|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
13.3.2009 9:17:17   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

obelix, si parkrat pohvalila Avene. Moj tamal ima ful suho kožo. Katero kremo za kožo uporabljaš od avene?

Jst za tamalo - atopično kožico - uporabljam ad-ermo kremo ali losion. Sem najbolj zadovoljna. Od avene sem tudi imela, sam se ne spomnim katero kremo. Tale od aderme mi je boljša.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
13.3.2009 9:22:14   
Anonimen
no jz sem pa mislila da ima samo moj sin probleme s kožouser posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2652
13.3.2009 9:23:49   
KatMat
dobro jutro punce!!!vidim da ste ze zacele cvekat! BarbyD dobimo se 30.3. slascicarna zvezda!!!se nam pridruzis???

SPREMEMBA PLANA-SE RES DOBIMO V BTC-JU DA BO VSEM LAZJE NAJDT PARKING!!!CE KERA RABI PREVOZ IZ OKOLICE LJ IN NAZAJ DOMOV NAJ POVE PA BOM SPROT POBRALA!!!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
13.3.2009 9:26:32   
Leela
cveka: kaj pa piše na kremi? Bom magar rekla naj mu namešajo eno. te komercialne kreme nič ne pomagajo, ali pa ga pečejo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
13.3.2009 9:32:56   
Obelix
Leela, mi smo uporabljali Avene za atopično kožo, pa zdravnik nam je dal recept za mazilo - mislim, da je mešanica od eucerina in olivnega olja. Zdaj, ko imata vredu kožo, pa uporabljam samo Bepanthen mazilo, ker je tudi zelo mastno in nima nobenih dišečih/nepotrebnih dodatkov. Na dermatološki kliniki zelo promovirajo tale Avene, lahko pa v lekarni prosiš za kakšen brezplačen vzorček, da vidiš, če vam sploh ustreza.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
13.3.2009 9:39:54   
OliveOyl
Še en bolnik..
sem tudi vsak dan bolj zamašena,nos imam čist gnojen,da o grlu ne govorim.Ponoči pa sploh ne morem spati.kje je še maj..user posted image

dito držim pestke da bo vse uredu,prav tako zate psaša.

mene tudi sem pa tja nekaj špika,me je kar malo strah,sam ta dneve odštevam.ta prvič sem bila lih v 32t.hospitalizirana,so mi ustavljali popadke,nazadnje sem pa en teden čez rok rodila.tam v tastarih izvidih je pisalo,da je imel v 32.t 1800g.

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
13.3.2009 9:46:55   
Leela
Hvala za predloge. Glih danes grem v lekarno pa bom rekla za vzorce.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
13.3.2009 9:49:58   
KatMat
JA BACILCKI dragi...jest se pa se kr dobr drzim...dons me je neki kuhal ponoc ampak nic hujsga sem ze uredu...bolj imam tezave z nespecnostjo zaradi zivahnosti tamale...

upam da se vse srecno pozdravite!!!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
13.3.2009 9:54:26   
Anonimen

cveka: kaj pa piše na kremi? Bom magar rekla naj mu namešajo eno. te komercialne kreme nič ne pomagajo, ali pa ga pečejo

Elocom in Elidel, sta kremi ki jih jaz uporabljam za tima, pa hladilna krema ki jo naredijo po receptu v lekarni!

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2659
13.3.2009 9:57:02   
maja1488
Elidel sem imela tudi jaz za tamalo, sam sem jo mogla mazat samo po lišajih, ko so se pojavli. Ne redno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
13.3.2009 9:57:24   
Leela
Dito in psaša:  glih v tazadnjem Moj malček piše o abdominalni dekompresiji v babiški šoli v LJ. Pospeši pretok krvi skozi posteljico... je po 32. tednu in je za vse nosečke. naročiš se v babiški šoli, plača pa zdravstveno zavarovanje. Jaz ne bom šla ker mi je predeleč. Bi blagodejne učinke izničll stres na cesti in parkiranje.

katmat jaz za 30. nimam prevoza (iz PO in nazaj). Če se bo pa zgodilo, da ga bom imela pa se pridružim. Samo bom vedela kakšen dan ali dva prej.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
13.3.2009 10:01:23   
dito
ponoči nisem skoraj nič spala. Sploh se ne morem sprostiti, ker ves čas mislim na user posted image . Upam, da bo vse vredu. Drugače se počutim kar vredu.

