|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
12.3.2009 5:29:28   
sanna
Dobro jutro! Danes bom pa jaz postregla s user posted image . Sem celo noč super spala, zdaj sem pa že pri kavici. user posted image user posted image   še za enega fantina!
user posted image user posted image   za vse, ki imamo danes pregled,
user posted image user posted image za vse, ki bodo danes šle v rim, pa upam, da bo spet kakšna user posted image  na vrsti! Go girls!!

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
12.3.2009 6:36:22   
_andreja_
tulipan:user posted image user posted image user posted image
Vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše dragi tulipan vse najboljše za te...  (oh ja fajn sm spala spet po dveh katastrofalnih nočeh)

Peter dobrodošel na svetu, da te bi mamica velikoooo crklala; in čestitke mamici marec 2009

pa punce a ve veste, da bo začela luna počasi popuščat??

glede odtekanja plodovnice je pa  čist res tak kot je napisala današnja slavljenka

neglede na to, da sem se naspala, grem še vseen enmal v posteljo, pač paše mal se raztegnt, ko mi moj nog k meni ne rine, malega škrata ni da bi me po laseh božal (beri: cukal)....gutten nacht

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
12.3.2009 7:32:10   
janaja
OJla bejbe,

sem danes malo boljše volje user posted image ,

najprej čestitke vsem novim mamicam, pa slavljenkam.

No meni se je krvavitev vstavila in smo šli zvečer normalno spat. Zjutraj me je pa okol 5.35h začel stiskat. Sem se takoj spomnila kako zgledajo popadki. No zdej dihamo na 8 min, sem mojga poslala na šiht ( če je slučajno lažni alarm), pa še malega je peljal spotjo v vrtec. IN zdaj čakam kaj in kako, samo pomoje se počasi začenja.

No bom še dežurala kle gor kdokler ne bo prehudo in potem grem k mami da me pelje v P. Po moje ko bodo na ene 6 al pa 7 min ane. Čeprav upam, da mi začne plodovnica odtekat da bomo sto procent shure.

Eto zdej pa dejmo mal čvekat ane user posted image

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
12.3.2009 7:33:58   
pocka
Dobro jutro...se samo javljam,da sem še vedno tukaj user posted image ...zdaj pa šibam na CTG, pa upam,da bo še kaj drugega pogledala,da bom vedela pri čem smo.user posted image

pa pa

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
12.3.2009 7:35:39   
janaja
No vidim da ste ble nazadnje dosegljive eno uro nazaj.

Eto sem pravkar predihala še enega. Sledijo si ( berem spisek):
začeli na 15 min
in sedaj se nadaljuje

1.   07:11
2.   07:18
3.   07.26
4.   07.32

Sem mislila da mi boste rekle štart v P, pa vidim da še vse leno spančkate user posted image user posted image user posted image , no pol bom pa pač mela samogovore, da bo šel hitreje čas.

In čakam na naslednjega.

janaja

moja sreča

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
12.3.2009 7:36:34   
pocka
janajauser posted image user posted image user posted image naj ti hitro mine

tulipan - vseee najbooooljšeee zaaa teeee user posted image user posted image user posted image

čestitke za še enega marčevskega fantička - Petrauser posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
12.3.2009 7:50:14   
janaja
In eto naslednjega ob 07:40,

aja sem vam pozabla povedat, zadnjič ko se mi je odluščil čep in sem se šla pokazat v P je prišla ena v popadkih, komaj hodila ( voda ji še ni odtekla sem slišala user posted image , odprta dva prsta) jokala sto na uro in bla čist depresivna ( dijo mijo če bi bila prvič tm in to vidla, grem domov, pa če zaradi mene user posted image  not ostane), pa sem se pol spomnila na Valov porod in res ni blo take sile, popadki so bili malenkost močnejši k jih čutim sedaj , ( res pa da so bili že na dve min) in sem hodila okoli po hodniku z mojim dragim in vsak popadek predihavala v rahlem smehu na rami mojega dragega ( pa je reku da je mislu da bo tako kot v filmihuser posted image  da se bom drla pa kričala in tako dalje).

