Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 23:18:49
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Opa, opa, prehmal sm rekla. Se že zbuja!!! Pridem takoj!!! Tole še plačam pa se vidmo!!!! če ne boš predolga in bo se bo moj začel kaj prebujat sedaj pa se moj premika...tko da grem..pa ne pridem več nazaj bom kr zaspala lepo nočko..pa lepo čvekanje jutri v lj čimveč sončka..da ne boste nardile kakega dežja
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 23:19:07
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Tak da, neki debelega z modrim vozičkom, TO SEM JAZ . Me kar pocukajte če me vidite. Gogabojan, s takim opisom bom lahko tudi jaz.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 23:23:58
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Torej..... Gogabojan, Valla, Pikicastonoga? (upam da nam jo je ratal prepričat), Afnica mala, Coccinela, ajetam@, Corti, Lovely, Pšemek, Lučka, moja malenkost..... A sm še katero spustila oz a sem katero preveč napisala? hehe mogoče pridem ...sem že mela v planu, da se vam res pridružim, pa je klical maler, da jutri barvamo otroške sobe in stopnišče ...in ker delamo s koncentrati (dipi), hočem bit zraven, da dobimo odtenek, ki mi bo všeč moj je valda v službi in ne more ...tko da bom jutri kampirala na parceli ...no, mogoče sej pravim vseeno priletim ...dopoldne grem tja da namešamo in probamo pol sem pa itak fraj sam še ne vem kako bo z urami ...pokličem!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 23:34:20
|
|
|
|
gogabojan
|
je še katera tukaj?????
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 23:39:51
|
|
|
|
irma78
|
ja kdo neki pa še visi gor cele noči, ker čez dan nima časa, jaz itak. In sem tak firbec, kaj ste vse napisal čez dan, da moram takoj vse prečekirat, da sem z vsem na tekočem.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 23:41:07
|
|
|
|
gogabojan
|
Please god, please, daj da moj fajn spi. Da nev tak kot čez dan. Plizzzzzzzzzzzzzzz. Moji so vsi sam dol popadali in smrčijo že dolgo. Razen , ker kr joka. Ma čist rdeča lička BOGI. Ga tak zobeki matrajo, da kar jaz zraven njega , ker mu ne znam pomagati. Men se bo speljalo če bo šlo tako naprej. Pa še moj reče saj ga sam nafutraš, pa ga pol še pogledaš ne. MISLIM KRETEN . Kdo ga ima pa čez dan. Ahhhhhhh Te pa reče, da ga ne cenim. Kao da mu tamalega podturim. Sem ga sam prosila, naj gre z malim še za pol ure mal ven. Da se jaz mal umirim. Sm mu rekla, da nevm šla jutri na skup vozičkov. Pa mi je rekel, ja da mu bom lahko potem to naprej metala. Šla bom. Sam kr neki no. Ah sem morala se mal spovedati. Ga fulll luna meče. Sam pa je bil fulll nesramen glede tega. Jutri pa se bo opravičeval. Saj je prav. Puzat bo moral, da mu oprostim.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 23:48:48
|
|
|
|
irma78
|
Ne sekiraj se. Sedaj je vam vsem hudo, ker malemu ne morete nič pomagati, ker ga matrajo zobki in sta že oba verjetno na koncu z živci. Potem pa padejo kakšne neprimerne besede, ki pa v takih trenutkih še bolj prizadanejo. Ne smeš si vzeti k srcu. Jutri se ti bo gotovo opravičil - pri nas je bilo že mnogokrat tako. Čeprav je trenutno v zvezi z pri nama obrnjena situacija - ko ta mali pri njemu kdaj histerično joka, moram jaz potem oba mirit. Ampak saj za dežjem vedno posije sonce, a ne?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 23:50:07
|
|
|
|
laknerš
|
Evo, plačano!!! Quiki je bil dober!! Včasih je bolš če je hiter in spontan kot pa dolg in načrtovan. Zdej grem pa spat da bom mela jutri več energije za čvekat!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 23:51:20
|
|
|
|
laknerš
|
Gogabojan daj malemu pol žličke Calpola. Se bo umiril, ne bo ga bolelo pa še spal bo bolje. Poskusi ne bo ti žal!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 23:51:39
|
|
|
|
gogabojan
|
LANKERŠ JE PADLA ZA SVOBODO. JE OPRAVILA SVOJO DRŽAVLJANSKO DOLŽNOST.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 23:52:02
|
|
|
|
irma78
|
Pa pri nas je še tako, da moj reče, da je prva stvar ko on pride iz službe, da mu porinem v roke. Halo, saj je njegov sin a ne, jaz pa tudi rabim čas zase, drugače lahko samo še znorim ob preživljanju celih dni samo z . Saj ne rečem, zaenkrta mi je kul, ker z malim še niti nimam velikih problemov, samo rada se pogovarjam še s kom drugim kot pa le z .