Cveka30- A tvoj ima tudi dermatitis. Naša ga ima od treh tednov naprej. Sprobale sva vse kreme od
A- derme trixere... najboljša mi je kombinacija eucerina (olje za tuširat in šampon), ko se kopa ji dam v vodo par kapljic olivnega olja, mažem jo pa tudi z olivnim oljem ali pa z krmo na recept, ki jo zmešajo v lekarni. Imele sva različne kreme vendar ta, ki jo je predpisala dr. Slivnikova iz Rogaške ji najbolj ustreza.
A tvoj je alergik?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
13.3.2009 10:02:02   
Obelix
Punce, krema elidel se dobi samo na recept in ni namenjena vsakodnevni negi. Je kao ful boljši nadomestek za Advantan in to so vse kreme za atopično kožo. Maže se pa samo po kritičinih predelih in ne po celotnem obrazu.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
13.3.2009 10:03:28   
lananai

user posted image

evo še en dec z moje strani. Jon bon jovi, a ni dobr user posted image

Ja, ja, tale pa ja! user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
13.3.2009 10:04:09   
dito
Leela- kaj je to abdominalna dekompresija? Mi lahko prosim kaj več poveš o tem.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
13.3.2009 10:05:24   
Leela
Tudi moj je sedaj dobil advantan v belobazi za lišaje. na lička mu namažem kar ribodermin. No zdaj imam nekaj predlogov.

Zdaj grem pa malo pospravljat pa se potem spet kaj oglasim.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
13.3.2009 10:09:39   
dito
psaša- tudi jaz imam pregled naslednjo sredo in bom 31t 3/7. Kaj na ta UZ moraš hodit v bolnico ali ti ga neredi kar tvoja gin.?

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
13.3.2009 10:11:07   
Leela
dito, najboljš da vtipkaš abdominalna dekompresija v google.  Tukaj piše samo da pospeši prekrvavitev v okončinah, pretok krvi skozi popkovnico... Najbolje da vprašaš na pregledu v sredo.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
13.3.2009 10:17:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dito

ponoči nisem skoraj nič spala. Sploh se ne morem sprostiti, ker ves čas mislim na user posted image . Upam, da bo vse vredu. Drugače se počutim kar vredu.

Cveka30- A tvoj ima tudi dermatitis. Naša ga ima od treh tednov naprej. Sprobale sva vse kreme od
A- derme trixere... najboljša mi je kombinacija eucerina (olje za tuširat in šampon), ko se kopa ji dam v vodo par kapljic olivnega olja, mažem jo pa tudi z olivnim oljem ali pa z krmo na recept, ki jo zmešajo v lekarni. Imele sva različne kreme vendar ta, ki jo je predpisala dr. Slivnikova iz Rogaške ji najbolj ustreza.
A tvoj je alergik?

ja moj ima dermatitis sam ni alergik, dermatitis pa ima od rojstva, midva uporabljava samo te tri kreme, ker so mu druge samo poslabšale kožo. ELOCOM- uporabljam na tistik mestih ki je kronično, to pomeni da ima že krvavo od praskanjauser posted image ELODOL-pa pol namažem čez to kremo in tudi tam ki je koža poškodovana HLADILNO KREMO- pa uporabljam za celo telo! vendar je res da une dve kreme nista za obraz tako da kadar ima suho kožo na obrazu si kar z ognjičevo kremo pomagam, ker je res mastna pa še celi hitro! krem v trgovinah pa ne kupujem ker imajo preveč umetnh snoviuser posted image
šanpon pa imava trenutno od niveje k je šanpon in milo! druga mila pri sinku ne uporabljam zaradi osušitve kože!
vsak dan ga umijem z vodo, vsak tretji dan pa še z milom! pa se nam je koža kar zrihtala zdaj imava zelo malo problemov z kožo na začetku pa sem ga mogla skojz mazat, zdaj pa samo enkrat do dvakrat tedenskouser posted image

