Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 9:47:13
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 piruri, kaj moram spet kam it, da bo šla kera rodit bom dans spet na balkonu popoldan, sem si že rezervirala ležalnik Sej pravim, da zgleda vaš švicarski (čokoladni) zrak ugodno vpliva na naše in ... ...Ja...pa še kaj sonca spusti na bušija...da bo imel močne kosti hehe, brez skrbi, mamo čez dan kakih 20-23 stopinj, sem včeraj naredla malo light showa malemu, pa ni bil najbolj navdušen
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 9:49:15
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Piruri PDP Ime (starost) (št. , št. ) pregled, kraj P, spol, + kg, cm buši 11.03. petrcaK (25) (št. 1, št. 0) 24.2., CE +18 kg, 109 cm ...bo kej? mama_milchy (27) (št. 2, št. 1) 13.3., Izola +14 kg, ? ŠE JE TU...UFFFA... ...si je pa upala rezervirat petek 13....čestitke!!! 01.04 Piruri (30) (št. 2, št. 1) 17.3., PO +15 kg, 108 cm A pri sebi pa ne boš nič pripisala IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 npr... razmišlja da bi postavla taborišče v wc Ah...zame je še čas...nimam še kakšnih posebnih "znakov"...razen tega, da me peče zgaga in mi že po trebuhu poganjajo dlake ...mislim, da mi bodo otroka kar ščupali ven ...še dobro, da te pred porodom pobrijejo, da me ne bodo vlekli za napačne dlake...ajajajajaj...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 9:52:35
|
|
|
|
Piruri
|
Ah, zdaj sem se pa prav razraj...la s tem soncem in bova šli z Mio na sprehod...se pišemo pol... Ti pupa pa dej malo kakšno vuduuu igračko spodbudi, da bodo "zamudnice začele rojevat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 9:55:16
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Piruri PDP Ime (starost) (št. , št. ) pregled, kraj P, spol, + kg, cm buši 11.03. petrcaK (25) (št. 1, št. 0) 24.2., CE +18 kg, 109 cm ...bo kej? mama_milchy (27) (št. 2, št. 1) 13.3., Izola +14 kg, ? ŠE JE TU...UFFFA... ...si je pa upala rezervirat petek 13....čestitke!!! 01.04 Piruri (30) (št. 2, št. 1) 17.3., PO +15 kg, 108 cm A pri sebi pa ne boš nič pripisala npr... razmišlja da bi postavla taborišče v wc superca
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 9:56:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, tega klicanja vsem živih ljudi, tega vam pa niti najmanj ne zavidam. Sicer pri Niki (na srečo?) tega nisem doživela, pri Tiji je bilo pa noro. Šla je 8 dni ćez rok in... ja no, saj veste naprej. Vsak dan kličejo, eni in isti, pa še kaki drugi... Beda! hahah, jaz še niti čez rok nisem, pa že dobivam klice, si že rodila? brez dober dan, dobro jutro... eh, zdaj se že oglašam ne ne še Sej bom vrnila ene parim, ki so zdej noseče...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 9:56:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, tega klicanja vsem živih ljudi, tega vam pa niti najmanj ne zavidam. Sicer pri Niki (na srečo?) tega nisem doživela, pri Tiji je bilo pa noro. Šla je 8 dni ćez rok in... ja no, saj veste naprej. Vsak dan kličejo, eni in isti, pa še kaki drugi... Beda! Meni grejo tudi počasi na živce, v enem dnevu so mi skurli baterijo; zdaj se ne javljam več in itak pol kličejo mojga al pa mojo mamo; naj njih gnjavijo najbolj pa izjave: ˝kaj še nisi šla?˝.....˝kaj čakaš? pohiti no˝.....˝ma si rodila pa nam nisi slučajno pozabla javit?˝......grrrrrrrr ratam jezna ko no upam, da ne bom spet 9dni čez rok kot pri Žigi, ker se mi sfuzla.... Ta je najboljša!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 9:56:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Dobar jutar! Kaj delate? Jaz sem imela danes take grozne sanje, da sem se skoraj razjokala sredi noči Sanjalo se mi je, da smo bli na nekem pikniku in pol sem začela ful krvaveti. Vse mi je lilo po nogah, pa mi nobeden ni hotel pomagati. Vsi so me neke bedarije spraševali - če sem se že odločila, kje bom rodila. Pa bolj jaz razlagam, da nujno rabim rešilca, bolj nobeden nič ne naredi Uf, grozno je blo. Me je moj pol moral pošteno pocartat, da sem nazaj zaspala No, ni blo vključeno - pa nehajte že met take poredne misli Boga. Sej so bile sam sanje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 9:58:19
