|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
12.3.2009 23:18:49   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Opa, opa, prehmal sm rekla. Se že zbuja!!! Pridem takoj!!! Tole še plačam pa se vidmo!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če ne boš predolga in bo se bo moj začel kaj prebujatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sedaj pa se moj premika...tko da grem..pa ne pridem več nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image bom kr zaspalauser posted image user posted image user posted image user posted image lepo nočko..pa lepo čvekanje jutri v ljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čimveč sončka..da ne boste nardile kakega dežjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
12.3.2009 23:19:07   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Tak da, neki debelega z modrim vozičkom, TO SEM JAZuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Me kar pocukajte če me vidite.

Gogabojan, s takim opisom bom lahko tudi jaz.user posted image user posted image user posted image

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
12.3.2009 23:23:58   
PikicaStonoga

Torej..... Gogabojan, Valla, Pikicastonoga? (upam da nam jo je ratal prepričat), Afnica mala, Coccinela, ajetam@, Corti, Lovely, Pšemek, Lučka, moja malenkost..... A sm še katero spustila oz a sem katero preveč napisala?

hehe mogoče pridem ...sem že mela v planu, da se vam res pridružim, pa je klical maler, da jutri barvamo otroške sobe in stopnišče ...in ker delamo s koncentrati (dipi), hočem bit zraven, da dobimo odtenek, ki mi bo všečuser posted image user posted image user posted image  moj je valda v službi in ne more ...tko da bom jutri kampirala na parceli ...no, mogoče sej pravim vseeno priletim ...dopoldne grem tja da namešamo in probamo pol sem pa itak fraj sam še ne vem kako bo z urami ...pokličem!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
12.3.2009 23:34:20   
gogabojan
je še katera tukaj?????

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
12.3.2009 23:39:51   
irma78
ja kdo neki pa še visi gor cele noči, ker čez dan nima časa, jaz itak. In sem tak firbec, kaj ste vse napisal čez dan, da moram takoj vse prečekirat, da sem z vsem na tekočem.

Neposredna povezava do sporočila: 1705
12.3.2009 23:41:07   
gogabojan
Please god, please, daj da moj user posted image fajn spi. Da nev tak kot čez dan. Plizzzzzzzzzzzzzzz.

Moji so vsi sam dol popadali in smrčijo že dolgo. Razen user posted image , ker kr joka. Ma čist rdeča lička BOGI. Ga tak zobeki matrajo, da kar jaz zraven njega user posted image user posted image user posted image user posted image , ker mu ne znam pomagati.

Men se bo speljalo če bo šlo tako naprej. Pa še moj reče saj ga sam nafutraš, pa ga pol še pogledaš ne. MISLIM KRETEN .   Kdo ga ima pa čez dan. Ahhhhhhh

Te pa reče, da ga ne cenim. Kao da mu tamalega podturim. Sem ga sam prosila, naj gre z malim še za pol ure mal ven. Da se jaz mal umirim.

Sm mu rekla, da nevm šla jutri na skup vozičkov. Pa mi je rekel, ja da mu bom lahko potem to naprej metala.

Šla bom. Sam kr neki no.

Ah sem morala se mal spovedati. Ga fulll luna meče. Sam pa je bil fulll nesramen glede tega.

Jutri pa se bo opravičeval. Saj je prav. Puzat bo moral, da mu oprostim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1706
12.3.2009 23:48:48   
irma78
Ne sekiraj se. Sedaj je vam vsem hudo, ker malemu ne morete nič pomagati, ker ga matrajo zobki in sta že oba verjetno na koncu z živci. Potem pa padejo kakšne neprimerne besede, ki pa v takih trenutkih še bolj prizadanejo. Ne smeš si vzeti k srcu. Jutri se ti bo gotovo opravičil - pri nas je bilo že mnogokrat tako. Čeprav je trenutno v zvezi z user posted image  pri nama obrnjena situacija - ko ta mali pri njemu kdaj histerično joka, moram jaz potem oba mirit. Ampak saj za dežjem vedno posije sonce, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1707
12.3.2009 23:50:07   
laknerš
Evo, plačano!!! Quiki je bil dober!! Včasih je bolš če je hiter in spontan kot pa dolg in načrtovan. Zdej grem pa spat da bom mela jutri več energije za čvekat!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1708
12.3.2009 23:51:20   
laknerš
Gogabojan daj malemu pol žličke Calpola. Se bo umiril, ne bo ga bolelo pa še spal bo bolje. Poskusi ne bo ti žal!!!

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
12.3.2009 23:51:39   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LANKERŠ JE PADLA ZA SVOBODO.

JE OPRAVILA SVOJO DRŽAVLJANSKO DOLŽNOST.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
12.3.2009 23:52:02   
irma78
Pa pri nas je še tako, da moj reče, da je prva stvar ko on pride iz službe, da mu user posted image  porinem v roke. Halo, saj je njegov sin a ne, jaz pa tudi rabim čas zase, drugače lahko samo še znorim ob preživljanju celih dni samo z user posted image . Saj ne rečem, zaenkrta mi je kul, ker z malim še niti nimam velikih problemov, samo  rada se pogovarjam še s kom drugim kot pa le z user posted image .

