Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:32:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pa dober dan!!!! Pri nas je ko zakleto. Ko grem spat se Maja obvezno zbuja, da lahko znorim. Včeraj sem bila čisto obupana in sem se malo . Od 20-24 se je zbudila 50x. Potem pa sem bila čisto obupana in sem jo ob 24h vzela iz postelje in se je v dnevni igrala do 1h, potem pa je zaspala in spala do 6h, dobila malo mlekca, čaja in dudo in potegnila do 7.30. Jaz sem spala natanko 6h. Nisem pa nič polomljena, ker sem teh 6h odlično spala. Me pa nekaj grlo šlata. Uf, naporen začetek noči... Super, da ste vsaj potem lahko dobro spali.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:33:10
|
|
|
|
barbaw
|
Špelin@ in Jana hvala obema.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:33:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi imamo že 4 zobek . prehitevate po desni. Se mi zdi, da hoče sedaj vse prehitet. Še dva pa ste na istem kot mi. HB, da jih hitro dobiva, ker če bi jih počasi tako kot Maja bi se ti zmešalo tako kot meni. V dobrih treh tednih je dobil 4 zobke. Sedaj izgleda, da bo mir en čas. [ Mi pa dobimo enega v treh tednih in si lahko predstavljaš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:34:12
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi imamo že 4 zobek . prehitevate po desni. Se mi zdi, da hoče sedaj vse prehitet. Še dva pa ste na istem kot mi. HB, da jih hitro dobiva, ker če bi jih počasi tako kot Maja bi se ti zmešalo tako kot meni. V dobrih treh tednih je dobil 4 zobke. Sedaj izgleda, da bo mir en čas. [ Mi pa dobimo enega v treh tednih in si lahko predstavljaš. Moram se it igrat sedaj, ker en tu po meni plazi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:35:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi imamo že 4 zobek . prehitevate po desni. Se mi zdi, da hoče sedaj vse prehitet. Še dva pa ste na istem kot mi. HB, da jih hitro dobiva, ker če bi jih počasi tako kot Maja bi se ti zmešalo tako kot meni. V dobrih treh tednih je dobil 4 zobke. Sedaj izgleda, da bo mir en čas. [ Mi pa dobimo enega v treh tednih in si lahko predstavljaš. Moram se it igrat sedaj, ker en tu po meni plazi. Moja Hb spi. Zdaj jem zajtrk, ker drugače spet ne bom nič jedla do kosila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:37:51
|
|
|
|
Čmrlika
|
Nimam časa...zato vam zaenkrat zaželim samo dobro jutro! obenem pa vas prosim, če mi stiskate pestike zdaj, ... grem KONČNO k zdravniku, in srčno upam, da ni kaj hujšega, ker se mi malo stopnjuje tole. kot sem zadnjič že napisala da sem upala, da mi bo alternativa pomagala, zdaj upam, da je to od tega, da je samo reakcija. celo noč sem praktično presedela, prehodila in ne spala upam, da mi kaj pametnega nardi, ker re NE MOREM VEČ . Lep dopoldne vam vsem skupaj želim.
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 12.3.2009 9:38:39 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:39:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Nimam časa...zato vam zaenkrat zaželim samo dobro jutro! obenem pa vas prosim, če mi stiskate pestike zdaj, ... grem KONČNO k zdravniku, in srčno upam, da ni kaj hujšega, ker se mi malo stopnjuje tole. kot sem zadnjič že napisala da sem upala, da mi bo alternativa pomagala, zdaj upam, da je to od tega, da je samo reakcija. celo noč sem praktično presedela, prehodila in ne spala upam, da mi kaj pametnega nardi, ker re NE MOREM VEČ . Lep dopoldne vam vsem skupaj želim. A si slučajno šla h kiropraktiku??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:40:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Nimam časa...zato vam zaenkrat zaželim samo dobro jutro! obenem pa vas prosim, če mi stiskate pestike zdaj, ... grem KONČNO k zdravniku, in srčno upam, da ni kaj hujšega, ker se mi malo stopnjuje tole. kot sem zadnjič že napisala da sem upala, da mi bo alternativa pomagala, zdaj upam, da je to od tega, da je samo reakcija. celo noč sem praktično presedela, prehodila in ne spala upam, da mi kaj pametnega nardi, ker re NE MOREM VEČ . Lep dopoldne vam vsem skupaj želim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:45:23
|
|
|
|
špelin@
|
Anitka nas bere, Anitka nas bereeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:55:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka nas bere, Anitka nas bereeeeeeeee Aha Špelin@ upam, da boste pa zdaj končno uredili tole vaše nespanje. Sicer nismo danes preveč razpoloženi, ker je Gal nekaj zakuhal. Noč je bila težka, pa še nekaj vročine smo dobili tako, da danes odpade kopanje . Upam, da je kriv le zobek in ni kaj drugega. Čmrlika dobro zrihtaj danes. Barbaw upam, da ne zboliš. Jana jaz bi tudi prišla na srečanje . Upam res, da bom imela priliko spoznati še katero majčico. Uživajte. Estrella kolikor sem razbrala hujšanje uspeva . Hijenca za 4. zobek. Pa lepe pozdravčke še SS, Tally, Tilči, Nii, Nini7, Aurori, Tani, ****........
