Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:11:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, spovedat se moram: I have sinned Za večerjo sem požrla eno malo žemljo, ker so mi preveč dišale... Noter sem dala kos pršuta in natlačila goro motovilca Se pa zdaj 2 dni vztrajno držim popolnoma stran od sladkarij, to pa menda tudi šteje Zanimivo, da me ne premamijo čokolade, ki se mi smejijo s police, ampak ena kilava žemlja... Punca, ti imaš tako malo viška kil, da se ti greh ne bo poznal prav veliko. Sicer je "dovoljeno" grešit npr. za kak RD pač ješ normalno, le drugi dan si samo na vodi sadju in zelenjavi A se splača???? Žemlja, ja ker ti OH primanjkuje. Ljudje sploh ne vemo kako smo zasvojeni z njimi Ja, jaz sem prav zasvojena s kruhom... OH v drugi obliki mi sploh ne pomenijo toliko, kruh pa, svež kruh... mmmmmm... Bom pa pošteno povedala: imam 68 kil in bi bila s petimi kilami minusa na svoji zaželjeni teži jst si tud ne znam predstavljat lifa brez kruha, se mi zdi da ko ga nimam doma, sploh ne vem kaj naj jem, in seveda brez sladkiša tud ne gre. No jst sem prilezla do 60, pa hočem nazaj dol. Jaz sem imela pred vsako zanositvijo 63 kil in sem bila tako najbolj zadovoljna. No, na 176 cm višine mi pod 60 kil res ni treba, sem že bila okostnjak in se nisem dobro počutila. Aja, jana81, koliko si ti visoka?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:11:50
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Mi smo zopet auf od 6.45, sem danes cel kinderpet preiskala, kje ima Videk skrito budilko, ker je vsak dan ob istem času auf, pa ne najdem . Papama kašico, jaz pa srkam kavico, oči mi pa kar še skupaj lezejo. Ni smešno, ampak res, vsakdan ob isti uri auf, kot da ima budilko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:14:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutroooooooooooooo Spanje: od malo pred 10. pa do 5ih, potem je spila flašo čaja, napolnila plenico, sva se šle previt, je začela delat am, am, am, am, sem ji naštimala flašo AM, potem je počasi zaspala nazaj in spala celih 15min , tako da smo auf že od 5ih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:14:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dobro jutro kofi spila, maleni še spi , spanje solidno se je zbudil ene 2-krat, z decem se pa ne pogovarjam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:14:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Mi smo zopet auf od 6.45, sem danes cel kinderpet preiskala, kje ima Videk skrito budilko, ker je vsak dan ob istem času auf, pa ne najdem . Papama kašico, jaz pa srkam kavico, oči mi pa kar še skupaj lezejo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:14:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kje pa se barbaw danes skriva ? na kafeju sem bila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:14:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, spovedat se moram: I have sinned Za večerjo sem požrla eno malo žemljo, ker so mi preveč dišale... Noter sem dala kos pršuta in natlačila goro motovilca Se pa zdaj 2 dni vztrajno držim popolnoma stran od sladkarij, to pa menda tudi šteje Zanimivo, da me ne premamijo čokolade, ki se mi smejijo s police, ampak ena kilava žemlja... Punca, ti imaš tako malo viška kil, da se ti greh ne bo poznal prav veliko. Sicer je "dovoljeno" grešit npr. za kak RD pač ješ normalno, le drugi dan si samo na vodi sadju in zelenjavi A se splača???? Žemlja, ja ker ti OH primanjkuje. Ljudje sploh ne vemo kako smo zasvojeni z njimi Ja, jaz sem prav zasvojena s kruhom... OH v drugi obliki mi sploh ne pomenijo toliko, kruh pa, svež kruh... mmmmmm... Bom pa pošteno povedala: imam 68 kil in bi bila s petimi kilami minusa na svoji zaželjeni teži Imaš samo 2 več kot jaz. Ampak ti meni deluješ bolj suha od mene. A si večja? Misllim, da si malo. Sem videla zdaj, da si kar precej večja od mene.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:14:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro (Ne)spanje pri nas je bilo kot ponavadi Danes bo mali dobil novo dozo homeopatskega zdravila - tistega, ki je zadnjič celih 9 dni "držalo", upam, da bo tudi tokrat... Danes pa praznuje Pepitin sonček svojo obmesečnico Pepita, sem videla, da si pisala na eni drugi temi, pridi kaj k nam pokukat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:16:39
