|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
12.3.2009 19:29:29   
malcekvita
zdravo bejbe,
danes sem bla na pregledu, odprta 2 cm, maternični vrat zmehčan, tako da lahko pričakujemo.... še malo nej počaka tale naš malček, ker imam še par stvari za narest. pol pa že lahko pride user posted image . moram it še neki narest, se tipkamo jutri...
aja za nazaj vas nisem uspela nič prebrat, zanima me, če je Mišk2006 že rodila?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
12.3.2009 19:33:29   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

zdravo bejbe,
danes sem bla na pregledu, odprta 2 cm, maternični vrat zmehčan, tako da lahko pričakujemo.... še malo nej počaka tale naš malček, ker imam še par stvari za narest. pol pa že lahko pride user posted image . moram it še neki narest, se tipkamo jutri...

ja, je glih včeraj malo pred 3 uro, če se ne motim...dobila pa je hčerko nino...

joj, komaj čakam, da grem v torek na pregled, da slišim, kaj se tam spodaj dogaja....drži se...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
12.3.2009 19:35:39   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ob 14.45  se nama je rodila hčerkica NINA.Zdrava,močna,težka 2500g in velika 48cm dolga princeska

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke vsej družinici
user posted image

evo malcevita, to je sporočilo od včeraj, ko je miška2006 rodila....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
12.3.2009 19:38:12   
brigita23
alo alo

ooooo vidim, da ste bile danes zelo pridne....ste napolnile kar 8 strani, tako da moram it mal prebratuser posted image .
No jst se danes počutim precej bolše....zato sem bila tudi nekako cel dan leteča....namesto da bi počivalauser posted image user posted image user posted image . Zjutraj sem šla v MŠ, kjer smo imeli danes nego dojenčka in sva se z Junonco, kar dobro nasmejali....je bilo danes res zanimivouser posted image . Po  MŠ smo se dobile še z Sončkom in Diti.....super punce, lepe nosečke...res sem vesela da sem vas spoznalauser posted image , no potem hitro domov nekaj pojest in nato sva šla z dragim na sladoled in k mojim v Šentjur.
Zdej pa se bom posvetila samo vam drage moje.....
aja še to vam moram povedat, da sta se najina dojenčka z Junonco že sporazumevala med predavanji....so nama obema tak bušiji skakal od brckuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ane Junonca.

No vas grem mal prebrat

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
12.3.2009 19:40:25   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

zdravo bejbe,

ja, je glih včeraj malo pred 3 uro, če se ne motim...dobila pa je hčerko nino...

joj, komaj čakam, da grem v torek na pregled, da slišim, kaj se tam spodaj dogaja....drži se...

Ja jst tudi komaj čakam pregled....jst ga imam pa v ponedeljekuser posted image
Vidiš so mi včeraj tisti tvoji fajni pomočniki pomagal, sem bla danes zjutraj čist drugauser posted image user posted image user posted image user posted image . Me zanima če ste jih danes tudi kaj obdelovale, da ste natipkale 9 straniuser posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
12.3.2009 19:54:44   
brigita23
Cveta in L&L- čestitke za včerajšno zmagouser posted image user posted image user posted image ...pri fuzbalu

Vsem hvala, ki ste skrbele zameuser posted image user posted image ...sem še vedno 2V1 in se danes počutim precej boljšeuser posted image , so mi pomočniki od Detelje pomagaliuser posted image

APRILSKI KROFKI- se strinjam

ANCHIKA-vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
12.3.2009 19:54:57   
Nalini
ojla

jaz sem se malo porihtala za jutri user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj grem malo gledat tv ...

potem pa spat ... in zjutraj na pregled k gin ... upam, da bo vse okuser posted image

sem pa danes tak sladkosneda ... samo sladko se mi lušta user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
12.3.2009 19:57:29   
brigita23

ja to je res in zato sem jaz tko vesela,k bom lahko bejbija vozila po sončku pa poleti ,,ker če bi rodile nekje novembra bi morale čakati nekaj časa na to lepo vreme ,takrat bi pa bebiji že bili kar veliki

Joj komaj čakam april in da moja mala štručka prijoka na svetuser posted image user posted image user posted image user posted image

sonček to si pa prav povedala, rodile bomo v najlepšem letnem časuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....sicer pa sej smo tako zračunale neuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
12.3.2009 19:59:52   
brigita23

joj, sem huda...ko napišem celo zgodbo mi je ne objaviuser posted image

sem že spucala stanovanje, umila lase in jih posušila...sedaj bom šla mal počivat pol pa grem tudi jaz mal ven na luft...

