Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 13:27:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DAN DAN Lep dan dan tudi tebi. Hvala hvala , veš pa vseeno ni tako lep, ker je AT tečkana za popi , pa spali nismo praktično nič , jao bo treba nekako to obdobje pregurat. Kak je tvoj miško?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 13:27:14
|
|
|
|
katy82
|
Punce hvala vam za tolažbo,res sem vam hvaležna za vse lepe besede in za motivacijo za naprej. Provokator,ne morem mimo tebe ker si me direkt izpostavla.Nimam nč proti tvojemu mnenju vsak ima pravico do svojega.Imaš prav forum je javen in določene osebe na njem me poznajo,mogoče se bo še katera spotaknila ob najino driblanje in nevede našla sebe v podobni situaciji.Kolkr vem nikol nisem napisala svojega priimka ali izpostavila njegovih podatkov tko da ne vidm fore zakaj bi bil moj partner zaradi tega nesrečen Ti dogaja zgleda. Pa še to,mene ni sram napisat kaj se med nama dogaja in kakšne probleme imava ker me pred tistimi ki me poznajo ni sram,rada bi pa rešila najino vezo in njega samega potegnla ven iz tega počutja v katerem je sedaj.Sem se pa izpostavla zato,da dobim kak pameten nasvet,ker mi je zmanjkalo idej in kot si vidla so mi punce vedno pripravljene pomagat.OK so tudi nekoliko zavrte osebe,ki svoje probleme na veliko skrivajo pod fasado,da se pokažejo kolk so kao oh in sploh. Dost maš zaenkrat,če boš sploh sfogala kaj sem napisala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 13:28:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej PROVOKATOR če se ne znaš lepo pogovarjat, je najboljše da greš provocirat koga drugega, nas pa pusti pri miru. Najdi si že enega deda, da ne boš tako zagrenjena, očitno že dolgo nisi fasala, pa si zatežena. Vsem ostalim se opravičujem za ta zadnji stavek, tudi moderatorjem. Mislim, da bi lahko modelatorji končno ukrepali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 13:29:06
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DAN DAN Lep dan dan tudi tebi. Hvala hvala , veš pa vseeno ni tako lep, ker je AT tečkana za popi , pa spali nismo praktično nič , jao bo treba nekako to obdobje pregurat. Kak je tvoj miško? Je bil zunaj zelo priden, ko sma pa noter prišla pa dereje in sem ga dala nazaj spat. Imamo pa že 4 zobke in upam, da mu bodo dali sedaj malo miru. Je pa priden in spi celo noč, le budilko ima v riti in je vsak dan okrog 6.45 auf.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 13:29:19
|
|
|
|
barbaw
|
Provokator ugrizni se v jezik, prste si v predal zapri pa zgini v tisto luknjo iz katere si prilezla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 13:29:59
|
|
|
|
Estrella*
|
Katy: V vsakem odnosu se pojavlja kriza, enkrat zaradi teh, drugič zaradi drugih razlogov. Skupno življenje res ni mačji kašel, kot tudi prihod otroka. Vsak po svoje odreagira. Bistvo vsega je, da morata bit oba močna, da se iz tega začaranga kroga izvlečeta. Pogovor, kupno preživljanje časa sta ključnega pomena. Seveda pa morata oba imeti voljo in trde živce na tej poti, če ne je vse zaman. Pa še to: na krizo glej kot na nekaj dobrega, nekaj na čemer se člahko učimo, ker brez nje na katerem koli področju, sploh ne bi mogli ceniti kaj smo dejansko imeli in kaj lahko ponovno dosežemo.