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ kasso, vrag, tele tvoje norice Vzemi Claritine ali vsaj Fenistil, naj bi manj srbelo. Drugače pa obstaja tole, mogoče kaj pomaga, se dobi brez recepta: KLIK hvala ...bom vprašala, če imajo v PO...samo je ziher drago ko hudič.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:17:18
|
|
|
|
barbaw
|
Pa dober dan!!!! Pri nas je ko zakleto. Ko grem spat se Maja obvezno zbuja, da lahko znorim. Včeraj sem bila čisto obupana in sem se malo . Od 20-24 se je zbudila 50x. Potem pa sem bila čisto obupana in sem jo ob 24h vzela iz postelje in se je v dnevni igrala do 1h, potem pa je zaspala in spala do 6h, dobila malo mlekca, čaja in dudo in potegnila do 7.30. Jaz sem spala natanko 6h. Nisem pa nič polomljena, ker sem teh 6h odlično spala. Me pa nekaj grlo šlata.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:17:44
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro (Ne)spanje pri nas je bilo kot ponavadi Danes bo mali dobil novo dozo homeopatskega zdravila - tistega, ki je zadnjič celih 9 dni "držalo", upam, da bo tudi tokrat... Danes pa praznuje Pepitin sonček svojo obmesečnico Pepita, sem videla, da si pisala na eni drugi temi, pridi kaj k nam pokukat Upam, da bo pomagalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:18:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ kasso, vrag, tele tvoje norice Vzemi Claritine ali vsaj Fenistil, naj bi manj srbelo. Drugače pa obstaja tole, mogoče kaj pomaga, se dobi brez recepta: KLIK hvala ...bom vprašala, če imajo v PO...samo je ziher drago ko hudič. Drugače pa ne dajejo več mazil ampak samo claretin, da srbečico omili.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:18:10
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, spovedat se moram: I have sinned Za večerjo sem požrla eno malo žemljo, ker so mi preveč dišale... Noter sem dala kos pršuta in natlačila goro motovilca Se pa zdaj 2 dni vztrajno držim popolnoma stran od sladkarij, to pa menda tudi šteje Zanimivo, da me ne premamijo čokolade, ki se mi smejijo s police, ampak ena kilava žemlja... Punca, ti imaš tako malo viška kil, da se ti greh ne bo poznal prav veliko. Sicer je "dovoljeno" grešit npr. za kak RD pač ješ normalno, le drugi dan si samo na vodi sadju in zelenjavi A se splača???? Žemlja, ja ker ti OH primanjkuje. Ljudje sploh ne vemo kako smo zasvojeni z njimi Ja, jaz sem prav zasvojena s kruhom... OH v drugi obliki mi sploh ne pomenijo toliko, kruh pa, svež kruh... mmmmmm... Bom pa pošteno povedala: imam 68 kil in bi bila s petimi kilami minusa na svoji zaželjeni teži jst si tud ne znam predstavljat lifa brez kruha, se mi zdi da ko ga nimam doma, sploh ne vem kaj naj jem, in seveda brez sladkiša tud ne gre. No jst sem prilezla do 60, pa hočem nazaj dol. Jaz sem imela pred vsako zanositvijo 63 kil in sem bila tako najbolj zadovoljna. No, na 176 cm višine mi pod 60 kil res ni treba, sem že bila okostnjak in se nisem dobro počutila. Aja, jana81, koliko si ti visoka? ja sem bolj pri tamajhnih..165 cm..in bi rada imela 53 kg, bom tud s 55 zadovoljna samo da je trbuh trd in rit vzdignjena.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:18:50
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pa dober dan!!!! Pri nas je ko zakleto. Ko grem spat se Maja obvezno zbuja, da lahko znorim. Včeraj sem bila čisto obupana in sem se malo . Od 20-24 se je zbudila 50x. Potem pa sem bila čisto obupana in sem jo ob 24h vzela iz postelje in se je v dnevni igrala do 1h, potem pa je zaspala in spala do 6h, dobila malo mlekca, čaja in dudo in potegnila do 7.30. Jaz sem spala natanko 6h. Nisem pa nič polomljena, ker sem teh 6h odlično spala. Me pa nekaj grlo šlata. da se ti ne razvije v kaj več.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:19:40
|
|
|
|
hijenca
|
Mi imamo že 4 zobek .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:19:42
