Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:15:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 se pravi na broju smo 100%: estrella tally špelin@ suzy85 jana81 . . . jaz sem pa kar mal folž , no načvekajte se še namest mene ja pa pridi, dec pa naj bo doma, al ga pa zram vzami plan je še en RD tak da res nimam variante , pa bi res še kako majčico spoznala, 2 sem že in sta res 1A Kaj pa mene? soriii, s tabo bi pa še s posebim veselljem kako rekla v živo , se boš mogla kej spotoma oglasit ko boš šla kej do svojih to pa obljubim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:15:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Đizs, poglejte ta komentar od Volge, a se je res treba ob vse spotaknit, no... KLIK Ej ta ženska je pa za Izašla je iz sela ali nije selo iz nje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:15:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 se pravi na broju smo 100%: estrella tally špelin@ suzy85 jana81 . . . jaz sem pa kar mal folž , no načvekajte se še namest mene ja pa pridi, dec pa naj bo doma, al ga pa zram vzami plan je še en RD tak da res nimam variante , pa bi res še kako majčico spoznala, 2 sem že in sta res 1A Kaj pa mene? Pa katino?????Torej 4 majčice že poznaš katina je bila sekundna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:15:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Đizs, poglejte ta komentar od Volge, a se je res treba ob vse spotaknit, no... KLIK poglej njen podpis..izašla iz sela Ju rid maj majnd Ma kar fajn ogledalo naštimano Upam, da me ne bo kdo obtožil, da jo žalim... Samo skopirala sem njen podpis
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:15:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Đizs, poglejte ta komentar od Volge, a se je res treba ob vse spotaknit, no... KLIK Ja to je pa njeno področje. Je že dostikrat šimfala pomanjševalnice; papcati, čičati ; to ji gre fajn v nos mogoče je pa profesorica slovenščine Ja vrajt, tako kot jaz angleščine
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:15:41
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 se pravi na broju smo 100%: estrella tally špelin@ suzy85 jana81 . . . jaz sem pa kar mal folž , no načvekajte se še namest mene ja pa pridi, dec pa naj bo doma, al ga pa zram vzami plan je še en RD tak da res nimam variante , pa bi res še kako majčico spoznala, 2 sem že in sta res 1A Kaj pa mene? soriii, s tabo bi pa še s posebim veselljem kako rekla v živo , se boš mogla kej spotoma oglasit ko boš šla kej do svojih to pa obljubim te držim za besedo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:17:12
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Đizs, poglejte ta komentar od Volge, a se je res treba ob vse spotaknit, no... KLIK Ja to je pa njeno področje. Je že dostikrat šimfala pomanjševalnice; papcati, čičati ; to ji gre fajn v nos mogoče je pa profesorica slovenščine Ja vrajt, tako kot jaz angleščine ne me spet vlečt za jezik, da spet kej neprimernega napišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:17:52
|
|
|
|
hijenca
|
A je že konec čveka za danes???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:18:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Đizs, poglejte ta komentar od Volge, a se je res treba ob vse spotaknit, no... KLIK Ja to je pa njeno področje. Je že dostikrat šimfala pomanjševalnice; papcati, čičati ; to ji gre fajn v nos mogoče je pa profesorica slovenščine Ja vrajt, tako kot jaz angleščine ne me spet vlečt za jezik, da spet kej neprimernega napišem Saj ti tega sploh ne rabiš, kar sam pot ven poišče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:18:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? a se nas hočeš rešit???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:19:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? Ne vem, a so vse omagale?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:19:34
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Đizs, poglejte ta komentar od Volge, a se je res treba ob vse spotaknit, no... KLIK Ja to je pa njeno področje. Je že dostikrat šimfala pomanjševalnice; papcati, čičati ; to ji gre fajn v nos mogoče je pa profesorica slovenščine Ja vrajt, tako kot jaz angleščine ne me spet vlečt za jezik, da spet kej neprimernega napišem Saj ti tega sploh ne rabiš, kar sam pot ven poišče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:20:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? a se nas hočeš rešit??? A si se malo zlobe nalezla danes?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:20:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? Ne vem, a so vse omagale? nnnnnneeeeee še
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:21:00
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? a se nas hočeš rešit??? Moram lupčeka poklicat, če je že v Beogradu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:21:30
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? a se nas hočeš rešit??? A si se malo zlobe nalezla danes? od koga pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:22:16
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? a se nas hočeš rešit??? Moram lupčeka poklicat, če je že v Beogradu. ti kar vidim da se kar bongaš z Volgo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:22:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? Ne vem, a so vse omagale? nnnnnneeeeee še bi se mogla zadret
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:22:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? a se nas hočeš rešit??? Moram lupčeka poklicat, če je že v Beogradu. Le pokliči ga Kdaj se pa potem vrne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:24:01
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? a se nas hočeš rešit??? Moram lupčeka poklicat, če je že v Beogradu. Le pokliči ga Kdaj se pa potem vrne? Jutri se vrne. Sma pa hitro opravila pogovor, ker je na večerji z direktorjem, ampak so že v Beogradu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:24:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? a se nas hočeš rešit??? Moram lupčeka poklicat, če je že v Beogradu. Le pokliči ga Kdaj se pa potem vrne? Jutri se vrne. Sma pa hitro opravila pogovor, ker je na večerji z direktorjem, ampak so že v Beogradu. Uf, ekspresno bo tole
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:25:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? a se nas hočeš rešit??? A si se malo zlobe nalezla danes? od koga pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:25:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? a se nas hočeš rešit??? Moram lupčeka poklicat, če je že v Beogradu. Pa ne stroškov delat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:25:28
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? a se nas hočeš rešit??? Moram lupčeka poklicat, če je že v Beogradu. Le pokliči ga Kdaj se pa potem vrne? Jutri se vrne. Sma pa hitro opravila pogovor, ker je na večerji z direktorjem, ampak so že v Beogradu. Uf, ekspresno bo tole Saj veš recesija, pa to
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 22:25:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A je že konec čveka za danes??? a se nas hočeš rešit??? Moram lupčeka poklicat, če je že v Beogradu. Le pokliči ga Kdaj se pa potem vrne? Jutri se vrne. Sma pa hitro opravila pogovor, ker je na večerji z direktorjem, ampak so že v Beogradu. si ga saj slišala
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?