja kolegica je rodila novembra in so tudi nekaj cincale in govorile, da kao "ne dobijo telefonske zveze". halooo? No, potem je pa od kolegice mož, ki je bil pri porodu, kr poklical anestezistko in je prišla. Jaz tudi sicer nisem neka jokica in imam visok prag bolečine, ampak vseeno si rečem: zakaj bi bolelo tako močno, če ni treba. No, saj bomo vidli.

Evo, sem si odprla vrata na balkon.... Mmm, kako lepo je zunaj, bi bilo prav fajn it na kak sprehod, pa semi sami ne da user posted image . Prav polenila sem se zadnje čase oz. odkar sem doma.

Zmajama, ti maš pa rok takrat, ko moja mama rojstni dan... No, če malo pohitiš, pa jaz malo zamujam, pa se še srečava v porodnišnici, hehe... Kje na Ptuju pa si doma?

(odgovor članu zmajama)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
12.3.2009 12:36:29   
vanilla
Aja, za bebo imamo že kar vse, ja... Še pred par dnevi sem oprala in prelikala ter zložila vse cotike. Sicer v nedeljo dobim še eno porcijo cunjic od ene kolegice -takih bolj za punčke. Ker zdaj sem dobila samo take nevtralne od enega fantka. In ker bomo mi meli punčko, se potem nisem branila še punčkastih oblekic user posted image .

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
12.3.2009 12:38:08   
lananai
Midva imava skoraj vse pripravljeno. Še banjico sva v ponedeljek kupila. user posted image
Me pa nekaj zanima. Kje kupiti kak pameten (in ne predrag) modrček za dojenje in na kaj moraš biti pozoren? Sicer ga ne nameravam še kupit, ker se mi joške dobesedno nič še niso povečale. user posted image  Sem mojmu že rekla, da sem jih izgubila, ker se dejansko sploh ne vidijo ven ob tem bušiju velikem. user posted image
Kako pa hladilno kremo za ritko boste kupile? Ali je boljši kar tist baby powder? Če greš gledat po trgovinah, najbrž doktoriraš zraven. Ne bi pretiravala s ceno. Imate kake predloge?

(odgovor članu zmajama)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
12.3.2009 12:38:16   
Anonimen
jaz sem pa kr za naravno user posted image user posted image user posted image user posted image no ja kdo sem pa jaz ko bom mela pa CR, bolš da sem tihuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vanilla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2411
12.3.2009 12:40:15   
KatMat
KAKSEN SONCEK JE DANES!!!JUPIuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
12.3.2009 12:42:09   
KatMat
A ma kaksna kaksno idejo kam danes na sprehod??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
12.3.2009 12:42:37   
Anonimen
ne vem jaz bom vzela puder ker ga tako in tako skojz rabiš, hladilno kremo bom pa mela iz lekarne!
pa mene neki druzga zanima jz bi kupila kremo za sončenje za malčka sam kakšno pa, k baje je tako mali ne sme uporabljatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2414
12.3.2009 12:43:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

A ma kaksna kaksno idejo kam danes na sprehod??

jz ne. ker bom domauser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2415
12.3.2009 12:43:25   
elyy
ojla punce....
kako ste?evo js sm pršla prej od ginekologa domov..tm sm čakala k zmešana!,pačeprv sm bla naročena in uro sm mela napisano!!
noro res,,pol grem pa noter pa me za 5 min  al pa še prej pregleda in kao d je vse uredu....
mene zanima a mate vi tud take ginekologe kokr js...al je z mojo neki narobe..sploh se nezavzame nč..
skoz hiti k zmešana..zdj mam pregled že spet 10.4..no edin to je rekla d je tamaumu glava čist dol obrnenja in je že čist spuščen(to je blo pa vse)
dons me je pa res naživcerala..pa še poslat me je hotla delat v 29 ted**svašta

no zdj grem pa mau pospralat..pa umes mau pridm pogledat!!

(odgovor članu zmajama)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
12.3.2009 12:43:31   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: vanilla
Joj, saj to mene tako jezi, da nočejo dat ultive - saj je to ja moja odločitev in če jo že imajo na sporedu, potem je naj ne branijo toliko. Moja kolegica je rodila novembra in so tudi nekaj cincale in govorile, da kao "ne dobijo telefonske zveze". halooo? No, potem je pa od kolegice mož, ki je bil pri porodu, kr poklical anestezistko in je prišla. Jaz tudi sicer nisem neka jokica in imam visok prag bolečine, ampak vseeno si rečem: zakaj bi bolelo tako močno, če ni treba. No, saj bomo vidli.

