|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
12.3.2009 22:15:38   
Tanja_
Zdravo punce!
Sem rekla, da grem za 10 minut na RR, pa ste tok načvekale, da sm skor eno uro brala. Skratka- a tole srečanje 30. je zadnja ura, ki je že fiksna? Jst bi ful rada pršla, sam ne morem dopoldan, k sm še v službi. A popoldan res ne bi šlo?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
12.3.2009 22:45:39   
BarbyD
Čer punce user posted image

Da vas mal pozdravim....tuki ste res tok priden s čvekanjem da čeprov vsak dan berem nimam časa vsega prebrat user posted image user posted image user posted image
Zdele pa sploh k mam tamalo bolano in rabi še enkrat več pozornosti kot drugače...dobr da gre na boljš k sm že prov utrujena...

Vidim da se mente za srečanjeuser posted image ampak sploh nikjer nisem zasledila razn zdej ko je Tanja_ napisala, si bom mogla vzet en cel dan pa vse prebrat user posted image user posted image user posted image

Nič zdej se grem pa mal sitiskat...se bo težko zadržat zdej da ne bo kej več k ste spet o seksu čvekale user posted image user posted image sam bo treba še mal zdržat da ne bom iz majčic mogla k marčevkam user posted image user posted image

lepo spite

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
13.3.2009 6:02:49   
AKP
Dobro jutro!
Ste pa bile včeraj res pridne. Jaz za mojo miško sploh ne vem kako napreduje, ker sem imela januarja nazadnje UZ user posted image . Imam naslednji teden pregled pa bom videla, kaj bo rekel. Me res zanima kakšno težo ima moja deklina, ker ima mama takooo velikkk trebuh. Plenička bom probala od DM, ker jih ful hvalijo in pravijo da so boljše od Pampers. Pleničke iz blaga bom tudi kupila v DM, ker imajo ugodno ceno, pa še takšen fin material je. Zdaj pa moram počasi it spat, ker je maček že celi nervozen, ker je zaspan in hoče pri meni spat user posted image . Mačkoni so isti kot moški.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
13.3.2009 7:21:32   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: dito
Sem že nazaj. Čisto sem obupana. Mali se je od zadnjega pregleda ful malo zredil ima komaj 1200g. Posteljica se mi je stanjšala. Čisto me je prestrašila. V lekarno sem morala po omega 3 in Q 10( sem spet pustila 40 €). Rekla mi je, da če ne bom počivala in da če se ne bo v enem tednu nič zredil bom morala v bolnico. user posted image user posted image  V sredo  sem se naročila za UZ v porodnišnici. V četrtek pa imam spet pregled pri gin. Čisto sem iz sebe. koliko so vaši tehtali v 30 t. Vem, da je hči bila nenormalno težka, kasneje se je teža malo ustavila. Tako, da sploh ne vem kje je meja.

Najin je bil prejšnji vikend 30 tednov star, mu je namerila nekje 1400g. Baje je to zlata sredina. Tko da najbrž tistih 200g manj ni pretirano odstopanje... user posted image  Fajn pa, da te imajo pod kontrolo. Če bo karkoli šlo narobe, se potolaži s tem, da mali lahko popolnoma normalno živi, če ti že zdaj predčasno sprožijo porod.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
13.3.2009 7:36:29   
Anonimen
dobro jutro

kako ste spale jaz sem superuser posted image

pa nič me ne boli, še za enkratuser posted image upam da bo tako tud ostalouser posted image user posted image user posted image

ste pa naklepetale včeraj sem prc porabila nekaj časa da sem vas prebralauser posted image

kdaj so vam povedal kolko tehta user posted image jaz nimam pojma, sploh ne vem koliko tehta, poram uprašat 24.3 ko imam pregleduser posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 2630
13.3.2009 7:44:40   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
kdaj so vam povedal kolko tehta user posted image jaz nimam pojma, sploh ne vem koliko tehta, poram uprašat 24.3 ko imam pregleduser posted image