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
12.3.2009 23:52:37   
gogabojan

Gogabojan daj malemu pol žličke Calpola. Se bo umiril, ne bo ga bolelo pa še spal bo bolje. Poskusi ne bo ti žal!!!

MU bom ja, če se bo čist zbudu. Če ne pa bbom upala, da bo zaspal nazaj.

Lahko nočko

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
12.3.2009 23:53:48   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Pa pri nas je še tako, da moj reče, da je prva stvar ko on pride iz službe, da mu user posted image  porinem v roke. Halo, saj je njegov sin a ne, jaz pa tudi rabim čas zase, drugače lahko samo še znorim ob preživljanju celih dni samo z user posted image . Saj ne rečem, zaenkrta mi je kul, ker z malim še niti nimam velikih problemov, samo  rada se pogovarjam še s kom drugim kot pa le z user posted image .

Točno to.

Moj pa reče, da je preveč zmatran. Ok ampak vsak danuser posted image user posted image user posted image . Jaz tudi rabim mal izklopa, če hočem normalno funkcionirati.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
12.3.2009 23:53:51   
irma78

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ja kaj moramo vse ženske požret in potrpet, jao jao, samo da so naši moški zadovoljni. Če se me ne raztrgamo za tele desce???

Neposredna povezava do sporočila: 1714
12.3.2009 23:56:28   
irma78
Drugače pa res poskusi dat malemu malo Calpola, pa skuapj se v postelji stisnita, pa se bosta oba mogoče pomirila. Boš videla, jutri bo že bolje. In to reče nekdo, ki ima prvega user posted image , ki ga zobki še ne matrajo. Joj, kako mi boste morale pomagati, ko bomo mi tako daleč. Se mi že sedaj smilite.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
12.3.2009 23:56:34   
gogabojan
Irma, a veš da te sploh ne piše gor na vrhu da si prisotna. pol k pogledam, si pa napisala post.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
12.3.2009 23:57:29   
laknerš

Trikrat hura zame!!!

No zdej grem pa res spat!! Sm zmatrana!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1717
12.3.2009 23:59:34   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko nočko

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
13.3.2009 0:00:33   
laknerš
Aja še eno vprašanje. Irma a si to ti, ki si me ravnokar potrdila za prijatelja na FB? Sam tolk, da vem!!!

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
13.3.2009 0:05:15   
irma78
Jaz sem tudi pred parimi minutami tebe iskala gor med prisotnimi, pa te ni bilo.

Kakorkoli, jaz tudi počasi odhajam v mižaervo, da ne bom jutri čisti zombi.

Gogabojan, drži se, pa čim več spanja in tem bolj mirno noč in brez bolečin vama z user posted image  želim.

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 1720
13.3.2009 0:05:56   
irma78

Aja še eno vprašanje. Irma a si to ti, ki si me ravnokar potrdila za prijatelja na FB? Sam tolk, da vem!!!

Jp, jaz sem bila to.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
13.3.2009 6:48:39   
laknerš
Dobro jutro!!!

Evo mene jest sm že pokonci in pakiram za v Ljubljano.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
13.3.2009 6:50:03   
Dream
Dobro jutro, čveke!

Jaz se pripravljam na brisanje tal stanovanja, pa sem vas morala vseeno prit pogledat. Perilo sem že pobrala iz sušilca in zložila, zdej me čaka samo še likanje plenic, to bo pa enkrat tekom vikenda.

No, no Dream sej znaš?user posted image user posted image user posted image

Nč ni blo, sem zaspala... user posted image user posted image user posted image

Evo, plačano!!! Quiki je bil dober!! Včasih je bolš če je hiter in spontan kot pa dolg in načrtovan. Zdej grem pa spat da bom mela jutri več energije za čvekat!!!

Pa si ti čist prepričana, da si plačala oboje čevlje? user posted image user posted image user posted image

Tule imate pa še kavico in čajček za lep petek (ampak danes smo 13., ne?) in lep čvek na srečanju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
13.3.2009 6:53:39   
jolly123
Jutro. Najprej povem kar mam pol bom šla pa spet 3738438329229 strani za nazaj brat user posted image  user posted image

Naša noč....katastrofa!!!! Calgel ne pomaga. A je še kaj drugega za zobe? Jaz samo upam, da je tako spanje zaradi zob, ker če bo to zdaj postalo stalnica...se mi bo sfuzlal. Danes smo bili poleg zbujanja, še pokonci dober del noči, ker je skoz neki jokal pa težil, se ga sploh ni dalo uspavat, ne z dudo, ne z njegovim omiljenim položajem, ne čajem, hrano, pestvanjem....za strgat!!!

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
13.3.2009 7:24:52   
gogabojan
Jutro!!!!!!!

Jolly - sva že dve.

Podočnjaki do Pakistana in nazaj.

Glava velika kot globus.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?