Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:25:44
|
|
|
|
špelin@
|
Bodite pridne, jaz bom odpeketala pod odejo Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:25:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? a se nas hočeš rešit??? Moram lupčeka poklicat, če je že v Beogradu. ti kar vidim da se kar bongaš z Volgo Zato se jaz iogibam drugih tem. Raje ostanem tu, pa še noben se ne vtakne vame, razen zlatih izjem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:26:12
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? a se nas hočeš rešit??? Moram lupčeka poklicat, če je že v Beogradu. Pa ne stroškov delat Saj plača moj račun.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:26:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Bodite pridne, jaz bom odpeketala pod odejo Mirno nočko vsem nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:26:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Bodite pridne, jaz bom odpeketala pod odejo Mirno nočko vsem NOčko pa lepo spite.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:27:29
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? a se nas hočeš rešit??? Moram lupčeka poklicat, če je že v Beogradu. Le pokliči ga Kdaj se pa potem vrne? Jutri se vrne. Sma pa hitro opravila pogovor, ker je na večerji z direktorjem, ampak so že v Beogradu. si ga saj slišala Imam dovolj. Je pa imel danes članek in veliko sliko v enih cajtungih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:27:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? a se nas hočeš rešit??? Moram lupčeka poklicat, če je že v Beogradu. ti kar vidim da se kar bongaš z Volgo Zato se jaz iogibam drugih tem. Raje ostanem tu, pa še noben se ne vtakne vame, razen zlatih izjem. kot je .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:28:05
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Bodite pridne, jaz bom odpeketala pod odejo Mirno nočko vsem nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:28:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? a se nas hočeš rešit??? Moram lupčeka poklicat, če je že v Beogradu. Le pokliči ga Kdaj se pa potem vrne? Jutri se vrne. Sma pa hitro opravila pogovor, ker je na večerji z direktorjem, ampak so že v Beogradu. si ga saj slišala Imam dovolj. Je pa imel danes članek in veliko sliko v enih cajtungih. v katerih???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:28:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? a se nas hočeš rešit??? Moram lupčeka poklicat, če je že v Beogradu. Le pokliči ga Kdaj se pa potem vrne? Jutri se vrne. Sma pa hitro opravila pogovor, ker je na večerji z direktorjem, ampak so že v Beogradu. si ga saj slišala Imam dovolj. Je pa imel danes članek in veliko sliko v enih cajtungih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:28:50
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? a se nas hočeš rešit??? Moram lupčeka poklicat, če je že v Beogradu. ti kar vidim da se kar bongaš z Volgo Zato se jaz iogibam drugih tem. Raje ostanem tu, pa še noben se ne vtakne vame, razen zlatih izjem. Je bila prijazna danes. Za izjemo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:28:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? a se nas hočeš rešit??? Moram lupčeka poklicat, če je že v Beogradu. Pa ne stroškov delat Saj plača moj račun. a imata vsak svoj fond???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:29:06
|
|
|
|
Jerneja_
|
Uporabnica Provokator, ker vam ne moremo poslati ZS (možnost imate izključeno) vam na tej temi, kjer kršite pravila sodelovanja na forumu portala RR sporočam, da boste blokirani z vsemi uporabniškimi imeni. Jerneja RR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:29:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? a se nas hočeš rešit??? Moram lupčeka poklicat, če je že v Beogradu. Pa ne stroškov delat Saj plača moj račun. Isti budget
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:29:28
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? a se nas hočeš rešit??? Moram lupčeka poklicat, če je že v Beogradu. Le pokliči ga Kdaj se pa potem vrne? Jutri se vrne. Sma pa hitro opravila pogovor, ker je na večerji z direktorjem, ampak so že v Beogradu. si ga saj slišala Imam dovolj. Je pa imel danes članek in veliko sliko v enih cajtungih. v katerih??? Finance
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:29:42
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? a se nas hočeš rešit??? Moram lupčeka poklicat, če je že v Beogradu. ti kar vidim da se kar bongaš z Volgo Zato se jaz iogibam drugih tem. Raje ostanem tu, pa še noben se ne vtakne vame, razen zlatih izjem. Je bila prijazna danes. Za izjemo. to se prav da je bilo likanje v igri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:30:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR Uporabnica Provokator, ker vam ne moremo poslati ZS (možnost imate izključeno) vam na tej temi, kjer kršite pravila sodelovanja na forumu portala RR sporočam, da boste blokirani z vsemi uporabniškimi imeni. Jerneja RR Hvala Jerneja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:30:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? a se nas hočeš rešit??? Moram lupčeka poklicat, če je že v Beogradu. ti kar vidim da se kar bongaš z Volgo Zato se jaz iogibam drugih tem. Raje ostanem tu, pa še noben se ne vtakne vame, razen zlatih izjem. Je bila prijazna danes. Za izjemo. Do mene ja, ampak ena izjava me je pa skoraj na rit vrgla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:30:43
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? a se nas hočeš rešit??? Moram lupčeka poklicat, če je že v Beogradu. Pa ne stroškov delat Saj plača moj račun. a imata vsak svoj fond??? Ja. Mi ne dovoli, da bi mu pokazala, česa vse je zmožna njegova kartica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:31:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR Uporabnica Provokator, ker vam ne moremo poslati ZS (možnost imate izključeno) vam na tej temi, kjer kršite pravila sodelovanja na forumu portala RR sporočam, da boste blokirani z vsemi uporabniškimi imeni. Jerneja RR Hvala!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:31:33
|
|
|
|
Estrella*
|
Ovaj sitni broj ostavljam za sutra Lepo , dolgo in mirno noč vam želim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:31:44
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR Uporabnica Provokator, ker vam ne moremo poslati ZS (možnost imate izključeno) vam na tej temi, kjer kršite pravila sodelovanja na forumu portala RR sporočam, da boste blokirani z vsemi uporabniškimi imeni. Jerneja RR hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:31:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? a se nas hočeš rešit??? Moram lupčeka poklicat, če je že v Beogradu. Pa ne stroškov delat Saj plača moj račun. a imata vsak svoj fond??? Ja. Mi ne dovoli, da bi mu pokazala, česa vse je zmožna njegova kartica To ti bo pokazal ko bosta za hišo kupovala. Plastika prenese vse.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:32:16
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ovaj sitni broj ostavljam za sutra Lepo , dolgo in mirno noč vam želim nočko tudi tebi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:32:52
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? a se nas hočeš rešit??? Moram lupčeka poklicat, če je že v Beogradu. Pa ne stroškov delat Saj plača moj račun. a imata vsak svoj fond??? Ja. Mi ne dovoli, da bi mu pokazala, česa vse je zmožna njegova kartica To ti bo pokazal ko bosta za hišo kupovala. Plastika prenese vse. ta je pa realna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?