|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
12.3.2009 11:17:04   
Lsica
Evo, priznam, grešila...

Bila na sprehodu, kljub temu da bi me z odločbo radi zaprli...

Tako lep sonček je zunaj, da kar ne moreš verjet... Če ne bi mela še nekaj za prebrat in s tega poročilo za sestavit bi kar še malce zunaj ostala...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 676
12.3.2009 11:59:15   
Reby
Super, Lsica, jaz sem tut ravno s sprehoda, zunaj je enkratno. Drugač pa jaz mislim,da so tele kontrole odvisne tudi od diagnoze, ki jo imaš. Če pogledam našo Hedi, je bla tud skoz na bolniški, pa šla parkrat v Kranjsko na dopust, kontrole pa ni imela, tako da upam, da mene kot njeno sosedo tut ne najdejo user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 677
12.3.2009 12:09:51   
mlinčka

user posted image

user posted image

user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (20.07.2009)
Serendipity (18.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
KruceFiks (04.09.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
efika
Bumo

Sonček85 (24.04.2009)
Ledenka (11.05.2009)
Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)

Jadrnica (21.03.2009)
Mandreja (11.06.2009)
mojsonček (12.06.2009)
Sabsa
Goldy (17.06.2009)
Reby (20.08.2009)

user posted image user posted image
Dobrovoljčica user posted image user posted image (12.05.2009)
LaraLightuser posted image user posted image (26.05.2009)
Stijan  user posted image user posted image (05.06.2009)
Kalina user posted image user posted image  (05.07.2009)
Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image   user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Kicsi  user posted image user posted image
Rubin user posted image user posted image  (25.09.2009)

user posted image

user posted image  RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf  Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image   , Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj

user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MARCU

Petek, 13.03.
Se* - pregled
mojsonček - 3D/4D UZ

Torek, 17.03.
efika - pregled

Četrtek, 19.03.

Kicsi - pregled
Obayifo - amniocenteza

Petek, 20.03.
naska - UZ
Lsica - pregled

Torek, 24.03.
Goldy - pregled

Sreda, 25.03.
Blanč - morfologija

Četrtek, 26.03.
mojsonček - pregled

Petek, 27.03.
Oktavija - pregled

Torek, 31.03.
Kruce fiks - AC
anci banci - morfologija
Obayifo - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V APRILU

Petek, 03.04.
Ledenka - pregled
mlinčka - pregled
Reby - pregled
Sepervivum - pregled 

Sreda, 08.04.
Lučka25 - posvetovalnica
Reby - UZ plodovega srčka 

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v MARCU: user posted image user posted image

miska73 (LJ)
Naska (LJ)

user posted image    user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:  user posted image user posted image
Pija76, mismis, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica,
Lana O8, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979
bambi75, zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Špelka12,
Womanpolice 

user posted image  

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 678
12.3.2009 12:21:29   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Lsica, glede plačanega dopusta v šolstvu sem pa močno skeptična. Priznam, da prav podkovana v teh zadevah nisem, ampak pri nas ni nikoli nihče tega koristil. Si niti ne predstavljam, od kje bi prišel denar za to? Pri nas ti pač propade (meni ga bo tudi okoli 20 dni letošnjega). So sicer potem neki načini, da ti gre ravnatelj vsaj malo na roko - ali z zmanjšanim doprinosom ur ali pa ti kakšen dan med letom dovoli doma ostat (npr. bolezen otroka - da ti ni treba na bolniško). Če pa kaj izvohaš pa hitro povej, da še me izkoristimo user posted image .

Evo, sem se pozanimala. Izplačanega dopusta v šolstvu ne dobiš, ga pa dober ravnatelj nekako prenese v doprinos ur. Tako je imela moja svakinja, je ni imela skoraj nič doprinosa ur. Če pa je sedj že kaj novega pa ne vem. To je bilo 3 leta nazaj.

