|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
13.3.2009 8:05:21   
laknerš
.......vsako besedo v svoj post.......

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
13.3.2009 8:05:47   
laknerš
.....da dobim čim prej zvezdico.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
13.3.2009 8:05:47   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Matic si celo pest tlači noter, pol pa v ustih razpre prste - vsakega na svoj konecv in se izkašljuje. Logika, če pa si jih porine skoraj do grla user posted image

Naši gre tudi kar na bruhanje....se kar daviuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa sem ji kupila razno razne igračke za v usta( tiste z gelom), ampak najboljše so seveda rokice in nogiceuser posted image user posted image user posted image

Igračke so pri nas zato, da se mečejo stran od sebe in jih pridna mami kar naprej pobira in tlači otročku nazaj v roke user posted image  Še najbolj je zadovoljen z eno Nuby igračko, ki ji pravim kar zapestnica, ker si jo vedno natakne na roko. Ta "zapestnica" ima nekaj bumijstih in nekaj plastičnih zadevic gor, pa jo zelo z veseljem čika. Bom pogledala na netu, da vidite, kako izgleda. Smo jo namreč dobili in ne vem, kje je bila kupljena. Evo, našla: http://nuby.com/products/teethers/478.aspx

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
13.3.2009 8:06:28   
gogabojan
Lankerš si preveč včeraj skakala (odplačevala svoj dolguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) pa še zjutraj en dolguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa si čist povožena.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
13.3.2009 8:06:40   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Iraira, zakaj pa še ti ne uletiš na kofi???????????? Na čvek=?=?????

Tamau pride danes okoli kosila pa ga moram iskatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
13.3.2009 8:06:58   
PikicaStonoga
DOOBBBBROOO JJUTROOOOOOO!

Punce a je v Domžalah DM pa kje?

BTW a ma ktera kje kakšne veze za popust pri notranjih vratih ala Jelovica, Lip Bled, Lesna ...user posted image user posted image user posted image

Mi smo dobr spali, čeprav je mela neko budnico vmes, še zdaj ne vem zakaj ...zaspala ob osmih in s eob pol desetih zbudilauser posted image user posted image user posted image  bedela eno uro in zaspala nazaj in se zbudila za jest ob pol petih ...

zdaj sicer že bedi, čakam da bo lačna, potmepa greva na teren ...v trgovino po plenice, barve, pol pa malat hiško! :) user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
13.3.2009 8:08:10   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Še najbolj je zadovoljen z eno Nuby igračko, ki ji pravim kar zapestnica, ker si jo vedno natakne na roko. Ta "zapestnica" ima nekaj bumijstih in nekaj plastičnih zadevic gor, pa jo zelo z veseljem čika. Bom pogledala na netu, da vidite, kako izgleda. Smo jo namreč dobili in ne vem, kje je bila kupljena. Evo, našla: http://nuby.com/products/teethers/478.aspx

Mi imamo isto doma, pa si jo res nonstop tlači v usta user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
13.3.2009 8:08:56   
PikicaStonoga
Tud mi jo mamo ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
13.3.2009 8:09:30   
iraira
Sem videla Yolly jo je imel zadnjič pri P. ane

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
13.3.2009 8:09:56   
Dream
Pri nas pa zelo piha, tako da ne bova šla nič ven z vozičkom user posted image  Pa še oblaki tako divjajo sem in tja, da je joj. Bo res dež. Za drugi teden sem pa slišala, da bo sneg user posted image  Danes se bova kar k mojim naslikala, da ne bova doma.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
13.3.2009 8:10:10   
iraira
Jo bomo danes kupili. Kje pa ste kupile tole zadevšno?

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
13.3.2009 8:10:49   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Jo bomo danes kupili. Kje pa ste kupile tole zadevšno?

Nimam pojma mi smo jo dobili.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
13.3.2009 8:15:25   
corti
Jutro čveke...v manj ko pol ure 2 strani
...in pol naj vam človek sledi

.100noga ja DM je tam ko je interspar, mcdonalds.....veš kje je to?

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
13.3.2009 8:16:09   
laknerš
Mene pa neki zanima!!!

Mam majico NAJBOLJŠI OČKA NA SVETU pa me zanima če jo katera hoče imet. Kupila sem majico M ampak so cifre tolk velike da je mojmu totalno prevelika. Pa sem zamudila za vrnit in mi niso hotli nazaj vzet. Če kera hoče ji jo pošljem al pa danes prinesem na sejo vozičkaric Slovenije.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
13.3.2009 8:20:20   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Jutro. Najprej povem kar mam pol bom šla pa spet 3738438329229 strani za nazaj brat user posted image  user posted image

Naša noč....katastrofa!!!! Calgel ne pomaga. A je še kaj drugega za zobe? Jaz samo upam, da je tako spanje zaradi zob, ker če bo to zdaj postalo stalnica...se mi bo sfuzlal. Danes smo bili poleg zbujanja, še pokonci dober del noči, ker je skoz neki jokal pa težil, se ga sploh ni dalo uspavat, ne z dudo, ne z njegovim omiljenim položajem, ne čajem, hrano, pestvanjem....za strgat!!!

