Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 19:29:29
|
|
|
|
malcekvita
|
zdravo bejbe, danes sem bla na pregledu, odprta 2 cm, maternični vrat zmehčan, tako da lahko pričakujemo.... še malo nej počaka tale naš malček, ker imam še par stvari za narest. pol pa že lahko pride . moram it še neki narest, se tipkamo jutri... aja za nazaj vas nisem uspela nič prebrat, zanima me, če je Mišk2006 že rodila?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 19:33:29
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita zdravo bejbe, danes sem bla na pregledu, odprta 2 cm, maternični vrat zmehčan, tako da lahko pričakujemo.... še malo nej počaka tale naš malček, ker imam še par stvari za narest. pol pa že lahko pride . moram it še neki narest, se tipkamo jutri... aja za nazaj vas nisem uspela nič prebrat, zanima me, če je Mišk2006 že rodila? ja, je glih včeraj malo pred 3 uro, če se ne motim...dobila pa je hčerko nino... joj, komaj čakam, da grem v torek na pregled, da slišim, kaj se tam spodaj dogaja....drži se...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 19:35:39
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ob 14.45 se nama je rodila hčerkica NINA.Zdrava,močna,težka 2500g in velika 48cm dolga princeska čestitke vsej družinici evo malcevita, to je sporočilo od včeraj, ko je miška2006 rodila....
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 19:38:12
|
|
|
|
brigita23
|
alo alo ooooo vidim, da ste bile danes zelo pridne....ste napolnile kar 8 strani, tako da moram it mal prebrat . No jst se danes počutim precej bolše....zato sem bila tudi nekako cel dan leteča....namesto da bi počivala . Zjutraj sem šla v MŠ, kjer smo imeli danes nego dojenčka in sva se z Junonco, kar dobro nasmejali....je bilo danes res zanimivo . Po MŠ smo se dobile še z Sončkom in Diti.....super punce, lepe nosečke...res sem vesela da sem vas spoznala , no potem hitro domov nekaj pojest in nato sva šla z dragim na sladoled in k mojim v Šentjur. Zdej pa se bom posvetila samo vam drage moje..... aja še to vam moram povedat, da sta se najina dojenčka z Junonco že sporazumevala med predavanji....so nama obema tak bušiji skakal od brck , ane Junonca. No vas grem mal prebrat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 19:40:25
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita zdravo bejbe, danes sem bla na pregledu, odprta 2 cm, maternični vrat zmehčan, tako da lahko pričakujemo.... še malo nej počaka tale naš malček, ker imam še par stvari za narest. pol pa že lahko pride . moram it še neki narest, se tipkamo jutri... aja za nazaj vas nisem uspela nič prebrat, zanima me, če je Mišk2006 že rodila? ja, je glih včeraj malo pred 3 uro, če se ne motim...dobila pa je hčerko nino... joj, komaj čakam, da grem v torek na pregled, da slišim, kaj se tam spodaj dogaja....drži se... Ja jst tudi komaj čakam pregled....jst ga imam pa v ponedeljek Vidiš so mi včeraj tisti tvoji fajni pomočniki pomagal, sem bla danes zjutraj čist druga . Me zanima če ste jih danes tudi kaj obdelovale, da ste natipkale 9 strani
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 19:54:44
|
|
|
|
brigita23
|
Cveta in L&L- čestitke za včerajšno zmago ...pri fuzbalu Vsem hvala, ki ste skrbele zame ...sem še vedno 2V1 in se danes počutim precej boljše , so mi pomočniki od Detelje pomagali APRILSKI KROFKI- se strinjam ANCHIKA-vse najboljše za rojstni dan
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 19:54:57
|
|
|
|
Nalini
|
ojla jaz sem se malo porihtala za jutri zdaj grem malo gledat tv ... potem pa spat ... in zjutraj na pregled k gin ... upam, da bo vse ok sem pa danes tak sladkosneda ... samo sladko se mi lušta lahko noč
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 19:57:29
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ja to je res in zato sem jaz tko vesela,k bom lahko bejbija vozila po sončku pa poleti ,,ker če bi rodile nekje novembra bi morale čakati nekaj časa na to lepo vreme ,takrat bi pa bebiji že bili kar veliki Joj komaj čakam april in da moja mala štručka prijoka na svet sonček to si pa prav povedala, rodile bomo v najlepšem letnem času ....sicer pa sej smo tako zračunale ne
