|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
10.3.2009 19:31:14   
Sempervivum
Drage nosečke in mučeniki user posted image

A ste vi tudi čist iz sebe pri teh pregledih? Jaz ne morem skrivat solz, pa sem bila danes čist skulirana. Pol pa gledam tega našega tako zelo zaželjenega otročička, kako miga (ja, nič več ni pri miru, pa četudi ne čutim njegovih brcik user posted image ), pa srčka, kako utripa, vse 4 kamrice, prekata, preddvora, zaklopki, aorto, pljučno arterijo, pa vsa vretenčka, pa rebrca, rokice lepe, prstke, stopalca, žolčnik, želodček, pa nosek, možgančke, .... mislim, pa to ne moreš verjet. Zame je kot znanstvena fantastika, in to v mojem telesu, pri mojem otročku. Jaz vam povem, da je bilo vredno čakat vsa ta leta. Drage navijačice, za vsako od vas držim pesti, da doživi to, kar sem jaz danes. user posted image

V glavnem, kot ste verjetno že dojeli, je z detecem vse v redu. Imam pa žal precej nizko ležečo posteljico, tako da je user posted image strogo prepovedano, vendar upamo, da maternica vmes še malo zraste. Miom se ni več povečal, ostaja na 3 cm, MV je OK. Imam pa prav tako kot Goldy posteljico na sprednji steni.

Še enkrat hvala za navijanje!

Zdej moram pa seveda napisat še naslednji pregled. Osebno vas sicer ne poznam, ampak tole mamo mlinčko z dvojčki in velikim trebuhom (pa še palico user posted image ) sem se po vsem, kar sem danes prebrala, še jaz začela bat user posted image   Torej: pregled imam 3. aprila (pa navodil se držim v celoti, ne samo na pol user posted image )

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 626
10.3.2009 20:24:32   
ledenka
a bomo danes kaj navijale?

Sreda, 11.03.
pupa_b - pregled
Mlinčkovi - morfologija

pupa, želim ti dober pregled user posted image

Mlinček family, vam pa lepo morfologijo, z dosti posnetki malih pupik, pa da bo vse ok user posted image

pa hočem vedet, kdaj ma podganca prvi UZ!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 627
10.3.2009 20:25:26   
pupa_b
Hvala! user posted image

Poročam jutri.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 628
10.3.2009 20:27:25   
miska73
Pupe, ne se preveč naše Mlinčke bat, je v živo prav krotka. Pa tudi grize ne. user posted image

Sempervivum tole si pa tako  lepo napisala, da se je še meni milo storilo.

Čestitke za uspešen pregled tudi Goldy in Lučki. Same uživačke.

Pa seveda čestitke oziroma sožalnice ob današnje prazniku mojima ljubima mučenikoma Krucetu in Mlinčkotu.

Za jutri pa navijamo za
Sreda, 11.03.
pupa_b - pregled
Mlinčkovi - morfologija

user posted image
Seveda za našo mamo Mlinčko, pa mojo generacijo ata Mlinčkota pa za moji ljubi bodoči nečakinji.

Pupa naj bo tudi tvoj pregled uspešen.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 629
10.3.2009 20:29:05   
miska73
Evo, sem tak dolg tole sestavljala, da me je vmes Ajsi prehitela...

Ajsi, pa nimam še datuma.
Boš že zvedla pravi čas, da boš lohka navijala.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 630
10.3.2009 20:36:33   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image user posted image user posted image  ah, ne sekiraj se, samo radovedna sem. ker pol ima da pade sokič ali dva user posted image  če bova pa v res feelingu, pa morda še kak Uni user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 631
10.3.2009 20:38:53   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image user posted image user posted image  ah, ne sekiraj se, samo radovedna sem. ker pol ima da pade sokič ali dva user posted image  če bova pa v res feelingu, pa morda še kak Uni user posted image  

Za sokec in šampanjec (pusti ti Uni) sva pa zmenjene. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 632
10.3.2009 20:42:02   
mlinčka
Pupe, ne se preveč naše Mlinčke bat, je v živo prav krotka. Pa tudi grize ne. user posted image

Za tole pa dobiš eno ekstra puso user posted image , srči!

Sem že v kotu mal solze nabirala, k so me bejbe za eno hudo teto user posted image proglasile user posted image .

Kako kaj drugače, mamika? Že dojela? Še lebdiš par cm nad tlemi user posted image ? Kok je pa tvoj kej v luftu, a?

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 633
10.3.2009 20:42:41   
ledenka

Za sokec in šampanjec (pusti ti Uni) sva pa zmenjene. user posted image

a un taotroški šampanjc user posted image user posted image user posted image  no, sej ene 3x sem spila po 1/4 kozarca šampanjca, sicer pa mi alko sploh ne diši. 3 požirki še, več pa ne user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 634
10.3.2009 20:45:24   
lučka 25
Goldy, vidim da ste se nagledali pupe in ne boste prodajali roza cotk.

