|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
11.3.2009 11:02:59   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček
... v službi bi tut jst to težko izvajala zato sem pa zdaj na bolniški in bom tko tut ostala do porodniše, sem vztrajala, da je to pogoj, ker bi blo vse ostalo jbnje (you know what I mean user posted image ) delodajalca v glavo... jst mam pa zlatega šefa in hočem, da tak tut ostane

Podavljeniuser posted image

Čuj mojsonček, pa imaš ti kake ovire pri bolniški? Stroho mirovanje itd? Al i imaš dovoljene sprehode pa te fore?

Japajade... kaj naj do sredine maja zgnijem v stanovanju? jok, brate, odpadeuser posted image  
jst sm se lepo pomenila z mojo G... služba terja 100 km vožnje na dan in čeprav opravljam sedeče, pisarniško delo me je že dalj časa nagovarjala naj grem na bolniško, naj se ne naprezam preveč... HB, nisem nikoli krvavela ampak me je pa občasno strašil ta hudičev rjav izcedek pa otrdevanje trebuha (sicer neboleče ampak vseeno ni prijetno) pa krči... no, in sem se pol odločila, da proti koncu pa ne mislim ničesar tvegat in sem tut moji G povedala, da želim tako bolniško, pri kateri ne bom ujetnik stanovanja in bo lahko trajala do porodniške... pa se je strinjala, da sprehodi lahko samo koristijo in da bo dala tak predlog... mal je pol moja osebna zdravnica kvačkala na to foro kao sej mam še dopust za leto 2009, zakaj pa tega ne pokoristim pa sem jo takoj prizemljila, da ne bo nič s tem in da bom samo na bolniški in se je vdala... kaj pa če druzga user posted image  res mam delodajalca, da ga s tekeskopom lahko brskaš in v firmi je blo že kar nekaj primerov, ko je zaradi sistema, ki ga imamo spušil precej denarja na račun prekinjanja bolniških staležev delavcem in jst sm se zaklela, da mu tega ne naredim... no, zdej pa maš cel roman user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 651
11.3.2009 11:12:32   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

pozdravček vsem in podavček krucejuuser posted image !
jaz sem kar doma, čeprav še nimam odločbe o podaljšanju, ampak imam malo vročine in OZ je rekla, naj bom doma...
pa ko smo ravno pri tej temi - mojsonček - kako si se pa lahko zmenila? ker men je G sam rekla za magnesol in napisala recept za buscopan in to je to... za bolniško se pa ravnokar 'fajtamo' ker so me hotl poslat delat za 7 dni, potem grem pa itak na amnio in sem se morala pritožit.. moj šef ni ravno pri zlatih, ampak če bojo oni njega v glavo, bo on mene trikrat bolj.. ko da sem jaz kriva. da groženj niti ne omenjam.. pustmo stat :)
v glavnem, povej, kaj lahko počneš? ker na postlo priklenjena tut ne bi bla...

Oooooooo, OBIKA tut tuki...
Sej sm že KRUCKOTU napisala cel roman, tebe se bom usmilila user posted image  jst sem absolutno tut samo zaposlena ampak čist razumem šefe sploh po privat firmah... dohtarje itak boli džonson, če človeku prekinejo bolniško in ima pol celo štalo na šihtu... in ti verjamem, da te pol šef gleda, k da si ti kriva... jst delam v računovodstvu in obračunavam tut plače in urejam vse v vezi s tem in sem že ničkoliko krat klicarla na zavod zavoljo razno raznih for, k se jih grejo na zdravstvu... sej ne moreš verjet... in sem že prej pisala... očitno za komisijo smo tut navadni smrtniki najmanj pravniki in se razumemo v vse haklce, k jih napišejo v odločbi in poznamo vse svoje pravice na katere se lahko sklicujemo... mah, škoda živcev... nedaj se OBI... ti kr pritožbo spesni in vztrajaj pri svojem, jamraj po dolgem in počez pri OZ, druge ni, in bohnedaj, da te vmes pošiba na kkšn dopust, tko k znajo folk nategnt, ko še čakajo na odločbe... pol gre vse v maloro, bolniška se prekine, odprejo novo z novim datumom in vse gre spet od začetka... v breme delodajalca... nobenga ne zagovarjam, no razn mojga šefeta user posted image  ampak mislim, da dost prispevamo v to klinčevo blagajno, da bi bla lahko na voljo takrat, ko to človek rabi, a ne