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 12.3.2009 13:34:44 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 13:35:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Katy: V vsakem odnosu se pojavlja kriza, enkrat zaradi teh, drugič zaradi drugih razlogov. Skupno življenje res ni mačji kašel, kot tudi prihod otroka. Vsak po svoje odreagira. Bistvo vsega je, da morata bit oba močna, da se iz tega začaranga kroga izvlečeta. Pogovor, kupno preživljanje časa sta ključnega pomena. Seveda pa morata oba imeti voljo in trde živce na tej poti, če ne je vse zaman. Jaz se bom kar podpisala. Mogoče se je tvoj "naveličal", da je Lara prva in ne več on. Moški so kot majhni otroci, ki rabijo ogromno pozornosti. Če lahko si vzamita en večer na ateden zase, Laro pa dajta v varstvo. Bodi močna!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 13:36:46
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Katy: V vsakem odnosu se pojavlja kriza, enkrat zaradi teh, drugič zaradi drugih razlogov. Skupno življenje res ni mačji kašel, kot tudi prihod otroka. Vsak po svoje odreagira. Bistvo vsega je, da morata bit oba močna, da se iz tega začaranga kroga izvlečeta. Pogovor, kupno preživljanje časa sta ključnega pomena. Seveda pa morata oba imeti voljo in trde živce na tej poti, če ne je vse zaman. Jaz se bom kar podpisala. Mogoče se je tvoj "naveličal", da je Lara prva in ne več on. Moški so kot majhni otroci, ki rabijo ogromno pozornosti. Če lahko si vzamita en večer na ateden zase, Laro pa dajta v varstvo. Bodi močna!!!!!! se še jaz podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 13:37:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Punce hvala vam za tolažbo,res sem vam hvaležna za vse lepe besede in za motivacijo za naprej. Provokator,ne morem mimo tebe ker si me direkt izpostavla.Nimam nč proti tvojemu mnenju vsak ima pravico do svojega.Imaš prav forum je javen in določene osebe na njem me poznajo,mogoče se bo še katera spotaknila ob najino driblanje in nevede našla sebe v podobni situaciji.Kolkr vem nikol nisem napisala svojega priimka ali izpostavila njegovih podatkov tko da ne vidm fore zakaj bi bil moj partner zaradi tega nesrečen Ti dogaja zgleda. Pa še to,mene ni sram napisat kaj se med nama dogaja in kakšne probleme imava ker me pred tistimi ki me poznajo ni sram,rada bi pa rešila najino vezo in njega samega potegnla ven iz tega počutja v katerem je sedaj.Sem se pa izpostavla zato,da dobim kak pameten nasvet,ker mi je zmanjkalo idej in kot si vidla so mi punce vedno pripravljene pomagat.OK so tudi nekoliko zavrte osebe,ki svoje probleme na veliko skrivajo pod fasado,da se pokažejo kolk so kao oh in sploh. Dost maš zaenkrat,če boš sploh sfogala kaj sem napisala katy moja, sem prebrala kake težave imata s tvojim , veš v tem kako se tvoj dragi počuti, bi se lahko tudi sama našla. Pri meni skoraj ne mine dan, da jaz ne znorim, dobesedno se spremenim v neobvladljivo zver, veš jaz nekako funkcioniram, dokler moj ne pride iz službi, potem pa kar za brez veze iščem nek kreg, pa sploh ne vem zakaj. Tudi sama sem že močno naveličana tega vsakdanjika, to da sem v vlogi 24 urne varuške in gospodinje.HB je vsaj moj toliko uvideven, da proba mojo slabo voljo, nekako omilit. Res vama iz srca želim, da se nekako izvlečeta iz tega dreka Provokator več besed pa ne mislim na tebi izgubljat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 13:37:46
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: ali bi mi lahko poslala mušter za pisanje prošenj. Moram malo posodobiti svoj koncept in sem našal eno primeno delovno mesto, pa bi danes napisala in probala srečo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 13:38:20
