Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:35:05
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ a trgovine se drugač ob 10ih odprejo ?? ob 9h a je katera v kratkem kje videla fondi? tamanši un k samo svečko daš spodej... Sploh nisem vedela, da taki tudi obstajajo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:35:37
|
|
|
|
Pšemek
|
Pa saj ne morem verjeti, NOVA STRAN
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:37:43
|
|
|
|
gogabojan
|
bravo lovely na parkirišču upam da od koloseja a je to nasproti koloseja???? trenutno nimam vizualne predstave ob 11h na parkirišču. Se bomo že tam zmenile kam bomo šle. Važn je prvo da se vse vkup dobimo, da se nevmo tam iskale. Ajetam, jaz bom tebe sigurno z okicami iskala. Da se nevm slučajno sama k blesava tm lovila. Pa iskala koga. Bom pa z vozičkom bla. K se itak fulll zloži. Tak da, neki debelega z modrim vozičkom, TO SEM JAZ . Me kar pocukajte če me vidite.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:37:48
|
|
|
|
ajetam@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ a trgovine se drugač ob 10ih odprejo ?? ob 9h a je katera v kratkem kje videla fondi? tamanši un k samo svečko daš spodej... Sploh nisem vedela, da taki tudi obstajajo obstajajo ja. meni so full bolj fini ker so manjši pa bolj je simpel samo to svečko prižgat kot tiste večje kurit je bolj komplicirano. bi si lahko tkole naredila zvečer čokoladnega ali sirnega tkole na hitrco
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:40:45
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ a trgovine se drugač ob 10ih odprejo ?? ob 9h a je katera v kratkem kje videla fondi? tamanši un k samo svečko daš spodej... Sploh nisem vedela, da taki tudi obstajajo obstajajo ja. meni so full bolj fini ker so manjši pa bolj je simpel samo to svečko prižgat kot tiste večje kurit je bolj komplicirano. bi si lahko tkole naredila zvečer čokoladnega ali sirnega tkole na hitrco A to daš samo čajno svečko spodaj? A je dovolj močna, da greje npr. sir?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:42:38
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Tak da, neki debelega z modrim vozičkom, TO SEM JAZ . Me kar pocukajte če me vidite. Samo da ne boste pomotoma mene pocukale, če bom tam. Je zgornji opis čist zame
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:42:55
|
|
|
|
freha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Mi nimamo teh težav HB, sem pa slišala da punce nekaj mažejo z Bepantenom take zadeve samo če gre za alergijo pol treba ugotovit na kaj je... ti ali pa na preiskave... to pa so šle punce ja... a se kera spomni kdo je mel te težave, da vidim kok so rešili če sploh
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:43:46
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ tkole neki v tem smislu... ne znam slikice gor dat O, the best... jummmmmy! Zdej se mi pa fundie lušta....
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:44:48
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Tak da, neki debelega z modrim vozičkom, TO SEM JAZ . Me kar pocukajte če me vidite. Samo da ne boste pomotoma mene pocukale, če bom tam. Je zgornji opis čist zame sm zdaj debelo gledala. pa sm si mislila, saj nisem dvakrat pisala
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:45:21
|
|
|
|
Lucka1
|
ahoj dekleta....vidim lovely, da imaš monologe no, midva z sva danes spremenila plane Pšemek in Nejki in sva ju privlekla sredi dneva na drugi konec LJ, kjer smo prav fino vozičkali dobro uro - potem sta punci morali it, midva z pa sva nadaljevala sama še 2 uri!!!! Je bilo preveč lepo vreme za it prej nazaj domov. Potem sva šla pa še po očeta in dragega na fitnes in direkt v BC posteljice pogledat....bomo kupili prenosno od Hauck, ki je jutri preko spleta 30%off - sprobali jo bomo pa že nslednji vikend - odločila sem se, da gremo za vikend na morje nekam v apartma - da vidimo kako se bomo imeli - ker potem za veliko noč pakiramo v Pulo in za prvimaj v Rovinj in potem junij/julija za cel mesec nekam na morje....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:45:45
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: freha IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Mi nimamo teh težav HB, sem pa slišala da punce nekaj mažejo z Bepantenom take zadeve samo če gre za alergijo pol treba ugotovit na kaj je... ti ali pa na preiskave... to pa so šle punce ja... a se kera spomni kdo je mel te težave, da vidim kok so rešili če sploh Ena je mela, ja. Sam se žal ne spomnim, katera. Mislim, da so dobili napotnico za testiranje. Jaz pa moj spomin, k ne deluje najbolje! Sorry!