|
|
|
|
Najaa
|
Nika je zdajle hotla že jest, mogla bi pa šele ob 11h. no in jo umijem, vzamem v naročje in dam dudo. jo vleče ko nora. sej vem, da je to bolj ponesreči, pa vseeno. sem se itak sprijaznila, da moji otroci prisegajo na joško, ne dudo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 9:59:48
|
|
|
|
dana
|
Tulipan vse najboljše Janaja držimo pesti
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:00:24
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, tega klicanja vsem živih ljudi, tega vam pa niti najmanj ne zavidam. Sicer pri Niki (na srečo?) tega nisem doživela, pri Tiji je bilo pa noro. Šla je 8 dni ćez rok in... ja no, saj veste naprej. Vsak dan kličejo, eni in isti, pa še kaki drugi... Beda! Meni grejo tudi počasi na živce, v enem dnevu so mi skurli baterijo; zdaj se ne javljam več in itak pol kličejo mojga al pa mojo mamo; naj njih gnjavijo najbolj pa izjave: ˝kaj še nisi šla?˝.....˝kaj čakaš? pohiti no˝.....˝ma si rodila pa nam nisi slučajno pozabla javit?˝......grrrrrrrr ratam jezna ko no upam, da ne bom spet 9dni čez rok kot pri Žigi, ker se mi sfuzla.... Ta je najboljša! ja, draga moja, take sem dobivala pri Žigi, no zdaj pravijo mal drugače: ˝da ne pozabiš poklicat slučajno, ko rodiš˝ haloooooooooo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:01:32
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Ah, zdaj sem se pa prav razraj...la s tem soncem in bova šli z Mio na sprehod...se pišemo pol... Ti pupa pa dej malo kakšno vuduuu igračko spodbudi, da bodo "zamudnice začele rojevat ne rabim zganjat magije, samo umaknem se z RR pa gre
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:02:59
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nika je zdajle hotla že jest, mogla bi pa šele ob 11h. no in jo umijem, vzamem v naročje in dam dudo. jo vleče ko nora. sej vem, da je to bolj ponesreči, pa vseeno. sem se itak sprijaznila, da moji otroci prisegajo na joško, ne dudo. tud če je po nesreči, pali pa le za en cajt
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:05:13
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, tega klicanja vsem živih ljudi, tega vam pa niti najmanj ne zavidam. Sicer pri Niki (na srečo?) tega nisem doživela, pri Tiji je bilo pa noro. Šla je 8 dni ćez rok in... ja no, saj veste naprej. Vsak dan kličejo, eni in isti, pa še kaki drugi... Beda! Meni grejo tudi počasi na živce, v enem dnevu so mi skurli baterijo; zdaj se ne javljam več in itak pol kličejo mojga al pa mojo mamo; naj njih gnjavijo najbolj pa izjave: ˝kaj še nisi šla?˝.....˝kaj čakaš? pohiti no˝.....˝ma si rodila pa nam nisi slučajno pozabla javit?˝......grrrrrrrr ratam jezna ko no upam, da ne bom spet 9dni čez rok kot pri Žigi, ker se mi sfuzla.... Ta je najboljša! ja, draga moja, take sem dobivala pri Žigi, no zdaj pravijo mal drugače: ˝da ne pozabiš poklicat slučajno, ko rodiš˝ haloooooooooo ja le glej, da še iz porodne nardiš vsaj 30 klicev
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:07:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, tega klicanja vsem živih ljudi, tega vam pa niti najmanj ne zavidam. Sicer pri Niki (na srečo?) tega nisem doživela, pri Tiji je bilo pa noro. Šla je 8 dni ćez rok in... ja no, saj veste naprej. Vsak dan kličejo, eni in isti, pa še kaki drugi... Beda! Meni grejo tudi počasi na živce, v enem dnevu so mi skurli baterijo; zdaj se ne javljam več in itak pol kličejo mojga al pa mojo mamo; naj njih gnjavijo najbolj pa izjave: ˝kaj še nisi šla?˝.....˝kaj čakaš? pohiti no˝.....˝ma si rodila pa nam nisi slučajno pozabla javit?˝......grrrrrrrr ratam jezna ko no upam, da ne bom spet 9dni čez rok kot pri Žigi, ker se mi sfuzla.... Ta je najboljša! ja, draga moja, take sem dobivala pri Žigi, no zdaj pravijo mal drugače: ˝da ne pozabiš poklicat slučajno, ko rodiš˝ haloooooooooo ja le glej, da še iz porodne nardiš vsaj 30 klicev ha ha, al pa teh ki te zdaj gnjavijo sploh ne kliči, pa pol reci, da si pozabila...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:08:32
