Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 7:25:40
|
|
|
|
jolly123
|
Ja najmanj kot globus
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 7:29:06
|
|
|
|
iraira
|
Yolly boga ti in ....kaj me še čaka . Dobro šopingirej danes pa kaj lepega si kupi, da se malo pocrklaš . Gogabojan pri vas tudi zobeki na pohodu , pa saj bo bolje. Nam so z vinčkom dlesni namazal pa je bilo baje takoj ok. (besede moje babice) zato pa smo take kot smo mal zmešane . Berem da se danes dobite v BTC , mejte se maximalno pa da ne bo kakšna toča . Danes je petek 13. čuvajte se bejbe
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 7:31:00
|
|
|
|
Dream
|
Joly123 za novo stran! Čeprav se ti v tem trenutku za to gladko j*** zaradi neprespane noči... Kolegica mi je rekla, da je njenemu sinu pomagala limona - na vatirano palčko je dala nekaj kapljic limoninega soka in mu s tem drgnila dlesni. Poskusi, škodit tako ne more, samo ne pričakuj, da se bo smejal, ker je limona še vseeno zelo kisla.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 7:32:09
|
|
|
|
jolly123
|
Sej je že itak kisu k limona
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 7:32:17
|
|
|
|
Pšemek
|
Jutro! Mi smo pa sanes lepo spali! Od 8h do 1:30, dojenje 15min, spanje do 5:15, dojenje 10min, pogovarjanje v posteljici ne vem do kdaj, ker sem zaspala. Ob 6:30 je trdno spala, ko je moj za v službo. Ob 7h pa sva obe vstali. Je pa zvečer, ko sem se ulegla v posteljo, začela tako milo jokati, da se mi je srce paralo. Pa zaprte učke je mela. Jaz mislim, da je sanjala. Sem ji probala dati dudo, pa ni nič pomagalo, pol sem jo pa kar ven iz postelje vzela pa mal k sebi stisnila. Pol je blo pa vredu, ko sem jo spet nazaj položila. Tak, jutrenje javljanje sem opravila, zdej greva pa z Nejko na jutranjo telovadbo na previjalno mizo.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 7:36:07
|
|
|
|
Pšemek
|
Aja, še to sem pozabila. Tolk se zadnje dni tukej gor bere o zobkih, da sem sanjala, da sta moji tudi dve enkici hkrati ven pokukali. Sem šla zjutri takoj preverjat, če je res, al sem samo sanjala.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 7:40:42
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Aja, še to sem pozabila. Tolk se zadnje dni tukej gor bere o zobkih, da sem sanjala, da sta moji tudi dve enkici hkrati ven pokukali. Sem šla zjutri takoj preverjat, če je res, al sem samo sanjala. Jaz ji tudi kar naprej gledam če je že kaj.......slini se kot pa vse si v usta baše in to s tako ihto, da mogoče pa bo kaj kmalu
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 7:45:44
|
|
|
|
Dream
|
Matic si celo pest tlači noter, pol pa v ustih razpre prste - vsakega na svoj konecv in se izkašljuje. Logika, če pa si jih porine skoraj do grla
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 7:47:53
|
|
|
|
sonček75
|
A je še kaj drugega za zobe? jaz našemu mažem z gengigel-om,pravijo da je malo boljši kot calgel,lahko poizkusiš in upam da ti bo pomagal.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 7:49:54
|
|
|
|
gogabojan
|
Iraira pri nas je pokukal zobek pod dlesnijo 28.2. Od takrat pa so borbe. Saj ni bilo tako hudo, kot zadnjih 5 dni. Sem živi ZOMBIIIIIIIIIII. Razen, če me hormoni mečejo. Takrat ni o zombiju ne duha ne sluha. Jaz sem tudi slišala za limono. Mi je gliv včeraj sošolka povedala. Tak da nekaj mora biti na tem . Zbor vozičkov oktoberk 2008 - danes pa ni tak lep sonček kajne. Se vreme pripravlja na točo, ker bo tok bab skupaj.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 7:51:21
|
|
|
|
gogabojan
|
U madona, že 336 postov napisala. Pa glih k je pikica100noga šla na dopust sem jih komaj mela 100 Se vidi, kdo ma preveč časa
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 7:51:36
