Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:24:53
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, tega klicanja vsem živih ljudi, tega vam pa niti najmanj ne zavidam. Sicer pri Niki (na srečo?) tega nisem doživela, pri Tiji je bilo pa noro. Šla je 8 dni ćez rok in... ja no, saj veste naprej. Vsak dan kličejo, eni in isti, pa še kaki drugi... Beda! Meni grejo tudi počasi na živce, v enem dnevu so mi skurli baterijo; zdaj se ne javljam več in itak pol kličejo mojga al pa mojo mamo; naj njih gnjavijo najbolj pa izjave: ˝kaj še nisi šla?˝.....˝kaj čakaš? pohiti no˝.....˝ma si rodila pa nam nisi slučajno pozabla javit?˝......grrrrrrrr ratam jezna ko no upam, da ne bom spet 9dni čez rok kot pri Žigi, ker se mi sfuzla.... Ta je najboljša! ja, draga moja, take sem dobivala pri Žigi, no zdaj pravijo mal drugače: ˝da ne pozabiš poklicat slučajno, ko rodiš˝ haloooooooooo ja le glej, da še iz porodne nardiš vsaj 30 klicev ma veš, da vas bom obveščala sproti kaj se dogaja; na kolko so popadki, kam sem mojga poslala in take.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:27:58
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, tega klicanja vsem živih ljudi, tega vam pa niti najmanj ne zavidam. Sicer pri Niki (na srečo?) tega nisem doživela, pri Tiji je bilo pa noro. Šla je 8 dni ćez rok in... ja no, saj veste naprej. Vsak dan kličejo, eni in isti, pa še kaki drugi... Beda! Meni grejo tudi počasi na živce, v enem dnevu so mi skurli baterijo; zdaj se ne javljam več in itak pol kličejo mojga al pa mojo mamo; naj njih gnjavijo najbolj pa izjave: ˝kaj še nisi šla?˝.....˝kaj čakaš? pohiti no˝.....˝ma si rodila pa nam nisi slučajno pozabla javit?˝......grrrrrrrr ratam jezna ko no upam, da ne bom spet 9dni čez rok kot pri Žigi, ker se mi sfuzla.... Ta je najboljša! ja, draga moja, take sem dobivala pri Žigi, no zdaj pravijo mal drugače: ˝da ne pozabiš poklicat slučajno, ko rodiš˝ haloooooooooo ja le glej, da še iz porodne nardiš vsaj 30 klicev ma veš, da vas bom obveščala sproti kaj se dogaja; na kolko so popadki, kam sem mojga poslala in take..... misliš kao v trgovino po sendvič, ali kao v tri krasne
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:32:39
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, tega klicanja vsem živih ljudi, tega vam pa niti najmanj ne zavidam. Sicer pri Niki (na srečo?) tega nisem doživela, pri Tiji je bilo pa noro. Šla je 8 dni ćez rok in... ja no, saj veste naprej. Vsak dan kličejo, eni in isti, pa še kaki drugi... Beda! Meni grejo tudi počasi na živce, v enem dnevu so mi skurli baterijo; zdaj se ne javljam več in itak pol kličejo mojga al pa mojo mamo; naj njih gnjavijo najbolj pa izjave: ˝kaj še nisi šla?˝.....˝kaj čakaš? pohiti no˝.....˝ma si rodila pa nam nisi slučajno pozabla javit?˝......grrrrrrrr ratam jezna ko no upam, da ne bom spet 9dni čez rok kot pri Žigi, ker se mi sfuzla.... Ta je najboljša! ja, draga moja, take sem dobivala pri Žigi, no zdaj pravijo mal drugače: ˝da ne pozabiš poklicat slučajno, ko rodiš˝ haloooooooooo ja le glej, da še iz porodne nardiš vsaj 30 klicev ma veš, da vas bom obveščala sproti kaj se dogaja; na kolko so popadki, kam sem mojga poslala in take..... misliš kao v trgovino po sendvič, ali kao v tri krasne ko sem imela za iztisnit Žigca oz. glavico, sem ga pogledala in mu rekla: ˝pi , kaj si mu to naredu?˝ in ne boš verjela sestra, babica in ginekolog so počli od smeha pa je bla glavica že zunaj in hip za tem še cel Žiga
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:33:12
|
|
|
|
felix7
|
dobro jutro uf, danes sem pa precej časa rabila, da sem vse prebrala, ste bile res pridne, pa še prav zanimivo je bilo spremljat janajine popadke Ne še prehitro obupat nad Luno, Steffi se še ni javila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:34:09
|
|
|
|
trinity22
|
jaz sem imela tudi zdaj en maratonski telefonski pogovor so tudi že začeli, sam do sedaj sosam mojga klicali, mene niso upali motit grem zdaj v trgovino .... pridne bodite, pa tiste, ki ste čez rok ... ne se prerivat, no
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:34:45
|
|
|
|
felix7
|
janaja, držim pesti zate
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:35:29
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paksi79 Lep pozdravcek vsem, sele zdaj sem odkrila ta forum in se pridruzujem:) Rok imam 24.3.2009, pricakujem pa puncko, rodila bom v Postojni. Naslednji CTG 17.3., pri prvem ni se nic pokazalo tudi ce hodim na pohode 2 krat na dan po eno uro:( Srecno vsem in upam, da boste cimprej crtale svoje strucke!!! uau, sem dobila družbo na svoj datum mi je bilo res že kar dolgčas dobrodošla! Sporoči nam še manjkajoče podatke, prosim.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:35:39
|
|
|
|
mama_milchy
|
Drage moje, jaz pa grem na , je prelepo da bi visela noter.......uživajte.......
