Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 16:23:41
|
|
|
|
Taanikaa
|
daaaan.. lonapo sej nevem kaj naj ti rečem..jst bi znorela čist,k sem taka da bi tud skočla v te dohtarje ,če bi blo treba ..kr pojdi k dežurnemu zvečer,upam no da vsaj vročina pade Lunca a pr vas je pa napočil dan D...uuuuu..jst mam pa šele maja...javi jutri kak bo kej Maj...pikola me kr stiska zanj... evo še za Maja da bo fajn prenesel operacijo,da bo čim manj bolelo jutri... bejbe zunaj je pa tkoo fajn..mal še piha ampak ne več tko hčladen veter,sma bila od 13 do sedaj zunaj,pa sem ga mogla noter peljat se je že mali kr malo naveličal,pa previt je blo treba ga...pa kr paše tkole it mal ven,mal na kavo z mamicam...fajn je res.. Vsem malim in velikim slavljencem pa želim vse naj naj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 16:57:28
|
|
|
|
lonapo
|
lunca-mi mamo veze pr tej dohtarc, pa nismo mogl nč narest. Vročina še ni padla-od treh naprej sem ga najprej skopala v mlačni vodi- nič, dala kisove obkladke-nič-zavila v mrzlo rjuho pa v deko-je bla čez 15 min tolk vroča rjuha, zdej sem jo zamenjala in sedaj spi zavit v mokro mrzlo rjuho in deko, čakam da bo ura sedem da gremo na metelkovo k dežurnemu- če ns pa še od tm domov pošljejo se mi bo pa utrgal. Sem klicala na infekcijsko, mi je dr rekla da če ne pije ga bodo dal na infuzijo,ampak nujno rabimo napotnico prokleti hudiči
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 18:03:58
|
|
|
|
lunca14
|
Lonapo.........ma kake veze pa maš,da noče napisat ene napotnice in na podlagi česa je ne sme napisat,reci ji da tvegaš za vročinske krče,al pa da ne greš od nje dokler ti ne napiše napotnice,ker to ni normalno,da moraš met otroka v cunjo zavitga-halo,pa kaj se grejo?dej uštimej
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 18:44:46
|
|
|
|
beyba
|
Sam na hitro da vas pozdravim, dans so mi modrostni zob rezal ven :-( au boli Sem na hitro preletela in ugotovila da rabte met full lanapo jst bi že znorela da ni normalno da ma otrok tolk dolgo tako visoko vročino......
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 18:48:21
|
|
|
|
Tina 28
|
joj Lonapo...mi smo bli dva dni na takem, pa so nas poslal naprej v bolnico odvzet kri, kaj je to. Mogoče mislijo, da če je bolezen znana, pa ni treba v bolnico al kaj. Še dobro, da maš voltaren svečke...nam je sam ta prijela. Sam tolk dni jepa že kriza...žigec je verjetno čist izmučen. res mal zanor!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 19:47:19
|
|
|
|
lonapo
|
vročina nam je padla po svečki in zdajle spi, tko da bom počakala še z metelkovo, bomo vidl mogoče jo bomo pa zvozili.Je tud mal jedel pa celo nekaj popil. Pustimo se presenetiti.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 19:57:41
|
|
|
|
lunca14
|
SUPER lonapo,sam da je bolje beyba..........tud teb pa rpokic za zobek,ki ga ni več
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 20:40:20
|
|
|
|
*Mojca*
|
lonapo: za infekcijsko res rabiš napotnico in jo boš na Metelkovi verjetno res dobila, ampak ti povem da če je Žiga primerno hidriran ga bodo poslali domov. Kljub temu, da ima visoko vročino. Ker vročino lahko zbijaš doma. Vem da se ti trga, ampak žal pri noricah nimaš kaj, otrok jih mora sam premagat, je pa sranje pri takih malih. Lani sem delala tam in smo imeli fankta s ressss grdimi noricami, zagnojenimi, po celem telesu, pa je šel po hitrem postopku domov, preden bi tam še kaj fasal Upam, da bo tole čimprej minilo in da se pozdravite!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 21:29:28
|
|
|
|
RMRM
|
Čer! Slovenka, kam si ušla? Sem te ravno hotla vprašat, kako so uspeli pravniški dnevi . Verjamem, da si blestela Lunca, za Maja. Lonapo, da čimprej preženete vročino in norice. Mi2 sva pa tud kar dobro opravila.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 21:33:27
|
|
|
|
slovenka
|
