|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
13.3.2009 9:17:31   
afnica mala
corti-itak, da pridem, celo voziček bom vzela- tistga, ki ga ima noter- da lohk uživa v njem, pa če bomo noter, jo slečem, pa je kot domauser posted image , zdaj moram pa še obiske uskladit- grem klicat

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
13.3.2009 9:27:22   
corti
ajatem kam ne bo nobene?

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
13.3.2009 9:46:44   
mbd0411
Jutrouser posted image user posted image user posted image

Se  mi zdi,da že ves teden ne spim.Danes sem vstala kot mesečna pa še vrtelo se mi je.Čisto sem žeuser posted image user posted image user posted image .
Nikec ne more spat in ne more.Še hropi pa ti vpihi na 4 ure,zdaj na 6 ur.Končno je začel izkašljevat,to pa pomeni kašelj....non stop,pa bruhanje od kašlja,pa ne more met dude ,ker kašlja,pa ležat mu ne paše,spat ne more,ne tako ne drugačeuser posted image user posted image user posted image .V glavnem prebedimo noč in bomo tudi dan kakor zgleda.
Že včeraj me je Red bull gor držal,danes bo pa istouser posted image HB,da to obstaja,ker sem imela energije čez danuser posted image .Tale kava,ki jo zdaj pijem ni nič on nič.

Jolly,tvoj ubožček,pa zobki...Daj mu sirup proti bolečinam.Boš vidla,da bo pomagal.Ti geli samo malo omrtvijo,potem je pa isto.Pa čez dan naj grize trša grizala,po možnosti s hladnim gelom.Pa saj to že verjetno ima.
Lovely,saj bo minilo.Kako zanimivo,da takole majhen otoček,pa že zna pokazati na svoj način kaj ga boli oz kaj mu ne odgovarja.Hladne obkladke  ji dajaj pa bo.
Sej bomo preživele.
Danes se lepo imejte.Pa virusv se pazite.Tile naši jih hitro pokasirajo.

Pa tooolk ste načvekale,da sem kar površno prebrala,mi oči kar skupaj lezejo,če berem.user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
13.3.2009 9:55:35   
ajetam@
evo sranje. jest že prpravlena za it, zvem da je en avto pokvarjen tadruzga pa rabi oči tko da ne moreva nikamor user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
13.3.2009 9:56:32   
Pšemek
Punce, naju danes žal ne bo v BTC. Načvekajte se še namesto naju, pa če greste v Zvezdo, priporočam tortico Čokoladne sanje za tiste, ki obožujete čokolado ali tortico Zvezda za tiste, ki imate raje bolj sadne tortice. Mmmmmm se mi kar sline cedijo, če pomislim na to.
Skratka, uživajte!

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
13.3.2009 10:09:48   
gogabojan
a bo sploh kera šla tja????????

ja jaz grem. Sem novinarje sklicala.

Bodo pa sam mene fotografirali. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamalga podojim in pičimmmmmmmmmmmmmm

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
13.3.2009 10:09:58   
jolly123
nam pa pomoje še druga enkica raste, nevzdržen je pa tok, da se mi že meša. user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
13.3.2009 10:12:22   
irma78
Midva tudi prideva. Samo še podojim ga, po potrebi še enkrat preoblečem, ker bo verjetno spet vse polil ali se pa pokakal in uletiva.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
13.3.2009 10:34:09   
ajetam@
ma ja men je full žal. pa se tut kr mal butast sliši da se mi je avto pokvaru sam se je res user posted image
petek 13 je kriv user posted image

se mi zdi da še nikol nisem mela na petek 13 kaj posebnega sam dones me pa zgleda res heca. se bom pustila presenetit pri čem me bo še hecal...

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
13.3.2009 10:34:24   
Tejčika29
Hoj,

mi smo ok spali, je pa Alina sicer v budnem stanju tečna za znoret, sploh se ji ne paše ne igrat, ne z mano okrog po stanovanju it ko kaj delam, v glavnem nič, dere se pa tako, da ji glasu zmanjkuje, duda ne pomaga, v glavnem skoz tečka. Včeraj je bilo res obupno. Upam da je bila samo luna in da bo bolje.

Vsem ki ste bolni želim da res hitro okrevate!!!

Alina ima pa skozi sluz oz. zamašeno eno nosnico in ji velikokrat vlijem fiziološko in čistim čeprav ne dobim ven ali pa se skozi na novo dela.

Lepo se imejte na srečanju danes.

Kje pa so kaj Timnala in Mandek??? Javite se, no mogoče ste se ker jaz ne uspem več vsega prebrat.

Lep vikend vsem, upam, da bo vreme v  nedeljo zdržalo ker imamo krst, ojej slabo kaže.

Lp, M.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
13.3.2009 10:48:33   
ajetam@
punce razmišljam o sobotnem potepu pa ne vem kam čmo it. kakšne ideje ?

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
13.3.2009 11:24:13   
Pšemek
Uh, kakšno zatišje, k so šle vse babnce na meeting. Dež bo, dež bo. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Nad Ljubljano se že zgrinjajo črni oblaki!
ajetam, mi smo šli enkrat na obalo na izlet, je bilo super. Parkirali smo v Luciji pri marini, pol pa čez cel Portorož ob obali tja in nazaj! Priporočam!

(Evripid)

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
13.3.2009 11:41:22   
iraira
Mbd0411 se mi smilita oba z user posted image . Pa ti si vsaj lahko pomagaš z redbulli s čim naj si pa Nikec boščekuser posted image user posted image user posted image . Vem kako ti je ker ima moj sine astmo pa ko je bil manjši smo velllllllllllliiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkoooooooooo noči predežurali pa še zdaj ko je 11star ga grem dostikrat poslušat, če prav diha da ni kaj narobe.

