Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:31:28
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ooo junona:si le prišla,a si imela kr danes generalno,jutri pa uživaš kajne,potem pa podaljšani vikend kot jaz zaddnjič.No mene pa še čaka jutri generalka Jutr bom mal omare porihtala, zimske cote stran(tiste res fejst tople) in majčke bolj v ospredje. Pa za bebija moram še prostor naredit v omari v dnevni. Zdej mam js vsepovsod svoje cote.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:31:59
|
|
|
|
brigita23
|
janja- ti me pa zadnje čase mal na miško2006 spominjaš , ona se je tudi par dni pred porodom tak razpisala na tem rr, da jo zdej res ornk pogrešamo....so ji pomočniki pomagal, pa bojo tebi tudi , vidiš kok energije ma, da kljub porodu in , še kr na pomočnike misl detelja-aja ti si mela pregled dans sonček- ja ne vem mogoče bosta pa lubček pa lubica , tvoj Aleks bo pa itak šarmer pa pol . Packa spet si jedla regrat , zdej ga bom šla pa ju3 kr tule na tržnco iskat, tak se mi ga lušta.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:33:36
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 no detelja pa sva spet same -norma dela.Junone še ni bilo.le kje hodi,jo dragi masira kje k je bila včeraj na brazilski pa še brigita je zginla,al pa majo tolk za brat veš kaj...zdaj pa vem zakaj junone ni...zadnjič je rekla, da gre na brazilsko...pol pa ne vem kako smo prišle do tega, da sem jo vpr., da če bo pol pokazala kako zgleda pa je rekla pod pogojem, da ji zrihtam pomočnka...in jaz ji takoj zrihtam...včeraj pa reče, da je bila na brazilski in se seveda jaz spomnil, da obljuda dela dolg...pa sem ji rekla, kdaj bodo slike pa je rekla, da kao včerja ne morejo bit, ker je še zatečena, da kao danes...zdaj pa se izumika packa...če pa slučajno pol ji je opravičeno Čaki, se grem slikat... kurent čakamo slikco
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:33:59
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 janja- ti me pa zadnje čase mal na miško2006 spominjaš , ona se je tudi par dni pred porodom tak razpisala na tem rr, da jo zdej res ornk pogrešamo....so ji pomočniki pomagal, pa bojo tebi tudi , vidiš kok energije ma, da kljub porodu in , še kr na pomočnike misl detelja-aja ti si mela pregled dans ne, cveta ga je imela pa malcevita se mi zdi...jaz ga imam šele v torek... sonček- ja ne vem mogoče bosta pa lubček pa lubica , tvoj Aleks bo pa itak šarmer pa pol . Packa spet si jedla regrat , zdej ga bom šla pa ju3 kr tule na tržnco iskat, tak se mi ga lušta. joj naš bebi je pa tako živahen, da me že kar vse boli kako razteguje buščija
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:35:14
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja evo pa še nekaj za večerjo tako zdaj pa več ne morem, ker se bom v lastni slini utopila mmmmmmmmmm DETELJA ZDEJ PA DOST!!!!!!! KA BI TI RADA DA MENE SRCE ZAGRAB NAMEST POPADKI , za tole bi šla pa na Triglav peš
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:35:37
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ooo junona:si le prišla,a si imela kr danes generalno,jutri pa uživaš kajne,potem pa podaljšani vikend kot jaz zaddnjič.No mene pa še čaka jutri generalka Jutr bom mal omare porihtala, zimske cote stran(tiste res fejst tople) in majčke bolj v ospredje. Pa za bebija moram še prostor naredit v omari v dnevni. Zdej mam js vsepovsod svoje cote. ja to pa le da ne bo mali-a brez omare brigita.pa zakaj na tržnico,a ti ni škoda dat tolk gnara. k je kr drag.A nimaš nbenga k bi ti ga nabral junona ga pa nima rada
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:36:52
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 janja- ti me pa zadnje čase mal na miško2006 spominjaš , ona se je tudi par dni pred porodom tak razpisala na tem rr, da jo zdej res ornk pogrešamo....so ji pomočniki pomagal, pa bojo tebi tudi , vidiš kok energije ma, da kljub porodu in , še kr na pomočnike misl detelja-aja ti si mela pregled dans ne, cveta ga je imela pa malcevita se mi zdi...jaz ga imam šele v torek... sonček- ja ne vem mogoče bosta pa lubček pa lubica , tvoj Aleks bo pa itak šarmer pa pol . Packa spet si jedla regrat , zdej ga bom šla pa ju3 kr tule na tržnco iskat, tak se mi ga lušta. joj naš bebi je pa tako živahen, da me že kar vse boli kako razteguje buščija naš tudi zdle že pol ure skp.ma telovadbo nočno
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:38:50
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 no detelja pa sva spet same -norma dela.Junone še ni bilo.le kje hodi,jo dragi masira kje k je bila včeraj na brazilski pa še brigita je zginla,al pa majo tolk za brat ne ne ne....nisem zginla, sam sploh ne folgam brat, bom zdej kr sproti No ka bomo rekle babe, seksate kaj? MI NEEEEE
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:40:35