Semprevivum, nič bat. Jaz tudi vsakič na UZ potoim vsaj kakšno solzico. Tako je to, ko pa smo jih tako zelo čakale, zdaj pa komaj dojemamo, da jih čuvamo pod srčkom in rastejo v naših bušijih. Pa vidim, da imamo vse tri z Goldy posteljico na sprednji steni.

ledenka, a ne nas vse zanima, kdaj m naša podganca UZ.

miška, a že dojemaš? Ker jaz sem rabila od testa skoraj 12 tednov, da sem dojela. Samo jaz sem itak mal čudna (no ja, tist mal lahko spustiš user posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 635
10.3.2009 20:45:33   
lučka 25

Sreda, 11.03.
pupa_b - pregled
Mlinčkovi - morfologija

Mlinček family, vam pa lepo morfologijo, z dosti posnetki malih pupik, pa da bo vse ok user posted image

Navijam tudi jaz user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 636
10.3.2009 21:10:31   
Kruce Fiks

Pa seveda čestitke oziroma sožalnice ob današnje prazniku mojima ljubima mučenikoma Krucetu in Mlinčkotu.

Drage moje, najlepša hvala za vaše razumevanje, čestitke oziroma sožalnice.
Na tak dan je res prijeten občutek imeti Vas zraven sebe!user posted image

No, drugače pa se nam kar "dogajaja" otrdel trebuh....user posted image Je danes klicala ženička G., pa ji je rekel naj tedaj ko se ji to zgodi pride k njemu, oziroma da je to od preutrujenosti in da bi morala tedaj iti eno odležati. No to je sodu zbilo dnouser posted image in mu je kar povedala da ona ni dohtar da bi lahko šla med službo eno odspati....
A veste da ni ugovarjaluser posted image "Potem ostanite doma in vam bom pisal bolniško za nazaj...."
Kar pa seveda ne gre. Ker moja, če bo šla na bolniško pravi da bo tam do poroda, ne pa vsak mesec 3 tedne.
No se vidita drug teden... Nč mu nisem fovš tega obiskauser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 637
10.3.2009 21:15:25   
Reby

Sreda, 11.03.
pupa_b - pregled
Mlinčkovi - morfologija

pa hočem vedet, kdaj ma podganca prvi UZ!!!

Tut jaz, tut jaz user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 638
10.3.2009 21:18:02   
miska73
A če dojemam... vsak dan po malem... itak vprašanje kdaj bom čist dojela...
Enkrat do poroda menda že user posted image .

Moj se je pa zgleda odločil, da je dovolj tega, da sem samo jaz v središču pozornosti...
In se je šel mal nahladit in je zdaj celi bogi... pa saj vete kaki so dedci ko so bolani user posted image

Pupike, dejte mi neki povedat.
So mi predpisali Buscopan po potrebi. A ste ga ve redno jemale tko preventivno ali samo če ste imele kakšne bolečine.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 10.3.2009 21:19:07 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 639
10.3.2009 21:21:36   
Goldy
Navijamo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sreda, 11.03.
pupa_b - pregled
Mlinčkovi - morfologija

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 640
10.3.2009 21:54:41   
Reby

Pupike, dejte mi neki povedat.
So mi predpisali Buscopan po potrebi. A ste ga ve redno jemale tko preventivno ali samo če ste imele kakšne bolečine.

Mišek, jaz sem ga jemala v bolnici, ko sem imela ful krče, drgač ga pa doma potem nisem jemala. Bolečine pa itak mam skoz v spodnjem delu, ampak pravi moj G, da je to normalno.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 641
10.3.2009 22:00:48   
Reby
Goldy - bravo za lepo zdravo pupiko user posted image  user posted image  user posted image
Kruce - sej tvojo bo tečnoba minila, če bo malo doma na bolniški, vpraši mojga, jaz sem skoz doma in nisem nobena tečka user posted image
Mlinčka - pa saj veš, da smo se hecale user posted image , sej vemo, kako nežno bitje si
Semper - joj, komaj čakam, da bo že naše detece tudi tako zraslo, še dobre 3 tedne, pa bomo tud mi na vrsti
Mojsonček - upam, da že spiš user posted image  in da bo nocojšnja noč bolj mirna
Lučka - kok sem smotana, nisem ti še čestitala za super UZ user posted image  user posted image  user posted image  Dobra sta, da se bosta pustila presenetiti, midva sva že na nuhalni takoj sprašvala, če se vidi, kaj bo user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 642
10.3.2009 22:17:29   
Kicsi
In po dolgem času,jaz vas komi zdaj najdem na tej strani user posted image .