Ojla pupe, malo zadnje čase nisem utegnila k vam. Sem pa sedaj vse prebrala. Bogi, bogi, tisti, ki ste bolni. Hitro se pozdravite, zdaj morate ven, ko je pomlad. Pa čestitke za rd mamic in mini rd Mi smo dobro, mala še kar trenira hojo, sedaj se več ne bi držala za oporo, se z obema rokama spusti, pa me bo kar kap lepega dne poleg tega Drugače sem ji kupila eno pomladno kapico, ki se zaveže, da so uhice res zavarovane pred vetrom, pa mi je tako hecna v njej. Prej pozimi je imela bolj take s kitkami ipd., da je dol viselo. Ji je pa ta malo prevelika, pa jo non stop vlečem gor... No, poglejte: No, tu sta pa z atijem rože presajala: Na splošno je sedaj štala z rožami - sem zadnjič po kolenih zbrisala ploščice v kuhni, potem pa ona v dnevni skoplje rožo in prinese blato notri. Strašno no.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 21:35:45
|
|
|
|
slovenka
|
Ojla RMRM, eh, to je šele prihodnji teden Blestela? Eh, to ne bo ravno, ni nobene rdeče preproge in nič Gremo pa vsi trije v Portorož, že v četrtek, zvečer grem jaz na skupno večerjo za udeležence, onadva bosta pa v sobi gledala TV ali že kaj, saj je fajn hotel - potem v petek dopoldne predavam, pa ostanemo še v soboto, če bo lepo vreme... Delam pa ta vikend - jutri popoldne in v soboto zjutraj - 8 ur predavanj.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 21:36:46
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Evo našga šoferja Mi smo pa včeraj bili v Merkurju in sva malo privezala notri v tisti voziček z avtom spredaj. Sploh ne morem verjeti, da imamo že tako velikega otroka, da tam spredaj sedi. Pa je tako za volan držala in okrog gledala. Neverjetno pač...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 21:44:36
|
|
|
|
RMRM
|
Slovenka, sem zgleda mal pomešala. Kapica je pa luštna, taka punčkasta, rozasta . Jaz moram tud eno fajno spomladansko kupit, pa v BC nimajo nič pametnega, 20 eur za kapo pa tud ne dam. Gorenka pač . Je tko hecen, ko mu oblečem spomladansko jakno, pa zimsko kapo s cofom . Rožice je pa zgodaj začela sadit . Mi je to najlepše opravilo, zato imam tako rada pomlad.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 21:48:58
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Slovenka, sem zgleda mal pomešala. Kapica je pa luštna, taka punčkasta, rozasta . Jaz moram tud eno fajno spomladansko kupit, pa v BC nimajo nič pametnega, 20 eur za kapo pa tud ne dam. Gorenka pač . Je tko hecen, ko mu oblečem spomladansko jakno, pa zimsko kapo s cofom . Rožice je pa zgodaj začela sadit . Mi je to najlepše opravilo, zato imam tako rada pomlad. Ta naša je bila 9 eur v Aladinu. Saj tudi Štajerci pazimo na denar - razen ko gre za vino Uh, jaz pa ne maram sajenja rož. Ne vem, kaj bom zdaj, ko bo treba uredit za okna. Jaz bi samo načrtovala, kaj bomo kupili, pa kje bo, potem rokave zavihat in zarinit v zemljo prste, mi pa ni Glede datumov pa eh, saj, ko pa toliko vnaprej govorim Smo morali takrat pisne prispevke poslati... Lepo spite, moram iti - je treba sušo zadnjih dni končati
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 21:50:14
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Slovenka, sem zgleda mal pomešala. Kapica je pa luštna, taka punčkasta, rozasta . Jaz moram tud eno fajno spomladansko kupit, pa v BC nimajo nič pametnega, 20 eur za kapo pa tud ne dam. Gorenka pač . Je tko hecen, ko mu oblečem spomladansko jakno, pa zimsko kapo s cofom . Rožice je pa zgodaj začela sadit . Mi je to najlepše opravilo, zato imam tako rada pomlad. Ta naša je bila 9 eur v Aladinu. Saj tudi Štajerci pazimo na denar - razen ko gre za vino Uh, jaz pa ne maram sajenja rož. Ne vem, kaj bom zdaj, ko bo treba uredit za okna. Jaz bi samo načrtovala, kaj bomo kupili, pa kje bo, potem rokave zavihat in zarinit v zemljo prste, mi pa ni Glede datumov pa eh, saj, ko pa toliko vnaprej govorim Smo morali takrat pisne prispevke poslati... Lepo spite, moram iti - je treba sušo zadnjih dni končati le pejt, le pejt, da nadoknadiš Nočko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 21:51:49
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Uh, jaz pa ne maram sajenja rož. Ne vem, kaj bom zdaj, ko bo treba uredit za okna. Jaz bi samo načrtovala, kaj bomo kupili, pa kje bo, potem rokave zavihat in zarinit v zemljo prste, mi pa ni Zdej imaš tako al tko ful ponudb, da če kupiš zemljo, rože, korita, ti brezplačno nasadijo, tko da če še nimaš korit kupljenih, mal poglej, kje imajo te akcije.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 21:52:31