(odgovor članu dito)
  Neposredna povezava do sporočila: 2669
13.3.2009 10:22:08   
dito
cveka30- nivea sploh ni dobra za dermatitis. Poskusi raje z eucerinom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
13.3.2009 10:36:01   
Anonimen

cveka30- nivea sploh ni dobra za dermatitis. Poskusi raje z eucerinom.

saj uporabljam samo dvakrat na teden, pa pediatrinja mi jo je predlagalauser posted image sem pa tud eucerin uporabljala pa ga ni prenesel ne vem zakajuser posted image

(odgovor članu dito)
  Neposredna povezava do sporočila: 2671
13.3.2009 10:39:04   
psaša

psaša- tudi jaz imam pregled naslednjo sredo in bom 31t 3/7. Kaj na ta UZ moraš hodit v bolnico ali ti ga neredi kar tvoja gin.?

Jaz bom 32t 3/7. Na UZ hodim v porodnišnico LJ.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
13.3.2009 10:39:57   
lake
Dons pa niste prov zlo čvekaste. Elidel in Elocom tanjšajo kožo, zato jo uparabljajte samo na kritičnih delih in še to čim manj in čim bolj na tenko.

Addominalna dekompresija je kot nekakšna masaža, ki pospeši obtok. Spravjo te kot v nekakšno vrečo, v kateri je para al neki tazga. Zavarovalnica plača 10 obiskov, izvajajo jo pa v porodnišnici. Je pa to izredno primerno za tiste, ki imate malo manjše oz. lažje otroke. Ne vem več kateri dve imata probleme s tem. Za naročit pokličite na 01/5226048 med 13-15h.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
13.3.2009 10:55:30   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
kdaj so vam povedal kolko tehta user posted image jaz nimam pojma, sploh ne vem koliko tehta, poram uprašat 24.3 ko imam pregleduser posted image

Meni na vsakem UZ "izmeri" težo. Meni se zdi, da to naredi tko, ko izmeri dojenčka (glavico, stegnenico,...) in ji potem UZ sam izračuna, koliko naj bi bila teža. Ampak ti vedno napiše npr. 687g +- 65g, ker točno ne more ugotovit. Če ti da na UZ sliko, je ponavadi to tudi na sliki napisano.

dobro jutro bejbike

men pa če je ne vprašam sploh ne pove sama... sam tko osnovne stvari pove... npr da je dost velka in težka, da je dovolj plodovnice (no, na zadnjem pregledu je ni blo dovolj)... nič posebnega.. če jo pa vprašam m pa vedno vse pove

dudica pocajtaj se.... se bomo že uskladile in popravljale sezamčke

sonček pri nas nič ne kaže na to... mal se pokaže, pa takoj skrije... tko da je bolj oblačno.... user posted image

bolniki sem tud sama med njimi.. z zamašenim nosom okrog strašim.. grlo me zaenkrat še ne boli... se bašem z granobili... upam da se bo pocajtal

spanje kljub polnemu nosu sem spala danes kot dojenček... za čudo me je še maček pustil pri miru.. pa sem potegnila skor do 10h.. hihi

Leela huda slika od Jovija

pirine lušine nujno bi jih potrebovala... a koga poznate k jih prodaja?? sem mal na netu iskala... pa so cene kr solidne user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
13.3.2009 11:02:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dons pa niste prov zlo čvekaste. Elidel in Elocom tanjšajo kožo, zato jo uparabljajte samo na kritičnih delih in še to čim manj in čim bolj na tenko.

kera krema pol ne tanjša kožouser posted image saj jaz te kreme res uporabljam samo če vidim da mu onjičeva krema ne pomagauser posted image ampak kera bi bila najboljša da bi ga lahko mazala čim večuser posted image a ognjičeva je pa vreduuser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?