Držim pesti da bo čim prej spet stari Nikec pa da bo spančal in da boš ti tudi lahko v miru spala

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
13.3.2009 11:42:49   
iraira
Pšemek naše babnce sigurno tolk reglajo, da folku tam okoli ni nič jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
13.3.2009 12:05:46   
Pšemek
Ampak res, cca. 10 mamic z dojenčki na kupu, kok mora to dobro zgledati. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
13.3.2009 12:39:01   
jolly123
Popiz*la booooooom!!! Račun za telefon 140 € halooooooooooo!!!!! Strgal se mi bo, res! Sem bla še optimistična, da si bom kaj nove garderobe nabavila...ja s čim mater.
Klicali so me z Jesenic drug teden greva na provokacijo in pazi to v sobi bomo baje tri???? OK res ne vem kako bo moj otrok spal v takem, kaj ga bom cele noči nosila??? Že tko bo kriza, ker ni doma, pol pa skoz en šunder, jaz unim mamicam ne morem rečt ej dejte po 6-ti utihnit user posted image midva greva spat...

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
13.3.2009 12:40:57   
iraira
Joj Jolly ti pa imaš skoz eno smolouser posted image  Kaj si pa delala s telefonom????140 € to je pa tooo muchhh

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
13.3.2009 12:42:00   
iraira
Kaj je to provokacija? Zakaj gresta, nimam pojma kaj je to res

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
13.3.2009 12:45:33   
jolly123
Iraira jaz sem enkrat zadela 250 € na uni srečni liniji od kanala A in več ali manj je račun od tam, ker sem toliko časa čakala, da pridem not user posted image Mislim to kar sem zadela lahko zdaj dam za telefin sej niso normalni ****ti.

Provokacija....ker  so bli testi za alergijo na kravje mleko negativni, nama bodo zdaj na oddelku vsak dan po malem dajali kravje mleko za pit in pol bomo vidli kako se obnaša.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
13.3.2009 12:48:54   
iraira
Aha zdej pa štekam....u bistvu sprovocirajo telo da reagira, če alergija obstajauser posted image  

Sam niso normalni s tem telefonom res.....pa kriza s kešom in ni lahko dat 140€ kr tako vem

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
13.3.2009 12:53:46   
jolly123
Mah dej trenutno sem res u badu....

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
13.3.2009 12:59:06   
ajetam@
oh jolly sranje no!!
sej je lih mami dones rekla da lih ko je človek brez keša se še kej tazga nardi. tko kt je nam zdej avto crknu. že tko more na registracijo zdej bo treba pa še najprej to popravlat...

joj jest took nimam časa. ok sej bi lah vedno ta čas ko tukej tipkam porabila za kej druzga sam ne gre. to more bit user posted image
dan mi tkooo hitro mine. ne uspem posesat že par dni, položnic plačat, kosila itak ne kuham razen iz vrečke... obup no. sam če pomislim je bolj to krivo da si časa ne znam pravilno razporedit. ker zdele namet da tipkam bi lah račune plačala, pa posesala.. pa zvečer ko gre mali spat namesto da ležim na kavču bi tut lahko kej nardila. ne vem no...

joj mali mi je zdele pojedu celo skledo korenčka pa kolerabe. pa še je jokal. sem ga še podojila. madonca bo bajsek user posted image

nič mali je omagal, grem pospravljat...

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
13.3.2009 13:03:47   
ajetam@
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Mah dej trenutno sem res u badu....

user posted image

tole glede provokacije je res smotan. jest mam že tko hitr domotožje. že k sem bla en teden prej in pol dva dni dlje v porodnišnici mi je blo full bedno. magari naj kšna k je iz kranja vaju pride pogledat in greste v menzo na kavico da dan hitreje mine...

za keš pa... jaz si zatiskam oči, plačam, čimhitreje pozabim na to in se trudim ne sekirat glede keša. sej kaj pa češ ? plačat moreš in nimaš kaj... pač plačaš in živiš dalje. škoda se s tem sekirat ker pol se lah skos sam sekiramo, sej skor vsak dan položnico dobimo user posted image
da te mal potolažim jest morem tut plačat mobitel še od prejšnga meseca pa še za ta mesec, pa zavarovanje za dva meseca.... zdele bom hitr plačala in pozabila na to sranje ker ni vredno da se zarad tega sekiram. včasih pomaga če se mal na silo nasmejemo pol pa kar pademo res v to  veselje user posted image
ok če bi bla jest slabe volje pa bi to prebrala bi si misnla ma dej tih bot ti k nč ne veš user posted image sam drugač ne znam pomagat kt tko...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
13.3.2009 13:34:24   
jolly123
Ajetam hvala za tolažbo, sej vem če bi bil sam keš..ma sej res človek pozabi, sam mater zamujam že z enimi drugimi položnicami, zdaj pa še ta udarec. Pol pa še druge stvari, ki se ti naberejo...ja pravjo da ti življenje naloži toliko kolikor lahko preneseš...mater pol bom jaz kmalu berač user posted image  user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
13.3.2009 14:23:46   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

punce razmišljam o sobotnem potepu pa ne vem kam čmo it. kakšne ideje ?

Če bo vreme kaj boljše od današnjega gremo na Bled ali v Piran. Za kak dolg sprehod, pa mogoče kje kak piknik v naravi.

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?