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Katy: V vsakem odnosu se pojavlja kriza, enkrat zaradi teh, drugič zaradi drugih razlogov. Skupno življenje res ni mačji kašel, kot tudi prihod otroka. Vsak po svoje odreagira. Bistvo vsega je, da morata bit oba močna, da se iz tega začaranga kroga izvlečeta. Pogovor, kupno preživljanje časa sta ključnega pomena. Seveda pa morata oba imeti voljo in trde živce na tej poti, če ne je vse zaman. Pa še to: na krizo glej kot na nekaj dobrega, nekaj na čemer se člahko učimo, ker brez nje na katerem koli področju, sploh ne bi mogli ceniti kaj smo dejansko imeli in kaj lahko ponovno dosežemo. Estrella zelo lepo napisano in zelo zelo resnično.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 13:38:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: ali bi mi lahko poslala mušter za pisanje prošenj. Moram malo posodobiti svoj koncept in sem našal eno primeno delovno mesto, pa bi danes napisala in probala srečo Kateri word imaš? Jaz imam enega novega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 13:42:19
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Katy: V vsakem odnosu se pojavlja kriza, enkrat zaradi teh, drugič zaradi drugih razlogov. Skupno življenje res ni mačji kašel, kot tudi prihod otroka. Vsak po svoje odreagira. Bistvo vsega je, da morata bit oba močna, da se iz tega začaranga kroga izvlečeta. Pogovor, kupno preživljanje časa sta ključnega pomena. Seveda pa morata oba imeti voljo in trde živce na tej poti, če ne je vse zaman. Pa še to: na krizo glej kot na nekaj dobrega, nekaj na čemer se člahko učimo, ker brez nje na katerem koli področju, sploh ne bi mogli ceniti kaj smo dejansko imeli in kaj lahko ponovno dosežemo. Estrella to si pa zelo lepo in resnično napisala. Katy, le pogumno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 13:44:14
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem po 45min obupala na orbitreku Naredila sem samo 140 trebušnjakov tako, da preostanek sledi popoldan Grem še malo pospravit po bajti, kuhala danes ne bom, bom kar iz skrinje vzela. Zlikala sem do konca danes, sedaj pa imam nov pajk perila Temu ni ne konca ne kraja jaz bi že po 15min obupala , dobra si pridna si. punce, pa sej 45 min ni tako veliko. to je lih spodnja meja časa, če hočeš kaj shujšat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 13:45:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem po 45min obupala na orbitreku Naredila sem samo 140 trebušnjakov tako, da preostanek sledi popoldan Grem še malo pospravit po bajti, kuhala danes ne bom, bom kar iz skrinje vzela. Zlikala sem do konca danes, sedaj pa imam nov pajk perila Temu ni ne konca ne kraja jaz bi že po 15min obupala , dobra si pridna si. punce, pa sej 45 min ni tako veliko. to je lih spodnja meja časa, če hočeš kaj shujšat Ja to že res, ampak za nas, ki nič ne migamo, je 45 min cela večnost.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 13:46:06
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem po 45min obupala na orbitreku Naredila sem samo 140 trebušnjakov tako, da preostanek sledi popoldan Grem še malo pospravit po bajti, kuhala danes ne bom, bom kar iz skrinje vzela. Zlikala sem do konca danes, sedaj pa imam nov pajk perila Temu ni ne konca ne kraja jaz bi že po 15min obupala , dobra si pridna si. punce, pa sej 45 min ni tako veliko. to je lih spodnja meja časa, če hočeš kaj shujšat Ja to že res, ampak za nas, ki nič ne migamo, je 45 min cela večnost. Podpišem!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 13:46:39
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Provokator ugrizni se v jezik, prste si v predal zapri pa zgini v tisto luknjo iz katere si prilezla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 13:47:26
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem po 45min obupala na orbitreku Naredila sem samo 140 trebušnjakov tako, da preostanek sledi popoldan Grem še malo pospravit po bajti, kuhala danes ne bom, bom kar iz skrinje vzela. Zlikala sem do konca danes, sedaj pa imam nov pajk perila Temu ni ne konca ne kraja jaz bi že po 15min obupala , dobra si pridna si. punce, pa sej 45 min ni tako veliko. to je lih spodnja meja časa, če hočeš kaj shujšat Ja to že res, ampak za nas, ki nič ne migamo, je 45 min cela večnost. Podpišem!!! lenčine
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 13:48:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem po 45min obupala na orbitreku Naredila sem samo 140 trebušnjakov tako, da preostanek sledi popoldan Grem še malo pospravit po bajti, kuhala danes ne bom, bom kar iz skrinje vzela. Zlikala sem do konca danes, sedaj pa imam nov pajk perila Temu ni ne konca ne kraja jaz bi že po 15min obupala , dobra si pridna si. punce, pa sej 45 min ni tako veliko. to je lih spodnja meja časa, če hočeš kaj shujšat Ja to že res, ampak za nas, ki nič ne migamo, je 45 min cela večnost. Podpišem!!! tudi meni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 13:53:25