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 652
11.3.2009 11:13:25   
mojsonček
hehehehe, nisem se te usmilila user posted image  sorči...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 653
11.3.2009 11:40:36   
obayifo
že v redu user posted image user posted image
sej veš - več ko slišmo na to temo, manj smo 'same' user posted image
jaz se tut vozim (150km/dan) pa v glavnem sedim, razen če je treba na 'teren' pol pa po kakšnih gradbiščih plezam :) in sem to tut napisala v pritožbo
in res - če že 10 let plačujem v to blagajno, bi lahko mal manj kompliciral
trenutno pa res ne vem, pri čem sem... bolniška potekla v četrtek, isti dan dana pritožba in jaz še kar doma in brez odločbe... v službo nisem šla nič vmes, ker je OZ rekla, da ne (btw, ona je 'na moji strani' user posted image  ) in sem zdaj na črno doma... če mi ne bojo podaljšal, pa še ne vem, kaj bo.. šef bo pa pop.....
ah, dejmo kej lepšga mislt
na primer na mlinčkove, ki bojo dons spet otroke gledal user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 654
11.3.2009 12:19:52   
Kicsi

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

kicsi - ti nas komaj zdaj najdeš? Jaz sem ti že hotela napisat, zakaj nas nič na to stran ne prideš pogledat. Včeraj bila pri tvoji G. Faca. Pol ure sva bila notri, si vse ogledala....Je rekla, da se vidi, da je naša punčka takoooo zaželjena. user posted image

Ja vidiš,TAKLE MAMO.Smo ene mal bolj počasne user posted image .
A včeraj si bila pri moji G?Jaz tudi,ampak jaz sem bila dopoldan,ti pa najbrž popoldan,a ne?Ma ja,saj je moja G kar faca.Se vsakič čisto vživi v UZ,edino s posnetki je pri meni bolj škrta,ampak ji nič ne težim,ker ju bom tako ali tako čez kake tri mesece crklala in si ju ogledovala do onemoglosti user posted image .
Lepo da je s tabo in tvojo punčico vse o.k.
Mene edino to otrdevanje trebuha malo moti in skrbi,ampak pravijo,da je vse o.k.,tako da jim zaupam.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 655
11.3.2009 12:46:32   
Reby
Oj, babike, končno dobila odločbo za bolniško in imam podaljšano do 11.5. user posted image  Ful sem vesela.
Mojsonček - mam pa jaz isto situacijo kot ti glede službe in bolniške. Jaz sem direktorju povedala, da grem v postopek in smo že takoj eno na novo novembra zaposlili. Tako, da je zdaj vesel, da imam skoz neprekinjeno bolniško, samo za dopust se morm še zment. Jaz sem ga mislila kar zadnji mesec pred porodniško izkoristit, imam pa še tud nekaj starega. Če ne se bom pa poskusila zment, da mi ga izplačajo. Pustim ga pa ne user posted image .
Obi - držim pesti, da že enkrat končno dobiš potrjeno bolniško, sploh ne razumem, da ti ne dajo, res ne. Madonca, nekteri pa doma, pa jim nič ni.

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 656
11.3.2009 13:37:52   
Lsica
Kaj ste vi ene čveke...madonca vas sploh ne dohajam.

Vidim, da se okoli bolniške menite, obayifo držim pesti, da se ti ta kalvarija z odločbo enkrat že zaključi. Mislim...
Meni so bolniško 1. podaljšali za 3 mesece, zdaj 2. pa samo za en mesec - do konca marca, potem pa ponovi vajo. Pa vejo, da mam junija rok. Upam da mi bodo podaljšali do porodniške, ker moji v službi nič ne računajo name, imajo že dve zamenjavi (delam v dveh službah, 4ure+4ure), tako da bi jim sam zmeštrala račune. Dopust pa ne vem če lahko vzamem, ker v šolstvu ga lahko koristimo samo med počitnicami. A katera ve, kako je z možnostjo, da ga ne koristiš ampak ti ga plačajo?
V odločbi komisije sem pa obakret dobila napisano da moram bit doma, razen če grem zdravniku ali na terapijouser posted image . Od začetka je še zdržal, ker sem morala res počivat, pa še slabo mi je blo skoz, pa zima... Ampak zdaj, ko je pa sonček, grem pa jaz kar ven na kakšen sprehodek, pa me prav mal briga, saj to je nečloveško, če kdo misli da boš 9 mesecev čepel med štirimi zidovi...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 657
11.3.2009 14:04:55   
Reby
Lsica - če se dogovoriš, ti dopust seveda lahko tudi plačajo, če ga ne boš koristla, odvisno od podjetja... Drugače pa glede bolniške - men je moj G napisal, da priporoča bolniški stalež, sicer tudi sprehode. Prosi ga, naj ti to napiše, saj je normalno, da ne moreš biti skoz noter. Za nosečke je priporočljivo, da se gibajo, moj G je rekel, da čimveč kratkih sprehodov, da ne zakrnim :)

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 658
11.3.2009 14:12:37   
Lsica
Hvala Reby.

