Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 22:15:38
|
|
|
|
Tanja_
|
Zdravo punce! Sem rekla, da grem za 10 minut na RR, pa ste tok načvekale, da sm skor eno uro brala. Skratka- a tole srečanje 30. je zadnja ura, ki je že fiksna? Jst bi ful rada pršla, sam ne morem dopoldan, k sm še v službi. A popoldan res ne bi šlo?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 22:45:39
|
|
|
|
BarbyD
|
Čer punce Da vas mal pozdravim....tuki ste res tok priden s čvekanjem da čeprov vsak dan berem nimam časa vsega prebrat Zdele pa sploh k mam tamalo bolano in rabi še enkrat več pozornosti kot drugače...dobr da gre na boljš k sm že prov utrujena... Vidim da se mente za srečanje ampak sploh nikjer nisem zasledila razn zdej ko je Tanja_ napisala, si bom mogla vzet en cel dan pa vse prebrat Nič zdej se grem pa mal sitiskat...se bo težko zadržat zdej da ne bo kej več k ste spet o seksu čvekale sam bo treba še mal zdržat da ne bom iz majčic mogla k marčevkam lepo spite
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 6:02:49
|
|
|
|
AKP
|
Dobro jutro! Ste pa bile včeraj res pridne. Jaz za mojo miško sploh ne vem kako napreduje, ker sem imela januarja nazadnje UZ . Imam naslednji teden pregled pa bom videla, kaj bo rekel. Me res zanima kakšno težo ima moja deklina, ker ima mama takooo velikkk trebuh. Plenička bom probala od DM, ker jih ful hvalijo in pravijo da so boljše od Pampers. Pleničke iz blaga bom tudi kupila v DM, ker imajo ugodno ceno, pa še takšen fin material je. Zdaj pa moram počasi it spat, ker je maček že celi nervozen, ker je zaspan in hoče pri meni spat . Mačkoni so isti kot moški.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 7:21:32
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: dito Sem že nazaj. Čisto sem obupana. Mali se je od zadnjega pregleda ful malo zredil ima komaj 1200g. Posteljica se mi je stanjšala. Čisto me je prestrašila. V lekarno sem morala po omega 3 in Q 10( sem spet pustila 40 €). Rekla mi je, da če ne bom počivala in da če se ne bo v enem tednu nič zredil bom morala v bolnico. V sredo sem se naročila za UZ v porodnišnici. V četrtek pa imam spet pregled pri gin. Čisto sem iz sebe. koliko so vaši tehtali v 30 t. Vem, da je hči bila nenormalno težka, kasneje se je teža malo ustavila. Tako, da sploh ne vem kje je meja. Najin je bil prejšnji vikend 30 tednov star, mu je namerila nekje 1400g. Baje je to zlata sredina. Tko da najbrž tistih 200g manj ni pretirano odstopanje... Fajn pa, da te imajo pod kontrolo. Če bo karkoli šlo narobe, se potolaži s tem, da mali lahko popolnoma normalno živi, če ti že zdaj predčasno sprožijo porod.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 7:36:29
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro kako ste spale jaz sem super pa nič me ne boli, še za enkrat upam da bo tako tud ostalo ste pa naklepetale včeraj sem prc porabila nekaj časa da sem vas prebrala kdaj so vam povedal kolko tehta jaz nimam pojma, sploh ne vem koliko tehta, poram uprašat 24.3 ko imam pregled
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 7:44:40
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 kdaj so vam povedal kolko tehta jaz nimam pojma, sploh ne vem koliko tehta, poram uprašat 24.3 ko imam pregled Meni na vsakem UZ "izmeri" težo. Meni se zdi, da to naredi tko, ko izmeri dojenčka (glavico, stegnenico,...) in ji potem UZ sam izračuna, koliko naj bi bila teža. Ampak ti vedno napiše npr. 687g +- 65g, ker točno ne more ugotovit. Če ti da na UZ sliko, je ponavadi to tudi na sliki napisano.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 7:51:04
|
|
|
|
Anonimen
|
ja nazadnje mi je delala uz v februarju, pol pa nič več pa še to nazačetku tako da je bil še majhen takrat zdaj bi pa mogu met že čez kg. če sem v 30t 1/7 a ni tako no ja saj bi že kaj rekla če bi bilo kaj narobe, tako pa mislim da ni sam da se midva dober počutiva in je vredu
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 7:59:48
|
|
|
|
Dudica1
|
no men je slabo že dva dni in bom kar mal počivala... blueeyes ti pa kar popravljaj seznam,ker z mano danes ne bo nič... lp
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 8:04:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 no men je slabo že dva dni in bom kar mal počivala... blueeyes ti pa kar popravljaj seznam,ker z mano danes ne bo nič... lp dudica1: upam da boš čim prej bolje