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:56:35
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka nas bere, Anitka nas bereeeeeeeee se vidi, da smo zanimive
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:57:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Nimam časa...zato vam zaenkrat zaželim samo dobro jutro! obenem pa vas prosim, če mi stiskate pestike zdaj, ... grem KONČNO k zdravniku, in srčno upam, da ni kaj hujšega, ker se mi malo stopnjuje tole. kot sem zadnjič že napisala da sem upala, da mi bo alternativa pomagala, zdaj upam, da je to od tega, da je samo reakcija. celo noč sem praktično presedela, prehodila in ne spala upam, da mi kaj pametnega nardi, ker re NE MOREM VEČ . Lep dopoldne vam vsem skupaj želim.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:58:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moja sitnobica spi. Zdaj pa grem naslednje okno spucat. moja pa še skoz ne. spet noče jest, niti GH niti AM fajn, da boš mela čisti pogled
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:58:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi imamo že 4 zobek . prehitevate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:59:30
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 uporablja katera dodatno ogledalo v avtu, ki se namesti na prednje steklo, da lahko gledaš otroka nazaj? kje ste kupile? iščem že nekaj časa pa nikjer ne najdem! Tole sem našla: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176893 tale je za jajčko. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst mam Nejca za sovoznikovim sedežem, in ga vidim diagonalno nazaj, tako da ne rabim ogledala, drugače pa jih imajo v BC. jst jo mam tud za sovoznikovim sedežem, sam sma kr dosti v avtu in mi je odročno nazaj gledat, kak je. sem zadnjič spraševala v pikapolonici, pa pravijo, da sploh nimajo, da bojo šele naročli. pa tud v 2eh BC sem že bla, pa nimajo na zalogi, na netu pa tud nimajo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 10:00:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pa dober dan!!!! Pri nas je ko zakleto. Ko grem spat se Maja obvezno zbuja, da lahko znorim. Včeraj sem bila čisto obupana in sem se malo . Od 20-24 se je zbudila 50x. Potem pa sem bila čisto obupana in sem jo ob 24h vzela iz postelje in se je v dnevni igrala do 1h, potem pa je zaspala in spala do 6h, dobila malo mlekca, čaja in dudo in potegnila do 7.30. Jaz sem spala natanko 6h. Nisem pa nič polomljena, ker sem teh 6h odlično spala. Me pa nekaj grlo šlata. ajej tole spanje naših nagajivčkov je pa res za en drek me pa veseli, da nisi nič polomljena, tudi to je nekaj vredno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 10:01:00
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Drugače pa dobro jutro vsem Včeraj nisem nič praznovala z mojo miško, ker je spala pri tašči, da si jaz čimprej opomorem. Pa tudi psičke, ki danes praznuje, ne bom peljala niti na en ornk sprehod, ampak le po vrtu..... tako, da imam malo slabo vest Me je pa začelo srbet hudiča ...jutri bom skočila do dohtarce po mazilo. Najhujše pa je po glavi. da se hitro pozdraviš! nič ne imej slabe vesti! z varjo in psičko boste še velikokrat praznovale! zdaj se moraš ti najprej pozdraviti!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 10:01:31
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro (Ne)spanje pri nas je bilo kot ponavadi Danes bo mali dobil novo dozo homeopatskega zdravila - tistega, ki je zadnjič celih 9 dni "držalo", upam, da bo tudi tokrat... Danes pa praznuje Pepitin sonček svojo obmesečnico Pepita, sem videla, da si pisala na eni drugi temi, pridi kaj k nam pokukat da vam zdravilo spet pomaga pri spanju!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 10:01:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 uporablja katera dodatno ogledalo v avtu, ki se namesti na prednje steklo, da lahko gledaš otroka nazaj? kje ste kupile? iščem že nekaj časa pa nikjer ne najdem! Tole sem našla: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176893 tale je za jajčko. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst mam Nejca za sovoznikovim sedežem, in ga vidim diagonalno nazaj, tako da ne rabim ogledala, drugače pa jih imajo v BC. jst jo mam tud za sovoznikovim sedežem, sam sma kr dosti v avtu in mi je odročno nazaj gledat, kak je. sem zadnjič spraševala v pikapolonici, pa pravijo, da sploh nimajo, da bojo šele naročli. pa tud v 2eh BC sem že bla, pa nimajo na zalogi, na netu pa tud nimajo! jz mislem, da sem v KR pikapolnici to videla, nisem, pa ziher
