|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
26.2.2009 9:50:13   
Urša08
Ojla!

Pikapoolona še tukaj čestitke ob poroki. Super sta to izvedla user posted image user posted image user posted image user posted image Za Tajsko vam pa en micen zavidam user posted image , vam želim da bi se super imeli in uživali. A greste to ležat, ogledovat,...

veverička dobrodošla

Ploha Žiga je bil včerej star tri tedne

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
26.2.2009 9:56:27   
Urša08
prehitro poslala

Ploha glede odnosov ti je pa že Pikapolona lepo povedala. Mene pri Nejcu ni nč bolelo, pa sem bla šivana. sedaj pa še ne vem, ampak mam tud zdej en tak čudn strah spet. Ko bo minil bomo pa probal.user posted image

Mi smo šli pa včeraj prvič na malce daljši sprehod. Smo šli do trgovine in je Nejc brez problemov lepo hodil, nama z user posted image je sprehod tud pasal, Žiga ga je pa prespal. Sta ble pa v trgovini dve mamci in je ena koj rekla, če ni to mal prezgodej, da sva z Žigom že zunej. Pa ji je druga lepo povedala, da se ti zmeša bit 6 tednov notr, pa da je itak zunaj sonček,... se mi je tok fino zdeluser posted image . Sem pa pozabla povedat, da je Žiga sedaj ok, učki so v redu, nosek tud user posted image

Peli če bo drug teden lepo vreme gremo lahko na kak sprehod.

šibam pod tuš dokler Žiga še spančka

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
26.2.2009 11:10:10   
anny1
Zdravo,
veverička-- pozdravljena še v mojem imenu,
Urša08- midva sva tud k je bla Alexa komi par tednov stara že vzuni, pa nismo nič zbolel, še bolje bolj smo se utrdil, sam je pa res da je treba postopoma, par minut pol pa podalšvat,.... jaz sem napako pri Anny nardila in sem šla šele po skoraj 1,5m ven in za več ko 1h pol je pa kmal zbolelauser posted image ,.... tko da kar iskoristimo soanceuser posted image
lutropan- kako kaj čas?
lp 

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
26.2.2009 12:25:55   
Ploha
urša: s kje pa si ti?

ja mdive sva imele tudi izlet, v trgovino in lekarno pa na pošto, sam da je kr veliko za hodit, sem čist hin zdele, tko da bo kmal južna, pojem pol pa mal ležat...

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
26.2.2009 13:09:45   
PAJO
no ploha a ti je tvoj ze nastimov vozicek?
kako si drugac?

kako ste ostale kej?midve sva ze s sprehoda in je blo res fajn
prov pase jt mal vn.ceprav ni soncka ampak je kr toplo.

kaj kuhate danes?

lp,ana

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
26.2.2009 13:57:53   
pikapolona2
Urša...gremo oboje...najprej malo ogledov pa izletov v bangkok in okolico...čpotem pa letimo naprej an en otoček ...kjer bomo malo snorklali in izležavali...komaj čakam tam je zdejle 30 stopinj...jupi!

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
26.2.2009 13:59:59   
pikapolona2
Pajo...moj bo jedel danes omako bolognese sem imela še v skrinji...jst sem bila pa danes v Lj in sem šla jest v Indijsko...jst jo obožujem...še posebej une omake karijem in s čapatiji (tklo kot eni kruhki)..njam njam...in to stane 6 EUR je kot ena malica...meni se ne zdi predrago pa se fajn najem.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
26.2.2009 16:11:47   
Ploha
PAJO: je naštimov, sam slikala se pa še nism, upam da bojo kmal slikce, da ti pošljem,...

Neposredna povezava do sporočila: 2733
26.2.2009 22:37:27   
Peli
Ojla!

Mene kr mal čas baše... včerej sm imela cel dan čistilno, k sm mela res že zasvinjano stanovanje, najbolj na živce so mi šla umazana okna..., smo zdej ko je lepo zjutrej in popoldne zunej, imel smo ta teden tud enga letanja okol ZD...

Urša - mislm da bo šlo, ampak drug teden, zdej ne vem kaj je z Aljažem. Smo bli dons pr tvojih sosedih in mi je Aljaž tam bruhal user posted image , zdej ne vem zakaj, je bruhal tud Urban v nedeljo, samo Aljaž je bil drgač dons skos dobr in dobre volje - tko da ne vem če je to glih viroza, ampak za vsak slučaj... (Sm te vidla k si bla v spalnici, pa nis hotla pogledat - to pa mate loh cele predstave, ko se iz okna v okna gledate user posted image )

veverička  - dobrodošla!

pikapolona - Uživejte, pa mal toplote nazaj prpelte!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
27.2.2009 12:04:27   
pikapolona2
peli rokavička vas še čaka!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
27.2.2009 12:43:32   
Peli
Ja pikapolona mi je na misel, samo danes, sm bla z Aljažem kr not, je bil zjutrej še precej slab, pa mal ma driskice, je sestra šla z Urbanom na sprehod.

Neposredna povezava do sporočila: 2736
28.2.2009 16:23:20   
anny1
Zdravo,
mislim da vse uživate na soncu, a ne?.....
lpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
28.2.2009 18:11:56   
Ploha
midve sva ble danes kar notri, vsa včeraj vandrale po kranju, pa sm jest čist hin po teh najinih izletih tako da do nadalnega ne grem nikamor,...