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, tega klicanja vsem živih ljudi, tega vam pa niti najmanj ne zavidam. Sicer pri Niki (na srečo?) tega nisem doživela, pri Tiji je bilo pa noro. Šla je 8 dni ćez rok in... ja no, saj veste naprej. Vsak dan kličejo, eni in isti, pa še kaki drugi... Beda! Meni grejo tudi počasi na živce, v enem dnevu so mi skurli baterijo; zdaj se ne javljam več in itak pol kličejo mojga al pa mojo mamo; naj njih gnjavijo najbolj pa izjave: ˝kaj še nisi šla?˝.....˝kaj čakaš? pohiti no˝.....˝ma si rodila pa nam nisi slučajno pozabla javit?˝......grrrrrrrr ratam jezna ko no upam, da ne bom spet 9dni čez rok kot pri Žigi, ker se mi sfuzla.... Ta je najboljša! ja, draga moja, take sem dobivala pri Žigi, no zdaj pravijo mal drugače: ˝da ne pozabiš poklicat slučajno, ko rodiš˝ haloooooooooo ja le glej, da še iz porodne nardiš vsaj 30 klicev ha ha, al pa teh ki te zdaj gnjavijo sploh ne kliči, pa pol reci, da si pozabila... al pa reč, sej niste nič vprašali
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:09:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, tega klicanja vsem živih ljudi, tega vam pa niti najmanj ne zavidam. Sicer pri Niki (na srečo?) tega nisem doživela, pri Tiji je bilo pa noro. Šla je 8 dni ćez rok in... ja no, saj veste naprej. Vsak dan kličejo, eni in isti, pa še kaki drugi... Beda! Meni grejo tudi počasi na živce, v enem dnevu so mi skurli baterijo; zdaj se ne javljam več in itak pol kličejo mojga al pa mojo mamo; naj njih gnjavijo najbolj pa izjave: ˝kaj še nisi šla?˝.....˝kaj čakaš? pohiti no˝.....˝ma si rodila pa nam nisi slučajno pozabla javit?˝......grrrrrrrr ratam jezna ko no upam, da ne bom spet 9dni čez rok kot pri Žigi, ker se mi sfuzla.... Ta je najboljša! ja, draga moja, take sem dobivala pri Žigi, no zdaj pravijo mal drugače: ˝da ne pozabiš poklicat slučajno, ko rodiš˝ haloooooooooo ja le glej, da še iz porodne nardiš vsaj 30 klicev ha ha, al pa teh ki te zdaj gnjavijo sploh ne kliči, pa pol reci, da si pozabila... al pa reč, sej niste nič vprašali ma bi lahko kaj poklicali, ne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:09:28
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, tega klicanja vsem živih ljudi, tega vam pa niti najmanj ne zavidam. Sicer pri Niki (na srečo?) tega nisem doživela, pri Tiji je bilo pa noro. Šla je 8 dni ćez rok in... ja no, saj veste naprej. Vsak dan kličejo, eni in isti, pa še kaki drugi... Beda! Ja, kakor da ne vejo, da bodo dobili obvestilo, ko se dete rodi. Jaz imam pravilo: po PDP kličem samo tiste s katerimi se tako in tako redno slišimo. Meni tudi gre na živce, ko me kličejo vsi mogoči, ko se drugače sploh ne slišimo tako pogosto. In pol me še sprašujejo take bedarije kot so - koliko dni še. Ja pa kak za vraga naj vem, koliko dni še. Ko da grem točno 17. rodit. Še dobro, da me ne vprašajo za uro
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:10:23
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Jaz sem sanjala, da sem rodila 19.3....in da so nas takoj poslali domov...in da nisem imela pojma, kako se preobleče in ko sem mu slekla majčko, je imel par inekcij še notri v ročicah in da ga je bolelo ...da sem pozabila sporočit, da smo rodili...in da je naš prvo noč celo prespal v svoji sobi ...in da sem imela takoj po porodu ploščat trebuh ... Ma...sej, noč je bila prava katastrofa...komaj se še dvignem iz postelje ali pa obrnem z enega boka na drugega... Zgleda, da je ta naša luna vplivala samo na sanje in nič na kakšno sprožitev...