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:36:24
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambam Janaja drži se in da ti bo čimlažje . Jaz sem rekla, da če se začne s popadki, grem ko bojo na 5 min. Seveda odvisno kolk daleč maš P. Je pa res brezveze čakat tam. Velik jih/vas je že šlo, jaz pa nimam volje sedet za rač., da bi vse prebrala katere ste že srečne mamice . Kaomaj se še premikam in muka mi je sedet na stolu ali kjerkoli drugje . bambam, zato pa so seznami, notri vse piše
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:36:56
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Zdaj sem se pa morala kar nasmejat - moja tašča pa je prava faca! Me je poklicala in mi pravi, da je preverila v P za nedeljo, ko imam pregled na PDP, da je ful dobra izmena babic in da je tudi dežurni zdravnik ok ter da se naj nič ne sekiram, ker je tudi ona v službi (dela na otroškem oddelku), tako da je vse pripravljeno in me čakajo!!! Ja, očitno se je z bodočim vnukom dogovorila kako in kaj! Kdaj bo pa mene kdo kaj vprašal?!? bravo za eno super taščo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:42:14
|
|
|
|
Paksi79
|
Sanna, hvala za dobrodoslico:) Jast ze treniram za zgodnje vstajanje in vstajam ob 6, ker ful slabo spim zadnji mesec...sploh mi ni udobno niti na enem niti na drugem boku, ker sem celo zivljenje spala na hrbtu:) Drgace pa pricakujem prvega otroka in sem cist brez izkusenj:( Vse kar vem je, da bom rodila z epiduralno v Postojni, ker tam dela moj zdravnik:) Lih sm prisla z dolgega sprehoda pa se kar nic:) Grem spet popoldne:)
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:42:52
|
|
|
|
felix7
|
o, mihaela, ti si tudi še tukaj? se z Luno nista ničesar zmenili?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:49:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy http://www.mami.si/si/navetta-panorama-corallo-i7370.shtml meni je tudi tale všeč, samo sem hotla še vaše mnenje jupi, komaj čakam da se bomo z Najao, jjasno in ostalimi primorkami šetale ob Obali...... jaz tudi sem brez ločil,ker imam niko v drugi roki
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:50:58
|
|
|
|
mihaela01
|
felix7: Evo mene še zmeraj visim na internetu... Ne vem kaj je zdaj to s temi našimi otročički zamudniki? Upam, da se bo kaj premaknilo čim prej, če ne...se mi bo zmešalo. Psiha mi dela 100 na uro.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:52:16
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy http://www.mami.si/si/navetta-panorama-corallo-i7370.shtml meni je tudi tale všeč, samo sem hotla še vaše mnenje jupi, komaj čakam da se bomo z Najao, jjasno in ostalimi primorkami šetale ob Obali...... jaz tudi sem brez ločil,ker imam niko v drugi roki ja, sej je treba otroke zgodaj na tehniko navadit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:54:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy http://www.mami.si/si/navetta-panorama-corallo-i7370.shtml meni je tudi tale všeč, samo sem hotla še vaše mnenje jupi, komaj čakam da se bomo z Najao, jjasno in ostalimi primorkami šetale ob Obali...... jaz tudi sem brez ločil,ker imam niko v drugi roki ja, sej je treba otroke zgodaj na tehniko navadit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:59:05
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, tega klicanja vsem živih ljudi, tega vam pa niti najmanj ne zavidam. Sicer pri Niki (na srečo?) tega nisem doživela, pri Tiji je bilo pa noro. Šla je 8 dni ćez rok in... ja no, saj veste naprej. Vsak dan kličejo, eni in isti, pa še kaki drugi... Beda! Meni grejo tudi počasi na živce, v enem dnevu so mi skurli baterijo; zdaj se ne javljam več in itak pol kličejo mojga al pa mojo mamo; naj njih gnjavijo najbolj pa izjave: ˝kaj še nisi šla?˝.....˝kaj čakaš? pohiti no˝.....˝ma si rodila pa nam nisi slučajno pozabla javit?˝......grrrrrrrr ratam jezna ko no upam, da ne bom spet 9dni čez rok kot pri Žigi, ker se mi sfuzla.... Ta je najboljša! ja, draga moja, take sem dobivala pri Žigi, no zdaj pravijo mal drugače: ˝da ne pozabiš poklicat slučajno, ko rodiš˝ haloooooooooo ja le glej, da še iz porodne nardiš vsaj 30 klicev ma veš, da vas bom obveščala sproti kaj se dogaja; na kolko so popadki, kam sem mojga poslala in take..... misliš kao v trgovino po sendvič, ali kao v tri krasne ko sem imela za iztisnit Žigca oz. glavico, sem ga pogledala in mu rekla: ˝pi , kaj si mu to naredu?˝ in ne boš verjela sestra, babica in ginekolog so počli od smeha pa je bla glavica že zunaj in hip za tem še cel Žiga he he he. ko v kakem filmu
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 11:03:53
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Joj, jaz mam eno dobro novico danes. so me klicali, da končno dobim posteljnino sem naročla že ena dva mesca nazaj pa so zašuštrali nekaj in zdaj jo jutri končno dobim. sem naročla cel komplet - odejo rjuho prevleke, pouštrčke za ograjico itd. in ker so pač oni bli krivi da moram tak dolgo čakat na posteljnino - so mi dali še en komplet (rjuha, prevleka za vzglavnik in odejo zraven) no, še dobro, da nisem rabla it v P prej, ker pol ne vem, kam bi dali našo pikico spat. bi mogli nekaj improvizirat
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?