Morda kakšne izkušnje ali poznavanje kako je z možnostjo  plačanega dopusta v javni upravi, natančneje v šolstvuuser posted image

Glede sprehodov pa sem omenila moji G. pa se je tud strinjala z mano, da moram kak sprehod narest, sam v vlogo pa tega ni napisala. 

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 659
11.3.2009 14:51:52   
Reby
Lsica - men moj G vedno napiše obvestilo zdravniku, ki ga potem nesem osebni zdravnici in tam opiše stanje oz. izvid pregleda, pa opombe kot so nezmožnost za delo, priporočila, terapija itd. Kar reci, naj ti napiše.
Kako pa je s stanjem v šolstvu, pa nimam pojma, po mojem ti bodo delali manj problemov kot pri kakšnem privat podjetju...

< Sporočilo je popravil Reby -- 11.3.2009 14:52:11 >

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 660
11.3.2009 15:08:39   
Lsica
Ja saj res, bo treba kar na šoli ravnateljico vprašat... v glavnem dobro da vem, da se to da narest, da me ne bo pol čukasto gledala, kaj sem se pa jaz zdaj to spomnila...
Saj veš,če si za določen čas se ne sekirajo ravno preveč za tvoje pravice. Moraš kar sam vse izvohat. Mi je tako na eni od prejšnjih šol propadlo 17 dni dopusta (še zdaj ne morem prebolet). Nadomeščala sem delavko na porodniški in ko je ona prišla nazaj nisem mogla koristit dopusta. So mi kasneje povedali, da bi morala pred tem dat vlogo, če lahko koristim dopust. Ja pa ja da, zaključek šolskega leta, jaz pa naj grem na dopust, mi na misel ni prišlo. Ko sem pa omenila plačilo dopusta so mi pa rekli, da se kao ne da. Na sindikatu tudi. Toliko o moji izkušnji z delodajalci, da ne govorim, kako so nas zaposlovali nekaj časa: od septembra do junija, julija in avgusta greš na zavod, potem pa spet od septembra.... in to na ISTI šoli. Mislim...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 661
11.3.2009 15:18:03   
Reby
Ja, žal ni človek nikoli dovolj pameten, te pa vsaka nova izkušnja tudi nekaj nauči.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 662
11.3.2009 15:34:58   
Kruce Fiks
Tam nekje sem prebral....

IZVIRNO SPOROČILO: miškolinka 82

Ojla. Ja jst sm že od začetka nosečnosti na bolniški in so prišli po 6 mesecih prvič v ponedeljek. Sm bla pa lih v lj na pregledu in me ni blo. In potem je prišel še v torek zjutraj . Zgleda pa tako, da če te ni, ti pusti v nabiralniku pošto, da je bil tam in zraven je list, ki ga moreš izpolniti kje si bil in v 3 delovnih dneh oddat na zzzs. V torek zjutraj mi je pa kao prišel povedat, da če si odsoten, ko te iščejo, te takoj naslednji dan preverijo. Prijavil, me pa ni nobeden, sm ga kar uprašala. Konec koncev, tudi če bi me, nimam obveznega mirovanja ali zadrževanja na domu. Vseeno upam, da ga ne bo več, ker so sosedje že mislili ,da imam novega fanta  Mejte se lepo!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 663
11.3.2009 15:47:41   
Goldy
kruce - ah, očitno se dogaja.user posted image Upam, da me še ta mesec pustijo pri miru, potem imam itak dopust in že porodniško.