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:12:57
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Dobar jutar! Kaj delate? Jaz sem imela danes take grozne sanje, da sem se skoraj razjokala sredi noči Sanjalo se mi je, da smo bli na nekem pikniku in pol sem začela ful krvaveti. Vse mi je lilo po nogah, pa mi nobeden ni hotel pomagati. Vsi so me neke bedarije spraševali - če sem se že odločila, kje bom rodila. Pa bolj jaz razlagam, da nujno rabim rešilca, bolj nobeden nič ne naredi Uf, grozno je blo. Me je moj pol moral pošteno pocartat, da sem nazaj zaspala No, ni blo vključeno - pa nehajte že met take poredne misli čas preganjamo draga pusti grde sanje pri miru, pa raj sanjaj ok. zmenjeno
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:14:26
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 piruri, kaj moram spet kam it, da bo šla kera rodit bom dans spet na balkonu popoldan, sem si že rezervirala ležalnik Sej pravim, da zgleda vaš švicarski (čokoladni) zrak ugodno vpliva na naše in ... ...Ja...pa še kaj sonca spusti na bušija...da bo imel močne kosti hehe, brez skrbi, mamo čez dan kakih 20-23 stopinj, sem včeraj naredla malo light showa malemu, pa ni bil najbolj navdušen si ga hotela prisilit, da bi prišel ven pa ni palilo
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:15:51
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 piruri, kaj moram spet kam it, da bo šla kera rodit bom dans spet na balkonu popoldan, sem si že rezervirala ležalnik Sej pravim, da zgleda vaš švicarski (čokoladni) zrak ugodno vpliva na naše in ... ...Ja...pa še kaj sonca spusti na bušija...da bo imel močne kosti hehe, brez skrbi, mamo čez dan kakih 20-23 stopinj, sem včeraj naredla malo light showa malemu, pa ni bil najbolj navdušen si ga hotela prisilit, da bi prišel ven pa ni palilo ne sm sam hotla videt, kak reagira na sonce pa zgleda mu zimsko sonce ni všeč, bo počakal na spomladanskega
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:16:38
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, tega klicanja vsem živih ljudi, tega vam pa niti najmanj ne zavidam. Sicer pri Niki (na srečo?) tega nisem doživela, pri Tiji je bilo pa noro. Šla je 8 dni ćez rok in... ja no, saj veste naprej. Vsak dan kličejo, eni in isti, pa še kaki drugi... Beda! Meni grejo tudi počasi na živce, v enem dnevu so mi skurli baterijo; zdaj se ne javljam več in itak pol kličejo mojga al pa mojo mamo; naj njih gnjavijo najbolj pa izjave: ˝kaj še nisi šla?˝.....˝kaj čakaš? pohiti no˝.....˝ma si rodila pa nam nisi slučajno pozabla javit?˝......grrrrrrrr ratam jezna ko no upam, da ne bom spet 9dni čez rok kot pri Žigi, ker se mi sfuzla.... Ta je najboljša! ja, draga moja, take sem dobivala pri Žigi, no zdaj pravijo mal drugače: ˝da ne pozabiš poklicat slučajno, ko rodiš˝ haloooooooooo ja le glej, da še iz porodne nardiš vsaj 30 klicev ha ha, al pa teh ki te zdaj gnjavijo sploh ne kliči, pa pol reci, da si pozabila... ha ha ha. ta bi bla pa dobra
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:21:04
|
|
|
|
Pupa7
|
nič pupe, grem malo pospravljat, mogoče gre pa še kera rodit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 10:22:15
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, tega klicanja vsem živih ljudi, tega vam pa niti najmanj ne zavidam. Sicer pri Niki (na srečo?) tega nisem doživela, pri Tiji je bilo pa noro. Šla je 8 dni ćez rok in... ja no, saj veste naprej. Vsak dan kličejo, eni in isti, pa še kaki drugi... Beda! Meni grejo tudi počasi na živce, v enem dnevu so mi skurli baterijo; zdaj se ne javljam več in itak pol kličejo mojga al pa mojo mamo; naj njih gnjavijo najbolj pa izjave: ˝kaj še nisi šla?˝.....˝kaj čakaš? pohiti no˝.....˝ma si rodila pa nam nisi slučajno pozabla javit?˝......grrrrrrrr ratam jezna ko no upam, da ne bom spet 9dni čez rok kot pri Žigi, ker se mi sfuzla.... Ta je najboljša! ja, draga moja, take sem dobivala pri Žigi, no zdaj pravijo mal drugače: ˝da ne pozabiš poklicat slučajno, ko rodiš˝ haloooooooooo ja le glej, da še iz porodne nardiš vsaj 30 klicev ha ha, al pa teh ki te zdaj gnjavijo sploh ne kliči, pa pol reci, da si pozabila... al pa reč, sej niste nič vprašali ma bi lahko kaj poklicali, ne pol pa jaz sploh ne bi upala imet več tretjega otroka na njenem mestu. al pa bi si dala kar telefon izklopit že tri mesce pred PDP, ker bi verjetno vsi klicali vsaj 2x na dan - da ne bojo spet kaj zamudili
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?