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pa dober dan!!!! Pri nas je ko zakleto. Ko grem spat se Maja obvezno zbuja, da lahko znorim. Včeraj sem bila čisto obupana in sem se malo . Od 20-24 se je zbudila 50x. Potem pa sem bila čisto obupana in sem jo ob 24h vzela iz postelje in se je v dnevni igrala do 1h, potem pa je zaspala in spala do 6h, dobila malo mlekca, čaja in dudo in potegnila do 7.30. Jaz sem spala natanko 6h. Nisem pa nič polomljena, ker sem teh 6h odlično spala. Me pa nekaj grlo šlata. hitro vzami neoangin ali pa granobil,septolete preden bo prepozno... imaš da v soboto prideš v Celje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:20:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi imamo že 4 zobek . superca...dobr si me spomnila, morem it napisat kdaj je Nejc dobil 6-ega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:22:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pa dober dan!!!! Pri nas je ko zakleto. Ko grem spat se Maja obvezno zbuja, da lahko znorim. Včeraj sem bila čisto obupana in sem se malo . Od 20-24 se je zbudila 50x. Potem pa sem bila čisto obupana in sem jo ob 24h vzela iz postelje in se je v dnevni igrala do 1h, potem pa je zaspala in spala do 6h, dobila malo mlekca, čaja in dudo in potegnila do 7.30. Jaz sem spala natanko 6h. Nisem pa nič polomljena, ker sem teh 6h odlično spala. Me pa nekaj grlo šlata. hitro vzami neoangin ali pa granobil,septolete preden bo prepozno... imaš da v soboto prideš v Celje Moram se z mojim zmenit, če gremo na izlet. A so kakšna igrala tam?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:22:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi imamo že 4 zobek . prehitevate po desni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:25:50
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi imamo že 4 zobek . prehitevate po desni. Se mi zdi, da hoče sedaj vse prehitet.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:26:40
|
|
|
|
barbaw
|
Moja sitnobica spi. Zdaj pa grem naslednje okno spucat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:27:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi imamo že 4 zobek . prehitevate po desni. Se mi zdi, da hoče sedaj vse prehitet. Še dva pa ste na istem kot mi. HB, da jih hitro dobiva, ker če bi jih počasi tako kot Maja bi se ti zmešalo tako kot meni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:29:38
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pa dober dan!!!! Pri nas je ko zakleto. Ko grem spat se Maja obvezno zbuja, da lahko znorim. Včeraj sem bila čisto obupana in sem se malo . Od 20-24 se je zbudila 50x. Potem pa sem bila čisto obupana in sem jo ob 24h vzela iz postelje in se je v dnevni igrala do 1h, potem pa je zaspala in spala do 6h, dobila malo mlekca, čaja in dudo in potegnila do 7.30. Jaz sem spala natanko 6h. Nisem pa nič polomljena, ker sem teh 6h odlično spala. Me pa nekaj grlo šlata. hitro vzami neoangin ali pa granobil,septolete preden bo prepozno... imaš da v soboto prideš v Celje Moram se z mojim zmenit, če gremo na izlet. A so kakšna igrala tam? ja zgoraj kjer bomo pri kinu je oslarija za otroke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:30:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pa dober dan!!!! Pri nas je ko zakleto. Ko grem spat se Maja obvezno zbuja, da lahko znorim. Včeraj sem bila čisto obupana in sem se malo . Od 20-24 se je zbudila 50x. Potem pa sem bila čisto obupana in sem jo ob 24h vzela iz postelje in se je v dnevni igrala do 1h, potem pa je zaspala in spala do 6h, dobila malo mlekca, čaja in dudo in potegnila do 7.30. Jaz sem spala natanko 6h. Nisem pa nič polomljena, ker sem teh 6h odlično spala. Me pa nekaj grlo šlata. hitro vzami neoangin ali pa granobil,septolete preden bo prepozno... imaš da v soboto prideš v Celje Moram se z mojim zmenit, če gremo na izlet. A so kakšna igrala tam? V Planetu Tuš je Oslarija KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:30:06
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi imamo že 4 zobek . prehitevate po desni. Se mi zdi, da hoče sedaj vse prehitet. Še dva pa ste na istem kot mi. HB, da jih hitro dobiva, ker če bi jih počasi tako kot Maja bi se ti zmešalo tako kot meni. V dobrih treh tednih je dobil 4 zobke. Sedaj izgleda, da bo mir en čas. [
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?