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Matic si celo pest tlači noter, pol pa v ustih razpre prste - vsakega na svoj konecv in se izkašljuje. Logika, če pa si jih porine skoraj do grla Naši gre tudi kar na bruhanje....se kar davi pa sem ji kupila razno razne igračke za v usta( tiste z gelom), ampak najboljše so seveda rokice in nogice
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 7:53:01
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan U madona, že 336 postov napisala. Pa glih k je pikica100noga šla na dopust sem jih komaj mela 100 Se vidi, kdo ma preveč časa no zdaj se vidi kda je največja čveka vseh čvek ja GOGABOJAN kdo pa drug
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 7:54:14
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Iraira pri nas je pokukal zobek pod dlesnijo 28.2. To pa vem smo še navijale za zobeka ker nisi vedela a se to reče da je že zobek al ne
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 7:57:28
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Iraira pri nas je pokukal zobek pod dlesnijo 28.2. Od takrat pa so borbe. Saj ni bilo tako hudo, kot zadnjih 5 dni. Sem živi ZOMBIIIIIIIIIII. Razen, če me hormoni mečejo. Takrat ni o zombiju ne duha ne sluha. Jaz sem tudi slišala za limono. Mi je gliv včeraj sošolka povedala. Tak da nekaj mora biti na tem . Zbor vozičkov oktoberk 2008 - danes pa ni tak lep sonček kajne. Se vreme pripravlja na točo, ker bo tok bab skupaj. A dej tok časa al kaj?? Uf, uf, uf upam da pri nas ne bo tok časa, naš tudi še ni ven pokukal, se ga pa čuti ko ga masiram tam, pa itak bi mi najraje roko odgriznil ko ga začnem masirat Jaz sem kle vidla, da je baje sneg napovedan al kaj... http://www.aladin.info/vremenska-prognoza/SIXX0001-Kranj-Slovenija
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 8:00:12
|
|
|
|
iraira
|
Pri nas ta moment sonček kuka izza oblakov in mi sveti direkt u glavo mogoče pa ne bo dežja?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 8:01:48
|
|
|
|
jolly123
|
IraIra par kilometrov stran od mene pa sonček...pri meni pa čist oblačno
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 8:02:12
|
|
|
|
iraira
|
Danes pa pride moj sine s smučanja juhuuuuuuuuuu mi je bilo že tako dolgčas. Psička naša že dva dni spi pred vrati njegove sobe....boga ko ga tako pogreša bo danes veselica ko pride se ji bo čisto odpulilo spet
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 8:03:12
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IraIra par kilometrov stran od mene pa sonček...pri meni pa čist oblačno Momentalno je ja ampak zgleda ga bodo kmalu oblakci zakrili
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 8:04:05
|
|
|
|
laknerš
|
Pri nas tudi sonček sije!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 8:04:43
|
|
|
|
iraira
|
Se moraš v Naklo preselit Jolly pa še meni nebi bilo dolgčas
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 8:04:57
|
|
|
|
laknerš
|
Ja jest bom pa zdej začela pisat bolj takole......
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 8:05:04
|
|
|
|
gogabojan
|
Iraira, zakaj pa še ti ne uletiš na kofi???????????? Na čvek=?=????? Jolly ta postaja je boljša. http://www.krtina.com/vreme/vreme.asp Na krtina.com maš za 10 dni v naprej napovedano (dokaj točno, preverjeno), vremenske postaje, kok st. je. Na vrhniki mamo 2 postaji. Pa imaš na vsako uro oz. 30 min osvežitev temperature. Fajn no.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 8:05:17
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Pri nas tudi sonček sije!!! no vidiš Jolly nisem edina ki me sonček boža
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 8:05:21
|
|
|
|
jolly123
|
No pol pa ne bo snega
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?