lučka 25
|
Pozdravljene. Se že dolgo časa nisem javila. Priznam. Saj preberem še, napišem pa ne. mojgal, ja zdaj je malo drugače v posvetovalnici. Zdaj ne daš več kri in vodo laboratoriju v ZD, ampak kar v 1.nastropju poeodnišnice, pred G oddelkom. Potem pa tam dobiš karton, ga neseš sestri dol v ambulanto: Potem pa se lahko dogovoriš, kdaj prideš nazaj (jaz naredim tako, ker rem vmes domov, saj sem doma čez cesto) ali pa tam čakaš, kar pa se zna zavleči. Ploha, Gregorač dela ob sredah, ker je on moj G in tako vem. Je pa res, da ga lahko vidiš, ker on je bolj "popotnik" (jaz tako rečem v hecu ), ker ne more biti pri miru in potem ko je na oddelkih in nima ambulante, ves čas kroži po porodnišnici do G in P oddelka do svojih pacientka,... BarbyD,moram pa tudi jaz pohvliti sikce. Ste prav lepa družinica, pa fotke so res kot da bi jih delal kak fotograf. maayaa, v Kranju ne vem če majo vse papirje za izvajane NS. Vsaj tako sem jaz slišala. Sva pa midva šla v LJ Dravlje k Reševi in sva plačala 85€ ker sva vzela še CD s slikami in filmčki (2D in 3D), brez CD samo slike pa pride 70€. Je pa tam res zelo dober UZ, 100x boljši kot v Kranju. Sem pa to lahko preverila, ko mi je v KR delal morfologijo, skoraj nič ni videl, ker je bil otrok bolj tako obrnjen, pa komaj zmeril vse vrednosti, v LJ Dravlje pa pri tem ni bilo težav, ker je bolj kvaliteten UZ. Če sta se že odločila, da bosta šla na plačljivo NS pojdita raje kam drugam (Domžale ali Dravlje). Je pa edini, ki se spozna na UZ in ga zna kvalitetno opravit v kRanju (kar se tiče 3D in 4D9 Handžar. anny1, em kako je, če čakaš izven redne ure. Drugače pa upam, da se sedaj vse uredi in ne bo več teh izcedkov.
|