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
28.2.2009 20:00:12   
pikapolona2
midve sva bili pa sami cel dan....ati se je šel smučat s službo...Me smo se pa z oktoberkami zmenile ter se dobile skupaj v ZOO. Potem smo pa šli še k eni domov kjer je njen mož skuhal kosilo...bravo ati...je bila juhica in suiper rižota njam njam.......super izkoriščen dan!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
1.3.2009 6:25:41   
Ploha
pikapolona: joj super v ZOO ste šli, pa še rižotka, zdej se mi cedijo sline user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2740
1.3.2009 17:35:40   
Ploha
ja kje pa ste vse user posted image , ja seveda danes je nedelja in vse uživate družinsko življenje user posted image , no moja dva spita, ati bo sicer zdele vstal in šel v štalo, k meni pa pride na obisk moja mami.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
2.3.2009 14:31:49   
Urša08
Ojla!

No mi smo pa dons prvič sami brez user posted image . Pa je kar šlo oz. danes je šlo še preveč dobr. user posted image Mi je pa malce manjkalo to, da zjutrej nisem pospala, pa jutranja kavica z možemuser posted image pa kaj čmo, vsega lepega je enkrat konec.

Trenutno mi oba spita, meni je ratalo skuhat kosilo in pojest ter pospravit kuhinjo. Sedaj mam pa malce časa zase dokler se Nejc ne zbudi.  Za vikend smo hodili na sprehodka in je blo tok luštn.

Uživajte kljub turobnemu vremenu.

papauser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
4.3.2009 8:46:51   
Urša08
Jutro!

Ja kje pa ste vse?

Žiga je pa danes star en mesec. Sej sploh ne vem kam gre čas, je šel ta mesec tako hitro kot ga ne bi bilo. Mi smo že tretji dan sami in moram rečt da nam zaenkrat kar gre. Nimamo nobenih večjih težav. Sem pa popoldan malce bolj utrujena ampak bom že v rutino padla pa bo.

Se morm pa en dan mal v šoping spravit. Je Nejcu ratalo vse nekam kratko, je fant zrastel.user posted image Pa seveda kako jaknico, pa superge, .... skratka novo garderobo rabi. Kje kej cunce nakupujete? Žiga tudi lepo raste, smo 56 ravno prerasli, ampak za njega mam kar precej cunc, kar pa ne pomeni, da bom šla lahko mimo, če bom kaj luštenga najdlauser posted image .

Grem kavico popit.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
4.3.2009 13:12:22   
Peli
Jest sm včerej po dlgem času šla pred TV namesto pred rač., ma ne morm skos tle viset.

A že 1 mesec je star Žiga?, to pa gre hitr.
Cunje jest kupujem v Kik, C&A, Spar, morm pa rečt da v HM grem kr bolj redko, me je čist minil, ko sm enkrat kupovala nekej Aljažu, pa povsod kr eni kostkoti gor pa kr nekej, ne vem no, to mi pa res ni všeč...
Čevlje pa jest ponavad kupm v Hervisu (superge), drgač pa Mass.

Mojedva lumpa zdej oba spita, Aljaž me je zjutrej ob živce spravlov k ni hotu jest, pa sm vseskupej direkt v smeti vrgla in mu povedala da bo dons do kosila samo vodauser posted image , okol pol 11h me je pršu sam prosit da mu nekej na kruh namažem, zato da bi potem dobu kinderjajčka user posted image , sm mu naštimala in je pojedel cel kos kruha s Tamarjem, seveda pa se je potem premislu da bi še kinderjajčka jeduuser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
5.3.2009 11:59:01   
anny1
Zdravo punce,
da vas vsaj za 20s spravim na prvo stranuser posted image  no zaenkrat sem še doma, kako ste?
lp

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
8.3.2009 6:33:20   
Tedi77
Evo še mene tukaj gor. Sem iz Kranja, naša Neža je stara 3 mesece.
Se prijavljam za kakšno kofetkanje. Kje se pa kaj srečujete Kranjčanke? 

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
8.3.2009 12:59:27   
lutiropan
Pozdravljena Tedi77!
Vsem pa želim vse najlepše ob prazniku žena.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tedi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
12.3.2009 6:44:00   
lutiropan
oj.... Kje pa ste vse?

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
12.3.2009 6:53:56   
Tedi77
Očitno smo vse na doooolgih sprehodih. Pomlad je tu!

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
12.3.2009 10:27:35   
barba
Ojla, res smo vse bolj na soncu.

Midva s Tinetom sva bla dons na prvi posvetovalnici. Mali je oreng desc in ima že 5200 g in 59 cm.

Jst sem tud za kakšno kofetkanje, naslednji teden recimo ...

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Tedi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

odnosi med spoloma(prosim odgovorite saj potrebujem za šolo hvala že v naprej)
tina152

Kakšni so odnosi z partnerjam pri vas doma?

slabi (6%)

dobri z občasnimi pepiri (32%)

dobri (20%)

zelo dobri (36%)

nimam partnerja (6%)

drugo (0%)

Število vseh glasov: 142

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!