|
|
[Brisano sporočilo] 12.3.2009 20:46:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:46:51
|
|
|
|
Lucka1
|
....zdej grem pa še malo nazaj prebrat, če sem kaj zamudila in potem igrati brain challenge - da se mi možgani ne skrčijo v času porodniške - vse pogosteje se mi zdi, da so preveč na off jao ajetam - saj jaz tudi nobene ne poznam!!!! pa saj to sploh ni važno....važno da se dobimo - saj se zato dobimo, da se vidimo, poznamo se pa po mojem itak že od teh čvek tukaj
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:48:56
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ obstajajo ja. meni so full bolj fini ker so manjši pa bolj je simpel samo to svečko prižgat kot tiste večje kurit je bolj komplicirano. bi si lahko tkole naredila zvečer čokoladnega ali sirnega tkole na hitrco če poznaš trgovino tisoč in en dar v Cityparku - tam imajo enega - priporočam. Lep je in zeeeeelo dober, PREVERJENO :))
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:49:12
|
|
|
|
ajetam@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ tkole neki v tem smislu... ne znam slikice gor dat O, the best... jummmmmy! Zdej se mi pa fundie lušta.... men je sestra kupila zdej fondu sam je prevelik zame. pa un je, k moreš nek gel kupovat k se ga pol zakuri. pa ga je vrnila ker ress nebi tega kupovala vsakič pa pucala ta velik fondu sam zato ker bi zvečer malo čokoladice s sadjem... je tkole veliko bolj simpel. samo svečko prižgeš in tut spucaš bolj enostavno. aja sem pa brala da se itak čokolado in sir prej stopi na štedilnuku pol pa v fondu daš..
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:49:25
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: freha IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Mi nimamo teh težav HB, sem pa slišala da punce nekaj mažejo z Bepantenom take zadeve samo če gre za alergijo pol treba ugotovit na kaj je... ti ali pa na preiskave... to pa so šle punce ja... a se kera spomni kdo je mel te težave, da vidim kok so rešili če sploh freha mi imamo fullll težave s kožo pa imamo 30.3 teste. sm kr rekla P naj raje da, pa je že mel napisano napotnico. Preventivo mam pa tako. Mehčalca ne uporabljam več. Mam sam perwoll. Dam na dodatno izpiranje. Ne likam mu oblek. Ne kopamo ga z nobenimi šampončki. Sam olivno olje v kozarcu zmiksamo (2-5 žlic (jaz dam vedno 5 ali več) olivnega olja v 2 deci vode), dam potem v kopel. Ne kopamo ga pogosto, ker po kopanju je koža KATASTROFA. Ga zjutraj in zvečer mažem po celem telesu z hladilno kremo. Od kar ga mažem povsod, tudi po lasišču z to kremo, se mu je stanje z vsem skupaj poboljšalo za 80%. Še vedno pa se mu na kožici pojavijo take stvari. Upam da sem bila dovolj izčrpna. lp
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:50:28
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Samo da ne boste pomotoma mene pocukale, če bom tam. Je zgornji opis čist zame hmmm....Pšemek, potem pa jaz nisem ziher, da svabile midve danes skup na sprehodu....a imaš kako fajn dvojnico, ki je danes ob meni porivala voziček???