NO eto spet en ob 07:48 ( so na 8 min ane, ne vem al grem al še ne mam ponavad tako smolo tud pri valu sem mela svoje na 2 min močne pa sem prišla na porodno mizo in zgleda panika skoz manj, pa so me pol nafilal z umetnimi in smo šli dalje)

janaja

moja sreča

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
12.3.2009 7:54:00   
trinity22
Dobro jutro ...

jaz še vedno tukajuser posted image  luna me nikamor ni premaknilauser posted image

Vidim, pa da se je nekaj dogajao

janaja drži seuser posted image user posted image user posted image

Čestitke za Petrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj grem pa mal brat nazaj

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
12.3.2009 7:54:06   
janaja
No moji samogovori se nadaljujejo, da se mal zamotim, upam da ne bom ta tretje user posted image  zdele našopala preden grem v P.

In sedaj razmišljam v ultivi, ( so me tele popadki mal zganil) sem zadnjič srečala znanko, ki ima drugo punčko pa je imela v drugo ultivo in je bla ko navijačica ko me je zagledala:
user posted image go ultiva go ultiva

je rekla da brez nikoli več

janaja

moja sreča

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
12.3.2009 7:55:52   
janaja
Morm dragemu rečt pol ko grem ( če grem v P) naj dvigne tistih 60 eur za vsak slučaj, ker sem brala da hočjo takoj poračunat da ne bi kam ušli, joj pa pomoje je še prisostvovanje očkota zraven poroda za plačat, bomo zapravljali skor kot da gremo v shoping user posted image user posted image .

janaja

moja sreča

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
12.3.2009 7:57:53   
Paksi79
Lep pozdravcek vsem,

sele zdaj sem odkrila ta forum in se pridruzujem:)

Rok imam 24.3.2009, pricakujem  pa puncko, rodila bom v Postojni.

Naslednji CTG 17.3., pri prvem ni se nic pokazalo tudi ce hodim na pohode 2 krat na dan po eno uro:(

Srecno vsem in upam, da boste cimprej crtale svoje strucke!!!

Spring is here and I'm almost THERE:) Sam se cist mal in koncno bom vidla mojo malo princeskico...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
12.3.2009 7:58:30   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: janaja

Morm dragemu rečt pol ko grem ( če grem v P) naj dvigne tistih 60 eur za vsak slučaj, ker sem brala da hočjo takoj poračunat da ne bi kam ušli, joj pa pomoje je še prisostvovanje očkota zraven poroda za plačat, bomo zapravljali skor kot da gremo v shoping user posted image user posted image .

janaja velik sreče! user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
12.3.2009 7:58:49   
novo

Zakaj pa toliko?

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
12.3.2009 7:59:13   
novo
aja, pa dobro jutro vsem ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
12.3.2009 7:59:51   
janaja
No to pa ni najboljš naslednji je bil  ob 07:58 je za dve min zahinavil user posted image , al grem mal na sprehod po hiši ( ja grem postelje postlat).

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
12.3.2009 8:00:44   
janaja
IZVIRNO SPOROČILO: novo

Zakaj pa toliko?

Ja ultiva je baje 60 eur, koliko je pa pristotnost partnerja pri porodu pa ne vem, morm še mal po netu pobrskat.

janaja

moja sreča

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
12.3.2009 8:01:24   
bambam
Janaja drži se in da ti bo čimlažjeuser posted image user posted image user posted image .

Jaz sem rekla, da če se začne s popadki, grem ko bojo na 5 min. Seveda odvisno kolk daleč maš P. Je pa res brezveze čakat tam.
Velik jih/vas je že šlo, jaz pa nimam volje sedet za rač., da bi vse prebrala katere ste že srečne mamiceuser posted image . Kaomaj se še premikam in muka mi je sedet na stolu ali kjerkoli drugjeuser posted image .
Vglavnem, tu in tam vas preberem, tako da čestitke vsem za vaše sončke in za uspešne preglede,....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravček......

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
12.3.2009 8:01:49   
sanna
Janaja: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    da ti čimprej mine in boš veselo crkljala svojo štručko. Kaj pričakujete (ne da se mi nazaj gledat)?