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 janja- ti me pa zadnje čase mal na miško2006 spominjaš , ona se je tudi par dni pred porodom tak razpisala na tem rr, da jo zdej res ornk pogrešamo....so ji pomočniki pomagal, pa bojo tebi tudi , vidiš kok energije ma, da kljub porodu in , še kr na pomočnike misl detelja-aja ti si mela pregled dans ne, cveta ga je imela pa malcevita se mi zdi...jaz ga imam šele v torek...AJA točno ja.....eh jst pa spomin, sem skregana z njim , pol ga maš en dan za mano sonček- ja ne vem mogoče bosta pa lubček pa lubica , tvoj Aleks bo pa itak šarmer pa pol . Packa spet si jedla regrat , zdej ga bom šla pa ju3 kr tule na tržnco iskat, tak se mi ga lušta. joj naš bebi je pa tako živahen, da me že kar vse boli kako razteguje buščija naš tudi zdle že pol ure skp.ma telovadbo nočno
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:41:42
|
|
|
|
detelja
|
tako zdaj pa grem pred tv...z upanjem, da bo dragi kmalu prišel k nama z bebijem pa naju mal zmasiral...mamica pa bo zdaj mal božala buščija .... lepo božajte bušije in pazite na njih lep večer...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:42:40
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 janja- ti me pa zadnje čase mal na miško2006 spominjaš , ona se je tudi par dni pred porodom tak razpisala na tem rr, da jo zdej res ornk pogrešamo....so ji pomočniki pomagal, pa bojo tebi tudi , vidiš kok energije ma, da kljub porodu in , še kr na pomočnike misl detelja-aja ti si mela pregled dans ne, cveta ga je imela pa malcevita se mi zdi...jaz ga imam šele v torek... sonček- ja ne vem mogoče bosta pa lubček pa lubica , tvoj Aleks bo pa itak šarmer pa pol . Packa spet si jedla regrat , zdej ga bom šla pa ju3 kr tule na tržnco iskat, tak se mi ga lušta. joj naš bebi je pa tako živahen, da me že kar vse boli kako razteguje buščija A nisi včeraj rekla, da je nekam miren? No, zdej ti je pa pokazal.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:42:55
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 no detelja pa sva spet same -norma dela.Junone še ni bilo.le kje hodi,jo dragi masira kje k je bila včeraj na brazilski pa še brigita je zginla,al pa majo tolk za brat ne ne ne....nisem zginla, sam sploh ne folgam brat, bom zdej kr sproti No ka bomo rekle babe, seksate kaj? MI NEEEEE mi tudi neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,smo nazadnje pred 1 mescom na valentinovo ,al smo še kaj,saj ne vem k to poredko sedaj do 37t
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:43:21
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ooo junona:si le prišla,a si imela kr danes generalno,jutri pa uživaš kajne,potem pa podaljšani vikend kot jaz zaddnjič.No mene pa še čaka jutri generalka Jutr bom mal omare porihtala, zimske cote stran(tiste res fejst tople) in majčke bolj v ospredje. Pa za bebija moram še prostor naredit v omari v dnevni. Zdej mam js vsepovsod svoje cote. ja to pa le da ne bo mali-a brez omare brigita.pa zakaj na tržnico,a ti ni škoda dat tolk gnara. k je kr drag.A nimaš nbenga k bi ti ga nabral junona ga pa nima rada Js mam pa rada motovilec. Mmmm... Moj dragi pa tudi ful rade je regrat.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:43:35
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 no detelja pa sva spet same -norma dela.Junone še ni bilo.le kje hodi,jo dragi masira kje k je bila včeraj na brazilski pa še brigita je zginla,al pa majo tolk za brat ne ne ne....nisem zginla, sam sploh ne folgam brat, bom zdej kr sproti No ka bomo rekle babe, seksate kaj? MI NEEEEE huuuuuuuuuuuuuuudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sssssssssssuuuuuuuuuuuuuuušššššššššššššššššaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:43:47
|
|
|
|
sonček85
|
detelja:želim ti lep spanec in naj vaju dragi malo razvaja,moj že spi
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:44:26
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 janja- ti me pa zadnje čase mal na miško2006 spominjaš , ona se je tudi par dni pred porodom tak razpisala na tem rr, da jo zdej res ornk pogrešamo....so ji pomočniki pomagal, pa bojo tebi tudi , vidiš kok energije ma, da kljub porodu in , še kr na pomočnike misl detelja-aja ti si mela pregled dans ne, cveta ga je imela pa malcevita se mi zdi...jaz ga imam šele v torek... sonček- ja ne vem mogoče bosta pa lubček pa lubica , tvoj Aleks bo pa itak šarmer pa pol . Packa spet si jedla regrat , zdej ga bom šla pa ju3 kr tule na tržnco iskat, tak se mi ga lušta. joj naš bebi je pa tako živahen, da me že kar vse boli kako razteguje buščija A nisi včeraj rekla, da je nekam miren? No, zdej ti je pa pokazal. ja, včerja je bil...sicer zvečer se je zbudil, pa je nagajal...zdaj pa je res ta pravi živček...in tako tudi naj ostane...ker me je drugače ful strah, ko se ful malo giblje
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:44:53
|
|
|
|
*Junona*
|
Sonček, kurent ja.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:46:03
|
|
|
|
*Junona*
|
Zdej jo more pa še Cveta pokazat, je tut bla na brazilski.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:46:10
|
|
|
|
detelja
|
tako, norma je že za par dni narejena zdaj pa res grem...lepo se imejte pa pazite na bušije...pa na pomočnike, da ne uidejo
|
|
|
Koliko ss ste imele?metuljcek271 (
79%)
2 (
10%)
3 (
3%)
4 (
1%)
več (
7%)
Število vseh glasov: 189Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!