|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
12.3.2009 20:20:53   
janja*
Detelja jest sem kar z unim zadovoljna.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
12.3.2009 20:21:51   
detelja
evo pa še nekaj za večerjouser posted image user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

tako zdaj pa več ne morem, ker se bom v lastni slini utopilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
12.3.2009 20:22:42   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Sonček85 ve mi dajete toliko energije,da sem z dneva v dan bolj naspidirana.Juhu.
Izgleda,da je res na vrsti malcekvita.
super,smo vesele,ker te še ne damouser posted image

ja zgleda da res ,sam  ona bi  še tudi lahko počakala

joj kako mi dela mali v bušijuuser posted image user posted image user posted image user posted image ma skoz neke večerne žure,al pa regrat prebavla zdleuser posted image user posted image

janja*:verjamem a veš kako sem ga jaz vers čas čakala da je začel rastit,sem čisto nora nanj.Te povabim na kosilo v nedeljo k mi ga v soboto tašča nabere in ga boš jedlauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
12.3.2009 20:23:16   
detelja

Detelja jest sem kar z unim zadovoljna.

ti si kar vzemi katerega želiš...sam jaz pravim, da jih je tolk pa, če glih se en vidi večim, si jih lahk mal sposojamo, saj jim ne bomo nič ponucaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
12.3.2009 20:23:36   
janja*
user posted image
Punce moje se slišimo jutri služba kliče.Biti mama je včasih zelo teška služba.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
12.3.2009 20:24:14   
sonček85
mmmmmmmm jaz bi vse sladice ,ki so iz sadjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image una kivi torta zgleda odličnouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
12.3.2009 20:25:01   
detelja

user posted image

lahko noč in lepe sanje o pomočnikih sevedauser posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
12.3.2009 20:25:04   
sonček85

user posted image
lahko noč tudi tebi in ja vse nas kmalu čaka ta naloga-se je že veselimuser posted image

čuvaj se,ne uidi nam še in misli na pomočnikeuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
12.3.2009 20:25:35   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

mmmmmmmm jaz bi vse sladice ,ki so iz sadjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image una kivi torta zgleda odličnouser posted image

meni se vse tako lušta, da bi kar vse pojedlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
12.3.2009 20:26:24   
janja*
Detelja pa ti veš,da jaz kao nebi smela jesti sladko.Mi je ginekolog tako rekel.user posted image user posted image
Kakšen košček čokolade si vseeno privoščim.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
12.3.2009 20:26:29   
sonček85
no detelja pa sva spet sameuser posted image user posted image user posted image -norma dela.Junone še ni bilo.le kje hodi,jo dragi masira kje k je bila včeraj na brazilskiuser posted image

pa še brigita je zginla,al pa majo tolk za bratuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
12.3.2009 20:26:57   
*Junona*
Dober večer.user posted image

Pa sem končno prišla do svojega generalskega položaja pred računalnikom. Sem čistila stanovanje ko zmešana. Ampak je pa zdaj luštno.user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes na pijački je bilo super. Upam, da se bo diti kaj bolj pogosto javila.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
12.3.2009 20:27:08   
sonček85

Detelja pa ti veš,da jaz kao nebi smela jesti sladko.Mi je ginekolog tako rekel.user posted image user posted image
malo čisto malo ne škodiuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
12.3.2009 20:27:17   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

evo pa še nekaj za večerjouser posted image user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

tako zdaj pa več ne morem, ker se bom v lastni slini utopilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Js sn zdle ko da mam slinavko.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
12.3.2009 20:27:23   
malcekvita
bravo za našo Miško2006! ja vsaj do srede nej še počaka tale naš baby, pol pa lahko počas pride. vsem vam pošiljam en velik user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
12.3.2009 20:28:38   
sonček85
ooo junona:si le prišla,a si imela kr danes generalno,jutri pa uživaš kajne,potem pa podaljšani vikend kot jaz zaddnjič.No mene pa še čaka jutri generalkauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
12.3.2009 20:28:42   
detelja

no detelja pa sva spet sameuser posted image user posted image user posted image -norma dela.Junone še ni bilo.le kje hodi,jo dragi masira kje k je bila včeraj na brazilskiuser posted image

veš kaj...zdaj pa vem zakaj junone ni...zadnjič je rekla, da gre na brazilsko...pol pa ne vem kako smo prišle do tega, da sem jo vpr., da če bo pol pokazala kako zgleda pa je rekla pod pogojem, da ji zrihtam pomočnka...in jaz ji takoj zrihtam...včeraj pa reče, da je bila na brazilski in se seveda jaz spomnil, da obljuda dela dolg...pa sem ji rekla, kdaj bodo slike pa je rekla, da kao včerja ne morejo bit, ker je še zatečena, da kao danes...zdaj pa se izumikauser posted image user posted image user posted image user posted image  packa...če pa slučajno user posted image  pol ji je opravičenouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
12.3.2009 20:28:44   
janja*
Sonček sej enkrat sem ga že jedla,samo pri nas je komaj sneg izginil.Smo nad 600 metrih in je tukaj dolgo zima.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
12.3.2009 20:28:58   
malcekvita
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Js sn zdle ko da mam slinavko.user posted image user posted image user posted image

jst tudi user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
12.3.2009 20:29:08   
*Junona*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja žemljica je danes že malo boljše, tako da bo mogoče kaj...user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
12.3.2009 20:29:14   
detelja

sorry, boš pa dobila sadjeuser posted image  pa pomočnika zravenuser posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
12.3.2009 20:29:43   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

bravo za našo Miško2006! ja vsaj do srede nej še počaka tale naš baby, pol pa lahko počas pride. vsem vam pošiljam en velik user posted image
tudi tebi objemček nazaj in kr naj še malo počaka bebi

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
12.3.2009 20:30:14   
sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja žemljica je danes že malo boljše, tako da bo mogoče kaj...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem vedela da bo akcijauser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
12.3.2009 20:30:25   
*Junona*

veš kaj...zdaj pa vem zakaj junone ni...zadnjič je rekla, da gre na brazilsko...pol pa ne vem kako smo prišle do tega, da sem jo vpr., da če bo pol pokazala kako zgleda pa je rekla pod pogojem, da ji zrihtam pomočnka...in jaz ji takoj zrihtam...včeraj pa reče, da je bila na brazilski in se seveda jaz spomnil, da obljuda dela dolg...pa sem ji rekla, kdaj bodo slike pa je rekla, da kao včerja ne morejo bit, ker je še zatečena, da kao danes...zdaj pa se izumikauser posted image user posted image user posted image user posted image  packa...če pa slučajno user posted image  pol ji je opravičenouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čaki, se grem slikat...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
12.3.2009 20:31:27   
detelja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čaki, se grem slikat...

ok, sem pripravljenauser posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?