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Čeer! Nya- se pridružujem čestitkam za tvoj rojstni dan. Lonapo-joj, sj to ne moreš verjet, no! Držim pesti, da norice minejo. In to zelo hitro! Lunca- za Maja ! Sofija-itak . Ja, se vidi, da se bliža poletje in naši vse bolj postajajo malčki. Sedaj pa ne vem ali se naj zaradi tega jokam ali smejem ! RMRM-hvala, sem mojemu povedala, da mi boš zrihtala kapljice, da si jih že naročila - v glavnem-sedaj vidi, da naš RR ni kar tako .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 21:58:09
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija .....naročila - v glavnem-sedaj vidi, da naš RR ni kar tako . hi,hi, da ne bodo naši možje na koncu bolj navdušeni nad RR kot me. Od Tine bojevita se je tud kar vživela v debato.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 21:58:09
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Slovenka-nočko. rožce-mmmm, ampak doma jih trenutno ne bom veliko sadila. Okolica ni čisto nič po mojem okusu, bomo samo na balkon dali. Ja, pri nas balkonske rože sadi , zunaj pa jaz. Sedaj samo upam, da nam recesija ne poje načrtov in da bom čez nekaj let sadila rožce okoli svoje hiške. Jernej je danes eno pogrunatal. Ugotovil je, da potrebujemo 2 atika. 1, ki bi hodil v službo in nosil denar, tega, ki ga pa že imamo, bi imeli pa kar doma.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 21:58:55
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija .....naročila - v glavnem-sedaj vidi, da naš RR ni kar tako . hi,hi, da ne bodo naši možje na koncu bolj navdušeni nad RR kot me. Od Tine bojevita se je tud kar vživela v debato. Pri mojem kljub temu ni strahu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 21:59:24
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Slovenka-nočko. rožce-mmmm, ampak doma jih trenutno ne bom veliko sadila. Okolica ni čisto nič po mojem okusu, bomo samo na balkon dali. Ja, pri nas balkonske rože sadi , zunaj pa jaz. Sedaj samo upam, da nam recesija ne poje načrtov in da bom čez nekaj let sadila rožce okoli svoje hiške. Jernej je danes eno pogrunatal. Ugotovil je, da potrebujemo 2 atika. 1, ki bi hodil v službo in nosil denar, tega, ki ga pa že imamo, bi imeli pa kar doma. Jernej. Mi bi tud tako
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 21:59:56
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Slovenka-nočko. rožce-mmmm, ampak doma jih trenutno ne bom veliko sadila. Okolica ni čisto nič po mojem okusu, bomo samo na balkon dali. Ja, pri nas balkonske rože sadi , zunaj pa jaz. Sedaj samo upam, da nam recesija ne poje načrtov in da bom čez nekaj let sadila rožce okoli svoje hiške. Jernej je danes eno pogrunatal. Ugotovil je, da potrebujemo 2 atika. 1, ki bi hodil v službo in nosil denar, tega, ki ga pa že imamo, bi imeli pa kar doma. Jernej. Mi bi tud tako Verjamem.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 22:00:57
|
|
|
|
RMRM
|
Tud jaz letos ne bom pretiravala z rožami. Jih bom tud letos imela samo na spodnjih oknih, na balkonih pa nič. Je preveč dela z zalivanjem.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 22:03:56
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Jaz ne vem več. Ob desetih zvečer začne Jerneju cuker noret. danes spet. ga ima skor 20 namesto enih 8. Nič, bom pa na RR visela.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 22:06:49
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Slovenka-nočko. rožce-mmmm, ampak doma jih trenutno ne bom veliko sadila. Okolica ni čisto nič po mojem okusu, bomo samo na balkon dali. Ja, pri nas balkonske rože sadi , zunaj pa jaz. Sedaj samo upam, da nam recesija ne poje načrtov in da bom čez nekaj let sadila rožce okoli svoje hiške. Jernej je danes eno pogrunatal. Ugotovil je, da potrebujemo 2 atika. 1, ki bi hodil v službo in nosil denar, tega, ki ga pa že imamo, bi imeli pa kar doma. Jernej. Mi bi tud tako Verjamem. on bo še daleč prišel, če bo imel take briljantne ideje. samo bolj težko so izvedljive. no, v primeru ožiralskih samohranilk pa so res izjeme. Nya...pozabla...vseeeeee najboooooljšeeee! Slovenka...jaz rože nasadim, uredim (balkonske seveda..vrt še nimam kaj urejat)...pol sem pa lena za zalijat...zjutraj ponavadi prepozna...zvečer pa pozabim. Ampak se kar trudijo. Ponavadi gremo pa VSAKO LETO V ARBURETUM...ZAME JE TO ZDAJ ŽE TRADICIJA. sEM BIVŠEGA VLEKLA, PA ZDAJ ŠE BOJEVITO...lepizlet, pa še rože nabavim
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?