Jst se odločam za epiduralno. Ampak me isto jezi to! Kaj imajo babice za govorit, kaj je za porodnico OK in kaj ni?? Če ni zdravstvenih razlogov proti določenemu pripomočku za rojevanje, potem imam vso pravico izbrat tisto, kar meni ustreza! Sem že povedala mojemu, da bo moral v P branit moje interese, če bo kaka sitna babica. Jst bom najbrž itak prešvoh, da bi se kregala... in preveč z mislimi drugje. Po moje je ravno to ena boljših stvari, če je partner zraven. Njemu najbolj zaupaš, on pa potem že ureja naprej stvari, da je tebi lažje.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
12.3.2009 12:46:08   
KatMat
aja mogle bi me ucer vidt k sem bila u lekarni pa je blo mal za cakat da je nasla maglesol...pa sem ji rekla naj mi da en zeton za vago...stopm gor-oblecena,obuta in glih sita- in prtisnem dobim listek pol sem pa skor skup padla!!!se za srce primem pa urasam ce kaze prav pa sve se nasmejale do solz  (89,3kg je pisal gor!!!)  sm hit pobasala listek v zep da ga ni moj vidu...jutr se bom pa zjutri tehtala da vidm kok se je zlagal(no ja vsaj upam)

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
12.3.2009 12:48:40   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

ojla punce....
kako ste?evo js sm pršla prej od ginekologa domov..tm sm čakala k zmešana!,pačeprv sm bla naročena in uro sm mela napisano!!
noro res,,pol grem pa noter pa me za 5 min  al pa še prej pregleda in kao d je vse uredu....
mene zanima a mate vi tud take ginekologe kokr js...al je z mojo neki narobe..sploh se nezavzame nč..
skoz hiti k zmešana..zdj mam pregled že spet 10.4..no edin to je rekla d je tamaumu glava čist dol obrnenja in je že čist spuščen(to je blo pa vse)
dons me je pa res naživcerala..pa še poslat me je hotla delat v 29 ted**svašta

no zdj grem pa mau pospralat..pa umes mau pridm pogledat!!

v lj na vicu kamor jaz hodim je za pop******!!!mam uro ob 9.00 na vrsto pridem ob 14.00!!!in to tko kt ti-za 10 min¨!!!

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
12.3.2009 12:49:51   
KatMat
tud zanc ko sem prisla samo po inekcijo sem cakala 2 uri da me je v 10 sekundah cepila

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
12.3.2009 12:50:44   
KatMat
stoli so pa taki da se normalnega cloveka vse zacne bolet po 15 min kaj sele nas nosecnice

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
12.3.2009 12:53:58   
zmajama
vanilla, jaz sem doma 5 minut od bolnice, tak da če bo sila, lahko kar peš skočim do porodnišniceuser posted image . nikol ne veš, morda pa se boma res skupaj matrali v porodnišnici.

lananai, jaz sem nabavla za malega vso kozmetiko od bubchen, če pa mu ne bo pasala, pa bo treba nekaj drugega najt. Jaz sem jo sprobala, ko sem od sestrične ta malo čuvala en čas, in je bla meni vredu pa njej tudi. Posebno ta kremica za ritko, se lepo da razmazat, za razliko od penatena ko je taka trda, da je ne morš razmazat.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
12.3.2009 12:57:23   
vanilla
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Jst se odločam za epiduralno. Ampak me isto jezi to! Kaj imajo babice za govorit, kaj je za porodnico OK in kaj ni?? Če ni zdravstvenih razlogov proti določenemu pripomočku za rojevanje, potem imam vso pravico izbrat tisto, kar meni ustreza! Sem že povedala mojemu, da bo moral v P branit moje interese, če bo kaka sitna babica. Jst bom najbrž itak prešvoh, da bi se kregala... in preveč z mislimi drugje. Po moje je ravno to ena boljših stvari, če je partner zraven. Njemu najbolj zaupaš, on pa potem že ureja naprej stvari, da je tebi lažje.

Ja, jaz sem se že dost jezila okrog tega. Kaj majo one meni govort, kaj bom jaz mela in kaj ne. Sej zato sem pa rekla, da bo moj tam štalo naredo, če se bo vidlo, da sem dovolj odprta in da porod še ne bo tako hitro - ima, da mi omogočijo ultivo. Danes mam sicer materinsko šolo in bomo govorili kao ravno o tem "lajšanju bolečin" in bom sigurno rekla, da slišim, da nerade dajo možnost ultive. Me zanima odziv user posted image .
Pa še pol tam lažejo, da kao porod zelo hitro poteka in da zato ne rabiš ultive al pa da še kao nisi dost odprta... Pol te pa kakšno uro noben niti pogledat ne pride, ko pa pride, si pa naenkrt že 10 centi! In potem je pa itak že iztis tu in nič od ultive... Prej sem pa lahk namatraš kot en idiot tam user posted image . Huh, me to jezi, hehe.....

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
12.3.2009 12:58:46   
elyy
ej zdj si me kr potolažla s tem k si mi povedala..res sm misla d je sam moja taka..pol pa kr mislm d nima pojma o pojmu..k mi skos pove vse je uredu..
tko je nimaš kej..zakva so pa tebe cepiluser posted image user posted image a je blo kj narobe..a kva??
ej kdaj pa gink. pogleda kako beby pridobiva na teži pa take stvari?
k js nevem od tega nč..
valda k sm prvič nosečka tko d...se vsak an kej naučim!!
lp

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
12.3.2009 12:58:53   
Blueeyes
evo spet mene nazaj... sem mela obiske... tko da smo šli pol na en sprehod k je tok lep dan... pa k je prvi pomladni dan... user posted image  user posted image

Rebeka_ user posted image  user posted image  user posted image  javi se nam večkrat

(odgovor članu Rebeka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?