Meni na vsakem UZ "izmeri" težo. Meni se zdi, da to naredi tko, ko izmeri dojenčka (glavico, stegnenico,...) in ji potem UZ sam izračuna, koliko naj bi bila teža. Ampak ti vedno napiše npr. 687g +- 65g, ker točno ne more ugotovit. Če ti da na UZ sliko, je ponavadi to tudi na sliki napisano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
13.3.2009 7:51:04   
Anonimen
ja nazadnje mi je delala uz v februarju, pol pa nič več pa še to nazačetku tako da je bil še majhen takrat zdaj bi pa mogu met že čez kg. če sem v 30t 1/7 user posted image a ni takouser posted image no ja saj bi že kaj rekla če bi bilo kaj narobe, tako pa mislim da niuser posted image

sam da se midva dober počutiva in je vreduuser posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 2632
13.3.2009 7:59:48   
Dudica1
no men je slabo že dva dni in bom kar mal počivala...
blueeyes ti pa kar popravljaj seznam,ker z mano danes ne bo nič...user posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
13.3.2009 8:04:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

no men je slabo že dva dni in bom kar mal počivala...
blueeyes ti pa kar popravljaj seznam,ker z mano danes ne bo nič...user posted image

lp

dudica1: upam da boš čim prej boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2634
13.3.2009 8:10:53   
Anonimen
ja no čveke kje pa ste danesuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2635
13.3.2009 8:21:43   
maja1488
Jutrooo! No jst sem še bolj bolana kot včeraj. Vse me boli, grlo za znoret, pa ne upam nič vzet, ker na vseh navodilih od zdravil piše, da se ne priporoča. Pol si pa mislim, da še ni tako hudo, da bom še mal potrpela...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
13.3.2009 8:26:30   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Jutrooo! No jst sem še bolj bolana kot včeraj. Vse me boli, grlo za znoret, pa ne upam nič vzet, ker na vseh navodilih od zdravil piše, da se ne priporoča. Pol si pa mislim, da še ni tako hudo, da bom še mal potrpela...

Med, čajčki, propolis, smrekovi vršički - to najbrž ne škoduje, ker je naravno. Drugače sem pa jst za grlo vzela tudi septolete.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
13.3.2009 8:32:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Med, čajčki, propolis, smrekovi vršički - to najbrž ne škoduje, ker je naravno. Drugače sem pa jst za grlo vzela tudi septolete.

lekadol tud lahko vzameš, samo nepriteravaj, drugače pa ja kar je lananai napisala pa limono, v čajček! pa ležat!!

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 2638
13.3.2009 8:42:52   
Leela

oj, midve imava pa isto obdobje ko zboliva, se mi zdi. evo zdajle kiham in smrkam. tamal malo posmrka in že takoj fašem. Drugače pa jaz če je hudo vzamem lekadol+C. Meni res pomaga.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
13.3.2009 8:44:56   
Anonimen
o leela, jaz tud jeljem lekadol +C k mi tud pomaga če zbolimuser posted image
leela a boste jutr kej na sejm pršeluser posted image v gužvouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2640
13.3.2009 8:45:56   
Leela
user posted image

evo še en dec z moje strani. Jon bon jovi, a ni dobr user posted image

< Sporočilo je popravil Leela -- 13.3.2009 8:46:03 >

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
13.3.2009 8:46:47   
Leela
cveka valda pridem v gužvo.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
13.3.2009 8:48:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

user posted image

evo še en dec z moje strani. Jon bon jovi, a ni dobr user posted image

pa a veš da jz ne smemuser posted image

drugač je pa ful dober, se mi kar sline cedijouser posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2643
13.3.2009 8:49:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

cveka valda pridem v gužvo.

no pol se pa mogoče kaj vidmo, k mi bomo tud v gužvo šli tm okol 10h

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2644
13.3.2009 9:03:44   
Anonimen
pa kaj je zdaj zvami kje pa ste vseuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2645
13.3.2009 9:07:21   
Obelix
Pozdravljene drage moje,

danes se nam spet obeta en tak lep sončen dan, a ne user posted image .

Hm, glede prehlada sem pa jaz tudi v nosečnosti vzela ene par lekadolov in coldrex - meni je moja zdravnica izrecno prepovedala samo aspirin, ostalo pa po pameti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
13.3.2009 9:09:11   
Anonimen
ja ker aperin reči kriuser posted image

kje je sonček pr nas je oblačnouser posted image

(odgovor članu Obelix)
  Neposredna povezava do sporočila: 2647
13.3.2009 9:12:21   
Obelix
Cveka 30, tukaj v nižinski Vrhniki pa se prav lepo kaže sonček . Saj bo sonček dosegel tudi logaške hribe user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
13.3.2009 9:13:30   
Leela
obelix, si parkrat pohvalila Avene. Moj tamal ima ful suho kožo. Katero kremo za kožo uporabljaš od avene?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
13.3.2009 9:16:03   
Anonimen
obelix: a vidiš to je pa tako ko pa je ratu zapolje, pr vas je zdej sonce pr nas pa oblačnouser posted image

leela: naš tim ima dermatitis in uporabljamo kar po receptu kreme iz lekarne

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?