Kruce Fiks,tudi meni otrdeva trebuh,pa so mi rekli dohtarji,da dokler ne boli ni panike in je vse to normalno,ampak da naj pijem magnezij 2x na dan (naj bi pripomogel k zmanjšanemu otrdevanju trebuha).Sem sicer prosila prim.Cerarja,da mi vseeno pregleda MV,pa sem čisto zaprta,tako da je res vse o.k. Malo več počitka,pa je tudi meni svetoval.

Ali verjamete kaj v numerologijo?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 643
10.3.2009 22:59:16   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Sreda, 11.03.
pupa_b - pregled
Mlinčkovi - morfologija

Navijam tudi jaz user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image .

Pa še jaz se vam pridružim user posted image  

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 644
11.3.2009 7:00:43   
Reby
Dobro jutro user posted image  in user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 645
11.3.2009 8:10:49   
Kicsi
Tok se javim,da vam zaželim DOBRO JUTRO,zdaj pa šibam v materinsko šolo.

Bodite v cvetju user posted image .

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 646
11.3.2009 9:35:38   
mojsonček
Daaaan sončice in sončki!

Iiiiiiiiii tuki tut kofi kuhala... hvala REBY, zdej si jo pa res moram it skuhat... bemti, kr traja preden vse prečekiram user posted image  

aja... najprej navijanje
Sreda, 11.03.
pupa_b - pregled
Mlinčkovi - morfologija

MIŠKA  ti je Reby vse povedala, tut jst sm vzela sam če me je vztrajno ščipal pa še to je blo HB samo parkrat

KRUCE user posted image user posted image  sem se narežala zadnjemu stavku... probajta z Mg 3x na dan pa ne kkšne konjske doze,k pol bo bogica skos visela na wc-ju user posted image ... men je pomagalo pa seveda tut takoj na levi bok, da se ponovno vzpostavi prekrvavitev v maternici, tko je men moja G rekla... v službi bi tut jst to težko izvajala zato sem pa zdaj na bolniški in bom tko tut ostala do porodniše, sem vztrajala, da je to pogoj, ker bi blo vse ostalo jbnje (you know what I mean user posted image ) delodajalca v glavo... jst mam pa zlatega šefa in hočem, da tak tut ostane

MLINČA ti si že faca, to je vse iz rešpekta, k vas je tolk bab na kupu user posted image  en mora narest red, a ne

KICSI poročaj, če kaj pametnega povejo v MŠ, men se ne hodi ponovno

LUČKA, SEMPER (super za uspešno opravljeno MF, solzice sreče ti pa želim, da bi čim večkrat potočila), LSIČKA, GOLDY in VSE ostale, ki sem jih pozabila omenit zaradi vpliva nosečniških hormonov, lune,neprespanosti, borbic z najstnikom in še bi se našlo... LEP SONČEN DAN ŽELIM!

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 647
11.3.2009 9:37:39   
Goldy
Daaan!

reby - hvala za jutranjo stimulacijo. user posted image  Sem bila včeraj čisto raznežena - no saj sem še danes.....user posted image

kicsi - ti nas komaj zdaj najdeš? Jaz sem ti že hotela napisat, zakaj nas nič na to stran ne prideš pogledat. Včeraj bila pri tvoji G. Faca. Pol ure sva bila notri, si vse ogledala....Je rekla, da se vidi, da je naša punčka takoooo zaželjena. user posted image

Kje ste ostale nosečke in nosečki ter navijačice???

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 648
11.3.2009 10:10:50   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček
... v službi bi tut jst to težko izvajala zato sem pa zdaj na bolniški in bom tko tut ostala do porodniše, sem vztrajala, da je to pogoj, ker bi blo vse ostalo jbnje (you know what I mean user posted image ) delodajalca v glavo... jst mam pa zlatega šefa in hočem, da tak tut ostane

Podavljeniuser posted image

Čuj mojsonček, pa imaš ti kake ovire pri bolniški? Stroho mirovanje itd? Al i imaš dovoljene sprehode pa te fore?

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 649
11.3.2009 10:52:19   
obayifo
pozdravček vsem in podavček krucejuuser posted image !
jaz sem kar doma, čeprav še nimam odločbe o podaljšanju, ampak imam malo vročine in OZ je rekla, naj bom doma...
pa ko smo ravno pri tej temi - mojsonček - kako si se pa lahko zmenila? ker men je G sam rekla za magnesol in napisala recept za buscopan in to je to... za bolniško se pa ravnokar 'fajtamo' ker so me hotl poslat delat za 7 dni, potem grem pa itak na amnio in sem se morala pritožit.. moj šef ni ravno pri zlatih, ampak če bojo oni njega v glavo, bo on mene trikrat bolj.. ko da sem jaz kriva. da groženj niti ne omenjam.. pustmo stat :)
v glavnem, povej, kaj lahko počneš? ker na postlo priklenjena tut ne bi bla...

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?