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 664
11.3.2009 17:13:27   
Lsica
Hvala Kruce za info, tele inšpekcije znajo biti pa res pain in the ass user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 665
11.3.2009 17:24:45   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

... Drugače pa glede bolniške - men je moj G napisal, da priporoča bolniški stalež, sicer tudi sprehode. Prosi ga, naj ti to napiše, saj je normalno, da ne moreš biti skoz noter. Za nosečke je priporočljivo, da se gibajo, moj G je rekel, da čimveč kratkih sprehodov, da ne zakrnim :)

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

...pa še to konec bolniške pa sem dobila zaradi tega ker mi je moja G. napisala da naj vsak dan grem na kratek sprehod, in kaj je naredila komisija: za komisijo je to isto kot da lahko greš v službo!

Nikol ne veš kako ti bodo interpretiral tele sprehode - enim nujnost, medtem ko drugi mislijo da se preseravaš.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 666
11.3.2009 18:06:12   
Kicsi

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

... Drugače pa glede bolniške - men je moj G napisal, da priporoča bolniški stalež, sicer tudi sprehode. Prosi ga, naj ti to napiše, saj je normalno, da ne moreš biti skoz noter. Za nosečke je priporočljivo, da se gibajo, moj G je rekel, da čimveč kratkih sprehodov, da ne zakrnim :)

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

...pa še to konec bolniške pa sem dobila zaradi tega ker mi je moja G. napisala da naj vsak dan grem na kratek sprehod, in kaj je naredila komisija: za komisijo je to isto kot da lahko greš v službo!

Nikol ne veš kako ti bodo interpretiral tele sprehode - enim nujnost, medtem ko drugi mislijo da se preseravaš.

Moja G je na predlog za komisijo napisala,da priporoča sprehode,pa so mi na odločbo vseeno napisali,da moram mirovati na domu user posted image .Se očitno ne pustijo motiti user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 667
11.3.2009 19:32:12   
Sempervivum
Ojla!

Zdej ste pa pri zoprnih debatah. Meni se pulz in pritisk takoj povečata, ko nanese na temo bolniška. Vsekakor, Reby, super, da so ti tokrat takole konkretno podaljšali bolniško. Vem, kako ti odleže, ko dobiš ugodno rečeno odločbo user posted image

Kakorkoli, jaz si tudi zaradi zgornjih ugotovitev in izkušenj mnogih, niti ne upam prositi za dovoljene sprehode ... Po vseh težavah se mi zdi, da bi me potem kar delat poslali. Tega pa nočem in ne želim ... razmišljam podobno kot Sonček! Mam super šefa, ki me res 100% podpira. Glede na to, da nismo privat, to sicer njemu osebno ni nič v korist (Lsica: tudi jaz sem v šolstvu user posted image ) vendar kljub temu. No, in jaz grem morda na kratek sprehod, ko je še kdo doma, da me lahko pokliče, če bi slučajno prišla kontrola in to je to. Je pa res, da sedaj moram pa res bolj počivat, ker mam dosti nizko ležečo posteljico.

Kar se tiče dopusta v šolstvu pa res ne vem. Vem, da ga ne moremo vzet med šolskim letom in meni se porodniška začne ravno s končanim šolskim letom (lih takrat, ko so popravni in dopolnilni). Tako da jaz nimam kaj. Je pa res, da imaš Lsička ti prej rok, pa bi morda lahko vmes še dopust koristila. Glede plačila pa sploh nimam pojma. Lahko pa vprašam našega ravnatelja, če želiš user posted image

Ma nič, veste kaj, jest sem zdej vesela ker vem, da se moj mali vrti noter v bušiju, tudi če jaz tega (še) ne čutim in to mi je najbolj važno. Aja, saj sem vam pozabila povedat - mi bomo imeli FANTKA user posted image !!!!!!! Je rekla, da se ful dobro vidi, pa če hočva vedet, pol pa mamica ni mogla rečt ne user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 668
11.3.2009 20:09:56   
Lsica
Oooo, lepe novičke Sempervivumuser posted image user posted image user posted image , bravo za vašega  user posted image .
Pri meni je blo pa tko na pregledih, da je G. poskušala ugotovit spol, pa ji ni uspelo, pol k se je že nekaj časa matrala pa pravi joj ne morem videt, ma tko nogice, da vse skriva... Seveda vmes med pregledi pozabi, da sem ji že povedala da bomo s tem počakali do poroda. V glavnem je zadovoljna, ker se ji ni treba še s tem matrat. Tko da moj user posted image se še tud noče odkrituser posted image , sramežljive sorte, kaj češ. No če bi pa že kazal bi pa po mojem tud jaz pogledala...
Lahko pa vprašam našega ravnatelja, če želiš

Ja, pa hvala za prijaznost, sam moram to sama opravit in govorit z ravnateljico, konec koncev bo le ona dala zadnji žegen in se odločila kakor se že bo, a ne.
Pa kakor ti praviš, važno je kar nosimo v trebuščkih, vse ostalo... pride pa gre...