No, jaz imam pa tudi na odločbi, da imam samo dovoljene obiske zdravnika ali terapije. Ampak grem vseeno na sprehod, ker bo moj G to zagovarjal. Ker, da pa nosečnica leži (pa ji zdravstveno to ni potrebno), je smešno, saj se mora gibati. Kontrola pa upam, da nikoli ne pride, ker je vseeno, če jih ni.user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 679
12.3.2009 12:34:46   
Lsica
Hvala lučkauser posted image . Bom dopust kar pustila, tud omenjala ne bom nič - sem zaposlena za določen čas, do sept. 2009, tako da bom po porodniški najbrž spet pisala prošnje...   ma, do tam je še dolga.

Uživajte na sončku...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 680
12.3.2009 13:15:01   
Sempervivum
Iiiiiiiiiiiii mlinčka, prijazna teta, me je že med fantke dala user posted image  Jest pa gledam, kam sem zginlauser posted image  Bravo za pregled, ponosna mamica. Le tako naprej user posted image

Je pa res en lep dan danes. Malo kasneje bom tudi jaz grešila, za pol urice bom šla malo po sončku, juhu. A si predstavljate, kako bo fino, ko bomo vozičkale v takem vremenu user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 681
12.3.2009 14:08:49   
Stella Rossa
Oj nosečkice, nič ne čvekate, da ste na drugo stran padle.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 682
12.3.2009 15:36:44   
Stella Rossa
Ja madonca že drugič ste padle na drugo stranuser posted image

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 683
12.3.2009 18:38:48   
Goldy
Ku, ku!!!! Kje ste vse? Nobene ni. Ah.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 684
12.3.2009 18:50:44   
Sempervivum
Ku, ku user posted image  Evo nas, smo imeli obiske, pa smo malo klepetali user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 685
12.3.2009 20:25:37   
Goldy
Sempervivum - lepo, lepo. Obiski praviš. Jaz pa nekaj za službo pomagam.Pa po netu gledam - glede izvornih celic. Mislim, da bova dala kar na Zavod za transfuzijo krvi.
Mogoče bi morala pospravljat, a se mi ne da....user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 686
12.3.2009 20:37:49   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Sempervivum - lepo, lepo. Obiski praviš. Jaz pa nekaj za službo pomagam.Pa po netu gledam - glede izvornih celic. Mislim, da bova dala kar na Zavod za transfuzijo krvi.
Mogoče bi morala pospravljat, a se mi ne da....user posted image

To tud mene zanima!
Si zvedela kaj koristnih informacij?

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 687
12.3.2009 20:51:32   
Goldy
Kruce - brala sem tu na RR, pa še na eni drugi strani... Baje ti v naprej pošljejo škatlo s priborom, ki ga potem daš v porodnišnici, da zavedo porihtajo, potem pa pridejo zadevo iskat. Ni pa to striktno namenjeno za tvojega otroka, ampak za tistega, ki potrebuje in je ustrezen prejemnik. Še moram malo "prekopat" zadevo. Da jim potem prošnjo napišem al nekaj takšnega.
Kaj sta pa vidva razmišljala - Neocelico, kaj drugega?

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 688
12.3.2009 21:05:37   
Sempervivum
Ojla!

Jaz sem na to temo že ful prebrala in sem se odločila, da bova midva tudi kar v javni zavod oddala kri s celicami. Je zastonj, pa v uporabo tudi drugim ljudem. Mislim, da celo na enem forumu odgovarja gospa s Zavoda za transfuzijsko medicino. Potem pa so še ene 4 firme za individualno hranjenje, kar se seveda plača in to kar precej.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 689
12.3.2009 21:25:26   
Kruce Fiks
Sem že bil prisoten pri odvzemu in vem kako to zgleda itd. Sem tudi že govoril z materami ki so se odločile za ta postopek in so mi vse razložile. Vendar pa so žal vse oddale kri tem privat firmam v Avstriji in Belgiji.Tudi jaz bi tja, ko bi mi "trenutno stanje recesije" to dovoljevalo.... Zato sem razmišljal o alternativni možnosti, torej o Zavod za transfuzijo krvi, vendar na njihovi strani ne najdem nikakršnih informacij o tem.