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:50:47
|
|
|
|
Lovely
|
Ja, parkirišče pred Kolosejem sem mislila. Valla, no way da spreminjamo plan, brez veze komplicirat. Itak smo vse na istem s kg, še bolš da ne žremo tortic - no OK, ti lahko, suhica - te sovražim he he he Ja, jaz še nisem šla likat, sem šla na FB pa hitr sem pogledat kao preden grem
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:52:13
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 no, midva z sva danes spremenila plane Pšemek in Nejki in sva ju privlekla sredi dneva na drugi konec LJ, kjer smo prav fino vozičkali dobro uro - potem sta punci morali it, midva z pa sva nadaljevala sama še 2 uri!!!! Pa še jaz dodam svoje! Je bilo res ful super na vozičkanju! Mi2 sva šli potem še za pol urce gor do naših, pol sva mogle pa domov šibat kosilo kuhat. Je bil danes zelo na hitro pripravljen - špageti carbonara. Po kosilu smo šli pa še vsi trije za uro in pol na sprehod do Tivolija pa nazaj. Ob 17h smo pa še obiske dobili. Smo se še mal načvekali, pa je bil že čas za kopanje, papanje, zdej pa Nejka že sladko spančka. To pa pomeni, da bom morala tudi jaz hitro skočit v posteljo, da ne zgubim kakšne minute spanja . No, še atija počakam, da pride iz kopalnice, da gremo skupaj. Ta čas bom pa še malo z vami.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:52:16
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ men je sestra kupila zdej fondu sam je prevelik zame. pa un je, k moreš nek gel kupovat k se ga pol zakuri. pa ga je vrnila ker ress nebi tega kupovala vsakič pa pucala ta velik fondu sam zato ker bi zvečer malo čokoladice s sadjem... je tkole veliko bolj simpel. samo svečko prižgeš in tut spucaš bolj enostavno. aja sem pa brala da se itak čokolado in sir prej stopi na štedilnuku pol pa v fondu daš.. he,he, midva nič ne spucava.....jaz čokolado taaaaaako pojem, da izgleda fondi potem čist
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:54:07
|
|
|
|
Lovely
|
Jaz mam ta fondu pa se prah gor nabira... Drugač sem pa vidla pr eni kolegici tako zadevo k čokolado stopi pa potem tko dol teče - taka visoka zadeva je in z vrha dol teče - ne vem če sem jasno opisala... ma je zakon sam je tudi treba pol ful pucat...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:55:37
|
|
|
|
Lovely
|
Pšemek, lahko noč. Jaz tudi grem dol pogledat kaj dragi dela. Sem se malo pomirila. I will give him a break.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:57:38
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Samo da ne boste pomotoma mene pocukale, če bom tam. Je zgornji opis čist zame hmmm....Pšemek, potem pa jaz nisem ziher, da svabile midve danes skup na sprehodu....a imaš kako fajn dvojnico, ki je danes ob meni porivala voziček??? A zaradi vozička, misliš!? No, mal je še bež barve zraven! Pred dobrim letom ali pred dvema jih je bilo 15 manj. Kg namreč! Pa saj se ne obremenjujem s tem, sam mal se hecam. Tako, punce, jaz vas do jutri zapuščam. Mirno noč vam želim
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:57:51
|
|
|
|
ajetam@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Jaz mam ta fondu pa se prah gor nabira... Drugač sem pa vidla pr eni kolegici tako zadevo k čokolado stopi pa potem tko dol teče - taka visoka zadeva je in z vrha dol teče - ne vem če sem jasno opisala... ma je zakon sam je tudi treba pol ful pucat... oh ja čokoladna fontana. meni se zdi to čiist brezveze. ok je kul za novo leto al kej zatga če maš velik folka. sama si pa ziher nebi nikool šla delat te fontane ja se opravičujem nisem hotla nič komplicirat glede lokacije sam sem pač pomislila na sončka. če si pa premislimo in hočemo v zvezdo je pa res samo za vogalom tko da ni deleč
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?