|
|
|
|
katy82
|
Estrella,Barbaw,Edina,Sesil,Hijenca,Mafi in še druge hvala vam. Na vse to gledam kot še na eno preizkušnjo ampak priznam zmanjkalo mi je volje in živcev.Zato sem se izpostavila,ker sem mogla iz sebe ven dat,da ostanem prisebna in najdem pot za naprej. Najbrž res rabiva več časa zase,HB bo imel zdaj dopust in se bova lahko bolj posvetila en drugemu,čutim pa da morva še več naredit kot samo kaka večerja in romantika,morva poiskat pomoč,da se nauči vsaj čustva izražat,najbrž mu bo potem lažje.Upam vsaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 13:56:56
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Provokator ugrizni se v jezik, prste si v predal zapri pa zgini v tisto luknjo iz katere si prilezla. Morte pa rečt,da sem hitr na plan zbezala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 14:16:05
|
|
|
|
tally
|
punce meni se bo počasi zmešalo od Emilijinega joka. sej vem je prehlajena in iz noska ji teče, nič ne je, dobesedno nič, pije tudi zelo malo, to vzamem vse zakup, ampak kako ima moči, da non stop joka , iz kje jo črpa? prej mi je dve uri skup jokala nič jo ne potolaži, ne nošenje po rokah ne nič , še odriva se od mene ker verjetno misli, da ji bom noska čistila .... ponoči nič ne spi in je trenutno toliko zaspana, da ima okrog oči čisto rdeče noče pa zaspat, sploh ne vem več kaj narediti. moj je v službi popoldne in bom do 22h sama in se mi bo če bo taka zmešalooo....................................................
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 14:19:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally punce meni se bo počasi zmešalo od Emilijinega joka. sej vem je prehlajena in iz noska ji teče, nič ne je, dobesedno nič, pije tudi zelo malo, to vzamem vse zakup, ampak kako ima moči, da non stop joka , iz kje jo črpa? prej mi je dve uri skup jokala nič jo ne potolaži, ne nošenje po rokah ne nič , še odriva se od mene ker verjetno misli, da ji bom noska čistila .... ponoči nič ne spi in je trenutno toliko zaspana, da ima okrog oči čisto rdeče noče pa zaspat, sploh ne vem več kaj narediti. moj je v službi popoldne in bom do 22h sama in se mi bo če bo taka zmešalooo....................................................
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 14:20:47
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally punce meni se bo počasi zmešalo od Emilijinega joka. sej vem je prehlajena in iz noska ji teče, nič ne je, dobesedno nič, pije tudi zelo malo, to vzamem vse zakup, ampak kako ima moči, da non stop joka , iz kje jo črpa? prej mi je dve uri skup jokala nič jo ne potolaži, ne nošenje po rokah ne nič , še odriva se od mene ker verjetno misli, da ji bom noska čistila .... ponoči nič ne spi in je trenutno toliko zaspana, da ima okrog oči čisto rdeče noče pa zaspat, sploh ne vem več kaj narediti. moj je v službi popoldne in bom do 22h sama in se mi bo če bo taka zmešalooo.................................................... Ja bogica. A si bila pri P z njo? Mogoče so uhice vnete.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 14:24:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally punce meni se bo počasi zmešalo od Emilijinega joka. sej vem je prehlajena in iz noska ji teče, nič ne je, dobesedno nič, pije tudi zelo malo, to vzamem vse zakup, ampak kako ima moči, da non stop joka , iz kje jo črpa? prej mi je dve uri skup jokala nič jo ne potolaži, ne nošenje po rokah ne nič , še odriva se od mene ker verjetno misli, da ji bom noska čistila .... ponoči nič ne spi in je trenutno toliko zaspana, da ima okrog oči čisto rdeče noče pa zaspat, sploh ne vem več kaj narediti. moj je v službi popoldne in bom do 22h sama in se mi bo če bo taka zmešalooo.................................................... Ja bogica. A si bila pri P z njo? Mogoče so uhice vnete. tudi meni je najprej padlo na pamet, da bi lahko bila ušesa. dej pejt do P, zgubit nimaš kej!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?