Kak link bi bil dobrodošel.....

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

Neposredna povezava do sporočila: 690
12.3.2009 21:29:26   
lučka 25
Ojla, vidim da se pogovarjate o izvornih celicah. No jaz sem mislila, da obstaja le način, da plačaš za hranjenje, za možnost Zavod za transfuzijo krvi pa nisem vedela. Bi tudi jaz rada še kakšno informacijo.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 691
12.3.2009 21:30:55   
lučka 25
Še nekaj me zanima. Punce, ki ste ali imate krče. Kako to izgleda. A to krče čutiš v nožnici, ker meni se to zadnj dni dogaja, pa me zanima, če je to to. Saj bi šla do G, pa nočem panike nagnati. Če bo katera vedela pomagati, naj kaj pove o teh krčih. Hvala.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 692
12.3.2009 21:31:40   
Kicsi
Ojla.
Jaz sem pa bila danes polno zaposlena user posted image .Dopoldan sem bila v MŠ-smo se učile telovadit in dihat v času popadkov.Pogledali smo tudi en filemček o porodu in moj je kar naenkrat ratal ful sočuten do mene user posted image .Pa ga vprašam kaj mu je,pa mi odgovori,da je do danes jemal porod kot nekaj samoumevnega,zdaj po tem filmu pa vidi,da to ni kar tako,ne fizično,ne psihično user posted image .Lepo od njega.
Potem sva šla popoldan voziček in posteljce gledat in verjeli ali ne NAJDLA SVA VOZIČEK za naša dva user posted image user posted image .user posted image Ga greva iskat naslednji teden,ker so babice in dedki (bodo častili) prosili,če lahko po osemnajstem. En velik user posted image za babice in dedke user posted image .

Goldy.Ne se sekirat,tudi jaz imam lenoritis,pa še čakam da mine,da bom lahko potem pospravljala user posted image .

No,pa da napišem še jaz kaj za seznamček
:
Vidim,da nimate mojega roka poroda:15.06.2009
Pregled pri osebnem G imam:19.03.2009
UZ pri prim.Cerarju pa imam :25.03.2009

Neposredna povezava do sporočila: 693
12.3.2009 21:41:07   
Kicsi
Joj,vidim da sem za 19.03. že napisana na seznamu ,pa sem spregledala user posted image .Bom si šla dioptrijo preverit user posted image .

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 694
12.3.2009 21:46:49   
Goldy
Tale link se mi zdi kar uporaben, sploh prvi post:
http://med.over.net/forum5/read.php?117,5136550 - glede Zavo za transfuzijo krvi.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 695
12.3.2009 21:50:26   
Goldy
Izgleda, da se bo potrebno za več podatkov obniti prav na Zavod. Napisati kakšen mail ali pa stopiti direktno tja.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 696
12.3.2009 21:56:36   
ledenka
bomo kaj navijale? user posted image user posted image user posted image  
Petek, 13.03.
Se* - pregled
mojsonček - 3D/4D UZ

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 697
12.3.2009 21:58:32   
Sempervivum
Pa tukajle je ravno debata na to temo: http://www.ringaraja.net/forum/izvorne_celice/m_3926594/tm.htm

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 698
12.3.2009 22:00:28   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Še nekaj me zanima. Punce, ki ste ali imate krče. Kako to izgleda. A to krče čutiš v nožnici, ker meni se to zadnj dni dogaja, pa me zanima, če je to to. Saj bi šla do G, pa nočem panike nagnati. Če bo katera vedela pomagati, naj kaj pove o teh krčih. Hvala.

Saj nisem sitna, a ne? Samo mal me skrbi, zanima. Če katera ve pomagat. Prosim.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 699
12.3.2009 22:22:31   
Reby
Lučka - rada bi ti pomagala, pa žal ne morem, jaz imam krče v spodnjem predelu trebuha...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?