eno vpr.glede otroka in prebivališča...mene zanima, če je lahko otrok napisan na mamo, čeprav imata različne naslove...namreč...jaz imam stalnega še vedno pri starših..začasnega pri dragemu...rada bi, da je otrok napisan na mene, da pa bi imel stalno prebivališče urejeno na očetovem naslovu, da potem ni potrebno pozneje spreminjat...tudi jaz si bom čez čas uredila stalno prebivališče pri dragem, ampak čakam, da se prej poročiva, ker ta zamenjava dokumentov itd. to kar stane in se mi zdi bedno, da bom zdaj spreminjala pa potem spet...

lahko....imama jst isti primeruser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
12.3.2009 20:02:01   
brigita23

evo, janja malo za oči, da ne boš kam pobegnila pa sonček zate tudi...oz za vse nosečke nekajuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

hvala Detelja res znaš popestriti danuser posted image user posted image user posted image ....po lepem sončku, paše potem še zvečer mal učke spočituser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
12.3.2009 20:03:28   
janja*
detelja tale je pa res fulllllllllllllllllll dobr.Jaz sem že nazaj in stanje je okej.Počutim se super ,trebuh mi je nehal utrdevat.
Bom jest še kar mal vaša.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
12.3.2009 20:08:56   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

ojla

jaz sem se malo porihtala za jutri user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj grem malo gledat tv ...

potem pa spat ... in zjutraj na pregled k gin ... upam, da bo vse okuser posted image

sem pa danes tak sladkosneda ... samo sladko se mi lušta user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč user posted image

jaz tudi sanjam že cel dan o pana coti...potem o milki...pa sploh ne bom pisala o čem vseuser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
12.3.2009 20:10:01   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

alo alo

ooooo vidim, da ste bile danes zelo pridne....ste napolnile kar 8 strani, tako da moram it mal prebratuser posted image .
No jst se danes počutim precej bolše....zato sem bila tudi nekako cel dan leteča....namesto da bi počivalauser posted image user posted image user posted image . Zjutraj sem šla v MŠ, kjer smo imeli danes nego dojenčka in sva se z Junonco, kar dobro nasmejali....je bilo danes res zanimivouser posted image . Po  MŠ smo se dobile še z Sončkom in Diti.....super punce, lepe nosečke...res sem vesela da sem vas spoznalauser posted image , no potem hitro domov nekaj pojest in nato sva šla z dragim na sladoled in k mojim v Šentjur.
Zdej pa se bom posvetila samo vam drage moje.....
aja še to vam moram povedat, da sta se najina dojenčka z Junonco že sporazumevala med predavanji....so nama obema tak bušiji skakal od brckuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ane Junonca.

No vas grem mal prebrat

super, me je že skrbelo zate, kje si, ker te cel dan ni blo nič na net...ti si tko ko jaz...ko me boli sem cela prestrašena kaj je narobe itd...ležim kot pribita na posteljo...pol ko pa je vse ok pa grem spet ko raketa...namesto, da bi več ali manj počivala....

Neposredna povezava do sporočila: 2688
12.3.2009 20:11:07   
janja*
Detelja toliko sem prepričana,da bom prej na vsezadnje bo pa čez rok (joj upam,da ne).
Sej bom nehala premišljevat o tem.Bom raje mislila na unega svetlolasega blondinca.
Detelja juhu pomaga.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
12.3.2009 20:11:35   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

detelja tale je pa res fulllllllllllllllllll dobr.Jaz sem že nazaj in stanje je okej.Počutim se super ,trebuh mi je nehal utrdevat.
Bom jest še kar mal vaša.

pa zato sem dala tele žrebce gor...kolk je še do roka?...upam, da bodo tile pomočniki mi pomagal uresničit vsaj delno mojo napoved (da boš rodila na rok ali pa čisto majčken prej)....

ja tile žrebci pa so eni res greha vredni...sam so tako suhceni, da jih jaz lahko zadušim sedajuser posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
12.3.2009 20:13:01   
janja*
brigita23 lepo,da si okej.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2691
12.3.2009 20:13:46   
detelja

Detelja toliko sem prepričana,da bom prej na vsezadnje bo pa čez rok (joj upam,da ne).
Sej bom nehala premišljevat o tem.Bom raje mislila na unega svetlolasega blondinca.
Detelja juhu pomaga.