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 23:52:37
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Gogabojan daj malemu pol žličke Calpola. Se bo umiril, ne bo ga bolelo pa še spal bo bolje. Poskusi ne bo ti žal!!! MU bom ja, če se bo čist zbudu. Če ne pa bbom upala, da bo zaspal nazaj. Lahko nočko
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 23:53:48
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Pa pri nas je še tako, da moj reče, da je prva stvar ko on pride iz službe, da mu porinem v roke. Halo, saj je njegov sin a ne, jaz pa tudi rabim čas zase, drugače lahko samo še znorim ob preživljanju celih dni samo z . Saj ne rečem, zaenkrta mi je kul, ker z malim še niti nimam velikih problemov, samo rada se pogovarjam še s kom drugim kot pa le z . Točno to. Moj pa reče, da je preveč zmatran. Ok ampak vsak dan . Jaz tudi rabim mal izklopa, če hočem normalno funkcionirati.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 23:53:51
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan LANKERŠ JE PADLA ZA SVOBODO. JE OPRAVILA SVOJO DRŽAVLJANSKO DOLŽNOST. Ja kaj moramo vse ženske požret in potrpet, jao jao, samo da so naši moški zadovoljni. Če se me ne raztrgamo za tele desce???
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 23:56:28
|
|
|
|
irma78
|
Drugače pa res poskusi dat malemu malo Calpola, pa skuapj se v postelji stisnita, pa se bosta oba mogoče pomirila. Boš videla, jutri bo že bolje. In to reče nekdo, ki ima prvega , ki ga zobki še ne matrajo. Joj, kako mi boste morale pomagati, ko bomo mi tako daleč. Se mi že sedaj smilite.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 23:56:34
|
|
|
|
gogabojan
|
Irma, a veš da te sploh ne piše gor na vrhu da si prisotna. pol k pogledam, si pa napisala post.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 23:57:29
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan LANKERŠ JE PADLA ZA SVOBODO. JE OPRAVILA SVOJO DRŽAVLJANSKO DOLŽNOST. Trikrat hura zame!!! No zdej grem pa res spat!! Sm zmatrana!!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 23:59:34
|
|
|
|
gogabojan
|
Lahko nočko
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 0:00:33
|
|
|
|
laknerš
|
Aja še eno vprašanje. Irma a si to ti, ki si me ravnokar potrdila za prijatelja na FB? Sam tolk, da vem!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 0:05:15
|
|
|
|
irma78
|
Jaz sem tudi pred parimi minutami tebe iskala gor med prisotnimi, pa te ni bilo. Kakorkoli, jaz tudi počasi odhajam v mižaervo, da ne bom jutri čisti zombi. Gogabojan, drži se, pa čim več spanja in tem bolj mirno noč in brez bolečin vama z želim. Lahko noč!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 0:05:56
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Aja še eno vprašanje. Irma a si to ti, ki si me ravnokar potrdila za prijatelja na FB? Sam tolk, da vem!!! Jp, jaz sem bila to.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 6:48:39
|
|
|
|
laknerš
|
Dobro jutro!!! Evo mene jest sm že pokonci in pakiram za v Ljubljano.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 6:50:03
|
|
|
|
Dream
|
Dobro jutro, čveke! Jaz se pripravljam na brisanje tal stanovanja, pa sem vas morala vseeno prit pogledat. Perilo sem že pobrala iz sušilca in zložila, zdej me čaka samo še likanje plenic, to bo pa enkrat tekom vikenda. IZVIRNO SPOROČILO: laknerš No, no Dream sej znaš? Nč ni blo, sem zaspala... IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Evo, plačano!!! Quiki je bil dober!! Včasih je bolš če je hiter in spontan kot pa dolg in načrtovan. Zdej grem pa spat da bom mela jutri več energije za čvekat!!! Pa si ti čist prepričana, da si plačala oboje čevlje? Tule imate pa še kavico in čajček za lep petek (ampak danes smo 13., ne?) in lep čvek na srečanju
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 6:53:39
|
|
|
|
jolly123
|
Jutro. Najprej povem kar mam pol bom šla pa spet 3738438329229 strani za nazaj brat Naša noč....katastrofa!!!! Calgel ne pomaga. A je še kaj drugega za zobe? Jaz samo upam, da je tako spanje zaradi zob, ker če bo to zdaj postalo stalnica...se mi bo sfuzlal. Danes smo bili poleg zbujanja, še pokonci dober del noči, ker je skoz neki jokal pa težil, se ga sploh ni dalo uspavat, ne z dudo, ne z njegovim omiljenim položajem, ne čajem, hrano, pestvanjem....za strgat!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 13.3.2009 7:24:52
|
|
|
|
gogabojan
|
Jutro!!!!!!! Jolly - sva že dve. Podočnjaki do Pakistana in nazaj. Glava velika kot globus.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?