majčyca
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Dobro jutro punce! Jaz sem se danes odločila, da bom ostala kar doma, da se pozdravim, ker drugače bom še cel teden hodila naokrog z vročino in kašljem Tako, da imam že zdaj zjutraj čas za RR sarar - hvala za podatek o testih za ugotavljanje O. Če bo čez nekaj časa potrebno, bom jih kupila, ampak za začetek pa boma probala brez obremenjevanja in nekega računanja. Ker se mi zdi, da ko se enkrat začneš obremenjevat, še lahko cele dneve razmišljaš samo o tem, kdaj bo uspelo. Upam, da nam vsem uspe res v najkrajšem možnem času in da zagledamo za vse nas veliko za srečo Da vam povem, kaj se je zgodilo eni moji znanki... čez 1 mesec ima PDP . Ima pa dvojčka oziroma ne ve se več ravno točno koliko jih je. Vso nosečnost so ji govorili, da sta dva , zdaj 1 mesec pred porodom pa ji rečejo, da se jim zdi, da slišimo 3 srčke, ampak da niso sigurni in bo ob porodu komaj točno izvedela koliko jih ima dejansko Jaz ne vem kaj bi naredila... Ta znanka je rekla, da so jo čisto vrgli iz tira. miškamaška - je že kaj novega pri tebi? lep dan vsem skupaj! grem dalje ležat, da se čimprej pozdravim... ooooooooo, jst si sploh ne predstavljam. po moje bi kar mojo mami prosila, da se k nam preseli Mislim, da bi jaz tudi mojo mami prosila, da bi se preselila. To si res ne predstavljam, kako bi to bilo Jaz folno kislino jemljem že skoraj 1 mesec. lillchy123 - ti jo jemlješ? Pa hvala za Danes, ko sem obležala doma, sem bila vseeno malo pridna sem do zdaj delala neke stvari za fax, da mi ne bo potrebno drug teden, ko pride moj lubi domov tako, da sem vseeno dobro izkoristila današnji dan Pa malo sem se nafilala z lekadolom plus c in coldrex-om, tako da mislim, da bom jutri že kar ok. Upam vsaj, ker imam zdaj res preveč dela, da bi ležala doma Jaz ko sem razmišljala, kaj bi raje imela, fantka ali punčko, sem ugotovila, da punčko, ker ima sestra fantka in pa vse sestrične imajo fantke tako, da bi jaz lahko malo prerezala to verigo fantkov drugače pa mi je vseeno, glavno, da čimprej in da bo z vse ok!!! Grem zdaj še malo ležat in čajčke pit, da bom jutri ok Lepo se imejte, pa se beremo!
|