saj ponavadi je tako...cel čas neki šraufa itd...pol pa misliš, da boš predčasno rodila pol pa zamuja...mogoče pa ti otrok privošči, da tako uživaš ob teh slikicah in si misli ne grem še ven, ker bo pol mama mogla več pozornosti meni namenit in naj še malo uživa ob teh lepotcih...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
12.3.2009 20:14:41   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

še enkrat probam...noče mi prilimat tele žrebce

user posted image

user posted image

user posted image
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm so pa dobri se je splačalo še 1x probatuser posted image user posted image user posted image user posted image kajne?

uh, tale ta prvi nas pa že prov vleče stran od računalnikov :) ... k pogledam pa svojo zofo je pa pazna.. brez teh pomočnikov user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si ga pa sprintaj in nesi zraven na kavčuser posted image user posted image user posted image

PIŠUKA... sem vedla da mi neki manjka... listi v tok velkem formatu user posted image  user posted image  user posted image  kaj če mi sprintan v tko miniaturni izvedbi.. ga bom še popeštala na zofi user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si  dobila tko velik papir sedajuser posted image user posted image user posted image čene ti ga moj zrihta k dela v tovarni papirjauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
12.3.2009 20:14:42   
sonček85
tabletka:jaz sem kuipila tudi torbo(chicco-muller25e) in sem že v njej dobila previjalno podlogo,no pa še zraven vozička k je bila torba je v torbi previjalna podloga ,tko da imam dve,eno bom imela ves čas v torbi eno pa v avtuuser posted image malcekvita.a ti pa že kr odprta,sem kr debelo pogledala k sem prebrala.user posted image ja je že rodila,včeraj.čakam sms,tvojo št.pa tko imam da vem katera si k boš pisalauser posted image user posted image
brigita.ja mogoče pa obe nosta glih kontra spole ,sam da neb kira men konkorence delala za mojega aleksauser posted image user posted image user posted image tudi jaz sem vesela da sem vaju spoznalauser posted image
janja:pomagajo ti pomočnikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti še kr ostani zdaj ga malcekvita nekaj sračka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
12.3.2009 20:14:45   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

ja to je res in zato sem jaz tko vesela,k bom lahko bejbija vozila po sončku pa poleti ,,ker če bi rodile nekje novembra bi morale čakati nekaj časa na to lepo vreme ,takrat bi pa bebiji že bili kar veliki

Joj komaj čakam april in da moja mala štručka prijoka na svetuser posted image user posted image user posted image user posted image

sonček to si pa prav povedala, rodile bomo v najlepšem letnem časuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....sicer pa sej smo tako zračunale neuser posted image
ja res je komaj čakam,po se bomo pa vozičkale skpuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2695
12.3.2009 20:15:17   
janja*
Detelja unga mišičastga sem mislila.Saj ga je kar nekaj skupaj.Saj tebe je pa samo trebušček drugače pa si suha.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
12.3.2009 20:16:45   
sonček85

Detelja juhu pomaga.

saj ponavadi je tako...cel čas neki šraufa itd...pol pa misliš, da boš predčasno rodila pol pa zamuja...mogoče pa ti otrok privošči, da tako uživaš ob teh slikicah in si misli ne grem še ven, ker bo pol mama mogla več pozornosti meni namenit in naj še malo uživa ob teh lepotcih...user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim da je to jauser posted image

zdaj sem se pa najedla regrata mmmmmmmmmmmmm pa magnesol za sladico k mi je g rekla naj ga jemljem do 37t

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
12.3.2009 20:17:39   
janja*
Sonček85 ve mi dajete toliko energije,da sem z dneva v dan bolj naspidirana.Juhu.
Izgleda,da je res na vrsti malcekvita.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
12.3.2009 20:18:04   
detelja
ta bi bil tud dober, a ne?

user posted image

sam so mu baje rač. obdelali "bogastvo" v hlačah....

tale pa je meni najboljšiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
12.3.2009 20:19:25   
janja*
Sonček85 jest in moj nik bi tut regrat.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

minecraft
jang

KDO POZNA MINECRAFT IGRICO JO LAHKO OCENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROSIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 (odlično) (32%)

4 (prav dobro) (5%)

3 (dobro) (24%)

2 (zadostno) (3%)

1 (nezadostno) (6%)

manj kot 1!!! (30%)

Število vseh glasov: 63

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!