mislim da je še gingigel al nekaj podobnega? upam, da bo pomagalo.....tole mora biti GROZNO kar pišeš....meni bi se tudi vtrgalo user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
13.3.2009 8:24:45   
irma78
Jutro mamice,

ja bolj slabo kaže s sončkom danes, čeprav mislim, da so še včeraj rekli, da bo sonček. user posted image

Mi smo kar vredu spali, tja do ene 4-ih, ko je stalnica da potrebuje dudo. Naslednjič je bila budnica ob 6.30, pa sem ga z dudo prepričala, da je zdržal do 7-ih ko je pa začel tako čebljat, da sva se šla previt in podojit (vmes je ogromno polil, tako da se sprašujem, če ima dojenje sploh še smisel), sedaj pa spet pančka. Upam, da se zbudi v roku 1 ure, drugače ga bom šla pa zbudi, ker drugače bova zamudila današnji shod.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
13.3.2009 8:29:42   
irma78
Ne boste verjele, ampak tudi v LJ se je sedajle ne sončni žarek prikazal, tako da še je upanje.

Sicer pa sočustvujem z vami mamice, katerih user posted image  zobke dobivajo. Se prav bojim, kako bo pri nas. Mu skoraj vsak dan čekiram usta, ker ima vseskozi roke, igrače,... v njih, pa še nič ne izgleda.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
13.3.2009 8:32:54   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

mislim da je še gingigel al nekaj podobnega? upam, da bo pomagalo.....tole mora biti GROZNO kar pišeš....meni bi se tudi vtrgalo user posted image

Že vidim, da bom spet pol lekarne pokupila tko kot smo mel krčke, na koncu pa ni nič pomagalo user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
13.3.2009 8:34:50   
Lovely
Dobro jutro.

Jolly, Gogabojan, se vama pridružujem - podočnjaki do pasu, pri Inyi pa podobno, danes samo energetski napitki ob ene 16h pa puls do 180 k na maratonu... Ob 01.18 se je začelo (spat je šla ob 20h) na cca 10-15 min skoz neko stokanje, tečkanje, duda ipd... ob 3h se mi je strgalo in nisem več hotla reagirat in se je valda zbudila. Sem probala če je žejna, lačna, nič. Spat tudi ne, pri očku tudi ne bit tako da sem user posted image  ježa če se malček šaljivo izrazim user posted image

Pikicastonoga, če ti ne rata v BTC se pa čez dan vseeno oglasi k boš na našem koncu, se pa že doooolg nismo vidle user posted image

Nič, grem se malo nakulirat sem čist živčna. Ena dohtarca pri mami mi je rekla po telefonu da je to lahko še zmeraj reakcija na cepljenje, da so nekateri dojenčki sitni kar 10 dni po ceoljenju. Pa včeraj je našla novo foro - se s stegnjeno rokico tepe po nogici pa sem danes dojela da po tisti, na katero je dobila pikico. user posted image

Nič bejbe, če se slučajno ne beremo, se vidimo ob 11h. Če bo tako oblačno in kazalo na dež bova medve kar v kengurujčku. Pol boste vedle, kengurujček in nekaj debelega sem jaz user posted image

Lovely

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
13.3.2009 8:37:57   
laknerš
Jolly jest mam Gengigel pa ti ga bom dons prnesla za probo pa boš pol vidla. Lahko pa zamenava pa ti jest dam Gengigel ti pa meni Calgel ker je meni boljši.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
13.3.2009 8:56:54   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Že vidim, da bom spet pol lekarne pokupila tko kot smo mel krčke, na koncu pa ni nič pomagalo user posted image

gingigel mehča dlesni in olajša prodiranje zobu, calgel pa je proti bolečini in omili vse skupaj

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
13.3.2009 9:00:09   
afnica mala
Dobro juitro

za zobke- ena je enkrat tukaj gor pisala, da so ji pomagale homeopatske kroglice- jaz sem si jih že nabavila, bomo pa videli če kaj pomagajo

Neli je spančkala od pol osmih do pol osmihuser posted image . Ob 5h sem ji dala jesti- tud če ne bi 60ml, pa zjutraj sploh ni hotla mleka niti 1x potegnit- tako, da je pojedla 80 mlečne kašice in 30 jabolčne kašice- sprobavam vse, sam da dol poje- sem jo futrala evo do zdaj- od 8h. Že včeraj je začela nekaj štrajkatuser posted image

Ljubljana- BTC okolica- oblačno- deževalo bo ob 11:30 od oktoberskih čvekuser posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
13.3.2009 9:03:44   
afnica mala
sranje- zdaj sem ugotovila zakaj Neli pojedla ponoči le 60ml- mami koza ji je dala cucelj št. 1- za čajuser posted image ,

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
13.3.2009 9:08:33   
corti
Afnica mala...no vidš to se je nam kar nekajkrat zgodilo.....in je tudi malo pojedla.
Prideš ti tudi na čvek v BTC?

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
13.3.2009 9:14:09   
ajetam@
dobro jutro..a zdej pa nobene ne bo al kaj ?

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?