Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 7:57:58
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 8:11:32
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR Uporabnica Provokator, ker vam ne moremo poslati ZS (možnost imate izključeno) vam na tej temi, kjer kršite pravila sodelovanja na forumu portala RR sporočam, da boste blokirani z vsemi uporabniškimi imeni. Jerneja RR hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 8:12:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi drugač pa dobro jutro vsem pokonci smo že od 5.00 , sedaj sem ga pa dala v posteljico in je tišina . pri men pa zgleda kot da je padla atomska ker je mali že vse prešnofu in obrnu Od 5.00????????????????????????' Naša se je tud zdej zbudila in jo že gospod grešnik pedena. Jaz peljem A v šolo. Mr.M a ne gre danes na šiht??? Ne je doma.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 8:12:53
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi drugač pa dobro jutro vsem pokonci smo že od 5.00 , sedaj sem ga pa dala v posteljico in je tišina . pri men pa zgleda kot da je padla atomska ker je mali že vse prešnofu in obrnu že od 5ih?! upam, da bo vsaj čez dan spal, da bo lahka mamica zraven ajala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 8:14:55
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos JUTRO Mi smo se končnooo malo naspali, sicer se je miška zbudila že ob 5h, samo se je celo noč zbudila samo 3x , pridna miška moja. AT IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Nič punce se beremo kasneje, mi2 šibave kar ven, ker je krasno vreme mi imamo pa oblačno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 8:15:25
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: mafi drugač pa dobro jutro vsem pokonci smo že od 5.00 , sedaj sem ga pa dala v posteljico in je tišina . pri men pa zgleda kot da je padla atomska ker je mali že vse prešnofu in obrnu že od 5ih?! upam, da bo vsaj čez dan spal, da bo lahka mamica zraven ajala še kar miga sitn pa k driska , spat pa ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 8:15:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi drugač pa dobro jutro vsem pokonci smo že od 5.00 , sedaj sem ga pa dala v posteljico in je tišina . pri men pa zgleda kot da je padla atomska ker je mali že vse prešnofu in obrnu Od 5.00????????????????????????' Naša se je tud zdej zbudila in jo že gospod grešnik pedena. Jaz peljem A v šolo. Mr.M a ne gre danes na šiht??? Ne je doma.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 8:17:12
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 tko bom skakala ko bom na šihtu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 8:18:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dobro jutro! Evo mi smo po dolgem času spali kar normalno. Zaspala je 8.30 in spala do 1.30, potem sva spili flašo AM in spali do 5.15 ko je hotla vstat, sam men ni blo še za vstat , pa sem jo dala k namo v taveliko posteljo in smo spali do 6.50 Zdej pa je že pri dediju en štuk nižje, ati je šel pa svojkemu atiju pomagat v gmajno
< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 13.3.2009 8:19:03 >
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 8:19:09
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Evo mi smo po dolgem času spali kar normalno. Zaspala je 8.30 in spala do 1.30, potem sva spili flašo AM in spali do 5.15 ko je hotla vstat, sam men ni blo še za vstat , pa sem jo dala k namo v taveliko posteljo in smo spali do 6.50
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 8:22:17
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jutro. Naša noč je bila katastrofa , se je zbudila ma ne vem kolkrat vsake pol ure. Sm čist blesava dons. tud naša je dans kr pogosto jamrala, kar ji ni v navadi. HB bomo jutri lahko spali je pa mela zjutraj očko čist zapacano. sm rabla 5min, da sem ji jo spucala, pol pa , ko je blo treba kapljice dat. upam, da se hitro pozdravi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 8:23:38