< Sporočilo je popravil Lsica -- 11.3.2009 20:11:36 >

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 669
11.3.2009 21:01:30   
lučka 25
No, vidim da je pogovor o bolniški. Ja meni tudi G in osebi zdravnik napišeta za krajše sprehode, a mi v odločbi piše da moram biti doma. Upam pa, da me ne bodo preverjali, ker jaz grem vseeno vsak dan na sprehod, ko mi j naročil G. Drugače sem pa ves čas doma, ne grem nikamor.  Drugače mam p jaz sedaj bolniško do 9.4. potem pa upam, da mi jo podaljšajo. So pa tudi na mesto mene že vzeli drugo za nadomeščanje.

Lisica, tudi jaz sem v šolstvu, pa ne vem kako točno je z dopustom. Jaz ga lahko prej koristim, ker sem v vrtcu, kako je pa s šolniki pa ne vem. Se bom probala pri svakinji pozanimat kako j bilo pri njej, ki je imela rok marca in kako je bilo z njenim dopustom. Vem, da je nekaj govorila o manjšem doprinosu ur, samo ona je delaal do konca, ni bila nič na bolniški, kar pa tudi dosti spremeni.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 670
12.3.2009 8:35:26   
blanč
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 671
12.3.2009 9:01:39   
miska73
Blanči pa ne mi takih lušt delat s pregrešno hrano... jst pa še nisem zajtrkovala... grem to popravit.
Kak si mi ti? Uživaš?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 672
12.3.2009 9:15:25   
mlinčka
Dobro jutro!

Najprej kratko poročilo z včerajšnje morfologije v porodnišnici: zaenkrat zgleda vse super, potrjeno sta pupiki user posted image user posted image , pretoki tud bp. Trenutno sta obe obrnjeni z glavicama navzdol, ampak vprašanje, če bosta tkole vztrajali. Leva ima posteljico spredaj, desna zadaj, plodovnice dovolj. Je Cerar komentiral tole je pa videt prav ena fajn nosečnost user posted image . Mami pa seveda vsa ponosna user posted image . Kontrola čez 1 mesec in to je to.

Glede bolniške: moj G ni nič kakih priporočil glede sprehodov pisal pa so mi k sreči napisali, da je dovoljeno gibanje v kraju bivanja. Pa za 2 meseca so mi jo dali.

Lsica, glede plačanega dopusta v šolstvu sem pa močno skeptična. Priznam, da prav podkovana v teh zadevah nisem, ampak pri nas ni nikoli nihče tega koristil. Si niti ne predstavljam, od kje bi prišel denar za to? Pri nas ti pač propade (meni ga bo tudi okoli 20 dni letošnjega). So sicer potem neki načini, da ti gre ravnatelj vsaj malo na roko - ali z zmanjšanim doprinosom ur ali pa ti kakšen dan med letom dovoli doma ostat (npr. bolezen otroka - da ti ni treba na bolniško). Če pa kaj izvohaš pa hitro povej, da še me izkoristimo user posted image .

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 673
12.3.2009 9:56:54   
Reby
Dobro jutro punce. Danes sem si pa jaz malo daljše poležavanje privoščila.
Glede bolniške in sprehodov - tudi jaz se sprehajam doma, smo itak na Barju in imam neskončno velike travnike okrog hiše, tako da po mojem ni problema. Hodim pa nikamor ne.
Blanči, dej mi ti povej, a teb je hematom izginil?

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 674
12.3.2009 10:16:13   
Goldy
Hellooo!

Jaz sem pa danes zelo zgodaj vstala, že pred osmo.user posted image  Pa nekaj jim v službi pomagam, pa moj je šel tudi tako zgodaj...

Glede teh bolnišk je res user posted image . Meni moja ne upa napisat sprehodov, ker je imela zaradi tega že težave. Meni komisija ves čas na odločbi napiše, da lahko grem samo k zdravniku oz. na predpisano terapijo. Grem na kakšen krajši sprehod, ali pa če grem k zdravniku, drugače sem pa res doma. Čeprav zdajle, ko bodo lepi dnevi... Sicer pa sem na bolniški samo še en mesec, pol pa na dopustu in potem bo že porodniška tu.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?