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 10:01:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 uporablja katera dodatno ogledalo v avtu, ki se namesti na prednje steklo, da lahko gledaš otroka nazaj? kje ste kupile? iščem že nekaj časa pa nikjer ne najdem! Tole sem našla: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176893 tale je za jajčko. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst mam Nejca za sovoznikovim sedežem, in ga vidim diagonalno nazaj, tako da ne rabim ogledala, drugače pa jih imajo v BC. jst jo mam tud za sovoznikovim sedežem, sam sma kr dosti v avtu in mi je odročno nazaj gledat, kak je. sem zadnjič spraševala v pikapolonici, pa pravijo, da sploh nimajo, da bojo šele naročli. pa tud v 2eh BC sem že bla, pa nimajo na zalogi, na netu pa tud nimajo! Ideja: pozanimaj se, kje avtošole nabavljajo dodatna vzvratna ogledalca za inštruktorja. Se montirajo na obstoječe vzvratno ogledalo in lepo enega nastaviš, da vidiš skozi zadnje steklo ven, drugega pa tako, da vidiš otroka.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 10:02:55
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali super in še kar spimo .Ponoči je 2x jedel,a takoj nazaj zaspal,sedaj pa še kar smrči.počasi bom morala Nejca zbuditi,da se zrihtamo za v vrtec za spanje. naša bi tud dans še potegnila, sam jo mamica ni pustla Kdaj pa vidve vstajata? jst vstanem okrog 5.30, da se zrihtam, zajtrk pripravim in v miru pojem. pol dam še evi mleko, rihtat jo pa grem okrog 6.10, 6.15, da 6.30 štartama!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 10:05:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka nas bere, Anitka nas bereeeeeeeee Aha Špelin@ upam, da boste pa zdaj končno uredili tole vaše nespanje. Sicer nismo danes preveč razpoloženi, ker je Gal nekaj zakuhal. Noč je bila težka, pa še nekaj vročine smo dobili tako, da danes odpade kopanje . Upam, da je kriv le zobek in ni kaj drugega. Pestke za Gala Kdaj se vračate?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 10:06:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** evo mi smo že pokofetkali, popapcali, Manca se veda še ne, ker noče jesti, .... zdej pa čakam, da bo šla prvo rundo spat da gremo pol ven na sončka Daj mi povej, a tvoj že ve kaj več o službi? Včeraj sem videla, da so jim odklopili elektriko - a se že kaj več ve za naprej glede na to, da gre za veliko ljudi? ne Špelin@ nič več ne ve o oslužbi, oziroma bolje rečeno, nič novega tudi za naprej ne ve nič kaj in kako, je pa res je.ba ker je toliko ljudi v igri, ki lahko ostanejo brez službe. neketeri ki tam delajo je calo tako, da cela familija dela tam, potem si lahko predstavljaš kako je, ker še januarske plače ni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 10:06:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Nimam časa...zato vam zaenkrat zaželim samo dobro jutro! obenem pa vas prosim, če mi stiskate pestike zdaj, ... grem KONČNO k zdravniku, in srčno upam, da ni kaj hujšega, ker se mi malo stopnjuje tole. kot sem zadnjič že napisala da sem upala, da mi bo alternativa pomagala, zdaj upam, da je to od tega, da je samo reakcija. celo noč sem praktično presedela, prehodila in ne spala upam, da mi kaj pametnega nardi, ker re NE MOREM VEČ . Lep dopoldne vam vsem skupaj želim. Anitka lepo, da se javiš, uživajte še naprej,pa da Galu vročina mine
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 10:07:00
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz sem imela pred vsako zanositvijo 63 kil in sem bila tako najbolj zadovoljna. No, na 176 cm višine mi pod 60 kil res ni treba, sem že bila okostnjak in se nisem dobro počutila. Aja, jana81, koliko si ti visoka? tolk si velika?! sem skoz mislila, da si manjša
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?