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 8:10:53
|
|
|
|
Anonimen
|
ja no čveke kje pa ste danes
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 8:21:43
|
|
|
|
maja1488
|
Jutrooo! No jst sem še bolj bolana kot včeraj. Vse me boli, grlo za znoret, pa ne upam nič vzet, ker na vseh navodilih od zdravil piše, da se ne priporoča. Pol si pa mislim, da še ni tako hudo, da bom še mal potrpela...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 8:26:30
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jutrooo! No jst sem še bolj bolana kot včeraj. Vse me boli, grlo za znoret, pa ne upam nič vzet, ker na vseh navodilih od zdravil piše, da se ne priporoča. Pol si pa mislim, da še ni tako hudo, da bom še mal potrpela... Med, čajčki, propolis, smrekovi vršički - to najbrž ne škoduje, ker je naravno. Drugače sem pa jst za grlo vzela tudi septolete.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 8:32:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jutrooo! No jst sem še bolj bolana kot včeraj. Vse me boli, grlo za znoret, pa ne upam nič vzet, ker na vseh navodilih od zdravil piše, da se ne priporoča. Pol si pa mislim, da še ni tako hudo, da bom še mal potrpela... Med, čajčki, propolis, smrekovi vršički - to najbrž ne škoduje, ker je naravno. Drugače sem pa jst za grlo vzela tudi septolete. lekadol tud lahko vzameš, samo nepriteravaj, drugače pa ja kar je lananai napisala pa limono, v čajček! pa ležat!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 8:42:52
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jutrooo! No jst sem še bolj bolana kot včeraj. Vse me boli, grlo za znoret, pa ne upam nič vzet, ker na vseh navodilih od zdravil piše, da se ne priporoča. Pol si pa mislim, da še ni tako hudo, da bom še mal potrpela... oj, midve imava pa isto obdobje ko zboliva, se mi zdi. evo zdajle kiham in smrkam. tamal malo posmrka in že takoj fašem. Drugače pa jaz če je hudo vzamem lekadol+C. Meni res pomaga.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 8:44:56
|
|
|
|
Anonimen
|
o leela, jaz tud jeljem lekadol +C k mi tud pomaga če zbolim leela a boste jutr kej na sejm pršel v gužvo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 8:45:56
|
|
|
|
Leela
|
evo še en dec z moje strani. Jon bon jovi, a ni dobr
< Sporočilo je popravil Leela -- 13.3.2009 8:46:03 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 8:46:47
|
|
|
|
Leela
|
cveka valda pridem v gužvo.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 8:48:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela evo še en dec z moje strani. Jon bon jovi, a ni dobr pa a veš da jz ne smem drugač je pa ful dober, se mi kar sline cedijo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 8:49:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela cveka valda pridem v gužvo. no pol se pa mogoče kaj vidmo, k mi bomo tud v gužvo šli tm okol 10h
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 9:03:44
|
|
|
|
Anonimen
|
pa kaj je zdaj zvami kje pa ste vse
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 9:07:21
|
|
|
|
Obelix
|
Pozdravljene drage moje, danes se nam spet obeta en tak lep sončen dan, a ne . Hm, glede prehlada sem pa jaz tudi v nosečnosti vzela ene par lekadolov in coldrex - meni je moja zdravnica izrecno prepovedala samo aspirin, ostalo pa po pameti.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 9:09:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ker aperin reči kri kje je sonček pr nas je oblačno
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 9:12:21
|
|
|
|
Obelix
|
Cveka 30, tukaj v nižinski Vrhniki pa se prav lepo kaže sonček . Saj bo sonček dosegel tudi logaške hribe
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 9:13:30
|
|
|
|
Leela
|
obelix, si parkrat pohvalila Avene. Moj tamal ima ful suho kožo. Katero kremo za kožo uporabljaš od avene?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 9:16:03
|
|
|
|
Anonimen
|
obelix: a vidiš to je pa tako ko pa je ratu zapolje, pr vas je zdej sonce pr nas pa oblačno leela: naš tim ima dermatitis in uporabljamo kar po receptu kreme iz lekarne
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?