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 19:59:52
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja joj, sem huda...ko napišem celo zgodbo mi je ne objavi sem že spucala stanovanje, umila lase in jih posušila...sedaj bom šla mal počivat pol pa grem tudi jaz mal ven na luft... eno vpr.glede otroka in prebivališča...mene zanima, če je lahko otrok napisan na mamo, čeprav imata različne naslove...namreč...jaz imam stalnega še vedno pri starših..začasnega pri dragemu...rada bi, da je otrok napisan na mene, da pa bi imel stalno prebivališče urejeno na očetovem naslovu, da potem ni potrebno pozneje spreminjat...tudi jaz si bom čez čas uredila stalno prebivališče pri dragem, ampak čakam, da se prej poročiva, ker ta zamenjava dokumentov itd. to kar stane in se mi zdi bedno, da bom zdaj spreminjala pa potem spet... lahko....imama jst isti primer
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:02:01
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja evo, janja malo za oči, da ne boš kam pobegnila pa sonček zate tudi...oz za vse nosečke nekaj hvala Detelja res znaš popestriti dan ....po lepem sončku, paše potem še zvečer mal učke spočit
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:03:28
|
|
|
|
janja*
|
detelja tale je pa res fulllllllllllllllllll dobr.Jaz sem že nazaj in stanje je okej.Počutim se super ,trebuh mi je nehal utrdevat. Bom jest še kar mal vaša.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:08:56
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini ojla jaz sem se malo porihtala za jutri zdaj grem malo gledat tv ... potem pa spat ... in zjutraj na pregled k gin ... upam, da bo vse ok sem pa danes tak sladkosneda ... samo sladko se mi lušta lahko noč jaz tudi sanjam že cel dan o pana coti...potem o milki...pa sploh ne bom pisala o čem vse
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:10:01
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo alo ooooo vidim, da ste bile danes zelo pridne....ste napolnile kar 8 strani, tako da moram it mal prebrat . No jst se danes počutim precej bolše....zato sem bila tudi nekako cel dan leteča....namesto da bi počivala . Zjutraj sem šla v MŠ, kjer smo imeli danes nego dojenčka in sva se z Junonco, kar dobro nasmejali....je bilo danes res zanimivo . Po MŠ smo se dobile še z Sončkom in Diti.....super punce, lepe nosečke...res sem vesela da sem vas spoznala , no potem hitro domov nekaj pojest in nato sva šla z dragim na sladoled in k mojim v Šentjur. Zdej pa se bom posvetila samo vam drage moje..... aja še to vam moram povedat, da sta se najina dojenčka z Junonco že sporazumevala med predavanji....so nama obema tak bušiji skakal od brck , ane Junonca. No vas grem mal prebrat super, me je že skrbelo zate, kje si, ker te cel dan ni blo nič na net...ti si tko ko jaz...ko me boli sem cela prestrašena kaj je narobe itd...ležim kot pribita na posteljo...pol ko pa je vse ok pa grem spet ko raketa...namesto, da bi več ali manj počivala....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:11:07
|
|
|
|
janja*
|
Detelja toliko sem prepričana,da bom prej na vsezadnje bo pa čez rok (joj upam,da ne). Sej bom nehala premišljevat o tem.Bom raje mislila na unega svetlolasega blondinca. Detelja juhu pomaga.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:11:35
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* detelja tale je pa res fulllllllllllllllllll dobr.Jaz sem že nazaj in stanje je okej.Počutim se super ,trebuh mi je nehal utrdevat. Bom jest še kar mal vaša. pa zato sem dala tele žrebce gor...kolk je še do roka?...upam, da bodo tile pomočniki mi pomagal uresničit vsaj delno mojo napoved (da boš rodila na rok ali pa čisto majčken prej).... ja tile žrebci pa so eni res greha vredni...sam so tako suhceni, da jih jaz lahko zadušim sedaj
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:13:01
|
|
|
|
janja*
|
brigita23 lepo,da si okej.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:13:46
