špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally oj, evo mene nazaj, Emilija se je umirila res ne vem kaj ji je bilo,a je bila tolk zaspana al kaj,sva šle vn in je spala v vozičku pol urce, zdej se pa igra? kakšni so znaki pri vnetju ušes, verjetno bi jo bolelo ko ji čistim ušesa ali ne ? ne vem to je za mene prvič, da je tako zbolela, sem ji probala mal za ušesi potipat pa ni videt, da bi jo kaj bolelo, vročine nima, zdej je začela še malo pokašljevat, sam mislim, da zaradi zamešenega noska ker ne more dihat? nič danes bomo še počakali jutri gremo pa do P, da jo pogleda,da bomo mirni čez vikend. mah upam,da bo čimprej mimo. za vse, ki rabite , al pa . Nia ful joka, ko hoče spat in ne more dihat, takrat se tako dere kot bi jo iz kože dajali. Poskusi ji fajn FR not našpricat in ji spucaj z baby vacom ali čem podobnim. Tako se bo naspala in ne bo več tako sitna, saj veš, ni ga čez nenaspanega otroka boga moja revica ona je bila toliko zaspana, da je sede hotla zaspat , potem se je zakašljala in v jok, jo nikakor nisem mogla pomirit in to je trajalo 2 uri , pol pa sem šla vn in srečam soseda pa mi reče da je hotu pridet potrkat in vprašat če rabim prevoz do P. ok veretno ni nič slabega mislil sam raje vidim, da mi v tistih trenutkih noben ne pride ker ne vem kako bi odreagirala . zdej spi skoraj dve uri in nič ne kašlja, sem ji pa pred spanjem fajn noska spucala jao to je bilo dretje. Revica mala Glede ušesk res lahko z gotovostjo presodi le P. Imam 3 otroke in pri nobenem nisem znala in ne znam oceniti, če gre ev. za vnetje ušes Zate pa Ostani trdna, naj te pripomba ne vrže s tira, mislim, da gospod res ni mislil slabega, le pomagal bi ti rad. Se je pa nerodno izrazil, moški pač...
|