Sempervivum
|
Ojla! Zdej ste pa pri zoprnih debatah. Meni se pulz in pritisk takoj povečata, ko nanese na temo bolniška. Vsekakor, Reby, super, da so ti tokrat takole konkretno podaljšali bolniško. Vem, kako ti odleže, ko dobiš ugodno rečeno odločbo Kakorkoli, jaz si tudi zaradi zgornjih ugotovitev in izkušenj mnogih, niti ne upam prositi za dovoljene sprehode ... Po vseh težavah se mi zdi, da bi me potem kar delat poslali. Tega pa nočem in ne želim ... razmišljam podobno kot Sonček! Mam super šefa, ki me res 100% podpira. Glede na to, da nismo privat, to sicer njemu osebno ni nič v korist (Lsica: tudi jaz sem v šolstvu ) vendar kljub temu. No, in jaz grem morda na kratek sprehod, ko je še kdo doma, da me lahko pokliče, če bi slučajno prišla kontrola in to je to. Je pa res, da sedaj moram pa res bolj počivat, ker mam dosti nizko ležečo posteljico. Kar se tiče dopusta v šolstvu pa res ne vem. Vem, da ga ne moremo vzet med šolskim letom in meni se porodniška začne ravno s končanim šolskim letom (lih takrat, ko so popravni in dopolnilni). Tako da jaz nimam kaj. Je pa res, da imaš Lsička ti prej rok, pa bi morda lahko vmes še dopust koristila. Glede plačila pa sploh nimam pojma. Lahko pa vprašam našega ravnatelja, če želiš Ma nič, veste kaj, jest sem zdej vesela ker vem, da se moj mali vrti noter v bušiju, tudi če jaz tega (še) ne čutim in to mi je najbolj važno. Aja, saj sem vam pozabila povedat - mi bomo imeli FANTKA !!!!!!! Je rekla, da se ful dobro vidi, pa če hočva vedet, pol pa mamica ni mogla rečt ne
|