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Detelja toliko sem prepričana,da bom prej na vsezadnje bo pa čez rok (joj upam,da ne). Sej bom nehala premišljevat o tem.Bom raje mislila na unega svetlolasega blondinca. Detelja juhu pomaga. saj ponavadi je tako...cel čas neki šraufa itd...pol pa misliš, da boš predčasno rodila pol pa zamuja...mogoče pa ti otrok privošči, da tako uživaš ob teh slikicah in si misli ne grem še ven, ker bo pol mama mogla več pozornosti meni namenit in naj še malo uživa ob teh lepotcih...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:14:41
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja še enkrat probam...noče mi prilimat tele žrebce mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm so pa dobri se je splačalo še 1x probat kajne? uh, tale ta prvi nas pa že prov vleče stran od računalnikov :) ... k pogledam pa svojo zofo je pa pazna.. brez teh pomočnikov si ga pa sprintaj in nesi zraven na kavč PIŠUKA... sem vedla da mi neki manjka... listi v tok velkem formatu kaj če mi sprintan v tko miniaturni izvedbi.. ga bom še popeštala na zofi si dobila tko velik papir sedaj čene ti ga moj zrihta k dela v tovarni papirja
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:14:42
|
|
|
|
sonček85
|
tabletka:jaz sem kuipila tudi torbo(chicco-muller25e) in sem že v njej dobila previjalno podlogo,no pa še zraven vozička k je bila torba je v torbi previjalna podloga ,tko da imam dve,eno bom imela ves čas v torbi eno pa v avtu malcekvita.a ti pa že kr odprta,sem kr debelo pogledala k sem prebrala. ja je že rodila,včeraj.čakam sms,tvojo št.pa tko imam da vem katera si k boš pisala brigita.ja mogoče pa obe nosta glih kontra spole ,sam da neb kira men konkorence delala za mojega aleksa tudi jaz sem vesela da sem vaju spoznala janja:pomagajo ti pomočniki ti še kr ostani zdaj ga malcekvita nekaj sračka
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:14:45
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ja to je res in zato sem jaz tko vesela,k bom lahko bejbija vozila po sončku pa poleti ,,ker če bi rodile nekje novembra bi morale čakati nekaj časa na to lepo vreme ,takrat bi pa bebiji že bili kar veliki Joj komaj čakam april in da moja mala štručka prijoka na svet sonček to si pa prav povedala, rodile bomo v najlepšem letnem času ....sicer pa sej smo tako zračunale ne ja res je komaj čakam,po se bomo pa vozičkale skp
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:15:17
|
|
|
|
janja*
|
Detelja unga mišičastga sem mislila.Saj ga je kar nekaj skupaj.Saj tebe je pa samo trebušček drugače pa si suha.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:16:45
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: janja* Detelja toliko sem prepričana,da bom prej na vsezadnje bo pa čez rok (joj upam,da ne). Sej bom nehala premišljevat o tem.Bom raje mislila na unega svetlolasega blondinca. Detelja juhu pomaga. saj ponavadi je tako...cel čas neki šraufa itd...pol pa misliš, da boš predčasno rodila pol pa zamuja...mogoče pa ti otrok privošči, da tako uživaš ob teh slikicah in si misli ne grem še ven, ker bo pol mama mogla več pozornosti meni namenit in naj še malo uživa ob teh lepotcih... mislim da je to ja zdaj sem se pa najedla regrata mmmmmmmmmmmmm pa magnesol za sladico k mi je g rekla naj ga jemljem do 37t
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:17:39
|
|
|
|
janja*
|
Sonček85 ve mi dajete toliko energije,da sem z dneva v dan bolj naspidirana.Juhu. Izgleda,da je res na vrsti malcekvita.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:18:04
|
|
|
|
detelja
|
ta bi bil tud dober, a ne? sam so mu baje rač. obdelali "bogastvo" v hlačah.... tale pa je meni najboljši
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 20:19:25
|
|
|
|
janja*
|
Sonček85 jest in moj nik bi tut regrat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
minecraftjangKDO POZNA MINECRAFT IGRICO JO LAHKO OCENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PROSIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!5 (odlično) (
32%)
4 (prav dobro) (
5%)
3 (dobro) (
24%)
2 (zadostno) (
3%)
1 (nezadostno) (
6%)
manj kot 1!!! (
30%)
Število vseh glasov: 63Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!