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
12.3.2009 8:02:27   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

jaz sem bila pa pridna zdaj ... sem opravila še zadnjo nalogo, ki sem si jo zadala pred porodom  in sicer sem skopala našega psa in sedaj je lepi in dišeči in pripravljen na novega člana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je pa bil tako priden kot bi vedel, da se ne morem ful dolg sklanjat čez bano, res je bil zlatuser posted image user posted image user posted image user posted image

No zdaj pa sem res pripravljenauser posted image user posted image user posted image  Upam da luna naredi svoje, sam mala je zdaj spet mal preveč živa za poroduser posted image

Neki mi povejte, že cel dan oz. že od sinoči opažam, na spodnjem perilu manjše mlečne flekce a mi mogoče počasi plodovnica odtekauser posted image user posted image  Kaj pa v tem primeru nardimo, če res počasi odtekauser posted image  Ne bi se šla še enkrat zastojn kazat v P ... Prosim za kak nasvet.

Glede počasnega odtekanja plodovnice sem imela na prejšnjem pregledu pri G dolg pogovor. Slišala sem namreč, da je eni punci plodovnica odtekla po kapljicah in ji je otrok v 37. tednu zaradi tega umrl. In seveda vsa v strahu sem načela temo glede tega pri moji G. Njen odgovor: plodovnica lahko odteka po kapljicah, ne more pa se čisto spraznit, ker se vedno znova obnavlja in ona ni vedela niti za en primer, da bi se lahko kaj takega dejansko zgodilo. Otrok lahko umre, če je brez kisika, če se pokaka ali kakorkoli drugače umaže plodovnico, če se zaduši s popkovino, ki se mu navije okrog vrata. TAK, TO JE BIL NJEN ODGOVOR. SEM KR MALO NA HARD RAZLOŽILA VSE SKUPAJ, AMPAK SAJ VSE BEREMO TUDI NEGATIVNE STVARI, PA SE MI JE ZDELO, DA LAHKO PODAM TA KOMENTAR. Upam, da nisem katere zatežila!user posted image

Tulipan hvala za odgovor ... sej to se mi je zdelo, da ni tako hudo če počasi odteka, ker vem da se obnavlja ... zato mi pa ni panike za peljet, sam rada bi vidla, da se že začne enkrat konkretno dogajat, da bom ziher da je to to, ne pa da ni ne tič, ne mišuser posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
12.3.2009 8:03:28   
novo

IZVIRNO SPOROČILO: novo

Zakaj pa toliko?

Ja ultiva je baje 60 eur, koliko je pa pristotnost partnerja pri porodu pa ne vem, morm še mal po netu pobrskat.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
12.3.2009 8:04:20   
janaja
IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Janaja: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    da ti čimprej mine in boš veselo crkljala svojo štručko. Kaj pričakujete (ne da se mi nazaj gledat)?

Mi bomo po napovedih meli user posted image  pa to kao ne malega. Bomo videli ko bomo zagledali user posted image , jaz nič prej ne verjamem za 100%.

janaja

moja sreča

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
12.3.2009 8:05:07   
trinity22
Tulipan vse njaboljše za tvoj praznikuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
12.3.2009 8:05:16   
novo
Tulipan12, vse naj, naj, naj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
12.3.2009 8:06:09   
sanna
Paksi 79: dobrodošla!user posted image user posted image  Vidim, da si ti tudi bolj med zgodnjim ptičicam! Pričakuješ prvega user posted image  ali imaš že izkušnje na tem področju?

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
12.3.2009 8:08:20   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: marec2009

Punce

rada bi vam sporočila VESELO NOVICO, da sem
04.03.2009 ob 17:58 v ljubljanski porodnišnici rodila fantka Petra user posted image
Ker sem rodila 3 tedne prekmalu, je naš korenjak bil velik 47cm ter 2,435kg
user posted image
in danes praznuje 1 teden!!!!
user posted image

šele predvčeraj sva prišla domov iz porodnišnice in se nisem mogla prej javiti

No zdaj sem srečna mamica user posted image

iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu marec2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?