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Evo mi smo po dolgem času spali kar normalno. Zaspala je 8.30 in spala do 1.30, potem sva spili flašo AM in spali do 5.15 ko je hotla vstat, sam men ni blo še za vstat , pa sem jo dala k namo v taveliko posteljo in smo spali do 6.50 Zdej pa je že pri dediju en štuk nižje, ati je šel pa svojkemu atiju pomagat v gmajno Manca! kr tak naprej!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 8:25:55
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Kako dobiš idealnega moškega? Rešitev: Z genetskim inžiniringom - križaš vibrator z bankomatom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 8:26:54
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Dan mučenikov: Janez v časopisu prebere oglas za shujševalno podjetje. Ves srečen nad odkritjem pokliče njihovo tajnico in se prijavi za tridnevni program " Minus 5 kg". Naslednji dan na vrata potrka 19 - letna lepotica, ki ima na sebi le tekaške copate in okoli vratu napis "Če me uloviš, sem tvoja!" Brez pomislekov se požene za njo, ter jo po nekaj kilometrih popolnoma izčrpan dohiti in si jo privošči z zadnjimi močmi. Enako se ponovi naslednja dva dneva. Četrti dan tehta natančno 5kg manj. Navdušen še enkrat pokliče podjetje in naroči petdnevni program "Minus 10 kg." Naslednji dan zasliši trkanje na vratih, in ko jih odpre, se pred njim bohoti najlepša ženska, na sebi pa ima le tekaške copate in napis: "Če me uloviš, sem tvoja!" Janez oddirja za njo. Ker je dekle v odlični formi, potrebuje kar nekaj časa, da jo ulovi, a je seks z njo vreden vseh naporov. V naslednjih dneh se rutina ponovi in Janez šesti dan veselo ugotovi, da je shujšal 10 kg. Odloči se, da bo tokrat šel do konca, in naroči še sedemdnevni program "Minus 20kg." "Ste prepričani?" ga vpraša tajnica pri podjetju. " To je naš najtežji program." "Popolnoma", odgovori Janez. Naslednji dan zopet zasliši trkanje na vratih, in ko jih odpre, pred sabo zagleda mišičastega črnca, ki na sebi nima ničesar, razen roza tekaških copat, okoli vratu pa napis: "Če te ulovim , si moj!"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 8:28:03
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Mladi Janša:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 8:28:46
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Dva moška in ženska pridejo do finalnega testa za agenta Cie. Enega od moških odpeljejo do sobe z velikimi kovinskimi vrati in mu naročijo: " V sobi boš na stolu zagledal svojo ženo, ki jo moraš ubiti." Moški vzklikne: " Pa saj niste resni! Nikoli ne bi mogel ubiti svoje žene." Agent odgovori :" Adijo, niste pravi za to delo." Drugi moški dobi enako nalogo, vzame pištolo in oddide v sobo. Po petih minutah tišine se vrne in reče :" Sem poskušal, a morem ubiti svoje žene, jo mam preveč rad. Agent odgovori: "Ni te dovolj v hlačah, pojdi domov!" Naposled pride na vrsto ženska, ki mora ubiti svojega moža. Vzame pištolo in stopi v sobo. Agenti slišijo strele, nato kričanje, razbijanje in tolčenje po stenah. Po nekaj minutah tišine pride iz sobe, si obriše pot z obraza in reče: " Fantje, niste mi povedali, da je pištola napolnjena s praznimi naboji, zato sem ga morala do smrti pretepsti s stolom."
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 8:33:42
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? Ne vem, a so vse omagale? ne, men je štroma zmanjkal in sem bila prisilno odstranjena.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 8:33:45
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR Uporabnica Provokator, ker vam ne moremo poslati ZS (možnost imate izključeno) vam na tej temi, kjer kršite pravila sodelovanja na forumu portala RR sporočam, da boste blokirani z vsemi uporabniškimi imeni. Jerneja RR
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 8:33:47
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se poslavljam za danes. Maja ni zakašljala nič v zadnji uri in grem tole izkoristit. Očitno je večja doza domačega zvarka pomagala. bravo Majči , a si se vsaj naspala ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 8:36:09
|
|
|
|
jana81
|
aja pa doooooobro jutro spali smo super od 20- 6h brez zbujanja, ob 6h spil flašo in po pol ure mrknil še do 7.30h Midva bova tud čez kakšne pol ure šla ven, ker zgleda je včeraj pomagalo to, da sva bila skoraj cel dan zunaj, in je ponoči lepo spal.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?